Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfat achiziție sacou barba&#...

Alternativa de incalzirea cu gaz

Ai in casa un termometru cu Mercu...

Card pentru plati facturi si cump...
 Acte dupa casatorie

Pauza inclusa in program

Cum se calculeaza salariul minim ...

Alimentare GPL
 Digi gigabit PPPOE

Calorifer automat - anii '30

Sfat alegere imprimanta birou

Prelungire impamantare
 Recomandare auto pana in 22 de mi...

Cost manopera schimbare motor + s...

Huawei Watch Fit 2

Postament motor poarta culisant
 

Avira Premium Security Suite 10 - FINAL

- - - - -
  • Please log in to reply
70 replies to this topic

#1
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
http://www.softpedia...ity-Suite.shtml

[ http://www.softpedia.com/screenshots/Avira-Premium-Security-Suite_1.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

#2
DmnY

DmnY

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 117
  • Înscris: 22.06.2008
Imi place cum se comporta. Au adus ceva imbunatatiri, cum ar fi posibilitatea de dezinfectie, rootkit scan pentru x64, optiunea "always ignore". Interfata mi se pare un pic nefinisata, dar oricum ma bazez pe protectia real-time, asa ca nu o voi vedea prea des.

#3
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,784
  • Înscris: 19.06.2005
Eu am probleme cu Security suite-ul asta.Am facut upgrade de la 9 la 10 si mi-a dat eroare la avguard.Am dezinstalat,sters, registry au fost curatati si instalat pe curat si totusi nu merge.A mai intalnit cineva asa ceva?
Sistem de operare:Windows xp cu sp3 ca firewall am comodo 4.Cand am instalat Avira am dezactivat modulele care nu ma interesau inclusiv cel de firewall.

Edited by Nexus11, 24 March 2010 - 08:25.


#4
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Cu ce ai curatat registry ?

Edited by crysty2k5, 24 March 2010 - 10:05.


#5
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,784
  • Înscris: 19.06.2005

View Postcrysty2k5, on 24th March 2010, 10:00, said:

Cu ce ai curatat registry ?
ccleaner si jvpowertools,am vrut si cu tuneup dar am zis ca ajunge.

#6
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,784
  • Înscris: 19.06.2005
Am pus versiunea free si nu a mai dat erori.La versiunea security suite problema persista.

#7
djandrey08

djandrey08

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,150
  • Înscris: 04.03.2008
Si-a facut automat update la v10 :D

#8
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Da, acum este si pe server upgrade-ul :)

#9
k3n0-dragos

k3n0-dragos

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 273
  • Înscris: 24.01.2010
L`am instalat si eu si o sa vad daca sunt probleme......pe parcurs. Nu va faceti griji va anunt ;) :thumbup:  :naughty:  :peacefingers:

#10
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

Quote

Due to Avira internal issues, Avira AntiVir download links were temporarily removed until March 25, 2010.


#11
AndutzU_DarKRage

AndutzU_DarKRage

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,121
  • Înscris: 20.10.2005

View PostNexus11, on 24th March 2010, 08:22, said:

Eu am probleme cu Security suite-ul asta.Am facut upgrade de la 9 la 10 si mi-a dat eroare la avguard.Am dezinstalat,sters, registry au fost curatati si instalat pe curat si totusi nu merge.A mai intalnit cineva asa ceva?
Sistem de operare:Windows xp cu sp3 ca firewall am comodo 4.Cand am instalat Avira am dezactivat modulele care nu ma interesau inclusiv cel de firewall.

Si eu am problema. Fara firewall suplimentar. Dezactivasem doar mail protection si backup. Nu doar ca nu merge av-ul, calculatorul se misca si el greoi.

#12
Nexus11

Nexus11

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,784
  • Înscris: 19.06.2005

View PostAndutzU_DarKRage, on 25th March 2010, 00:12, said:

Si eu am problema. Fara firewall suplimentar. Dezactivasem doar mail protection si backup. Nu doar ca nu merge av-ul, calculatorul se misca si el greoi.
Am rezolvat-o intr-un fel cu security suite.Dupa ce am avut instalat versiunea free,am dezinstalat-o apoi am instalat versiunea security suite si din ea am ales doar modulele care se gasesc in Avira free la care am mai adaugat modulul de webguard.
La modlul de antivirus mai era o chestie activir sau ceva de genul.Acel modul nu l-am pus.Momentan totul functioneaza normal.

#13
AndutzU_DarKRage

AndutzU_DarKRage

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,121
  • Înscris: 20.10.2005
Ms de info. Am dezactivat si eu instalarea ProActive-ului si acum merge.

#14
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007
Si eu am intampinat unele probleme cu Pro Active. Sa vedem...

#15
0000000000

0000000000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,865
  • Înscris: 01.05.2008
Care-i treaba cu AntiVir Pro Active? De cand am trecut la v10 ma tot intreaba daca vreau sa instalez. Cu ce ma ajuta?

#16
rootkit

rootkit

    Awake. Security DNA

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 34,883
  • Înscris: 07.02.2007

Quote

What is Avira AntiVir ProActive?

Avira AntiVir ProActive is a new Avira technology for detecting malware based on its behavior. AntiVir ProActive is monitoring on-access those areas of your system, which are usually attacked by malware. All activities in the target areas are registered by sensors and reported to the rules base, to determine if the activities were indeed caused by malware. If there are activities of virulent origin, Avira AntiVir ProActive blocks them.

Avira AntiVir ProActive completes the existing signature-based, generic and heuristic detection processes, with an advanced method meant to effectively protect you against infection with unknown malware.

Please note, that due to its behavior-based approach, Avira AntiVir ProActive cannot guarantee 100% malware detection. It may happen that some malware is not detected or that some clean files are erroneously reported as malware.

:)

#17
0000000000

0000000000

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,865
  • Înscris: 01.05.2008
Cat de periculoasa e "some clean files are erroneously reported as malware."?

#18
exorcistul

exorcistul

    just listen

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,548
  • Înscris: 31.05.2006

View Postcrysty2k5, on 25th March 2010, 15:36, said:

Si eu am intampinat unele probleme cu Pro Active. Sa vedem...
La mine e in regula, si-a mai facut vreo 2-3 updates.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate