![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Unde schimbam bani in Egipt?
Last Updated: Nov 22 2010 11:24, Started by
oana2983
, Feb 25 2010 16:58
·
0

Posted 25 February 2010 - 16:58

Probabil s-a mai scris, dar nu am timp sa mai citesc caci sunt pe picior de plecare. Ma duc cu euro sau dolari? Unde schimb in lire, la aeroport?
|
Posted 25 February 2010 - 17:09

LOL
Imi aduci aminte de mine care a plecat in Egipt cu multe carduri si 200 USD in buzunar. 1. Nu folosesti valuta, te pacalesc. Folosesti moneda locala. 2. Cel mai bun si sigur schimb valutar il vei avea la ATM ![]() |
Posted 25 February 2010 - 21:31

In aeroport nu te sfatuiesc. ( In orice tara aeroporturile au un schimb de te da pe spate, chiar si in Ro la baneasa/otopeni )
Sustin treaba cu ATM-ul, insa sa cauti o banca de`a lor. |Incerca sa folosesti atm-urile de la Bank of egypt sau Citibank. |
Posted 25 February 2010 - 22:32

oana2983, on 25th February 2010, 16:58, said: Probabil s-a mai scris, dar nu am timp sa mai citesc caci sunt pe picior de plecare. Ma duc cu euro sau dolari? Unde schimb in lire, la aeroport? |
Posted 26 February 2010 - 00:56

Eu am schimbat in Dahab la banca si am fost super multumit iar cand am putut am folosit cardul (desi f. rar a fost posibil doar in Sharm)
Dolarii par sa circule destul de bine pe acolo |
Posted 01 March 2010 - 20:38

TIn minte ca prima banca "sucursala" era reprezentata de un soldat cu un puscoci la intrare, iar in interior era un cul man, cu ochelari de soare americani si cu o valiza de bani, pusi pe caprarii
![]() Dupa asta am folosit doar ATM-uri. |
Posted 10 April 2010 - 16:41

oana2983, on 25th February 2010, 17:58, said: Probabil s-a mai scris, dar nu am timp sa mai citesc caci sunt pe picior de plecare. Ma duc cu euro sau dolari? Unde schimb in lire, la aeroport? depinde acum de fiecare om cat "curaj" poseda...de preferat bani se schimba la banca (evita bancile din incinta hotelelor, aici cursul este mult mai prost)..poti incerca si casele de exchange dar sunt multi cei care pleaca pacalitii, mai ales daca nu intelegi limba de nici o culoare.... |
Posted 05 October 2010 - 23:28

Deci in nici un caz sa nu va luati euro la voi, pentru ei euro sau dolari ii acelasi lucru, in ochii lor paritatea ii de 1 la 1, si toate casele de schimb din Egipt se feresc sa schimbe euro doar Banca Nationala ne-a schimbat banii. Dolarii i-am schimbat la casele de schimb din oras deoarece cursul e mai bun decat la marea majoritatea a hotelurilor.
In opinia mea, banii indicati pentru Egipt sunt dolarii dupa care trebuie schimbati toti in pounds( lire egiptene).Negocierea merge mai bine in pounds iar bacsis-ul fiind necesar, e mai economic sa fie pounds Spor la impartit banii. Edited by deny14s, 05 October 2010 - 23:29. |
Posted 25 October 2010 - 15:23

Buna ziua! Am revenit de curand din El Gouna, Egipt si pot sa spun ca am schimbat si euro, si dolari, la biroul de schimb valutar al bancii din interiorul resortului (Movenpick), la un curs foarte bun, mai bun decat cel din downtown. Fara probleme, rapid si confortabil, nici vorba de politist sau soldat cu arma la intrarea in banca. 7,78 LE/ 1 EUR si 5,68 LE/1 USD
Ciao Edited by lsniculescu, 25 October 2010 - 15:24. |
Posted 04 November 2010 - 11:07

Pentru cei care au fost plecati in ultima luna in Sharm el Sheikh as dori sa stiu care este paritatea de schimb la valuta...
cate lire egiptene pentru 1 dolar / euro si unde (banci, aeroport, automate bancare)?! Iar excursiile optionale se achita numai in valuta sau si in banii lor ?! Cum e mai bine de platit aceste excursii... euro / dolar / lire egiptene ?! |
Posted 22 November 2010 - 11:24

deny14s ...egiptenii fac diferenta intre euro si dolari , cei care se fac ca nu exista nici o diferenta incerca sa te prosteasca
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users