Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sincronizare declansator cu recep...

Cat trebuie sa fie pauza dupa Det...

La multi ani @A-ONE!

Ghimbalul DJI Osmo 5 strica telef...
 Sfat cumparare masina incepator

Recomandare Camera supraveghere ...

Apart-hotelurile, spaima rentieri...

ROA-Difuzor (2023)
 Rezervare zbor cu pașaport e...

The Super Mario Bros (2023)

Mozzarella fresh mai ieftina ca l...

Zilieri muncitori necalificati.
 Amenajare teren pe langa casa

Chat engleza cu robot propozitii ...

Intrebari cheie dinamometrica

Satele raman fara medici de famil...

Pisa,Florenta...+

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
1028 replies to this topic

MMike

MMike

Guru Member

• Grup: Senior Members
"Problema" e ca acum e pe "apucate". De abia din 6 iunie Italia a eliminat cam toate restrictiile.
Era puhoi de turisti si pareau ca nu se sinchisesc de caldura desi era groaznic de cald....

Toti erau cu ceva in mana, apa, suc, inghetata. Cheltuieli suplimentare de caldura.

Costel2014

Costel2014

Guru Member

View PostMMike, on 22 iulie 2022 - 14:03, said:

"Problema" e ca acum e pe "apucate". De abia din 6 iunie Italia a eliminat cam toate restrictiile.
Era puhoi de turisti si pareau ca nu se sinchisesc de caldura desi era groaznic de cald....

Toti erau cu ceva in mana, apa, suc, inghetata. Cheltuieli suplimentare de caldura.
Cu exceptia unui dobitoc de la Museo San Matteo, care a insistat sa ne punem masca pe fata desi eram doar eu cu sotia in muzeu, nu am avut nicio problema cu restrictiile in Italia. Masca doar in transportul in comun si atat. Am vazur ca majoritatea oamenilor o purtau si in supermarketuri, dar nimeni nu ne-a zis nimic daca ne vedea fara masca in magazin. In rest, nu ne-a cerut nimeni nimic, nici certificat covid, nici sa purtam masca in muzee, restaurante, magazine, aeroport.  Stiu ca oficial in luna mai, erau inca diverse restrictii, dar adevarul e ca nu ne-a deranjat nimeni, cu exceptia mentionata deja.
P.S. Am prins si noi caldura, sa cum am zis, chiar si 31 de grade Celsius in luna mai.

Edited by Costel2014, 22 July 2022 - 14:51.

MMike

MMike

Guru Member

View PostCostel2014, on 22 iulie 2022 - 14:49, said:

P.S. Am prins si noi caldura, sa cum am zis, chiar si 31 de grade Celsius in luna mai.
Era bine 31 grade. In iulie se spargea termometru :) Nici nu ma mai uitam pe starea vremii, doar o simteam. M-am si bronzat, din mers.

In iulie, dupa eliminarea majoritatii restrictiilor, mai putin in mijloacele de transport in comun, de exemplu in metrou, se mai purta masca, dar nu toti si nici modelul recomandat desi era aglomerat.
Nu iti zicea nimeni nimic, dar cred ca era mai bine s-o porti in aceste conditii. In afara, nu mai erau restrictii, dar erau multi turisti si inghesuiala, inclusiv in obiectivele turistice....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate