![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Ajutor expand script
Last Updated: Mar 17 2010 00:25, Started by
bluestyle
, Mar 15 2010 13:35
·
0

Posted 15 March 2010 - 13:35

Salut. Am folosit scriptul acesta: http://www.dynamicdr...xpandoimage.htm pentru a expanda pozele din galerie. Problema este ca in momentul cand pun mouseul deasupra si poza se mareste, aceasta nu trece in prim plan si, marindu-se, se intalneste cu celelalte poze si se amesteca imaginea. Am pus o poza ca sa intelegeti mai bine ce se intampla! Cum pot modifica scriptul ca sa imi trimita imaginea in prim plan?
![]() |
Posted 16 March 2010 - 14:58

Nu mai e nevoie, am schimbat scriptul! Multumesc oricum! :)
|
Posted 17 March 2010 - 00:25

Nu mai e nevoie, am schimbat scriptul! Multumesc oricum! :) Pentru cine mai are prbl asta - Z-index is za solution :coolspeak: Imaginile sunt pe acelasi layer (posibil, nu m-am uitat in cod), iar la hover trebuie sa sara cu un layer mai sus decat restul elementelor. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users