![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Recomandare hotel Turcia pt familie cu copii

Posted 11 April 2010 - 08:33

Nu am fost niciodata in Turcia, dar acum am copil (1.5 ani) si am tot auzit ca aceasta locatie e perfecta pentru familii cu copii.
Vom merge cateva familii si dorim ceva "Ultra All Inclusive", cat mai luxos posibil, daca se poate. (a doua jumatate a lunii iunie) Astept recomandari. Am atasat si oferta pe care am primit-o. E doar orientativa. Attached Files |
Posted 11 April 2010 - 08:57

Din pacate acum se va plati si pentru copil,acum 7 ani cind am fost eu cu familia si copilul avea 2 ani nu am platit nimic si asta s-a intimplat si a doua oara,cind avea 4 ani.
Acum vad ca s-a introdus o taxa si pentru copil... De evitat hotelurile de 4 stele,diferenta de pret este mica dar risti sa gasesti ceva ce nu o sa-tio placa.In Antalia eu am stat la Concorde (in Lara) si am avut UAI,arhisuficient. Recomand Rixos,IC Grand,Cornelia sau tot ce are pret mai mare (pretul reflecta la turci si calitatea serviciilor care oricum nu suporta grad de comparatie cu multe tari precum si luxul din resort).Am auzit lucruri negative despre Mirage/Miracle iar pentru copil (pacat ca e cam micut) as fi ales Delphin Resort. Calatoria DOAR cu avionul,am fost si cu masina dar nu recomand. Poate dupa ce te hotarasti sa mai reduci din locatii te putem ajuta mai mult. |
Posted 11 April 2010 - 09:08

Clar mergem cu avionul si dorim ceva pe plaja.
Pretul nu e o problema prea mare, atata timp cat hotelul este foarte bun. O alta oferta de la un cuplu din grup. Quote LYKIA WORLD& LINKS GOLF - BELEK 5* - ULTRA ALL INCLUSIVE - www.lykiagroup.com plecare 20.06. pt 2 adulti + 1 copil 2 - 13,99 ani - pret TOTAL 1695 EUR pt 2 adulti + 2 copii 2 - 13,99 ani ( intra si nepotica la copil ) - pret TOTAL 2162 eur - IN FAMILY ROOM GARDEN PRETURILE INCLUD: - transport cursa charter - taxe aeroport - reducere pt plata integrala pina in 31.03. - 7 nopti cazare cu all inclusive / sau ultra all inclusive in functie de hotel - asistenta turistica pt AQUA FANTASY (UNDE AM FOST) www.aquafantasy.com - plecare 26.06. - camera club - 735 EUR / pers - camera CLUB a 3 pers - 604 EUR / pers - camera WORLD standard - 785 EUR / pers a 3 pers - 634 eur / pers |
Posted 11 April 2010 - 09:32

Nu am fost niciodata in Turcia, dar acum am copil (1.5 ani) si am tot auzit ca aceasta locatie e perfecta pentru familii cu copii. Vom merge cateva familii si dorim ceva "Ultra All Inclusive", cat mai luxos posibil, daca se poate. Astept recomandari. Am atasat si oferta pe care am primit-o. E doar orientativa. Edited by rottweiler2007, 11 April 2010 - 09:38. |
Posted 11 April 2010 - 09:39

Dorim in a doua jumatate a lunii Iunie, banii nu sunt o problema f. importanta, dar nici de neglijat.
Nu vreau sa platesc in Turcia cat platesc in Maldive. |
Posted 11 April 2010 - 09:44

Rixos...lasa restul.
Cauta si filtreaza dupa preturi,asta la ei reflecta luxul. In iunie este ok dar oricum este mult mai cald ca la noi. |
Posted 11 April 2010 - 09:49

Dorim in a doua jumatate a lunii Iunie, banii nu sunt o problema f. importanta, dar nici de neglijat. Nu vreau sa platesc in Turcia cat platesc in Maldive. mai greu o sa fie cu locurile in avion pt jumatea lui iunie, la tarom nu cred ca mai gasesti, mai sint pe piata locuri la romavia, air bucarest, carpat air, corendon, skyairlines, atlas jet si de cite nopti sa fie sejurul ? Edited by rottweiler2007, 11 April 2010 - 09:52. |
Posted 11 April 2010 - 10:08

si de cite nopti sa fie sejurul ? ![]() ![]() |
Posted 11 April 2010 - 10:36

probabil 7-10 zile si pt ca suntem cam multi, prb pe la 2000 euro/familie.
Ca avioane sunt multe chartere... |
Posted 11 April 2010 - 11:07

