Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 Cabluri HDMI 2.1 de 4m-5m care sa...

Zoom comparat cu Google Meet

Monitor/Display wireless?

Pornire greoaie dupa cateva zile ...
 De la un proiect scris in python ...

Audi A4 B9 quattro 190 CP!

Tepari la pariuri pe TikTok

Banca imi cere justificativ fondu...
 schema pcb ELECTRA CIM150 PAS

Probleme stomac

Sfat achizitie bicicleta oras

Canalele Sky Showtime 1 și S...
 

Lesvos

- - - - -
 • Please log in to reply
36 replies to this topic

#19
gabikry

gabikry

  Junior Member

 • Grup: Members
 • Posts: 176
 • Înscris: 30.05.2005

View PostBarbarosa, on 31 iulie 2018 - 07:13, said:

Asa, ca la sfarsit de concediu, ar mai fi de zis:
...
Poze pun de acasa, dar pe scurt a fost o super vacanta activa (nevasta-mea s-a simtit putin in alergare dar copilul la cei 15 ani s-a simtit perfect ca si copilot mai ales la descoperirea plajelor izolate) Posted Image

Nu ai ajuns acasa, mai asteptam mult pozele alea?
Hai ca fac programul pentru 2020

#20
Dumby

Dumby

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 326
 • Înscris: 26.03.2004
Salut,
Tocmai m-am întors din Insula Lesvos și pentru că m-am bazat pe informații și de pe acest forum, o să-mi scriu și eu opiniile. Trebuie să specific că voi fi în dezacord cu opiniile unor colegi de forum, dar e vorba doar de percepțiile mele personale.
Am fost cu mașina pe ruta București - Sinemoreț (Bulgaria) 3 zile - Canakkale - Ayvalik - ferry Turyol la Myntilini. Ne-a plăcut mult la Sinemoreț, care are, în opinia mea, cele mai frumoase plaje din Bulgaria, Veleka și Silistar, plaje sălbatice foarte puțin amenajate. De acolo am plecat pe un drum extrem de prost spe vama Maliko Tarnovo unde am stat 5 minute in partea bulgară și 15 minute în partea turcă. Vameșii turci au fost interesați doar dacă am alcool dar, deși au deschis portbagajul, nu au dat nimic afară, doar au "aruncat un ochi". După ce treci de punctul vamal, efectiv am avut impresia că am intrat din lumea a 3-a direct în civilizație.
Drumurile turcești sunt excelente, ca-n palmă, au așa numite drumuri expres, care arată ca autostrăzile noastre, adica două benzi pe sens desparțite de separatoare doar ca mult mai bune. 80 la sută din drumul prin Turcia l-am făcut pe aceste drumuri expres. Până în Ayvalik nu se plătește nici o taxă de drum, nu se circulă pe autostradă. Șoferii turci nu au nici pe departe reputația despre care am citit pe diverse forumuri. E adevărat  ca am ocolit Istanbul-ul pe departe.
Turcia este o țară foarte civilizată cu oameni extraordinar de prietenoși și amabili, nu am avut nici un fel de problemă cât am stat in această țară. Am ajuns la Eceabat rapid, am trecut cu bacul, bac care pleaca la aproximativ 20 de minute unul de altul. Te așezi la coadă, ajungi în dreptul unui ghișeu, cumperi trecerea cu 60 de lire sau 11 euro, păstrezi bonul pentru că îl arăți când ajungi pe bac și în 20 de minute ajungi pe partea cealaltă. Deși este foarte aglomerat, trecerea se face rapid, intră multe mașini iar bacurile vin foarte rapid.
La Canakkale am avut prima cazare. Am rezervat la un hotel (Troia Ador Otel) la 300 de metri de port, in centru, 3 stele, curat, confortabil. Canakkale este un oraș superb, cu o viață de noapte incredibilă, mâncare bună și foarte ieftină. Am mancat la o terasă unde mâncau localnici, 3 persoane, 3 gozleme, 2 ayran, un kebap, două limonade, o apa plată la 1.5 litri, 45 de lire, care înseamnă aproximativ 35 de lei!!
Am plecat dimineața de la Canakkale spre Ayvalik, unde am ajuns pe la 12 și ne-am cazat la o pensiune excepțională in centrul vechi (Taksiyarhis Pension), amenajată intr-o casă veche în stil turcesc. Orașul este minunat, ceva mai scump decât la Canakkale, câteodată prețurile erau duble, dar tot acceptabil. Este un oraș construt de greci, moscheile fiind de fapt foste biserici grecești. Uriașa problemă pentru noi în Ayvalik a fost găsitul pensiunii (datorită multitudinii de străduțe, lui Google Maps offline îi era imposibil să mă localizeze cu precizie), circulația pe acele străduțe care sunt fix de lățimea mașinii și ... NU SUNT CU SENSURI UNICE și, cea mai mare problemă, parcarea. Sunt niște "otopark"-uri prin diverse curți iar într-unul am lăsat mașina iar cheia am lăsat-o la cel care se ocupa de acea parcare pentru ca mașina să fie manevrată în funcție de cum intră sau ies alte mașini. Am lăsat mașina cu toate bagajele în ea si cu cheia la turc și ne-am bucurat de acel frumos oraș. A doua zi, am găsit mașina mutată iar cheia la unul dintre proprietarii de tarabe din bazarul care se organiza în ziua respectivă pe străduțele din oraș. A fost o aventură să ieșimde acolo. Soluția este o parcare de acest tip de pe strada principală. Costa 30 de lire pe noapte.
Despre Lesvos, in postarea viitoare!

