![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
vanzare PASTRAV viu
Last Updated: Mar 12 2010 23:11, Started by
tablagiu_xxx
, Mar 05 2010 07:16
·
0

Posted 12 March 2010 - 23:11

nu nu...tu esti caraghiosul...
pentru ca NU ceri, chipurile, opinia nimanui, NU faci un studiu de piata, AI si inceput deja, si in continuare te contrazici cu toti care ti-au spus ca ai un pret ridicol. mai putin Mtz care n-are nicio treaba cu pretul, se pare el vrea alimente oricat de scumpe dar 'de calitate' habar nu are cum sa verifice calitatea aia si daca se reflecta in pret...dar pentru el pretul dublu - calitate...ma rog, e opinia lui. Quote Cat ati fi dispus sa dati pe un kg de asemenea produs ? Un pret de 25 lei/kg cum vi se pare ? daca nu ceri opinia nimanui si nu e un studiu de piata (simulacru)...atunci ce e? esti incredibil, ce tupeu ai. zici ca ma contrazic din orice !? tu ceri O PARERE !!! eu ti-o ofer, apoi tu mi-o contrazici poti sa mi-o contrazici pana poimarti...e opinia mea (si nu numai a mea, se pare) si asta e...ca asta inseamna opinie. succes in biznis...sa ma anunti cand pot inchide topicul daca si-asa e irelevant pentru super afacerea ta
din punctul meu de vedere se poate inchide ... ok...nu observasem Edited by spare-me, 12 March 2010 - 23:10. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users