Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...
 Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...
 Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi
 Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !
 

router TP-LINK WR741ND

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,379
  • Înscris: 28.02.2007
Buna ziua.
Recent, m-am "pricopsit" cu un laptop meserias. De unde l-am cumparat, mi s-a recomandat routerul din titlu. Am net de la UPC. Am instalat driverele routerului de pe cd si, desi a dat eroare la instalare  cert este ca am internet pe laptop. Alte setari n-am facut.Intrebarea este, poate vreun vecinul de sub mine, care stiu ca e dotat cu laptop wireles sa "fure" internet de la mine? mie nu-mi cere nici o parola , nimic. La scanare, mai apare o retea wireless, UPC WiFi, cred ca de la o firma din apropiere, dar acolo imi cere parola.
Ce setari trebuie sa fac sa-mi ceara parola la conectare si la reteaua mea sau sa fiu sigur ca nu se conecteaza ciumpalacul de dedesubt?

#2
Dobybest

Dobybest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 28.08.2007
Trebuie sa te conectezi la router prin browser , scrii in bara de adrese 192.168.0.1 (dupa caz) si daca iti cere user si parola pui : admin la user si la parola ! Iar de acolo ai sa te descurci prin meniul de administrare sa pui parola la conectare  daca stii putina engleza !

Bafta

PS: Citeste manualul routerului !

#3
MD

MD

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,881
  • Înscris: 08.08.2002
Routerul nu are driver !

Era mai bine daca intreabai inainte de a da $ pe TP-link, ma rog e ieftin, dar cat dai atata face.

Intra pe router adica 192.168.1.1 (cu admin la user si la parola) si la wifi la securitate alegi WPA2 si o parola.

Edited by MD, 14 March 2010 - 14:52.


#4
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,379
  • Înscris: 28.02.2007
am intrat la wireless security, e bifata casuta WPA-PSK/WPA2-PSK(Pre-Shared Key of WPA), e si o parola acolo, dar mie nu mi-o cere cand ma conectez, de fapt oricum e conectat mereu...Daca bifez WPA/WPA2 ma intreaba de Radius Sever IP, nu stiu ce e ala.
Cat despre respectivul model de router, era cel mai scump din gama respectiva(160 ron), dupa aceea urmau de la 2-300 ron in sus.

#5
Dobybest

Dobybest

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,260
  • Înscris: 28.08.2007
Cand te conectezi la router cu laptopul iti cere parola , windows-ul memoreaza acea parola si nu-ti mai cere parola de fiecare data cand te conectezi iar la tine parola este deja memorata !
Daca vrei sa vezi daca e asa schimba parola pusa deja in meniul de administrare si apoi incearca sa te conectezi din nou prin wireless !

Edited by Ravy, 15 March 2010 - 11:45.


#6
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,344
  • Înscris: 08.12.2008
din neatentie am reusit sa brick -uiesc modelul metionat in acest topic cu update la ddwrt build r20119.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate