![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
plecare
Last Updated: Jun 15 2010 02:04, Started by
litergame
, Feb 19 2010 20:58
·
0

Posted 19 February 2010 - 20:58

Daca am 14 am buletin am tatal decedat cum potpleca in italia ? ma refer la acte pot plecafara pasaport?
|
Posted 19 February 2010 - 21:01

da, poti pleca in europa fara pasaport, dar de mana cu mama sau cu un insotitor+procura...singur singurel nu poti
![]() |
Posted 19 February 2010 - 21:07

Daca am 14 am buletin am tatal decedat cum potpleca in italia ? ma refer la acte pot plecafara pasaport? mai ai de asteptat ~ 4 ani ca sa poti pleca oriunde in UE cand vrei doar cu buletinul. off-topic: Cam ce ai vrea sa faci in italia si ce te astepti sa gasesti acolo? |
Posted 20 February 2010 - 17:47

14 ani??? nu prea poti pleca, decat insotit de un tutore legal (mama sau alt tutore desemnat) si cu un act de la notar din care sa reiese ca tatal este decedat. mai ai de asteptat ~ 4 ani ca sa poti pleca oriunde in UE cand vrei doar cu buletinul. off-topic: Cam ce ai vrea sa faci in italia si ce te astepti sa gasesti acolo? Pai mama se duce in italia a mai fost stie cum e a fost recent in fine si vara asta inchiriaza un apartament si munceste acolo si sa stau cu ea .. sper safie frumos in fine trebe sa inteleg ca daca plec cu ea pot doar cu buletinul da? |
Posted 20 February 2010 - 22:41

Si mai am o intrebare si nu stiu unde sa o pun .... Mama zice ca nu poate aduce din italia nimic din metal e adevarat? adica nu are voie in avion in bagaju de cala ca s-ar putea ca in cel de mana sa se poate dar nu stiti daca e adevarat daca se poate in bagajul de la cala.
|
Posted 15 June 2010 - 02:04

Si mai am o intrebare si nu stiu unde sa o pun .... Mama zice ca nu poate aduce din italia nimic din metal e adevarat? adica nu are voie in avion in bagaju de cala ca s-ar putea ca in cel de mana sa se poate dar nu stiti daca e adevarat daca se poate in bagajul de la cala. E tocmai invers,in bagajul de cala poti pune metal!Iar in cel de mana,in nici un caz!! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users