![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Miercurea Ciuc-Comanesti-Targu Ocna
Last Updated: Sep 18 2019 09:21, Started by
marselcj
, Apr 01 2010 20:55
·
0

Posted 01 April 2010 - 20:55

A fost cineva de curand pe traseul Miecurea Ciuc-Comanesti-Targu Ocna? Eu ultima data am fost anul trecut prin vara si era cam praf ( dupa ce se coboara muntii, spre Comanesti ). Sunt curios daca l-au mai reabilitat deoarece am de facut un drum spre acea zona maine dupa-amiaza, si nu m-as baga pe Brasov-Targu Secuiesc-Onesti, fiind mai lung si mai plictisitor acest traseu. Multumesc si drumuri bune!
|
Posted 01 April 2010 - 21:36

Intre Adjud si Comanesti e asfaltat de prin 2008 sau 2009, se circula bine. Dupa ce treci de Comanesti incepe distractia cu gropile.
|
Posted 18 September 2019 - 09:21

Nu are treaba drumul catre salina Tg Ocna cu Miercurea Ciuc - Onesti . Drumul prost a ramas intre Comanesti si satele din apropierea M Ciuc. Atentie la cei care tranziteaza Onestiul, podul peste Trotus e in reparatie si se sta mult la semafor. Evitati orele de varf.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users