![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
Cainele meu miroase, ce sa-i fac?
Last Updated: Feb 24 2010 13:58, Started by
eureur
, Feb 17 2010 17:38
·
0

Posted 23 February 2010 - 11:27

bubalus, on 19th February 2010, 18:39, said: cainele nu trebuie sa puta..... am caine (setter) in casa (apt.) de 6 ani.....si nu miroase si nici nici in casa nu miroase a caine. mi-a confirmat lume care a venit pt. prima data si nu stia ca am caine.... Quote inca ceva...ziceai ca l-ai dat afara din casa ca s-a basit....probabil ca nu esti inca pregatit sa locuiesti cu un caine in casa.... cainele se baseste, ragaie, uneori sforaie noaptea, casca exact ca un om...de asta ma gandesc ca poate e ceva "in subconstientul" tau..... Celor care m-au sfatuit de bine le multumesc, pana la urma mirosul era de la cateleala, probabil a fost la vreo centurista de prin sat. Cat despre spalat, la vara in lac. Edited by eureur, 23 February 2010 - 11:29. |
Posted 23 February 2010 - 12:33

eureur, on 17th February 2010, 17:38, said: Ce as putea sa-i fac? In afara de dus, ca nu-i place si nu ma vad luptandu-ma prin baie cu monstrul? bubalus, on 19th February 2010, 18:39, said: cainele nu trebuie sa puta..... Depinde de rasa lui. Un ciobanesc german de exemplu, pute indiferent unde-l tii si ce-i faci. Schnauzerul meu, fie-i tarana usoara, nu putea deloc, daca era toaletat la timp. |
Posted 24 February 2010 - 07:27

eureur, on 23rd February 2010, 12:27, said: Asta ca il tii in casa si pe afara il scoti in jurul blocului cu lesa. Caine de apartament, saracul! Ce ar mai alerga el un iepure, o cioara, dar nu are unde. Probabil nu a dat inca de nici o mortaciune sa se imbaieze in ea, sa vezi atunci miros... Nu iese nici daca il flambezi... in parc merge de 2 ori pe zi.....la alergat dupa vrabiute...asta e pasiunea lui... in rest ar sta afara exact cat sta cineva cu el...cand mergem sau il lasam la socrii la curte...prefera sa stea in casa cu cineva decat singur afara.... s-a adaptat perfect vietii de casa si o prefera vietii de curte... despre mortaciuni...pana pe la vreo 3 ani si-a incasat-o de la mine de vreo 4 ori.... de 2 ori mortaciune de 2 ori rahat..... :). e un caine care si-a pastrat instinctul de vanatoare in ciudat unei vieti preponderent de apartament. ai dreptate cu mirosul de mortaciune..... imi aduc aminte ca era plin de sampon / spuma si inca mirosea de-ti muta nasul din loc. trece foarte greu mirosul de mortaciune. |
Posted 24 February 2010 - 10:44

Posted 24 February 2010 - 12:12

eureur, on 24th February 2010, 11:44, said: De ce, setterul nu e caine? Vrei sa spui ca daca vede un iepure alergand pe camp se aseaza pe coada si latra? Pun pariu ca-si da si sufletul sa-l prinda... cainele meu nici dupa pisici nu prea alearga ...de cele mai multe ori le ignora cu desavarsire... cu pasarile are el o problema....alea mici vrabiute pana la porumbei.... dupa dimensiunea asta nu-l intereseaza de exemplu aici in constanta sunt multi pescarusi...nici nu intoarce capul dupa ei. dar gata cu offtopicul...subiectul era de ce pute cainele.... |
Posted 24 February 2010 - 13:58

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users