Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Centrala termica immergas

Amenda in Lipsa ?

Acoperire gol extrior intre termo...

Intreprindere individuala fara ac...
 Marci Biciclete - recomandari

Lipsa Tensiune pe o Faza, bransam...

Recomandare bicicleta copil 5 ani.

Recomandare kit automat acces usa
 [email][nvidia] Your GeForce NOW ...

Site nesigur

Baghetele ornamentale intre foile...

O recomandare pentru o camera ful...
 Pareri magazin online quickmobile?

Unde gasesc banane albastre?

Despre compania de aministrare Sq...

Durere taietura deget dupa 2 luni
 

AVANGARDE RESIDENCE

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
1119 replies to this topic

#937
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
AX CS.... Iti înțeleg supărarea, poate chiar frustrarea , pt ca vrei sa faci ceva, iar ceilalți merg împotriva ta. Eu, in demersurile mele, nu am avut vecinii împotriva mea, adevărat. Poate si pt ca nu au știut. Am făcut totul de unul singur. Nici acum nu stiu, si poate e mai bine.
In ceea ce privește puțul, da, se forează. Daca si-au luat amenda, au început sa miște lucrurile, in sensul intrarii in legalitate. La fel ca si cu poarta. Au mers pe burta pana la amenda, dupa, au adus firma de paza.  Așa sunt construiți unii oameni, lasă ca merge si așa.
Așa ca daca vecinii tai nu vor înțelege si se vor da de partea celor care i-au mințit in tot acest timp, chiar nu ai ce sa faci. Mergi pe drumul tău si lasă-i sa dea cu capul. E singura variata ca ei sa își dea seama ce fac.
La mine in ansamblu suntem mulți, e adevărat, nici nu ne cunoaștem toți. Mai ales cei veniți noi. Tocmai de aceea va trebui sa facem si noi o ședinta sa punem lucrurile cap la cap, sa vedem părerile tuturor, mai ales ca nemultumiți sunt si aici gârlă, numai din ce stiu eu. Si in felul acesta sa ne cunoaștem mai bine. Va fi interesant.

#938
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Gyjy, la voi se foreaza datorita mie, pentru ca si-au luat amenda de la Apele Romane in urma petitiei facuta de mine pentru putul din Rosu, iar persoana care a venit aici in control, inleg a ajuns si in Dudu.
Eu n-am nimic cu ansamblul vostru.
Voua v-am facut un bine fara sa vreau, vecinilor mei cica le-am facut rau cu intentie, ca asa sunt manipulati.
De ce la voi se poate intra in legalitate pe banii lor si la noi e nevoie de asociatie sa autorizam putul?
Probabil, pentru ca voi sunteti mai multi si sunteti evident mai greu de manipulat.
La noi cu 25 de proprietari ai facut asociatie, la voi e nevoie de 200-250.
In astia 25 sunt toti "smecherii de meserie" cu care se lauda un vecin la mine la usa, anul trecut in februarie.
Sigur e si eLLa_gk printre ei, desi inca nu stiu exact cine este acest eLLa_gk, doar presupun.
Stiu sigur ca este unul din smecherii de meserie precizati de vecinul meu, citez din memorie,"eu sunt smecher de meserie, asta e smecher de meserie si mai suntem cativa smecheri de meserie afara".

Stai sa vezi ce urmeaza pe canalizare, ca la noi sunt contracte semnate in fals de cineva in numele proprietarilor, acelasi cineva care a si platit in numele lor pana anul trecut prin februarie.Din ce bani le-a platit???
Daca putul era autorizat in 2011 la momentul forarii lui, astazi toata lumea avea contracte de canalizare incheiate legal nu semnate in fals.
Eu de exemplu n-am contract pentru canalizare si cu siguranta nu sunt singurul.
Mie de ce nu mi-a semnat cineva in fals un contract pentru canalizare???
Chiar daca n-am contract am facut tot ce a tinut de mine sa intru in legalitate, dar nu am vrut sa accept un contract pe pausal, pentru ca in sistem pausal am dovedit ca este contrar prevederilor legii (scrie in raspunsul primit de la ANRSC)
Se vor face contracte perfect legale tot datorita mie, dar e greu sa intelegi asta cand esti manipulat.

Edited by AX_CS_YZY, 26 March 2017 - 20:57.


#939
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
P.S.
Si cand stai sa te gandesti ca toate aceste demersuri au plecat de la tatal dezvoltatorului, care cand m-a injurat prin curte, a zis la un moment dat ca imi plateste 30 de lei pe luna canalul.
Incercand sa vad in baza a ce imi plateste el mie canalul, am descoperit toate acestea, dar si faptul ca mintea. Evident ca tot din... "neglijenta".

#940
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
Si eu l-am întrebat pe dezvoltator de ce platesc 5 lei mc de apa menajera, ca pe toată Chiajna nu e apa potabilă. Ca nu sunt la Apa NOVA. Si mi-a răspuns "așa vreau eu".  In baza acestui răspuns am întrebat si eu pe alții mai competentei decat mine si mai ales decat el, si....ca urmare, se forează! Probabil ca ulterior i-a părut rau, dar faptul era consumat! Nici eu nu ma așteptam sa fie atât de sigur pe el, sa emită si bonuri fiscale pe apa al care-i preț nu era autorizat. Dar a făcut-o si o face in continuare. Mare e grădina lui Dumnezeu....

#941
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Despre pretul apei eu v-am scris prima data in postarea #720, din 20 mai 2016.
“Si am si un sfat pentru voi cei din ansamblul din Dudu. Pastrati bonurile fiscale. Este bine sa le si xeroxati sau scanati ca se pot sterge. Este posibil ca intr-o zi sa va fie foarte utile.
Prietenii stiu de ce!
Este valabil si pentru vecinii mei, doar ca la ei bonurile abia au 3 luni si nu se sterg curand.”

Deci am presupus acum aproape un an ca se restituie banii incasati pentru consumul de apa.

Si cand am avut confirmarea v-am atasat-o in postarea #905, din 12.02.2017.
Ce zice in raspunsul primit de la ANRSC!?
“Preturile, tarifele si taxele stabilite si practicate cu incalcarea dispozitiilor prezentei legi sunt nelegale, iar sumele incasate necuvenit si constatate ca atare de catre autoritatile de reglementare, se restituie utilizatorilor de la care au fost colectate.
Acum daca asa a vrut el (nr.dezvoltatorul) sa-ti ia 5 lei/mc, tot cu 5 lei/mc, o sa-ti restituie toate sumele incasate pana in momentul la care si-a aprobat pretul la ANRSC.
Asadar adunati bonurile fiscale si faceti calculul sa vedeti cat aveti de primit fiecare.
Acum sa aveti si curajul sa-i cereti, ca stiti ce a patit anul trecut cel care si-a cerut inapoi banii incasati de ei illegal, pentru canalizare.

#942
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
Cand m-am mutat aici in complex, cineva mi-a zis tot așa, ca daca vreau sa vorbesc cu dezvoltatorul trebuie sa imi fac curaj! Dupa doi ani jumate de cand stau aici si mai ales dupa toate cele petrecute între noi, nu cred ca mai e vorba de curaj. Eu l-as numi bun simt! Cer prea mult?!

#943
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Bun simt!?
Cand te injura unul prin curte si incearca sa te loveasca, de fata cu copilul tau, doar pentru ca nu vrei sa le dai bani, pentru ca nu primesti factura si bon fiscal, n-are legatura cu codul bunelor maniere, are legatura cu alt cod.

#944
Florina69

Florina69

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 10
  • Înscris: 17.01.2017

View PostAX_CS_YZY, on 26 martie 2017 - 09:07, said:

Pentru cei care uita repede si semneaza sa se asocieze cu cei care le iau 150 de lei pentru servicii de 35 de lei, in timp ce eu lupt pentru respectarea legii si chiar a demnitatii, va atasez o fotografie, in care se vede str. Vasile Sebe, o latura a ansamblului din Rosu in anul 2015 si astazi.
Cand am vazut ca s-a montat acel gard, am sunat cativa vecini sa depunem o petitie pentru demontarea lui.
Am primit raspunsuri de genul, “nu rezolvi nimic”, "au spatele asigurat si te agiti degeaba”, “traim in Romania si n-ai ce sa faci”, sau chiar “eu am dat 3000 de euro pe locul de parcare, nu e problema mea ca altii n-au unde sa parcheze”.
Sunt sigur ca florina69 o sa ne spuna pozitia ei la data respectiva.
Si eu AX_CS_YZY am locul de parcare cumparat, dar m-a deranjat atitudinea celor care au montat gardul.
Am facut petitie la IPJ Ilfov, este drept, s-a rezolvat mai greu dar s-a rezolvat.
Din cele noua masini care sunt acum acolo, stiti cate sunt ale celor care au semnat ca se asociaza cu cei care, inteleg ca, ma denigreaza pe mine?
Unde parcau ei astazi?
Dupa ce au demontat gardul, intr-o seara au pus un indicator cu stationarea interzisa. Am sunat a doua zi la ora 10.00 la IPJ Ilfov sa intreb daca pot cere informatii despre acel indicator, adica cine l-a montat si daca are autorizatie. Mi-au spus ca asteapta petitia mea, dar ce sa vezi, la ora 17.00 cand am ajuns acasa, acel indicator a disparut. Am inteles ca se lauda cineva la sedinta ca e mereu cu un pas inaintea mea. A fost, ca a luat indicatorul inainte sa-l pozez si eu am fost prost ca nu l-am pozat dimineata.

Asa se intampla si cu agitatia din aceste zile pentru autorizarea putului.
Banuiesc, sunteti manipulati si incearca sa va induca ideea ca eu vreau sa fac rau vecinilor mei.
Daca am sesizat institutiile si am descoperit nereguli legate de putul de apa, si nu numai, NU am facut-o ca sa-l preluati voi pe asociatie, am facut-o pentru ca ei sa intre in legalitate.
Cati dinte voi ati inteles asta???
Putini, foarte putini, ca in reclama.

Pentru autorizarea putului nu trebuie sa platim noi proprietarii, trebuie sa plateasca cei care au gresit la momentul forarii lui, in anul 2011 (asa scrie in raspunsul celor de la ANRSC, ca a fost forat in 2011).
Daca intelegeti asta bine, daca nu asociati-va si autorizati-l pe banii asociatiei, asta daca putul a fost construit respectand legislatia in vigoare cand vine vorba de parametrii lui, daca nu faceti altul, evident pe banii asociatiei. Vedeti ca in ansamblul din Dudu se foreaza de o saptamana, inteleg ca alt put.

Dragul meu vecin, te-as ruga totuși sa nu ma bagi in discuții care pur si simplu nu ma intereseaza. E liber la exprimare pe acest site, dar asta nu înseamnă ca trebuie sa ma introduci in postările tale, si cu atat mai mult sa-mi ceri opinia pentru un lucru pe care eu nu l-am dezbătut aici.

Mulțumesc.

#945
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Aici nu, dar fata de petitia pentru demontarea gardului ai avut o opinie la vremea respectiva.
Nu era obligatoriu sa o si postezi.
Puteai sa spui doar ca asa ai gandit atunci si asa gandesti si astazi sau ca astazi vezi lucrurile altfel.
Eu am incercat doar sa arat, ca desi gardul acela deranja multi proprietari, iar pe mine in niciun fel, nimeni nu a vrut sa faca petitie pentru demontarea lui. Am facut-o singur si mi-am asumat riscurile.
Oricum apreciez ca atunci cand ai fost direct afectata, ai avut puterea sa postezi aici.

Edited by AX_CS_YZY, 28 March 2017 - 20:58.


#946
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
In atentia vecinilor din ansamblul Avangarde Rezidential si nu numai.

Attached Files


Edited by Gyjy, 29 March 2017 - 19:39.


#947
catal1n2000

catal1n2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 22.06.2009
Deci inteleg ca ceea ce se intampla cu alimentarea cu apa si canalizarea este ilegal. Aveti idee daca acest dezvoltator a fost tras la,raspundere, amendat, au existat controale, etc. ?
Ce se intampla de exemplu daca cineva bea apa de la robinet si aceasta este contaminata, situatie care bineinteles nu e de dorit? Sau dac apare o epidemie din cauza apei? Cine raspunde in astfel de situatii?
Apropo exista vreun buletin de analize in care se specifica daca apa este potabila?

#948
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Si daca exista vreun buletin, ai garantia ca apa analizata este din put si nu dintr-o sticla din comert?
Apa vine cu nisip desi buletinul o da conforma.
Cu ce te ajuta ca a fost amendat daca tu ai consumat apa?
"Cine raspunde in astfel de situatii?"
Romania se vede altfel cand incerci sa alfi adevarul.
Gandeste-te ca am facut petitie anul trecut la SGA Ilfov sa vad daca au autorizatie de gospodarile a apelor (Apele Romane) pentru put.
Am primit raspuns ca au depus documentatia in vederea obtinerii autorizatiei, evident la cateva zile dupa ce am depus eu petitia. Si-a permis cineva sa-i amendeze ca au functionatfara autorizatie?
Dupa 5 luni si-au retras documentatia. S-a intrebat cineva cum o sa functioneze acel put cand le-a aprobat retragerea documentatiei? Amenda?
Cand am facut petitie la Apele Romane, adica la cei care ii au in subordine pe cei de la SGA Ilfov, abia atunci au fost sanctionati in baza legii 107/1996, fara sa spuna articolul/litera. O sa revin aici pe acest subiect in cateva luni.
Tot din cauza petitiei mele la Apele Romane s-a depus documentatie pentru autorizarea putului si pentru ansamblul din Dudu, ca pana atunci si acolo au functionat fara autorizatie.
Ce scrie sub randurile de sub banda gri de la sfarsit, dar si pe pagina a doua, o sa aflati la timpul potrivit.
Repostez raspunsul de la Apele Romane, penrtu a nu cauta in urma, desi nu e rau sa o faceti de fiecare data, maiu ales cei care nu urmariti regulat acest forum.

Attached Files


Edited by AX_CS_YZY, 29 March 2017 - 22:19.


#949
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
Am înțeles de la vecini de-ai mei, din Avangarde Rezidential, care mai scriu pe acest forum, ca se întâlnesc prin parc, seara, si își mai spun din supărări. N-ar fi mai bine sa ne vedem cu toții sau într-un număr cat mai mare, respectiv la o ședinta, ca sa punem lucrurile cap la cap? Mai ales ca sunt niște aspecte care trebuiesc lămurite. Refuz sa cred ca nu va interesează sau ca nu ați văzut ca se petrec lucruri. Toți locuim in acest ansamblu. Daca nu ne întâlnim sa vorbim, sa ne cunoaștem unii pe alții si sa știm fiecare ce dorește, si mai ales ce nemulțumiri are, se vor întâmpla in continuare lucruri ilegale in acest ansamblu. De la intratul pe poarta prin fata si ieșit prin spate, adică pe unde vrea patronul,  pe un drum de servitute, repet servitute, adică nimeni nu poate sa impună pe unde sa intri sau sa ieși, in afara de el si ai lui care intra si ies pe unde vrea muschiul lor, nu ma întrebați care muschi....! La parcarea de la vizitatori care este cu timp limitat numai pt unii, pt alții chiar si peste noapte. Timpul este într-adevăr, relativ, pt unii! Si pana la problema canalizării si a apei potabile, problema cu care, pana la ora asta, toți ne confruntam. Problema Porții nu o mai aduc in discuție pt ca s-a rezolvat. Parțial, dar s-a rezolvat. Cel puțin a intrat in legalitate. Credeați ca acolo nu au fost probleme?! Hm...Pt amenzile luate a făcut niște crize patronul, mama, mama...
Revenind la apa. Mie unul nu mi se pare normal sa platesc 5 lei mc de apa in condițiile in care acest preț nu este reglementat de organele competente. Pt ca nu dezvoltatorul, într-un complex, impune prețul apei ci ANRSC-ul. Adică Autoritatea Naționala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice. Ori aceasta instituție a amendat contravențional Avangarde Rezidential pt preț neautorizat si i-a pus in vedere, conform legii, sa de-a banii înapoi, deoarece au fost încasați ilegal. Totodata Avangarde a trebuit sa depună documentație pt a intra in legalitate. De ce credeți ca se fora la Avangarde?! De plăcere?!
Noi, la Avangarde Rezidential, mergem de 2 ani jumate pe 5 lei mc de apa menajera, pt ca așa vrea El Patron. Am scris mai sus, in alta postare, ca intr-o convorbire telefonică cu el, fiind întrebat de ce este prețul 5 lei, a răspuns "așa vreau eu"!
ANRSC nu a vrut ca el si l-a amendat cerându-i sa între in legalitate.
Eu chiar sunt de părere ca trebuie sa aibă loc o ședinta in care sa ne vedem fata in fata si sa cunoaștem problemele care sunt la Avangarde. Eu am descoperit o parte din ele, poate ca mai sunt si altele pe care le știți voi, ceilalți. Prin urmare....

#950
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
S-a stricat ceva la statia de pompare a ansamblului din Rosu, adica apa vine cu presiune variabila.
S-a convocat o sedinta pe grupul de whatsapp, participarea cu circuit inchis, adica nu s-a pus anunt sa participe toti proprietarii, au fost anuntati doar unii.
Se face cheta de 27 de lei pentru a se repara defectiunea aparuta la statia de apa proprietatea Avangarde.
Ii astept la usa sa dau si eu 50 de lei, 27 pentru reparatea statiei de apa si 23 de lei pentru cand se li se termina cartusul de la imprimanta ca sa aiba cu ce sa-mi printeze facturile. Zic sa nu ma deranjeze de doua ori.
Nu vreau sa se spuna ca nu se repara statia din cauza mea, serios spun, va astept sa veniti sa cotizez si eu.
Pun o singura conditie, la usa sa nu vina niciun smecher de meserie.
Nu mai spun ca poate ar trebui sa dam proportional cu apa consumata, ca am vazut pe unii care spalau locul de parcare cu apa din put. Am poze nu visez.
Treaca de la mine, dau eu si pentru ei, ca doar suntem in Postul Pastelui.

Edited by AX_CS_YZY, 04 April 2017 - 16:40.


#951
AX_CS_YZY

AX_CS_YZY

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 258
  • Înscris: 24.01.2016
Aceste doua documente le-am gasit astazi pe cutiile postale. Le-am scanat si le-am dus inapoi.
Sigur trebuie sa gasiti si in ansamblul din Dudu documentele. Revin cand am noutati.

Attached Files



#952
Gyjy

Gyjy

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 01.12.2014
Este normal sa.ti platesti darile, dar cum este corect nu cum vor cei de la serviciul de canalizare. Si cei de la ANRSC au spus ca nu este legal sa se factureze la pausal asa cum fac cei de la firma de canalizare. ANRSC a spus destul de clar ca firma care se ocupa de canalizare trebuie sa colaboreze cu cei care administreaza ansamblul,recte Avangarde Rezidential,dar ei de ce sa nu factureze la pausal pt ca incaseaza mai multi bani asa.

#953
george_daniel_1967

george_daniel_1967

    New Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 13.03.2017
Buna ziua
Sunt propietarul unui apartament de 2 camere in avangarde residence militari si desi am vazut foarte multe comenturi negative eu vreau sa va inpartasesc si parerea  mea,
Nu stiu cum se practica in domeniul imobiliarelor si de ce unii arunca cu pietre (probabil concurenta), eu unu am avut parte de conditii foarte bune si am colaborat foarte bine  cu propietariatat la cumparare , intocmire  acte precum si dupa  cand am avut mici nelemuriri  sau probleme
Ma gandesc ca un potential client ar pute fi indepartat pe nedrept cando sa vrea sa cumpere unapartament...
Eu unu ma consider multumitde apartament si de conditiile oferite de Avangarde Residence

#954
catal1n2000

catal1n2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 282
  • Înscris: 22.06.2009

View Postgeorge_daniel_1967, on 01 mai 2017 - 23:59, said:

Buna ziua
Sunt propietarul unui apartament de 2 camere in avangarde residence militari si desi am vazut foarte multe comenturi negative eu vreau sa va inpartasesc si parerea  mea,
Nu stiu cum se practica in domeniul imobiliarelor si de ce unii arunca cu pietre (probabil concurenta), eu unu am avut parte de conditii foarte bune si am colaborat foarte bine  cu propietariatat la cumparare , intocmire  acte precum si dupa  cand am avut mici nelemuriri  sau probleme
Ma gandesc ca un potential client ar pute fi indepartat pe nedrept cando sa vrea sa cumpere unapartament...
Eu unu ma consider multumitde apartament si de conditiile oferite de Avangarde Residence

Proprietarul era cel din filmul care era postat aici?
Nu pare ca ar colabora foarte bine cand este vorba de probleme. Poate doar cand a trebuie sa-i platesti apartamentul.

Totusi, eram curios, ai facut cont doar pentru a-l lauda si pentru ca esti ingrijorat de faptul ca i-au scazut vanzarile?
Poti sa ne transmiti care ar fi avantajele si eventual dezavantajele(daca exista) in opinia ta? eventual ce probleme ai avut si s-au rezolvat.
Sunt cateva persoane pe aici care sustin ca ar fi mai multe dezavantaje devat avantaje. Ce-i drept si ei, daca vor vrea vreodata sa vanda apartamentele vor avea ceva dificultati.
Dar totusi este de apreciat ca expun problemele aparute.

Edited by catal1n2000, 02 May 2017 - 16:09.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate