Pisa,Florenta...+
Last Updated: Jul 22 2022 16:07, Started by
Roberthoo
, Mar 18 2010 01:03
·
3

Posted 22 July 2022 - 14:03

"Problema" e ca acum e pe "apucate". De abia din 6 iunie Italia a eliminat cam toate restrictiile.
Era puhoi de turisti si pareau ca nu se sinchisesc de caldura desi era groaznic de cald.... Toti erau cu ceva in mana, apa, suc, inghetata. Cheltuieli suplimentare de caldura. |
Posted 22 July 2022 - 14:49

"Problema" e ca acum e pe "apucate". De abia din 6 iunie Italia a eliminat cam toate restrictiile. Era puhoi de turisti si pareau ca nu se sinchisesc de caldura desi era groaznic de cald.... Toti erau cu ceva in mana, apa, suc, inghetata. Cheltuieli suplimentare de caldura. P.S. Am prins si noi caldura, sa cum am zis, chiar si 31 de grade Celsius in luna mai. Edited by Costel2014, 22 July 2022 - 14:51. |
Posted 22 July 2022 - 16:07

P.S. Am prins si noi caldura, sa cum am zis, chiar si 31 de grade Celsius in luna mai. ![]() In iulie, dupa eliminarea majoritatii restrictiilor, mai putin in mijloacele de transport in comun, de exemplu in metrou, se mai purta masca, dar nu toti si nici modelul recomandat desi era aglomerat. Nu iti zicea nimeni nimic, dar cred ca era mai bine s-o porti in aceste conditii. In afara, nu mai erau restrictii, dar erau multi turisti si inghesuiala, inclusiv in obiectivele turistice.... |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users