Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Pompa de caldura: TVA 5% sau 19%?

Spatiu comun mansarda bloc

Boxe de la un sistem philips hts3...

Formatare condiționata Excel
 Extragere holzuruburi blocate din...

OKazii: Comanda minima? (Cosul mi...

Diablo 4

Bird Box Barcelona (2023)
 Pana la urma cum se iriga corect ...

Intrebare posibil idioata despre ...

Lipseste optiunea de a sterge con...

Consultanța concesionare bal...
 Contactele de pe SIM s-au sters d...

Next in Tower Residence Pallady

Hidroelectrica anunta listarea in...

Diverse probleme electrice si un ...

Vreau sa deschid firma de taximetrie

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

cena_sima

cena_sima

New Member

• Grup: Members
Buna ziua, as dori sa deschid o firma de taximetrie (nu in bucuresti), in primul rand as dori sa deschid firma (nu stiu exact ce trebuie s.r.l sau pfa, nu stiu ce trebuie sau cum ar fi mai rentabil) si nu stiu de unde sa incep, ce acte trebuie sa depun, unde le depun si toata plimbarea asta, nu as dori sa platesc pe cineva si sa imi dea firma gata facuta. De inceput as dori sa iau doar o masina in leasing pe care sa o bag, dar mai intai am nevoie de firma. Ma poate ajuta cineva cu acest inceput de firma?
Va multumesc!

P.S. Din cate am inteles la PFA nu pot angaja decat rudele de gradul I si platesc impozit anticipat.

Edited by cena_sima, 28 February 2010 - 10:55.

TLGsoft

TLGsoft

Senior Member

• Grup: Senior Members

cena_sima, on 28th February 2010, 11:47, said:

Buna ziua, as dori sa deschid o firma de taximetrie (nu in bucuresti), in primul rand as dori sa deschid firma (nu stiu exact ce trebuie s.r.l sau pfa, nu stiu ce trebuie sau cum ar fi mai rentabil) si nu stiu de unde sa incep, ce acte trebuie sa depun, unde le depun si toata plimbarea asta, nu as dori sa platesc pe cineva si sa imi dea firma gata facuta. De inceput as dori sa iau doar o masina in leasing pe care sa o bag, dar mai intai am nevoie de firma. Ma poate ajuta cineva cu acest inceput de firma?
Va multumesc!

P.S. Din cate am inteles la PFA nu pot angaja decat rudele de gradul I si platesc impozit anticipat.

Lasa vorba printre taximetristi, sunt care isi vand masina si licenta.

La AF pot lucra doar rude de gradul I, la PFA nu. Vezi Intreprindere Individuala pentru alti angajati.

cena_sima

cena_sima

New Member

TLGsoft, on 28th February 2010, 11:01, said:

Lasa vorba printre taximetristi, sunt care isi vand masina si licenta.

La AF pot lucra doar rude de gradul I, la PFA nu. Vezi Intreprindere Individuala pentru alti angajati.
Da, am gasit si asta dar problema e ca nu am de unde sa fac rost de 3000 de euro cat cere pe firma si pe masina (dacia solenza), si in plus vreau sa deschid eu, nu sa o preiau gata facuta.

pastel3005

pastel3005

Senior Member

cena_sima, on 28th February 2010, 11:05, said:

Da, am gasit si asta dar problema e ca nu am de unde sa fac rost de 3000 de euro cat cere pe firma si pe masina (dacia solenza), si in plus vreau sa deschid eu, nu sa o preiau gata facuta.
daca deschizi firma, crezi ca vei avea licenta pt taxi?
locurile sunt toate atribuite. si ele se dau prin licitatie, cand s-o mai face asa ceva.
cea mai buna solutie este de a prelua de la altcineva firma cu autorizatie valabila.
oricum, in taximetrie cea mai buna solutie este pe persoana fizica, insa e imposibil
de a accede. nu ai avea probleme cu tva-ul, impozitul e fix, insa nici nu iti poti descarca
reparatiile, combustibilul.
pe firma, ai tva, impozit, iar daca iei masina pe firma altuia, mai ai taxa de administrare,
insa poti descarca facturi...

the_winner

the_winner

Junior Member

E posibil sa-ti fie greu sa crezi ce-ti spun acum dar in functie de fiecare oras in parte exista o mafie care controleaza piata taximetrelor.
Mai exact nu vei avea posibilitatea sa practici aceasta activitate fara sa cotizezi la ei,care la randul lor cotizeaza la autoritati,etc.
Sfatul meu e sa uiti de taximetrie.

floraur

floraur

pitic insignifiant

E o foame printre taximetristi de nu se poate. Toata lumea se plange ca nu merg bine lucrurile... si apoi primul lucru la care trebuie sa te gandesti, este faptul ca romanii nu dau doi bani pe masinile tale si va fi foarte greu sa faci profit.

Am un prieten care are o afacere cu plastic reciclat si cand statea el asa pe ganduri, a cumparat sase taxiuri si le-a bagat pe traseu. Pot sa-ti spun ca injura de fiecare data cand vorbeste despre ele. In afara de faptul ca nu face bani, mai e si deranjat la trei dimineata de tot felul de probleme ale masinilor... Mare grija ca nu prea merita afacerea asta in Ro.

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate