Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Jeep Renegade vs Suzuki Vitara

Guvernul recunoaste ca intram in ...

standardele societatii

Nelamurire intre 2 modele
 Pachet Rummy de calitate.

Amiko Mira Wifi

RAR indeamna romanii sa-și c...

Recomandare instalatie apa casa s...
 Pareri TV Samsung Seria MU6202

Sugestii magazine bio online

Instalare Skype

Recomandare kit supraveghere
 Incercare de remediere ecran alba...

Competitie PS4

Opinie ''search''

Cum fac sa stau in maini?
 

Update - TV TUNER WinFast PVR 2

- - - - -
  • Please log in to reply
11 replies to this topic

#1
ilye

ilye

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 14.02.2010
Buna seara,am TV TUNER WinFast PVR 2 si mi-am instalat Windows 7 si nu se mai aude.Probabil trbuie updatat dar nu stiu cum,va astept raspunsurile.Multumesc anticipat.

Edited by crysty2k5, 02 March 2010 - 22:29.
titlu


#2
foca28

foca28

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,239
  • Înscris: 08.01.2006
Vezi aici ultimele update-uri.

http://www.leadtek.c...;imageField.y=0

#3
ilye

ilye

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 14.02.2010
Am descarcat de pe site-ul acela si l-am instalat si acuma imi spune cannot find any available BDA device

#4
xxvirusxx

xxvirusxx

    Retired

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,286
  • Înscris: 11.11.2005
Acest TV-Tuner pentru redarea sunetului se foloseste de cablu conectat pe placa de baza? Si anume conectat la CD Audio?

La Audio-Out ce ai?

Descarca de pe site, pentru modelul respectiv aplicatia dar si driverul.

Edited by xxvirusxx, 02 March 2010 - 23:27.


#5
emillian

emillian

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,035
  • Înscris: 06.11.2006
Trebuie sa intri in Optiuni si de acolo sa selectezi placa audio si sa dai OK.... La mine merge doar sa intru in Optiuni si sa dau OK! si dupa aceea merge sunetul fara nici o pb (sistem win7x64 )

Pana acum nu i-am gasit nici un leac!

Edited by emillian, 03 March 2010 - 09:32.


#6
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Craiova

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,832
  • Înscris: 26.02.2008
Am și eu aproape aceeași problema. Am winfast 2 cu conector sunet pe auxiliar și sunet creativ audigy zx7.1 Pe siteul producătorului la winfast nu sunt drivere pt win 7 doar pt vista. Cu acelea atunci cand intru la opțiuni în setările plăcii
TV sunetul poate fi scos doar pe pinul audio out (adică prin mufa ca de caști în exteriorul calculatorului) ceea ce e imposibil, aceasta opțiune nefiind implementata fizic pe placa de sunet.
Dacă revin la win xp nu sunt probleme.

#7
TurocK

TurocK

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,028
  • Înscris: 08.11.2008
Eu am tv tunner Leadtek TV 2000 XP Expert pe win 7 x64 si merge perfect.
1. Am intrat pe site la leadtek si am descarcat driver-ul placi pentru win7 x64 (la placa mea a aparut deja driver pt win7 x64). Am instalat driver-ul (driver-ul este un fisier de instalare simplu, nu mai este cum era o data cu fisiere .inf), mi-a cerut restart si am fost de acord.
2. Dupa boot-are am intrat din nou pe site la leadtek si am descarcat aplicatia winfast PVR 2 si am instalat-o.
Placa mea TV are iesire de audio AUX care este cuplata cu intrarea de AUX la placa mea audio printr-un cablu. La pc-urile cu audio integrat, iesirea AUX de la TV tunner se conecteaza pe placa de baza..
3. Inainte de a rula Leadtek PVR 2 gata instalat, a trebuit sa fac unele "smecherii"
Click dreapta pe iconita de sunet de langa ceas-recording devices, click dreapta oriunde in spatiul recording si bifati show disabled devices si normal trebuie sa apara Auxilliary. Click dreapta pe el si selectati Enable.
4. Deschideti Win fast PVR 2 care l-ati instalat inainte, intrari in configuration-selactati grupa device setting.
Sus la "analog video device" ( eu am placa tv analog) selactati tv tunner-ul vostru;
la "analog audio device" selactati Auxiliary; "playback device" selactati speaker;"audio out-control line" sa fie auxiliary;"record device" tot pe auxiliary, bara de recording volume sa fie la maxim. DAti OK sa salvati, reporniti programul leadteck PVR 2 si normal o sa mearga perfect.

Sper ca am putut fi de ajutor
Success

Edited by TurocK, 07 March 2010 - 16:16.


#8
orlandobarbulescu

orlandobarbulescu

    Craiova

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,832
  • Înscris: 26.02.2008
Deci scoti sunetul printr-un cablu extern si-l introduci in unitate pe place de baza. Cam ciudat stiind ca pana acum aveam un cablu obisnuit in interiorul calculatorului.
O sa incerc. Oricum expert e diferit de PVR 2. totusi...

#9
slliver

slliver

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 08.04.2012
Daca nu ai reusit si esti pe rds nu este din cauza tunerului trebuie sa setezi din cheia de configurare din panoul winfast,apoi stanga antenuta sus si selecteaza alta tara. De exemplu eu am malaysia.

#10
claudiu406

claudiu406

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 22.11.2011
am si eu un WinFast TV2000 XP Expert pe care nu l-am folosit de cativa ani dar azi m-am hotarat sa il pun din nou. l-am montat, am luat driverul si aplicatia pvr 2 pentru windows 7, le-am instalat dar cand deschid pvr-ul imi zice "nu a fost gasit niciun dispozitiv compatibil BDA", am incercat si cu pvr 1 si tot la fel. stiti cumva ce are?

#11
denwer74

denwer74

    Junior

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 08.12.2006

View Postclaudiu406, on 04 iunie 2012 - 15:30, said:

am si eu un WinFast TV2000 XP Expert pe care nu l-am folosit de cativa ani dar azi m-am hotarat sa il pun din nou. l-am montat, am luat driverul si aplicatia pvr 2 pentru windows 7, le-am instalat dar cand deschid pvr-ul imi zice "nu a fost gasit niciun dispozitiv compatibil BDA", am incercat si cu pvr 1 si tot la fel. stiti cumva ce are?
gasesti driverul tot la leadtek o sa inru eu si il postez ca si eu am acelasi tuner tv si imi merge pe win 7 x64,daca i mai bagi si ceva win codec iti inregistreaza si mpeg4,h264
Am gasit,uite aici driver ; http://www.leadtek.c....aspx#id=driver atentie este pt win vista si win 7 pe 64 biti

Edited by denwer74, 16 February 2013 - 19:34.


#12
petre1st

petre1st

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 503
  • Înscris: 29.05.2012
si eu am tot winfast  2000 expert si nu am instalat nici un driver , ma duc in device manager click pe ea sa-si caute drivere ,dupa aia instalez winfast pvr2 si sunetul la mine e realtek ,instalez realtek o versiune mai veche si aia e ,merge stas !

Anunturi


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate