Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Proiectul adoptat de Parlamentul ...

prindere tarus impamantare

Papuci inel M8 0.25-1mm2?

Batai regulate in calorifere
 Dacia Duster 2024

Oferte CASCO - pareri?

PC suspect / cum aflu daca este &...

Angajat norma intreaga (profesor ...
 Statul vrea sa ii sancționez...

Probleme temelie - Sfaturi

SMS Samsung j6

Iphone 15 sau S23 Ultra
 Achizitie tableta Android 10"...

Soluție iluminare trepte int...

Recomandare SIM cu date 2G pentru...

Masina de spalat Hotpoint-Ariston...

plecare

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

litergame

litergame

Junior Member

• Grup: Members
Daca am 14 am buletin am tatal decedat cum potpleca in italia ?   ma refer la acte pot plecafara pasaport?

Lex404

Lex404

CIVILIANS are #NotATarget

• Grup: Moderators
da, poti pleca in europa fara pasaport, dar de mana cu mama sau cu un insotitor+procura...singur singurel nu poti :)

Cosmin5

Cosmin5

Junior Member

View Postlitergame, on 20th February 2010, 07:58, said:

Daca am 14 am buletin am tatal decedat cum potpleca in italia ?   ma refer la acte pot plecafara pasaport?
14 ani??? nu prea poti pleca, decat insotit de un tutore legal (mama sau alt tutore desemnat) si cu un act de la notar din care sa reiese ca tatal este decedat.
mai ai de asteptat ~ 4 ani ca sa poti pleca oriunde in UE cand vrei doar cu buletinul.
off-topic: Cam ce ai vrea sa faci in italia si ce te astepti sa gasesti acolo?

litergame

litergame

Junior Member

View PostCosmin5, on 19th February 2010, 21:07, said:

14 ani??? nu prea poti pleca, decat insotit de un tutore legal (mama sau alt tutore desemnat) si cu un act de la notar din care sa reiese ca tatal este decedat.
mai ai de asteptat ~ 4 ani ca sa poti pleca oriunde in UE cand vrei doar cu buletinul.
off-topic: Cam ce ai vrea sa faci in italia si ce te astepti sa gasesti acolo?

Pai mama se duce in italia a mai fost stie cum e a fost recent  in fine si vara asta inchiriaza un apartament si munceste acolo si sa stau cu ea .. sper safie frumos in fine trebe sa inteleg  ca daca plec cu ea pot doar cu buletinul da?

litergame

litergame

Junior Member

Si mai am o intrebare si nu stiu unde sa o pun .... Mama zice ca nu poate aduce din italia nimic din metal e adevarat? adica nu are voie in avion in bagaju de cala ca s-ar putea ca in cel de mana sa se poate dar  nu stiti daca e adevarat daca se poate in bagajul de la cala.

alt_timp

alt_timp

New Member

View Postlitergame, on 20th February 2010, 23:41, said:

Si mai am o intrebare si nu stiu unde sa o pun .... Mama zice ca nu poate aduce din italia nimic din metal e adevarat? adica nu are voie in avion in bagaju de cala ca s-ar putea ca in cel de mana sa se poate dar  nu stiti daca e adevarat daca se poate in bagajul de la cala.

E tocmai invers,in bagajul de cala poti pune metal!Iar in cel de mana,in nici un caz!!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate