Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Radu Mazare, eliberat conditionat...

Permis suspendat din cauze medicale

Presiune apa fluctuanta pompa sub...

Revizie auto la Bucuresti
 identificare component defect

Recomandare tableta

Ansamblul Neofort Rezidenția...

Caderea in apostazie a Bisericii ...
 Inselatoria secolului!

Problema soft samsung galaxy watc...

Recomandare tastatura compatibila...

Sfat legat de achizitonarea unui ...
 Festivalul de Film Cannes 2024

Scaun auto

La mulți ani @ranit6996!

La mulți ani @Ciubex!
 

Igo Primo

- - - - -
  • Please log in to reply
1183 replies to this topic

#19
marius_ar

marius_ar

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,085
  • Înscris: 14.01.2007

View Postdlh, on 22nd June 2010, 15:11, said:

Asta pentru ca respectiva rezolutie nu e oficial suportata inca. Ai pus probabil un fisier data.zip modificat si care intradevar poate sa dea multe erori.
Si probabil ca nici nu va mai fi suportata. Nu prea am mai vazut GPS-uri cu rezolutia de 320x240.

#20
poro

poro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 08.03.2008
Fatal error occured in main thread.
Address 0x0008a1d0
Exception 0xc0000005
MA POATE AJUTA CINEVA?

#21
ador13

ador13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 06.01.2006

View Postmarius_ar, on 23rd June 2010, 06:46, said:

Si probabil ca nici nu va mai fi suportata. Nu prea am mai vazut GPS-uri cu rezolutia de 320x240.

Da, bravo.
Pa si eu de ce am gasit-o aseara pe net, am inlocuit fisierul respectiv si merge de rupe....
Deci...se poate cu google http://freestorage.ro/lifj47r3sqqa

Modifici in sys.txt (daca nu este deja):

[interface]
show_exit=1
resolution_dir="320_240"
[rawdisplay]
screen_x=320
screen_y=240

Edited by ador13, 25 June 2010 - 12:14.


#22
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,384
  • Înscris: 25.06.2006
Ce ai gasit tu nu e original. E prelucrat ca sa suporte si rezolutia respectiva. Asta nu inseamna ca nu poate sa mearga bine, doar ca nu ai garantii.

#23
nca1970

nca1970

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 116
  • Înscris: 18.04.2010
Multumita ajutorului cuiva, l-am instalat pe un ASUS A696. Ca aspect imi place, ca multitudine de functii/optiuni imi place de asemenea dar pe acest ASUS "merge ca un cur". Foarte, foarte sacadat.

#24
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,384
  • Înscris: 25.06.2006
Destul de ciudat, eu l-am pus pe un A639 si merge acceptabil. Pe traseu nu sacadeaza deloc

#25
colombo2003

colombo2003

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,312
  • Înscris: 16.07.2008
De mers, pardon, de functionat, functioneaza, numai ca... pe un asemenea aparat, mai greu asa..., date fiind performantele lui si cerintele de sistem ale noilor versiuni de iGO din noua familie 8.x
Ce pretentii sa ai de la aparat la 400 (ma rog, 416, chiar daca e Intel) MHz si 64 megi de memorie?

Depinde si cu ce si cate il incarci (daca ai fisiere de poi-uri de nu stiu cati mega, fisiere de speedcams, daca ii dai afisare 3D a cladirilor etc...). Si skinurile ocupa si consuma destul. Au foarte multe facilitati si utilitati, astfel incat il poti seta in fel si chip, fiecare dupa plac, dar totusi, cat la suta de mult (ma refer strict la cele de care efectiv ai nevoie) sunt folosite?

Ideea (parerea mea) e ca trebuie sa fie cat mai minimalist si simplist si usor de utilizat si configurat si sa-ti ofere stric informatiile de care ai nevoie, astfel incat, impreuna cu soft-ul si cu aparatul in sine, sa te poate duce in siguranta, de la A la B. Strict si atat.
Restul... e can-can! Adica mofturi. Sigur, ca toti ne dorim... dar la ce-mi folosesc norisorii sau nu stiu ce fundal cu copacei sau themechanger sau mapchanger etc? Si asta cu atat mai mult cu cat, fiind atat de multe setari, unele chiar avansate, si multi nestiind cu ce se mananca sau cum sa le activeze si configureze, isi prind urechiel si apoi se mira ca fac ceea ce fac si ca le merge (daca le merge) cum le merge aplicatia... Ca sa umblii in data.zip sau in sys iti treubie sa cam ai habar de anumite lucruri. Nu chiar pana la a sti ceva programare, dar macar sa ai habar de cum funcitioneaza (de filosofia iGO-ului).

Ca o recomandare pentru moderatori/admin: pentru ca tot incepe sa fie cunoscut si utilizat si probleme vor fi fin ce in mai multe, similar cu veriunea 8.0, respectiv Amigo, poate ca si acest topic ar trebui facut/trecut la important.

#26
ador13

ador13

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 89
  • Înscris: 06.01.2006

View Postnca1970, on 25th June 2010, 12:53, said:

Multumita ajutorului cuiva, l-am instalat pe un ASUS A696. Ca aspect imi place, ca multitudine de functii/optiuni imi place de asemenea dar pe acest ASUS "merge ca un cur". Foarte, foarte sacadat.
Strange.
Tot Asus A696 am si eu si merge brici (cel putin de 2 zile de cand il frec).
Luna viitoare am de facut vreo 2500 de km in afara orasului. Abia dupa aceea o sa-mi spun parerea finala.

#27
nca1970

nca1970

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 116
  • Înscris: 18.04.2010
Revin: ASUS-ul meu functioneaza foarte bine cu: iGO8, NDrive, Sygic, MioMap Mireo, Navigon si TwoNav; bineinteles cu toate optiunile bifate, gen: detalii teren, cladiri, toate poi-urile etc.. La Primo merge sacadat poate din cauza ca rezolutia 320x240 nu este bine optimizata. Nativ, Primo stiu ca incepe cu 480x272. Poate nu era "data.zip" adecvat, nu stiu. Oricum, nu sunt dezamagit de PDA, care este foarte reusit dar nu sunt nici dezamagit de faptul ca nu-mi "merge" cum trebunie Primo pe el. Tot iGO8 mi se pare mai reusit iar dupa el NDrive si Sygic. Prin toamna vreau sa-mi iau un PDA sau PNA de minimum 5" si atunci orice soft de navigatie o sa functioneze sigur pe aparat.

#28
blackmilk

blackmilk

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 204
  • Înscris: 09.04.2007
Weekendul asta am stat numai cu Primo si singurul lucru care imi place putin mai mult, comparativ cu igo8, este modul de afisare la zoomul inteligent, ceva mai cursiv si mai legat. Si poate modul in care afiseaza numele strazilor, vertical, ca si amigo. Ca diferente de rutare... nimic deosebit.

#29
cipix

cipix

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 509
  • Înscris: 06.01.2006
IGO astea noi, amigo si primo, merg tot cu hartile gen Topmap 8.3 ?

#30
Sato

Sato

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 01.12.2001
merg si cu hartile topmap...

#31
apollo^^

apollo^^

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 136
  • Înscris: 01.11.2005
Igo Primo e de fapt tot un Amigo dar mai stilizat putin,e ok mie imi place ,rutare o face tot ca si Amigo pe mio moov-ul meu  500 se misca excelent.

Edited by apollo^^, 07 July 2010 - 08:02.


#32
claudiu_1

claudiu_1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 17.10.2008
acum am instalat si eu Primo. Este foarte OK, recomand celor ce vreau o navigatie usoara si aerisita.

#33
eugen_b_e

eugen_b_e

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 629
  • Înscris: 25.01.2007

View PostApashul73, on 10th July 2010, 18:24, said:

de unde descarc si eu igo primo ?




de unde pot sa descarc si eu igo primo ?

De aici : http://igomyway.com/primo/

#34
Apashul73

Apashul73

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 29.06.2009

View Posteugen_b_e, on 10th July 2010, 18:55, said:


asta e site-ul oficial
eu vreau un link de unde sa descarc igo primo

#35
dlh

dlh

    De-al casei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,384
  • Înscris: 25.06.2006
Link de unde sa descarci aici direct pe forum nu o sa primesti, pentru ca Softpedia nu incurajeaza pirateria.

#36
run4fun

run4fun

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 27.03.2007
Eu nu reusesc sa instalez iGO Primo. Formatez cardul. Apoi la prima incercare zice "global_cfg not found". Apoi dupa alt restet nu mai zice nimic dar nici nu se incarca. De la ce poate fi?

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate