Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Durata estimata de viata a unei i...

Identificare filet butelie r290

Sifon pe circuitul frigorific.

Cel mai adormit Hard Disk.
 Salariu minim european in Romania

verificare specificatii lapgop Asus

Problema cu o camera Panasonic MD...

Probleme cu reddit
 Problema sunet boxa noua

Despre proiectarea drumurilor urb...

Final Cut Camera

Z6III vs Z8
 Foloseste careva CFD-uri si sa ai...

Un calculator ieftin ?!

macbook pro 16 VS AMD Laptop

Sistem ON-GRID fara curent din re...
 

Igo Primo

- - - - -
  • Please log in to reply
1183 replies to this topic

#37
run4fun

run4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.03.2007

 run4fun, on 11th July 2010, 16:56, said:

Eu nu reusesc sa instalez iGO Primo. Formatez cardul. Apoi la prima incercare zice "global_cfg not found". Apoi dupa alt restet nu mai zice nimic dar nici nu se incarca. De la ce poate fi?
Am rezlovat cu asta. Acum nu reusesc sa stetez rezolutia. Se vede mic in stanga sus in coltul ecranului, nu este intainsa imaginea pe tot ecranul. asa arata sys.txt
[interface]
resolution_dir="400_240"

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"

[gps]
Port=7
Baud=38400

[tmc]
port="COM,5"
baud=38400
source="royaltek"

Am un Navigo V2

#38
eugen_b_e

eugen_b_e

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.01.2007

 run4fun, on 11th July 2010, 17:37, said:

Am rezlovat cu asta. Acum nu reusesc sa stetez rezolutia. Se vede mic in stanga sus in coltul ecranului, nu este intainsa imaginea pe tot ecranul. asa arata sys.txt
[interface]
resolution_dir="400_240"

[rawdisplay]
screen_x=800
screen_y=480
class="landscape"

[gps]
Port=7
Baud=38400

[tmc]
port="COM,5"
baud=38400
source="royaltek"

Am un Navigo V2

In sys.txt pune asa:
[interface]
;resolution_dir="400_240"

[rawdisplay]
screen_x=320
screen_y=240
class="landscape"

Sau stergi
[interface]
resolution_dir="400_240"
si lasi numai
[rawdisplay]
screen_x=320
screen_y=240
class="landscape"

totodata trebuie sa ai si data.zip care sa cuprinda si rezolutia 320x240

#39
run4fun

run4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.03.2007
Am facut asa. Acum Nu imi mai incape pe ecran. Sus/jos pare bine dar iese in partea drapta.  :ciocan: :wallbash:

Edited by run4fun, 11 July 2010 - 17:23.


#40
run4fun

run4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.03.2007

 run4fun, on 11th July 2010, 18:20, said:

Am facut asa. Acum Nu imi mai incape pe ecran. Sus/jos pare bine dar iese in partea drapta.  :ciocan: :wallbash:
Daca il pun 400x240 incape in ecran dar se vede ciudat.
iGO Primo este doar pentru Wide screen? Ca sa stiu sa nu ma mai chinui. Multumesc!

P.S. Cer scuze la admini pentru dublu post.

#41
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,385
  • Înscris: 25.06.2006
iGO Primo suporta oficial doar rezolutia 480x272
Rezolutia ta nu e suportata si ai sanse sa o folosesti cum trebuie doar daca gasesti un data.zip care contine si rezolutia ta.

#42
cipix

cipix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 06.01.2006
cum fac sa imi puna implicit cifre arabe cand bag nr strazii? imi apare implicit altceva si trebuie sa pun tot timpu pe arabic.

#43
run4fun

run4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.03.2007
Am rezolvat si cu rezolutia. Am gasit data.zip pentru rezolutia mea dar mai e o problema nasoala. La camere nu mai face alerta aia care o facea la 8.3.4 ci facea doar bip bip foarte incet cand te apropii dar este aproape insesizabil. La voi e la fel? Am incercat sa schimb sunetul in data.zip dar problema e ca dupa ce il arhivez la loc cu winrar-ul (tot zip bineinteles) nu mai morneste programul. Nici daca il dezarhivesi si il arhivez la loc nu mai porneste. :( Ati gasit vreo rezolvare?

Iar cu tastatura, cand tastez numerele strazii trebuie tot timpu' sa selectez default sau altceva altfel nu apar cifrele deloc. Asa e si la voi?

Multumesc!

#44
Apashul73

Apashul73

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 29.06.2009
Am bagat primo pe navigon2100
se deschide toate bune si frumoase
dar nu gaseste sateliti si jumatate din meniu e in limba engleza
cu engleza nu ar fi o problema dar cu satelitii e mai naspa k nu-i gaseste

cardul cu igo 8 cand il bag imediat gaseste satelitii
dar la primo nu geseste sateliti

astept si eu o parere sau un ajutor
multumesc anticipat

#45
eugen_b_e

eugen_b_e

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.01.2007
@Apashul73
Te uiti in igo8 sa vezi port si baud si apoi in primo pui in sys.txt liniile aceastea
[gps]
port=
baud=
si completezi cu valorile gasite in igo8

#46
cipix

cipix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 06.01.2006

 Sato, on 28th June 2010, 18:42, said:

merg si cu hartile topmap...


si cu mai ce ? care sunt hartile dedicate lui Primo ?

#47
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,385
  • Înscris: 25.06.2006
Nu exista harti dedicate lui Primo. Ce merge pe iGO8 3.4.x.x.x merge si pe Amigo si pe Primo.

#48
tofanpc

tofanpc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 18.10.2008
salut!
am pus primo pe un sony u93tw si merge ca uns. problema e ca imi ocupa destul de mult spatiu din memoria interna (cu dem, car, poi, building si maps pentru toata europa). as vrea sa mut DOAR folderul maps pe card iar restul folderelor din Content sa ramana pe device. Am incercat deja cu liniile astea in sys.txt dar nu merge:
maps="\MemoryStick\primo\content\map"
mappath="\MemoryStick\primo\content\map"
alte idei mai are cineva?

#49
tofanpc

tofanpc

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 37
  • Înscris: 18.10.2008
am rezolvat problema  cu liniile astea adaugate in sys.txt

[folders]
has_secondary_root=1
secondary_root="MemoryStick\primo"
app="Mounted Volume\primo"
content="Mounted Volume\primo\content"
sdcardpath="\MemoryStick\primo"
map="\MemoryStick\primo\content\map"

#50
adiv123

adiv123

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 88
  • Înscris: 16.01.2009
iGo Primo 1.1

O noua varianta este pe drum...Sa speram ca va fi mai buna,desi personal ma indoiesc...
Detalii aici:

http://www.navi-maga...-igo-primo-1-1/

#51
Sato

Sato

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 01.12.2001
Eu am folosit primo pentru 4 zile in europa, cateva orase mari de acolo, si cu exceptia unei singure erori nesemnificative m-a dus 1800km unde am dorit. Cu gurjon 1.10 si rutarea inteligenta dezactivata.

#52
andreic

andreic

    Very OLD Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 123,330
  • Înscris: 07.02.2003

 Sato, on 23rd July 2010, 11:33, said:

Cu gurjon 1.10 si rutarea inteligenta dezactivata.
De ce trebuie dezactivata rutarea aia inteligenta, e asa varza ?

Edit - si apropo, cum bag coordonatele sa-mi apare pe harta locul, ca e esential, am lista de puncte ce trebuie introduse si vizitate individual dupa cate am tot cautat am ramas susprins ca e prima aplicatie nav la care n-am gasit fucntia asta esentiala... poate nu stiu eu softul ?

Edited by andreic, 25 July 2010 - 03:50.


#53
sarpe007

sarpe007

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 29
  • Înscris: 27.02.2010
Datimi si mie va rog adresa voastra daca sunteti amabili.....vreau si eu kitul.MS.

#54
onlyone

onlyone

    - - - GAME MASTER - - -

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 12,845
  • Înscris: 08.10.2005

 andreic, on 24th July 2010, 01:27, said:

Edit - si apropo, cum bag coordonatele sa-mi apare pe harta locul...
Introducerea de coordonate se face simplu
cautare
mai multe
coordonate

zicea cineva mai devreme ca are jumatate engleza jumatate romana - e din cauza ca primo a luat fisierul lang de la igo, probabil ai setat content comun
fisierele lang de la igo si de la primo nu se potrivesc, rezolvarea e simpla, in folderul save e un fisier .ini se cauta si se inlocuieste cu calea corecta catre fisierul lang bun

apropo
stie cineva daca exista vreo instructiune de pus in sys.txt gen
[folders]
lang=


pentru a evita incrucisarea fisierelor lang in cazul in care se da o resetare setari?

Edited by onlyone, 25 July 2010 - 16:57.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate