![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Koral Blue Air
Last Updated: May 23 2010 07:29, Started by
dennis67
, Apr 14 2010 10:53
·
0

Posted 14 April 2010 - 10:53

Iata o stire aparuta in EVZ Marți, 13 Aprilie 2010
Aproape 200 de români blocați în Egipt Autor: Mihai Șoica De mai bine de 12 ore, 180 de români sunt blocați pe aeroportul Hurghada din Egipt, fiindcă au bilete la o companie aviatică tunisiană, iar între cele două țări există un conflict diplomatic. Ei au plecat în concediu prin intermediul agenției Kartago Tours din Cluj-Napoca și de mai bine de jumătate de zi sunt blocați pe un aeroport egiptean. Evenimentul Zilei a reușit să stea de vorbă cu unul dintre aceștia. Arhitectul clujean Vlad Câmpean a declarat că biletele de avion cumpărate de la agenția de turism din Cluj-Napoca erau la compania tunisiană Coral Blue. Compania a rămas fără licență de operare în Egipt. Din cauza conflictului dintre cele două țări, avionul companiei nu poate decola de pe aeroportul egiptean. Deocamdată, ambasada României nu a aflat de această situație. |
Posted 14 April 2010 - 20:07

Pai cine i-a pus si pe oamenii aia sa ia bilete de la o agentie de apartament? Cand dai un ban te si uiti cui il dai daca iti pasa de vacanta ta.
|
Posted 15 April 2010 - 08:43

Kartago nu este o agentie de apartament, este turoperator pe Egipt. Iar compania aeriana cu care lucrau - respectiv Koral Blue a ramas fara licenta. Se mai intampla. Eu am zburat acum catva ani in Egipt cu Air Cairo - si am nimerit intr-un Tupolev vechi care scartaia din toate incheieturile...si am inteles ca zboara si acum... oricum, cu Taromul cred ca e cel mai bine!
|
Posted 15 April 2010 - 11:33

Kartago nu este o agentie de apartament, este turoperator pe Egipt. Iar compania aeriana cu care lucrau - respectiv Koral Blue a ramas fara licenta. Se mai intampla. Eu am zburat acum catva ani in Egipt cu Air Cairo - si am nimerit intr-un Tupolev vechi care scartaia din toate incheieturile...si am inteles ca zboara si acum... oricum, cu Taromul cred ca e cel mai bine! ![]() |
Posted 20 April 2010 - 12:29

Eu am zburat cu Koral Blue spre Hurghada acum 1 an si am avut un zbor excelent. Cand pleci la drum trebuie sa te astepti la orice.
|
Posted 22 May 2010 - 08:42

Plec si eu cu koral blue pe 1iunie in egipt......
![]() ![]() |
Posted 23 May 2010 - 01:01

si eu tot pe 1 iunie , ne vedem la avion
![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users