![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
bolivia

Posted 10 March 2010 - 18:58

a fost cineva in bolivia ? noi romanii avem nevoie de viza pt bolivia ? bolivia are consulat / ambasada in romania sau tre sa mergem la viena pt asta ?
|
Posted 10 March 2010 - 20:04

a fost cineva in bolivia ? noi romanii avem nevoie de viza pt bolivia ? bolivia are consulat / ambasada in romania sau tre sa mergem la viena pt asta ? |
Posted 11 March 2010 - 08:24

Ma interesez si iti zic... sa-i intreb pe prietenii mei care merg in Bolivia (cei carora le-am luat interviu) si acum sunt in Cuzco. Din cate zice MAE avem nevoie de viza. Cred ca se poate lua de la consulatul din Puno. am nevoie insa de o adresa a consulatului bolivian din viena Edited by rottweiler2007, 11 March 2010 - 08:25. |
Posted 11 March 2010 - 09:53

pina in septembrie cind plec am timp sa mi iau viza din viena nu am chef sa ajung la lima si sa pierd timpul pe la consulatul roman de acolo ca sa imi iau viza de intrare in bolivia, pt ca am vorbit aseara cu david neacsu si mi-a spus ca se poate lua viza de bolivia si din lima am nevoie insa de o adresa a consulatului bolivian din viena Waaggasse 10/4; 1040 Viena Tel.: (43-1) 5874675 / 5866800 Fax: (43-1) 5866800 E-Mail: [email protected] Consulado Honorario en Vienna: Aslangasse 93, A-1190 Wien Tel.: (43-1) 3286566 Fax: (43-1) 328656626 E-Mail: [email protected] Consulado Honorario en Linz: Niederbairingerstr. 36; 4203 Altemberg Bei; Linz Tel.: (43-72) 308085 Fax: (43-72) 308777 E-Mail: [email protected] Consulado Honorario en Salzburg: Niederlam 297 A-5081 Anif/Salzburg Tel.: (43-6246) 74699 / 74697 Fax: (43-6246) 73210 E-Mail: [email protected] |
Posted 11 March 2010 - 10:45

multzam fain pitzi, am trimis meil amu si sa vedem ce imi raspund ....daca va fi musai dau o fuga pin' la viana
adresa aia cu chello....nu o stiam, eu am trimis la alea cu viktorbauer, mi-e sa nu ajunga la parazitii, mesaj pt europa Edited by rottweiler2007, 11 March 2010 - 10:46. |
Posted 11 March 2010 - 11:49

multzam fain pitzi, am trimis meil amu si sa vedem ce imi raspund ....daca va fi musai dau o fuga pin' la viana adresa aia cu chello....nu o stiam, eu am trimis la alea cu viktorbauer, mi-e sa nu ajunga la parazitii, mesaj pt europa Au cumparat ei acolo o firma locala. |
Posted 11 March 2010 - 15:29

incredibil ! niciuna dintre adresele de e-mail scrise de pitzi mai sus nu este valabila ! cred ca bolivia asta are vreun consulat fantoma
|
Posted 11 March 2010 - 18:38

incredibil ! niciuna dintre adresele de e-mail scrise de pitzi mai sus nu este valabila ! cred ca bolivia asta are vreun consulat fantoma http://www.bolivia.a...ados/index.html |
Posted 11 March 2010 - 18:49

Asta-i pagina lor de web oficiala pt. Austria. Daca tot nu merg mailurile, baga si tun mesaj de la "Contacto" poate ala ajunge. http://www.bolivia.a...ados/index.html observ ca a mers, sint curios daca imi va raspunde cineva intre timp am mai vorbit azi la ambasada romaniei de la lima si din cite am inteles pot obtine viza de bolivia si de la consulatul boliviei din lima, tanti care mi-a raspuns era fff amabila si mi-a zis ca se intereseaza daca pot obtine viza acolo in lima dar asa pac-pac. multumesc pitzi |
Posted 11 March 2010 - 22:11

Ma interesez si iti zic... sa-i intreb pe prietenii mei care merg in Bolivia (cei carora le-am luat interviu) si acum sunt in Cuzco. Din cate zice MAE avem nevoie de viza. Cred ca se poate lua de la consulatul din Puno. Imperator te salut, nu ma cunosti dar eu da, de la prietenii tai!!! Acum sant pe lac cateva zile. Ei si-au luat viza de la Viena, au rezolvat cu telefoane si posta rapida! Bafta! |
|
Posted 12 March 2010 - 16:34

IATA RASPUNSUL AMBASADEI ROMANIEI DIN PERU, REFERITOR LA OBTINEREA VIZEI PT BOLIVIA
Viza pentru Bolivia se poate obtine de la misiunile diplomatice ale acestei tari din Europa. Verificati unde La Lima, se pot indeplini formalitatile de viza la Ambasada Boliviei din Peru. Acestea sunt simple si gratuite. Trebuie sa prezentati biletul de calatorie dus-intors, rezervarea de hotel si certificatul de vaccinare contra febrei galbene (doar daca veti calatori in afara oraselor mari – La Paz, Santa Cruz de la Sierra). Numai bine Consilier Dragos Serbanescu Ambasada Romaniei Lima |
Posted 16 March 2010 - 12:35

IATA RASPUNSUL AMBASADEI ROMANIEI DIN PERU, REFERITOR LA OBTINEREA VIZEI PT BOLIVIA Viza pentru Bolivia se poate obtine de la misiunile diplomatice ale acestei tari din Europa. Verificati unde La Lima, se pot indeplini formalitatile de viza la Ambasada Boliviei din Peru. Acestea sunt simple si gratuite. Trebuie sa prezentati biletul de calatorie dus-intors, rezervarea de hotel si certificatul de vaccinare contra febrei galbene (doar daca veti calatori in afara oraselor mari – La Paz, Santa Cruz de la Sierra). Numai bine Consilier Dragos Serbanescu Ambasada Romaniei Lima
Imperator te salut, nu ma cunosti dar eu da, de la prietenii tai!!! Acum sant pe lac cateva zile. Ei si-au luat viza de la Viena, au rezolvat cu telefoane si posta rapida! Bafta! ![]() |
Posted 15 April 2010 - 16:56

Spune-mi ca te ajut eu ... am locuit pentru 3 luni in Bolivia ... mai exact in Santa Cruz. Am fost cu treaba acolo, am lucrat, nu prea am avut timp de vizite. Deci nu iti pot da ajutor despre La Paz sau Titicaca
![]() Despre viza, Imperator ti-a raspuns. Eu am trimis plicul prin DHL (pasaport, bani, cerea de pe site si poza) + adresa de retur. Am primit viza imediat, in 5 zile deja aveam pasaportul acasa cu viza pe 1 luna. Insa o poti prelungi foarte usor acolo, in Bolivia. Daca se intampla sa iti expire viza, atunci cand vei parasi tara va trebui sa platesti pentru fiecare zi peste viza o anumita suma, pe care nu o cunosc. Repet, pentru informatii si alte lucruri nu ezita sa ma contactezi [email protected] P.S. Asa cum ti s-a raspuns si de la Lima, fa-ti din tara avizul pentru febra galbena. Daca vei zbura prin Brazilia (ai 3 optiuni: Lima, Miami, Brazilia) iti vor cere la imbarcare acel aviz. Nu il ai ... nu urci ![]() ![]() Edited by AdCrys20, 15 April 2010 - 17:03. |
Posted 15 April 2010 - 17:24

Spune-mi ca te ajut eu ... am locuit pentru 3 luni in Bolivia ... mai exact in Santa Cruz. Am fost cu treaba acolo, am lucrat, nu prea am avut timp de vizite. Deci nu iti pot da ajutor despre La Paz sau Titicaca ![]() Despre viza, Imperator ti-a raspuns. Eu am trimis plicul prin DHL (pasaport, bani, cerea de pe site si poza) + adresa de retur. Am primit viza imediat, in 5 zile deja aveam pasaportul acasa cu viza pe 1 luna. Insa o poti prelungi foarte usor acolo, in Bolivia. Daca se intampla sa iti expire viza, atunci cand vei parasi tara va trebui sa platesti pentru fiecare zi peste viza o anumita suma, pe care nu o cunosc. Repet, pentru informatii si alte lucruri nu ezita sa ma contactezi [email protected] P.S. Asa cum ti s-a raspuns si de la Lima, fa-ti din tara avizul pentru febra galbena. Daca vei zbura prin Brazilia (ai 3 optiuni: Lima, Miami, Brazilia) iti vor cere la imbarcare acel aviz. Nu il ai ... nu urci ![]() ![]() Edited by rottweiler2007, 15 April 2010 - 17:27. |
Posted 15 April 2010 - 18:44

Cum stii tu ... eu unul nu m-am strofocat cu drumul pana in Viena dupa viza. A venit singura
![]() Edited by AdCrys20, 15 April 2010 - 18:45. |
|
Posted 16 April 2010 - 09:20

Cum stii tu ... eu unul nu m-am strofocat cu drumul pana in Viena dupa viza. A venit singura ![]() |
Posted 16 April 2010 - 09:58

Aceasta hartie, care "dovedeste" ca ai facut vaccinul ai nevoie de ea daca parasesti Bolivia cu destinatia Brazilia. In rest, nici o alta tara din America de Sud nu ti-o cere. Brazilia ce.re aceasta hartie Boliviei si pentru Peru, Columbia, Venezuela, Ecuador, Guyana si Chile ... celor din sud nu. (Paraguay, Uruguay, Argentina)
Deci nu ai nevoie de ea cand te duci acolo .. decat daca vrei tu sa stai linistit ca nu iei aceasta febra. Desi am lucrat acolo si am avut de a face cu sistemul medical nu am auzit de astfel de imbolnaviri. Asa s-a intamplat cand am fost eu ... Oricum, ca sa stai linistit cred ca cel mai bine este sa-l faci. |
Posted 16 April 2010 - 10:20

Aceasta hartie, care "dovedeste" ca ai facut vaccinul ai nevoie de ea daca parasesti Bolivia cu destinatia Brazilia. In rest, nici o alta tara din America de Sud nu ti-o cere. Brazilia ce.re aceasta hartie Boliviei si pentru Peru, Columbia, Venezuela, Ecuador, Guyana si Chile ... celor din sud nu. (Paraguay, Uruguay, Argentina) Deci nu ai nevoie de ea cand te duci acolo .. decat daca vrei tu sa stai linistit ca nu iei aceasta febra. Desi am lucrat acolo si am avut de a face cu sistemul medical nu am auzit de astfel de imbolnaviri. Asa s-a intamplat cand am fost eu ... Oricum, ca sa stai linistit cred ca cel mai bine este sa-l faci. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users