Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Temperatura in depozite vama 5...

nota constatare compania municipa...

Inca un fost vechi comunist ajung...

Ce argumente au cei care susț...
 Recomandare auto 6k euro

Vreau sa trimit o bicicleta Timis...

Ceva studenti Academia Fortelor A...

Reflectoare mobile pentru vreme n...
 Acord vizionare...?

Afecteaza in vreun fel piata munc...

Urticarie de contact cu hainele ?

Modificare tocator de crengi
 Transfer bani pe trading212

Autoturism saltat din parcare din...

Portare OROC (Telekom) - Orange

Despre Șemineu electric !

Router Edimax BR-6324nL

- - - - -
  • Please log in to reply
9 replies to this topic

w21

w21

Guru Member

• Grup: Senior Members
Exista vreo alternativa la firmwareul Edimax care e de toata jena ? Am versiunea 1.56, si cel mai mult ma deranjeaza faptul ca trebuie sa restartez routerul la fiecare modificare facuta (1 minut), nu pot da reconnect la PPPoE decat scotand routerul din priza (daca dau disconnect manual din pagina pppoe se blocheaza), ii ia aproximativ un minut sa incarce unele pagini, de ex connection status.
Alta chestie ar mai fi ca dupa un restart sau dupa ce il scot din priza ii ia foarte mult timp sa aloce IP prin DHCP, si e foarte deranjant (la vechiul trendnet TW100-S4W1CA puteam face orice schimbare pe loc, la fel si cu reconectarea PPPoE)

Deci exista o alternativa, sau se poate folosi firmwareul altui router pentru asta ? Am vazut ca la routere cu hardware asemanator se pot folosi alte firmwareuri (de ex firmware D-Link 615 pe router Trendnet TEW-652BRP/632BRP) ? :)

Courage

Courage

Founder

You might wonder whether it is possible to change the stock Edimax BR-6324nL firmware with a third party custom one. Well... Wonder not, you can't, you only get to use the one you have and hope it's enough.

http://www.modreacto...3-Software.html

Ai cumva ultimul firmware? (1.56)

http://www.edimax.co...6324NL_1.56.zip

w21

w21

Guru Member

foarte tare atunci. :console:

da, am 1.56. i-am facut update de cand l-am cumparat pentru ca firmwareul cu care venea nu avea nici DMZ :)

dondos

dondos

Active Member

• Grup: Members
Ai contactat Edimax în legătură cu problemele semnalate?

Citat

Edited by dondos, 28 February 2010 - 18:18.

w21

w21

Guru Member

o sa ii contactez, dar n-am asteptari prea mari :P

petrutjim

petrutjim

Junior Member

salut. am acest router cu doua antene de ceva vreme. pe pc merge destul de bine mai putin ca se incarca greu paginile web fata de alte routere la care m-am mai conectat. problema e ca mi-am luat iphone si se incarca foarte greu netul pe el cand sunt conectat la acest router. m-am conectat si la altele cu 1 antena si mergea mult mai bine, iar problema sigur nu e de la net. ce credeti ca este? am facut un upgrade la firmware destul de greu. am dat apply si mi-au spus sa astept. am asteptat 1 ora si nimic. l-am scos din priza si cand l-am bagat iar mi-a aratat noua versiune de soft deci nu stiu exact ce s-a intamplat acolo. daca aveti vreo idee v-as fi recunoscator. multumesc

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
Fa un restore to defaults settings si refa setarile manual de la zero pe el.

Bafta!

petrutjim

petrutjim

Junior Member

am dat restore am facut din nou si tot greu merge pe iphone. am sunat la edimax si mi-au spus sa imi pun criptare wpa2 aes ca sa mearga foarte bine dar eu aveam criptarea respectiva si tot rau mergea. am scos criptarea si la fel. tind sa cred ca este o incompatibilitate intre router si iphone. pe laptop merge destul de bine dar cu iphone`ul e belea si nu e de la telefon ca am mai incercat cu altul. incompatibilitatea e singura varianta. ms

Ravy

Ravy

Don't be sad, get MAD!

• Grup: Moderators
Sau seteaza pe iphone dns-urile manual. Le pui pe cele ale providereului de net (le gasesti in sectiunea status pe router)

Bafta!

niku-nicu

niku-nicu

New Member

Am si eu acest model,as fi curios sa`mi spuneti cam care este viteza maxima cu care down de pe torrent.eu pe laptop maxim 2mb,iar daca bag cablul urca la 6-8mb

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate