![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Debrecen - Valea lui Mihai
Last Updated: Mar 07 2010 19:57, Started by
strabun
, Mar 02 2010 23:25
·
0

Posted 02 March 2010 - 23:25

Pot sa trec in Romania dinspre Ungaria, in dreptul localitatii romanesti Valea lui Mihai? E punct de granita acolo sau se intrerup ambele drumuri, atat cel romanesc, cat si cel unguresc?
Pe harta de la google maps apare ca neexistand un drum complet Debrecen - Valea lui Mihai. La prima vedere pare a fi un drum, dar daca te uiti mai atent pare a fi intrerupt in dreptul granitei. Ma poate lamuri cinva daca se poate trece cu masina intre Debrecen si Valea lui Mihai? Multumesc! |
Posted 03 March 2010 - 00:24

Am aflat. Se poate!
Closed! Edit: <3,5 tone! Edited by strabun, 03 March 2010 - 00:24. |
Posted 03 March 2010 - 11:16

Vezi ca de te iei dupa GPS te baga pe un drum destul de rau. Dar se poate trece!
|
Posted 06 March 2010 - 20:35

Posted 06 March 2010 - 23:38

Vezi ca de te iei dupa GPS te baga pe un drum destul de rau. Dar se poate trece!
si o sa gasesti si vamesi de treaba ![]() |
Posted 07 March 2010 - 19:57

Asta trece cumva printr-o padure printre niste ferme, marginit de tufe pe toate partile, lung si drept, drumul? Daca da, cred c-am fost si eu o data pe-acolo.
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users