#21
Dumby

Dumby

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 326
 • Înscris: 26.03.2004
Așadar, revin cu impresiile despre călătoria in Insula Lesvos ... am ajuns la momentul plecării din Turcia cu bacul spre Lesvos.
Biletele la feribotul Turyol le-am cumpărat online cu  două luni înainte. Este musai achiziționarea biletelor cu suficient timp înainte pentru că este un bac mic, încap doar 9 mașini iar când am făcut o simulare cu vreo 10 zile înainte nu mai erau locuri. Pentru toate formalitățile trebuie să vă rezervați un timp de o oră și jumătate înainte de ora plecării.
In primul rând băgați mașina în parcarea portului unde vine o persoană care se uită în portbagaj și care vă indică o valiză sau două pentru scanare (la dus a indicat o valiză, la întors, două).
În al doilea rând trebuie mers la biroul Turyol de vizavi de port, care deschide cu o oră înainte dar operatorii au întârziat 10 minute... e bine sa fiți printre primii pentru că se face coada mare, sunt și mulți pasageri fără mașină. Acolo printeaza biletele.
Cu biletele imprimate, bagajul, pașapoartele și pasagerii mașinii am mers la controlul pașapoartelor, unde a durat 5 minute. După pașapoarte se merge cu talonul mașinii, împuternicirea în limba turcă vizată de Consulatul Turciei din București și pașaportul șoferului la biroul pentru înregistrarea autovehiculelor aflat după ieșirea de la controlul pașapoartelor în partea dreaptă, unde, după verificare mi-a dat un fel de semn de carte, semn pentru omul de pe bac că totul este ok. Atenție, șoferul trebuie să fie același cu cel care a fost înregistrat la intrarea în Turcia.
Am lăsat semnul de carte la omul de la bac și am așezat mașina pe bac. Mașinile sunt atât de apropiate, că pe durata călătoriei nu am avut acces la ea, doar la portbagaj ajungeam.
Chiar daca par multe formalități, dacă se respectă ordinea, e foarte simplu.
Durata călătoriei este de fix o oră și jumătate.
La Mythilene, am scos mașina de pe bac, am așezat-o în fața porții de ieșire și am mers la controlul pașapoartelor. Se face coadă foarte mare dar nu vă impacientați, cetățenii UE au ghișeu separat și am trecut imediat. După pașapoarte, am fost la înregistrarea mașinii unde au vrut împuternicirea în engleza, simplă, de la firma de leasing. Acolo mi-au dat din nou un semn de carte pe care l-am arătat la poartă și ... am intrat în Lesvos.
Lesvos este o insulă superbă, un pic diferită față de alte insule grecești pe care le-am văzut.
Este puțin populată și de asemenea, nu foarte turistică. Turiștii sunt concentrați in Molyvos, cei mai mulți si în Eressou. Acolo sunt și prețurile cele mai mari. Am luat cazare în 3 locuri, Pyrgoi Thermis, la 10 km nord-est de Mythilene, Anaxos, lângă Molyvos și Ag. Isidoros lângă Plomari. Toate cazările au fost excelente, gazde foarte primitoare și curate. Nu prea sunt hoteluri pe insulă și am stat la apartamente cu bucătarii utilate. Nu prea am stat să gătim dar au fost utile. Prețurile pe insulă sunt mai mici decât în alte insule dar mult mai mari decât în Turcia.
Motorina cea mai ieftină este 1.42 euro/litru.
Un gyros este aproximativ 2.50 euro iar pe cel mai bun l-am găsit pe faleza din Mythilene. Apropo de Mythilene, nu recomand, este cam nesigur din cauza imigranților care roiesc pe-acolo. Se zice că nu sunt periculoși, dar trecând pe lângă Moria intr-o seară, mi-a sărit unul în fața mașinii făcând tot felul de semne. În plus, am și o fată de 11 ani și nu mi-a plăcut cum se uitau la ea. Sunt foarte mulți, îi vezi peste tot, cerșesc, fac mult zgomot, se tot împung între ei... nu mi-a plăcut.
Cele mai frumoase plaje din zona de est, din punctul meu de vedere, sunt Chrissi Ammos (am ajuns după ce am citit pe acest forum...mulțumesc!), superbă de-a dreptul, drumul spre ea, de care se făcea vorbire pe acest forum, este închis, trebuie sărit un gard mic de piatra și coborât pe deal cam 200 de metri. Plajă cu apă turcoaz. Merită!
Xampelia, bună pentru snorkeling, peștii vin să te ciugulească, fetei mele i-a plăcut mult, se adâncește foarte lent iar în apa este nisip fin
Palios, o plajă lângă satul cu același nume care are 4 case, la propriu, mică dar incredibil de frumoasă. Loc bun de snorkeling.
Nu am reușit să găsim loc pentru Insula Aspronisi, toți erau rezervați pentru cel puțin 4 zile.
Trebuie să recomand Taverna Telonio (Τελωνειο), lângă satul Chalikia, unde am mâncat excelent și ieftin. Toate preparatele sunt făcute cu materie primă din cele 3-4 sate din zonă. Fata care servește este foarte simpatică :)), vorbește mult dar nu deranjant.
Această parte a insulei este și cea mai ieftină, probabil pentru că turiștii lipsesc aproape cu totul.
De aici am vizitat și Kalloni cu celebrii Flamingo, dar nu mi s-a părut cine știe ce, păsările fug la cea mai mică apropiere umană, le poți fotografia doar cu obiectiv cu distanța focală mare și nici așa. Sunt niște posturi de observație dar nu te ajută semnificativ. De fapt acolo este o uzină pentru desalinizarea apei de mare. Nu recomand.
In aceeași zi am fost și la plaja Skala Eresou, care, dupa Chrisii Ammos și Xampelia nu mi s-a părut nici ea cine știe ce. Prețuri mari la restaurante (3 porții de sardine cu câte 6 sardine/porție, 40 de euro), mau mulți turiști dar nu aglomerat, apa se adâncește brusc (asta nu mă dă pe spate).
Restul... în următorul post :)

