![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Alegere Statiune/ Hotel in EGIPT
Last Updated: Jul 31 2010 21:55, Started by
zion12345
, Mar 23 2010 02:05
·
0

Posted 23 March 2010 - 02:05

Vreau sa plec in Egipt la sfarsitul lunii august. Stiu, va fi foarte cald, asta e. Atunci imi pot lua concediu. In functie de bugetul de care dispunem, eu si sotia, avem o lista de 8 hoteluri. Nu am mai fost pana acum si ne este putin greu sa ne decidem. Am citit tot topicul "Totul despre Egipt". Despre unele hoteluri am gasit ceva informatii, despre altele nu. Vom sta 14 zile, timp in care dorim sa facem cele doua excursii Luxor si Cairo, plus insula Giftun, Safari si scufundari. Am ales AI pentru ca vom petrece si ceva timp in hotel, avand in vedere ca vom fi plecati 2 saptamani. Oferta de pret e cam aceeasi pentru toate hoteluri, adica undeva in jur de 1.200 de euro pentru 2 pers cu toate taxele incluse (fara excursiile optionale). Deci, ce ma sfatuiti sa aleg?
Shams Safaga Beach / King Tut / Charmlife / Panorama Bungalow Hurghada / Panorama Bungalow El Gouna / Minamark (asta are 3 stele dar am vazut ca e pozitionat central) / Sunny Days Palma de Mirette / Primasol Titanic Resort Nu suntem pretentiosi, dorim doar sa fie curat si plaja si mancarea OK. Va multumesc! |
Posted 26 March 2010 - 13:56

Buna,
revin din nou cu intrebari. Maine vrem sa achitam excursia si inca nu ne-am hotarat la ce hotel. As avea nevoie de sfaturile voastre, pt ca la mine este prima iesire in Egipt. Cautam liniste, plaja cu nisip, snorkeling, papa bun si variat si excursii optionale. E adevarat ca nu se merita sa cumpar sea view, acest aspect "rezolvandu-se" la fata locului? Aceasta este oferta care am primit-o. Poate ma puteti ajuta sa aleg. Hotel Laguna Vista Beach Resort 5 * - 1330 euro Tiran Sharm 5* - 1588 euro (sea view) 1170 euro (standard) Hotel Concorde 5* - 1740 euro (sea view) Hotel Aqua Blu Resort Sharm el Sheik 4* - 1294 euro (standard) Hotel Pyramisa 5* - 1294 euro (standard) Hotel Royal Albatros Moderna 5* - 1257 euro (standard) Hotel Regency Plaza 5* - 1140 euro (standard) Voi ce ati alege? Mersic:D |
Posted 26 March 2010 - 20:47

hmmmm....poate a stat cineva la hotelurile astea ca eu doar am auzit de ele . Uita-te pe tripadvisor si asa in general pe siteuri de genul asta unde isi dau oamenii cu presupusul ca pana la urma, chiar daca parerile au o doza mare de subiectivism, sunt unele indicii folositoare(de ex,daca zice cineva ca mancarea-i proasta atunci s-ar putea sa nu fie dar daca exista mai multe relatari de genul "cad peretii" atunci inseamna ca e ceva in neregula cel putin unde au avut respectivii camera).
Faza cu sea view in principiu se poate rezolva la receptie,poti sa iei camera deluxe,poti chiar si apartament cu putin noroc dar nu bag mana-n foc pt ca nu am fost in toate hotelurile si am mai auzit sa nu mearga (rar totusi si doar daca-i varf de sezon). Imi pare rau ca uite de data asta nu pot decat sa dau cu presupusul si probabil numai hotelurile alea te intereseaza. |
Posted 27 March 2010 - 08:27

Posted 27 March 2010 - 08:55

Posted 27 March 2010 - 12:38

Posted 28 March 2010 - 13:27

Buna,
s poate sa ma ajutati cu pagina web a hotelului Tiran SHarm? Nu o gasesc..... multumesc! |
Posted 29 March 2010 - 07:18

|
Posted 29 March 2010 - 14:21

Buna, tuturor!
M-am hotarat si eu sa plec in Egipt si, ca mai toti cei care posteaza pe aici, nu ma pot hotara la hotel.... Aceste ar fi optiunile: 1. Steigenberger al Dau Beach 2. Citadel Azur Resort 3. Dana Beach Resort 4. Sonesta Pharaoh Beach Resort 5. Sunrise Mamlouk Palace Resort 6. Iberotel Aquamarine Resort Precizez ca cea mai buna oferta de pana acum o am la Sonesta Pharaoh Beach Resort, despre care, din pacate, nu am prea multe referiri... Ma poate ajuta cineva? |
Posted 29 March 2010 - 14:46

BlackBliss, on 29th March 2010, 14:21, said: Buna, tuturor! M-am hotarat si eu sa plec in Egipt si, ca mai toti cei care posteaza pe aici, nu ma pot hotara la hotel.... Aceste ar fi optiunile: 1. Steigenberger al Dau Beach 2. Citadel Azur Resort 3. Dana Beach Resort 4. Sonesta Pharaoh Beach Resort 5. Sunrise Mamlouk Palace Resort 6. Iberotel Aquamarine Resort Precizez ca cea mai buna oferta de pana acum o am la Sonesta Pharaoh Beach Resort, despre care, din pacate, nu am prea multe referiri... Ma poate ajuta cineva? In 2007 am fost la Sunrise Mamlouk Palace Resort. E super ok |
Posted 30 March 2010 - 10:29

Gata, ne-am decis: Tiran Sharm, 5* .
Sper sa fie ok, oricum daca avem mare, soare si liniste, e perfect, tot ce ne dorim !O sa revin cu impresii si foto! |
Posted 30 March 2010 - 14:22

|
Posted 30 March 2010 - 22:04

Eu am hotarat Sunrise Mamlouk Palace Resort
![]() |
Posted 31 March 2010 - 12:58

Ce stiti de hotelul SUNNY DAYS PALMA DE MIRETTE? are 4 stele si am citit cateva reviewuri pe site-urile de specialitate, dar eram curios daca a fost cineva din Romania acolo si cum i s-a parut. Celelalte variante pentru noi sunt Panorama Bungalow Hurghada, Panorama Bungalow El Gouna si King Tut. De ultimul am citit multe si aici si in alta parte si nu mi se pare un hotel rau.
|
Posted 31 March 2010 - 22:38

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users