![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Legea copyrightului
Last Updated: Mar 22 2010 13:33, Started by
stefteo21
, Mar 14 2010 14:54
·
0

Posted 14 March 2010 - 14:54

Nu stiu sigur daca aici e cea mai potrivita categoria, dar mare e gradina softpediei si multi nu stiu unde sa se incadreze.
Incep cu un exemplu : site-ul www.exempludesite.ro ne vorbeste despre masini si despre cum functioneaza acestea si ne invata sa le reparam prin tutoriale + de asta acolo vin userii care isi lasa propriile pareri despre ce au facut ei cu masinile lor si cum au remediat diferite probleme. Daca eu citesc tot de acolo si fac un rezumat cu propriile cuvinte si postez materialul pe site-ul meu, incalc legea copyrightului ? |
Posted 22 March 2010 - 13:33

la noi nu exita legea copyrightului ci doar legea drepturilor de autor
discutia e lunga si daca tu doar faci un tutorial creat de tine cu ideile altora nu cred ca incalci nimic, doar sa nu dai copy paste |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users