#22
Dumby

Dumby

  Member

 • Grup: Members
 • Posts: 326
 • Înscris: 26.03.2004
Ok, să continui...
Al doilea loc de cazare a fost la Anaxos Hill, într-un bungalou. A fost cea mai modestă cazare dpdv al condițiilor dar cu o vedere superbă (era pe o stâncă exact deasupra mării) și cu vedere la apus de toți banii...
De acolo am vizitat Molyvos, oraș superb dar scump, mai aglomerat decât în alte părți, un loc cu vederi spectaculoase. Trebuie sa vă plimbați prin zona pietonala care este acoperita cu crengile copacilor. De asemenea cetatea Molyvos are o vedere spectaculoasa iar intrarea este gratuită.
Petra, un oraș foarte frumos lângă Molyvos, cu restaurante bune si mult mai ieftin.
Tot de acolo am mers în excursie la Sigri, în extremitatea de vest a insulei. Am vrut să mergem la Pădurea pietrificată dar este închisa pe o perioadă mai lungă pentru întreținere. În loc să pună bariere și semne, l-au lăsat pe unul acolo în plin soare la aproape 40 de grade să le explice turiștilor că e închis Posted Image)
Pe drumul dintre cazări am vizitat orașul Mantamados, foarte frumos, merită din plin o plimbare. De asemenea, tot pe drum am vizitat satul Lafionas, superb amplasat pe versantul unui munte, un loc unde la orice colț puteai face o poză. Am ajuns  pe la ora 14 și satul părea pustiu. Am încercat sa intrăm la o tavernă unde era o tablă pe care scria că au mâncare locală (am tradus cu Bixby, era scris în greacă Posted Image)), dar oricât am bătut la ușă și am strigat "hello" nu a apărut nimeni. Am plecat flămânzi dar nu ne-am supărat, știm ca grecii au câteva ore de siestă după-amiaza.
Cele mai frumoase plaje pe care am fost cât am stat în zonă au fost: Anaxos, care este foarte buna pentru snorkeling lângă stâncile din partea dreaptă, pești foarte mari. Atenție la arici, sunt foarte mulți pe stânci iar apa e mică.
Petra, plaja cu nisip și apă care se adâncește lent.
Molyvos, doar am mâncat un gyros pe ea și am văzut apusul, plajă micuță și drăguță dar cu pietre.
Faneromeni, o plajă sălbatică superbă, mare, cu nisip. Cele 4 persoane de pe toată plaja, in afară de noi, erau complet goi, nu prea este recomandată copiilor. Trebuie mers în partea dreaptă unde apa e prietenoasă și plaja este adăpostită de vânt, care bate destul de intens. Din păcate acolo erau și nudiștii. Este la 3 km de Sigri si trebuie văzută. Se animează ceva mai mult după ora 12, tot cu nudiști.
Sigri, o plajă mică, cu nisip și pe plajă și în apă, excelentă pentru copii, nu e aglomerată. Prețuri foarte bune la tavernele din zona plajei Sigri.

A treia și ultima cazare a fost la Agios Isidoros, un sat lângă Plomari cu puțini turiști.
În drum am vizitat Agiassos, te=rebuie văzut. Multe magazine tradiționale cu prețuti foarte bune.
Am fost cazați direct pe plajă iar datorită oboselii acumulate nu ne-am mișcat de acolo. Am dormit, mâncat, plajă și tot așa. Prețuri cam mari. În afară de taverne, ne-am aprovzionat din Plomari de la "Little Corner Maria Lupu", magazin care presupun că este deținut de doamna Maria Lupu Posted Image
Plaja Ag. Isidoros este superbă, în fiecare dimineață la 8 făceam câte o incursiune în largul mării pentru snorkeling iar toată ziua o petreceam pe plajă. Gazda, doamna Maria, profesoară de matematică în Mythilene, vara administreaza această locație și o face foarte bine.
În ziua plecării am fost la plaja St. Hermogenes care este superba dar, fiind sâmbătă și fiind aproape de Mythilene, probabil, mi s-a părut cam aglomerată. E de neratat!
Tot în drum spre Mythilene am vizitat Muzeul uleiului de măsline de la Pappados. Trebuie pus pe GPS ca "Μουσείο Βρανά". Recomand!
Pentru drumul de întoarcere nu prea am ce să spun pentru că l-am făcut dintr-o singură mișcare: Mythilene - ferry Turyol - Ayvalik - vama Lesovo-Hamzabeyli - Ruse - București. Din Ayvalik am pecat la 8.30 seara, Turcia am facut-o pe timpul nopții, destul de aglomerat, turcii sunt foarte "nocturni" dar foarte rapid datorită drumurilor bune, în Bulgaria a fost un coșmar pâna a răsarit soarele, drumul mizerabil pana la Razgrad, ceva mai bun după. Porțiuni întregi de drum nemarcat, care noaptea e foarte dificil. Combinat cu oboseala nu e de bine. Dupa răsăritul soarelui a fost ok.

Principalele elemente de reținut despre călatorie:
Insula merita vizitată din plin, plaje superbe, destul de ieftină oer total
Mâncare bună, trebuie căutate tavernele frecventate de localnici, le vezi după grupurile de bărbați care stau la taclale la mese. În Turcia la fel.
În Molyvos și Eressou sunt cei mai mulți turiști și prețurile cele mai mari.
Prețuri mari sunt și în sud deși nu prea sunt turiști străini, cei mai mulți sunt greci.
Parcările și intrările pe la monumente (gen castelul din Molyvos) sunt gratuite ... nu știu cum reușesc!
Șezlongurile și umbrelele pe toate plajele pe care am fost au fost gratuite, la unele trebuia să comanzi orice (și o apă) de la taverna din dreptul ei. Chiar daca nu comandai nu cred că era o problemă Așa e aproape peste tot în Grecia... nu știu cum reușesc! La fel și la o piscină cu infinity view din Anaxos, trebuia sa comanzi ceva de 5 euro ... mi se pare foarte tare ...nu știu cum reușesc!
Grecii din insule și din afara capitalei, din Grecia profundă ca să zic așa, au o părere extrem de proastă despre UE și evidente simpatii comuniste. Cel mai probabil din cauza cotelor la uleiul de măsline iar în cazul particular al Insulei Lesvos datorită impunerii primirii imigranților.
Programul de siestă de după-amiaza este sfânt, aproape totul este închis in zonele extra-turistice și nu știi când deschis.
Benzina scumpă, am făcut plinul în Turcia, o dată în insulă și la plecare. din nou în Turcia.
Drumurile bune și trafic foarte lejer.
Distanțele sunt destul de mari, de-asta am luat cazare în trei locuri.
Nu există zone pietonale 100%, scuterele trec pe oriunde.
Denumirile pe GPS este mai bine de trecut în scrierea greacă.
În magazinele locale se vând multe produse fabricate în Lesvos majoritatea vrac. Nu au trecute numărul de calorii și alte inutilități stupide. Sunt cele mai bune. Evitați Lidl, este plin cu imigranți, soției i s-a facut frică.
Sunt multe case în ruină in orașe, case superbe, istorice care au aparținut producătorilor de ulei de măsline care au falimentat, le-au abandonat și care au plecat în Grecia continentală
Am cumpărat 25 de litri de ulei de măsline cu 20 de euro, bidonul de 5 litri, cu care nu am avut nici o problemă la intrarea în Turcia. La intrarea în Turcia cred ca sunt probleme cu alcoolul, niste italieni cu care am fost pe bac au intrat cu vreo 20 de sticle de ouzo și purtau o discuție cu vameșii turci în engleză dar nu am auzit pentru că au intrat într-o cameră separată. Noi nu am avut deloc alcool așa că nu știu care sunt regulile.
Nu mi-a plăcut drumul prin Bulgaria, poate alegerea vămii de la Maliko Tarnovo ar fi mai inspirată. Drumul e oarecum în lucru, poate în anii următori situația se va înbunătăți.

Edited by Dumby, 26 August 2019 - 19:14.


#23
zuv

zuv

  Erectile member :)

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 7,198
 • Înscris: 05.01.2008
Lesvos, from the sky

Attached Files


Edited by zuv, 04 August 2021 - 13:34.


#24
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230522_195525_edit_24613417800931.jpg   260.64K   15 downloads

#25
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230522_170149_edit_18758279157033.jpg   596.75K   30 downloads

#26
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230524_133635_edit_105247035483940.jpg   422.81K   30 downloads

#27
OvidiuNS

OvidiuNS

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 8,853
 • Înscris: 04.07.2010
Foxi, pune şi cu Petra, e pitorească stânca aia cu biserica pe ea ...


Sănătate şi sejur plăcut în continuare !

Edited by OvidiuNS, 24 May 2023 - 17:41.


#28
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Bre,Unesco asta nu e chiar degeaba. Acum 20 de milioane de ani s-a stricat treaba si s-a cam erupt. Asa ca totul s-a ingropat in lava si fara aer.
Este fantastica fosilizarea. Recomand o zi de stiinta in zona. cu tot cu vizitare. UAU!

#29
bela

bela

  Senior Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 2,311
 • Înscris: 28.04.2006
@foxbat, frumoasa deschidere de sezon. Asteptam mai multe poze si impresii.

Vacanta placuta!

#30
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230525_152816_edit_13599064375528.jpg   860.31K   43 downloadsAttached File  IMG_20230525_170123_edit_13538849009391.jpg   257.16K   42 downloadsAttached File  IMG_20230524_131924_edit_111602456287137.jpg   387.6K   23 downloadsAttached File  IMG_20230524_125513_edit_104735219435580.jpg   831.47K   43 downloadsAttached File  IMG_20230524_160309_edit_111487086432988.jpg   374.05K   48 downloadsAttached File  IMG_20230524_131924_edit_111602456287137.jpg   387.6K   23 downloadsAttached File  IMG_20230524_201346_edit_114436357948163.jpg   179.66K   48 downloadsAttached File  IMG_20230525_145321_edit_9815913711522.jpg   525.23K   43 downloads

#31
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230526_121737_edit_36316845843936.jpg   554.51K   38 downloadsAttached File  IMG_20230526_121528_edit_36184792672602.jpg   109.25K   37 downloads
E bine sa ai SIM de Tr. Altfel e liniste.si Radio.

Attached File  IMG_20230526_110239_edit_35174508950361.jpg   337.96K   36 downloadsAttached File  IMG_20230526_105540_edit_34885603074884.jpg   457.92K   30 downloadsAttached File  IMG_20230526_105454_edit_34762545053028.jpg   484.06K   30 downloads

#32
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230526_135211_edit_39447576659604.jpg   372.3K   30 downloadsAttached File  IMG_20230526_140116_edit_39833492195483.jpg   580.93K   29 downloadsAttached File  IMG_20230526_140835_edit_40022289106392.jpg   348.63K   31 downloadsAttached File  IMG_20230526_153921_edit_42017457351921.jpg   565.84K   31 downloadsAttached File  IMG_20230526_164011_edit_43068067561656.jpg   519.25K   29 downloadsAttached File  IMG_20230526_181716_edit_44514391909352.jpg   135.31K   29 downloadsAttached File  IMG_20230526_175830_edit_45947319241946.jpg   457.74K   35 downloadsAttached File  IMG_20230526_184533_edit_46070099092448.jpg   211.4K   38 downloads

#33
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230528_121506.jpg   237.85K   19 downloadsAttached File  IMG_20230528_123257_edit_95193300743286.jpg   436.87K   18 downloadsAttached File  IMG_20230528_133512.jpg   411.87K   18 downloadsAttached File  IMG_20230528_122349_edit_95269616481295.jpg   922.72K   19 downloadsAttached File  IMG_20230528_130158_edit_95648563791133.jpg   530.6K   19 downloadsAttached File  IMG_20230528_130439_edit_95736996565078.jpg   424.7K   19 downloadsAttached File  IMG_20230528_191251.jpg   266.8K   19 downloadsAttached File  IMG_20230528_194929_edit_105972316022370.jpg   264.31K   20 downloadsAttached File  IMG_20230528_200536_edit_106577101972799.jpg   427.94K   21 downloadsAttached File  IMG_20230528_201750_edit_106782424762351.jpg   526.64K   22 downloadsAttached File  IMG_20230528_122441_edit_94842574540214.jpg   421.32K   21 downloads

#34
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230529_120507_edit_124178759415425.jpg   761.99K   13 downloadsAttached File  IMG_20230529_150332_edit_128664233038699.jpg   352.37K   16 downloadsAttached File  IMG_20230529_131916_edit_125947639675051.jpg   474.52K   16 downloadsAttached File  IMG_20230529_134236_edit_126182789689078.jpg   303.72K   17 downloadsAttached File  IMG_20230529_192627_edit_136375104889085.jpg   225.81K   17 downloadsAttached File  IMG_20230529_121258_edit_124587832645051.jpg   312.91K   17 downloadsAttached File  IMG_20230529_150651_edit_128867040385023.jpg   449.64K   15 downloadsAttached File  IMG_20230529_144530_edit_127993028721614.jpg   954.87K   14 downloadsAttached File  IMG_20230529_150753_edit_128835433770965.jpg   420.09K   14 downloadsAttached File  IMG_20230529_150942_edit_128955670470426.jpg   420.19K   15 downloadsAttached File  IMG_20230529_153545_edit_129924487598924.jpg   379.02K   14 downloadsAttached File  IMG_20230529_161432_edit_131141300835196.jpg   427.38K   15 downloadsAttached File  20230529_151948_edit_130235308126480.jpg   643.71K   20 downloadsAttached File  IMG_20230529_184312_edit_135115937172611.jpg   336.34K   23 downloadsAttached File  IMG_20230529_184849_edit_135413419729336.jpg   344.91K   19 downloadsAttached File  IMG_20230529_184754_edit_135731701513663.jpg   218.78K   15 downloadsAttached File  IMG_20230529_192432_edit_136259010825041.jpg   256.98K   17 downloadsAttached File  IMG_20230529_192627_edit_136375104889085.jpg   225.81K   19 downloadsAttached File  IMG_20230529_201219_edit_136856849534324.jpg   285.37K   18 downloads

#35
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230530_151614_edit_163929927806756.jpg   280.32K   10 downloadsAttached File  IMG_20230530_150837_edit_163834099155208.jpg   299.68K   11 downloadsAttached File  IMG_20230530_131536_edit_160671772878086.jpg   545.22K   14 downloadsAttached File  IMG_20230530_154408_edit_164769130357149.jpg   983.76K   16 downloadsAttached File  IMG_20230530_170026_edit_165872345660105.jpg   574.14K   18 downloadsAttached File  IMG_20230530_170035_edit_165865580455419.jpg   608.85K   16 downloadsAttached File  IMG_20230530_165010_edit_165894590347081.jpg   306.54K   15 downloadsAttached File  IMG_20230530_164948_edit_165906929340308.jpg   522.32K   13 downloadsAttached File  IMG_20230530_181841_edit_167337033459882.jpg   235.76K   16 downloads

#36
foxbat

foxbat

  Guru Member

 • Grup: Senior Members
 • Posts: 13,863
 • Înscris: 22.12.2005
Attached File  IMG_20230531_143437_edit_195583160749843.jpg   103.43K   18 downloadsAttached File  IMG_20230531_205307_edit_204148057766765.jpg   158.85K   18 downloadsAttached File  IMG_20230531_125715_1_edit_192837315998699.jpg   162.09K   19 downloadsAttached File  IMG_20230531_132533_edit_193128979520530.jpg   213.33K   12 downloadsAttached File  IMG_20230531_143039_edit_195605029249318.jpg   433.75K   13 downloadsAttached File  IMG_20230531_143048_edit_195596158118591.jpg   947.81K   17 downloadsAttached File  IMG_20230531_134304_edit_195707916554511.jpg   323.16K   17 downloadsAttached File  IMG_20230531_133958_edit_195730278730028.jpg   300.39K   20 downloadsAttached File  IMG_20230531_154048_edit_195965142886243.jpg   496.67K   23 downloadsAttached File  IMG_20230531_173320_edit_198602983233236.jpg   386.44K   20 downloadsAttached File  IMG_20230531_194529_edit_201947164597309.jpg   251.37K   16 downloadsAttached File  IMG_20230531_193718_edit_201982053040012.jpg   110.59K   15 downloadsAttached File  IMG_20230531_195047_edit_202158213507693.jpg   358.91K   13 downloadsAttached File  IMG_20230531_195456_edit_202405914370676.jpg   125.96K   14 downloadsAttached File  IMG_20230531_195329_edit_202437801646192.jpg   197.63K   14 downloadsAttached File  IMG_20230531_195642_edit_202494819980038.jpg   201.19K   16 downloadsAttached File  IMG_20230531_195821_edit_202587568295649.jpg   180.94K   16 downloadsAttached File  IMG_20230531_200722_edit_203150210020042.jpg   193.24K   13 downloads

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate