![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Flex vs Silverlight
Last Updated: Mar 10 2010 11:25, Started by
nevergone
, Mar 09 2010 20:20
·
0

Posted 09 March 2010 - 20:20

Am vazut ca se pot face o sumedenie de aplicatii care sa iti fure ochii folosind Silverlight sau Flex .
O scurta intrebare (tampita) am,pentru ca nu imi pot da seama de pe Google : Daca vreau sa ma apuc sa invatz Silverlight sau Flex , ce ar trebui sa invatz inainte ( Adobe Flash si ActionScript ? ) .Care e output-ul fisierelor create in Silverlight sau Flex? Care dintre aceste 2 RIA este mai buna ? Eu m-am ocupat de PHP si MySQL in ultima perioada de timp si as vrea sa mai invatz un limbaj web . |
Posted 10 March 2010 - 11:25

În situația ta nu contează. Ambele sunt bune, evident cu diferențe importante, dar nu pentru tine.
Ce preferi să înveți? .NET sau Flash/Flex? Dacă ai avea deja experiență în .NET nici nu ai mai pune întrebarea, ar fi absolut evident. Altfel, eu recomand să te apuci să înveți Javascript, nu Flash sau .NET Cererea pentru aplicații web AJAX e mult mai mare decât pentru platformele Flash sau Silverlight. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users