Eu am ales http://www.susesihotel.com . Nu am copii dar din poze au ce activitati si locuri pt copii. Oricum la 1.5ani trebuie sa stai cu el,nu il poti lasa la joaca, din pacate.
Pe picasa google gasesti destule poze cu copii la acest hotel, iti poti face o idee despre spatiul dedicat lor. Altceva la 1.5 ani nu cred ca il poate incanta decat jucarii si apa, ce le gasesti cam la orice hotel de 5 *****. Pt. mine acest hotel pare destul de luxos, eu ma duc in perioada 19-26 Iunie. Mr. Courage, deblocati PM sa trimit ceva bun pe PM. Edited by ferrellroo, 11 April 2010 - 11:23. |
|
Posted 11 April 2010 - 11:15

![]() ![]()
probabil 7-10 zile si pt ca suntem cam multi, prb pe la 2000 euro/familie. Ca avioane sunt multe chartere... deci ori cresti bugetul, ori tai din zile, ori nici una nici alta dar uiti de ultra lux, cu 53 euro pe zi in romania stai la 3 stele cu demipensiune in mamaia Edited by rottweiler2007, 11 April 2010 - 11:27. |
Posted 11 April 2010 - 11:34

Nu suntem asa de mofturosi la avioane, iar Tarom nu merita sub nici o forma, de aceea sunt OK charterele.
Cursa Bucuresti Istanbul nu mi-a facut o impresie buna. http://www.bogdanghe...om-vs-low-cost/ pt ferrellroo - PM e ok, a fost oprit cat am fost plecat din tara. Aveti idee daca la Rixos se poate face Scuba Diving? Am prins gustul de curand ![]() |
Posted 11 April 2010 - 11:37

Nu suntem asa de mofturosi la avioane, iar Tarom nu merita sub nici o forma, de aceea sunt OK charterele. Cursa Bucuresti Istanbul nu mi-a facut o impresie buna. http://www.bogdanghe...om-vs-low-cost/ pt ferrellroo - PM e ok, a fost oprit cat am fost plecat din tara. Aveti idee daca la Rixos se poate face Scuba Diving? Am prins gustul de curand ![]() la rixos se poate face scuba, dar nu merita zona aia sa faci scuba pt scuba in turcia merita zona oludeniz, marmaris, kemer Edited by rottweiler2007, 11 April 2010 - 11:41. |
Posted 11 April 2010 - 11:38

La orice hotel ai excursii, etc sunt "baietii" de la hotel care iti fac ofertele sa mergi/faci ce vrei unde doresti. Poate ca nu e ca in alte locuri din turcia sau din world, dar merge.
Ok. Mersi. Edited by ferrellroo, 11 April 2010 - 11:40. |
Posted 11 April 2010 - 11:52

@ Courage
Salut, Sincer si eu cu sotia ne-am cam hotarat pentru Rixos Premium in acest an...ca sa te ajute la decizie in afara de ce gasesti pe site uite si o harta a hotelului...eu zic ca are ceea ce cauti Vacanta placuta Attached Files |
|
Posted 11 April 2010 - 14:54

Posted 12 April 2010 - 17:05

Nu am fost niciodata in Turcia, dar acum am copil (1.5 ani) si am tot auzit ca aceasta locatie e perfecta pentru familii cu copii. Vom merge cateva familii si dorim ceva "Ultra All Inclusive", cat mai luxos posibil, daca se poate. (a doua jumatate a lunii iunie) Astept recomandari. Am atasat si oferta pe care am primit-o. E doar orientativa. Rixos poate fi prima alegere insa poti sa iei in calcul si Ela Quality sau Cornelia Diamond. |
Posted 12 April 2010 - 17:17

Rixos poate fi prima alegere insa poti sa iei in calcul si Ela Quality sau Cornelia Diamond. Edited by rottweiler2007, 12 April 2010 - 17:18. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users