Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Unde gasesc Word Viewer 2003 Serv...

Radiere masina care nu a fost inm...

Poate un motor acționa ca sa...
 La multi ani @Mike1alike!

La multi ani @danghetau!

Golf IV sau Mini Cooper R50

Cum sa trec peste prima mea relat...
 Schema amplificator Awaline - ILX...

This app can not run on pc

Caut apartament cu 3 camere Pta R...

Emisiuni pentru tineri in Romania...
 Reviste pentru tineri in Romania ...

Achizitie televizor Philips 43PUS...

Cum se numesc aceste mici parti d...

Foișor dimensiune stalpi
 

mouse MS

- - - - -
  • Please log in to reply
12 replies to this topic

#1
neo007

neo007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 12.11.2003
De la un timp mouse`ul MS [optical] imi face niste figuri..In timpul boot`ari cateodata nu`mi activeaza mouseul..in sensul ca nu ii se aprinde ledul.Dupa ce scot mufa si`o bag la loc....se aprinde ledu`. Am verificat mufele...nu am intreruperi..sa fie de la win? A mai patit careva asa ceva? Eu il am de aproape 2 ani si mergea perfect pana acum..

Edited by neo007, 24 June 2005 - 23:06.


#2
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Cablul exact la intrarea in mouse mai se intrerupe in timp. Si fiind in plastic nu "da semne" permanent.

#3
gaskoe

gaskoe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 573
  • Înscris: 02.09.2004

neo007, on Jun 24 2005, 23:05, said:

De la un timp mouse`ul MS [optical] imi face niste figuri..In timpul boot`ari cateodata nu`mi activeaza mouseul..in sensul ca nu ii se aprinde ledul.Dupa ce scot mufa si`o bag la loc....se aprinde ledu`. Am verificat mufele...nu am intreruperi..sa fie de la win? A mai patit careva asa ceva? Eu il am de aproape 2 ani si mergea perfect pana acum..

<{POST_SNAPBACK}>



Ceva asemanator: cind inchid computerul, mouselul ramine cu ledul aprins. Daca il decuplez si de la retea (scos din priza), nu se aprinde decit atunci cind intra in windows.

#4
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
gaskoe sursa sau p.baza sunt buba.

#5
neo007

neo007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 12.11.2003

gaskoe, on Jun 25 2005, 02:34, said:

Ceva asemanator: cind inchid computerul, mouselul ramine cu ledul aprins. Daca il decuplez si de la retea (scos din priza), nu se aprinde decit atunci cind intra in windows.

<{POST_SNAPBACK}>

Gigabyte? N`ai ce`i face....si yo am avut si asa facea..nu poti dezactiva din bios..asa fac absolut toate mobo gigabyte..lasa tensiune in ps2

#6
neo007

neo007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 12.11.2003

malone6x6, on Jun 25 2005, 01:32, said:

Cablul exact la intrarea in mouse mai se intrerupe in timp. Si fiind in plastic nu "da semne" permanent.

<{POST_SNAPBACK}>

Si zici ca n`are cum sa fie de la win? Eu am instalat inca o data softu+driver la mouse si vad ca in 2 zile n`a mai facut probleme..deocamdata.

#7
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Cele mai multe probleme le-am vazut de la zona aia. Dar ce nu poti face cu softul... poate fi info corupta (driveri,etc)..

#8
neo007

neo007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 12.11.2003

malone6x6, on Jun 26 2005, 22:32, said:

Cele mai multe probleme le-am vazut de la zona aia. Dar ce nu poti face cu softul... poate fi info corupta (driveri,etc)..

<{POST_SNAPBACK}>

Pai si daca problema ar fi din zona aia..ce ar trebui facut? Schimbat cablul? 10q anyways..

#9
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Nu. Tai din el pornind de la mufa interna de pe cablaj cativa cm si recositoresti.

#10
Courage

Courage

    Founder

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 21,080
  • Înscris: 26.11.2001
Sau iei Wirelless mouse si tinere i vesnicie, dar schimbi baterii cam la 2-3 luni... :D

#11
neo007

neo007

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 793
  • Înscris: 12.11.2003

malone6x6, on Jun 26 2005, 23:50, said:

Nu. Tai din el pornind de la mufa interna de pe cablaj cativa cm si recositoresti.

<{POST_SNAPBACK}>

Man..ti`am zis...am verificat cablul si nu pare intrerupt..am miscat in toate diresctiile de el de la baza si nu se intrerupe ledul.
multumesc de sfat..dar oricum nu ma bag in el..am garantie inca aproape 4 ani :D

#12
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Poate a fost doar inf corupta.

#13
AIWAMAN

AIWAMAN

    Moderator

  • Grup: Members
  • Posts: 4,532
  • Înscris: 26.11.2001

neo007, on Jun 25 2005, 16:26, said:

Gigabyte? N`ai ce`i face....si yo am avut si asa facea..nu poti dezactiva din bios..asa fac absolut toate mobo gigabyte..lasa tensiune in ps2

<{POST_SNAPBACK}>

8IP1000 nu face...asa ca NU GENERALIZA!

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate