Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Problema conectare radio

Functionare lada frigorifica

Impunerea preturilor de catre Stat?
 Norma de munca, part-time.

Lucrari publice in bataie de joc ...

Huawei health

Recomandare Aparat de incalzit ae...
 Ford a inceput construirea celui ...

Unde sunt descarcarile de pe yout...

Camera supraveghere solara

Somaj Germania
 Trepidatii Fiat Ducato 2.3 JTD 120

Cum aflu numar de dosar de la jud...

Recomandare vin alb, Cramele Reca...

Lag/fps drop live twitch
 

Urgent! Problema cod sursa

- - - - -
  • Please log in to reply
18 replies to this topic

#1
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010
Buna, eu sunt Ema  :peacefingers:  Am si eu o problema si i-as fi vesnic recunoscatoare celui care m-ar putea ajuta, pentru ca daca nu o sa rezolv problema asta o sa fiu linsata de 22 de liceeni furiosi  :deadtongue: :deadtongue:  

Mi-am cumparat, impreuna cu colegii mei de clasa, atestatul de pe net (stiu, o sa-mi spuneti ca trebuia sa le facem noi, dar unde e numai teorie si zero practica, nu poti face un proiect pentru atestat). Inainte sa le comand l-am intrebat pe tipul respectiv daca in documentatie se gasesc si codurile sursa pentru programe, tipul spune da. Acum nu stiu, ori era idiot si nu stia ce inseamna cod sursa, ori a vrut sa ma fraiereasca de la inceput. Dupa ce-i virez banii in cont(peste 600 de lei), imi trimite parola pt atestate, le dezarhivez si constat ca nu e niciun cod sursa. Iau legatura cu individul respectiv si-ncepe sa o dea-n barci, cum ca nu sunt programele facute de el si ca nu stie de unde sa scoata codul sursa, ca mai intreba pe nu-stiu-ce prieten etc si ca ia el legatura cu mine. Cum poti sa te numesti persoana specializata in IT(sau ce titlu si-o fi luat el) daca nu esti in stare sa raspunzi de niste programe pe care tu le vinzi. Au trecut 2-3 saptamani, nici urma de raspuns. Ii dau mail iar saptamana trecuta, imi spune ca mai vorbeste cu inca cineva si ma contacteaza el pana la sfarsitul saptamanii. Binenteles, o saptamana noua fara niciun raspuns. Mi-am dat seama ca nu o sa rezolv nimic cu el.

Asa ca va rog, daca poate cineva sa ma ajute sa-mi spuna cum as putea sa scot codul sursa, pentru ca ma trag toti la raspundere ca vor sa mai modifice si ei programul etc. Dau o bere virtuala :D

#2
msmihai

msmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,259
  • Înscris: 02.09.2006
pentru asta exista DEMO-uri  :peacefingers:
si ai gresit aria

#3
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010

View Postmsmihai, on 17th February 2010, 16:04, said:

pentru asta exista DEMO-uri  :peacefingers:
si ai gresit aria

scuze, sunt cam praf pe capitolul asta. Asta insemnand ca nu am inteles ce ai vrut sa zici prin faptul ca exista Demo-uri. Stiu ca probabil sunt intrebari stupide, dar chiar am ajuns intr-o situatie din care nu stiu cum sa mai scap.

Am uitat sa specific ca proiectele sunt in Fox, deci cred ca nu am gresit aria.

Edited by Ema91, 17 February 2010 - 16:07.


#4
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006

View PostEma91, on 17th February 2010, 16:02, said:

... Dupa ce-i virez banii in cont(peste 600 de lei)....

off: Ai dat peste 600 de lei pentru un proiect de atestat  :deadtongue:  ... bravo!!!  :thumbup:

#5
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010

View Posttatarduka, on 17th February 2010, 16:10, said:

off: Ai dat peste 600 de lei pentru un proiect de atestat  :deadtongue:  ... bravo!!!  :thumbup:
nici chiar asa de praf sunt :lol:  Am dat 600 de lei toata clasa.

#6
tatarduka

tatarduka

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,041
  • Înscris: 30.10.2006
pai mergeti toata clasa cu acelasi atestat?  :huh:
sincer nu am lucrat in fox niciodata... dar pe vremea mea puteai sa duci si ceva pagini HTML sau programele C, Pascal... ce vroiai.

#7
msmihai

msmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,259
  • Înscris: 02.09.2006
DEMO = obiect cu caracter demonstrativ, avand bineinteles capacitati limitate, al carui scop este pur si simplu intelegerea cat de cat detaliata de catre posibilul cumparator.
Cand vrei sa iti cumperi un program despre care nu cunosti prea multe, producatorul iti pune la dispozitie un demo, un programel cu capacitati limitate pe care tu sa-l testezi si sa vezi daca esti multumit de ceea ce face.
Ceea ce ai facut tu a fost sa cumperi ceva "pe buna credinta" . In mod normal, ar fi trebuit sa ceri 4-5 foi din fiecare atestat si sa vezi daca ele contin si codul sursa.

Am uitat sa specific ca proiectele sunt in Fox, deci cred ca nu am gresit aria.

Aria se numeste Visual Basic, iar tu zici ca nu ai gresit aria, caci proiectele sunt in Fox.  :coolspeak:

#8
the_jack

the_jack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.02.2007
ce contine pachetul cumparat ?
vrei sa extragi codul sursa din ce ?

#9
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010
nu este acelasi atestat, sunt 23 de atestate diferite. Trebuie Fox Visual Pro, pentru ca asta "am facut" anul asta.

Inainte sa comand tipul mi-a aratat documentatia pt fiecare atestat, care continea si screeshoturi din programe. L-am intrebat daca o sa puna si codurile sursa si el a zis da. Oricum, multumesc pentru raspunsuri si scuze ca v-am deranjat.

View Postthe_jack, on 17th February 2010, 16:29, said:

ce contine pachetul cumparat ?
vrei sa extragi codul sursa din ce ?
Pachetul contine programul propriu-zis si documentatia care este insa fara codul sursa, pe care noi trebuie sa-l avem in documentatie. Vreau sa extrag codul sursa din programele respective ca sa le dau colegilor mei sa le puna in documentatie.

#10
meshugigi

meshugigi

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 17.02.2010

View PostEma91, on 17th February 2010, 16:33, said:

nu este acelasi atestat, sunt 23 de atestate diferite. Trebuie Fox Visual Pro, pentru ca asta "am facut" anul asta.

Inainte sa comand tipul mi-a aratat documentatia pt fiecare atestat, care continea si screeshoturi din programe. L-am intrebat daca o sa puna si codurile sursa si el a zis da. Oricum, multumesc pentru raspunsuri si scuze ca v-am deranjat.


Pachetul contine programul propriu-zis si documentatia care este insa fara codul sursa, pe care noi trebuie sa-l avem in documentatie. Vreau sa extrag codul sursa din programele respective ca sa le dau colegilor mei sa le puna in documentatie.


salut ,unde pod gasi jocuri n-gage pt n95

#11
msmihai

msmihai

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,259
  • Înscris: 02.09.2006
Ok , deci voi aveti deja codul sursa si documentatia, dar nu reusiti sa va dati seama unde anume in documentatie sa inserati bucatele de cod sursa.
Corect ?

#12
the_jack

the_jack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.02.2007

View PostEma91, on 17th February 2010, 16:33, said:

................
Pachetul contine programul propriu-zis si documentatia care este insa fara codul sursa, pe care noi trebuie sa-l avem in documentatie. Vreau sa extrag codul sursa din programele respective ca sa le dau colegilor mei sa le puna in documentatie.

ce extensie are programul "propriu-zis" ?

#13
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010
Nu avem codul sursa. Documentatia este FARA codul sursa. Si nou ala ne trebuie. Scuze, nu stiu daca m-am facut inteleasa.

Am pus un screenshot cu tot ce contine un atestat

Attached Files



#14
the_jack

the_jack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.02.2007

View PostEma91, on 17th February 2010, 16:48, said:

Nu avem codul sursa. Documentatia este FARA codul sursa. Si nou ala ne trebuie. Scuze, nu stiu daca m-am facut inteleasa.

Am pus un screenshot cu tot ce contine un atestat

din cate-mi aduc aminte, extensia fisierul cod sursa pentru FOX e *.prg (cel putin pt. FOX-ul de DOS) , sper sa nu ma insel.
Din cate vad acolo, ai proiectul facut in Visual Fox Pro => msmihai are dreptate : ai gresit aria !

ai incercat sa vezi ce contine fisier ?

LE: verifica fisierul telefoane_abonati.bak => poate ai noroc sa contina codul sursa ( ceva backup la modifcari )
bafta

Edited by the_jack, 17 February 2010 - 16:55.


#15
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010
m-am tot uitat prin fisier, dar nu reusesc sa-mi dau seama de unde sa scot codul sursa.

Ok, multumesc oricum. Rog un moderator sa stearga forumul.

View Postthe_jack, on 17th February 2010, 16:52, said:

LE: verifica fisierul telefoane_abonati.bak => poate ai noroc sa contina codul sursa ( ceva backup la modifcari )
bafta

Nu stiu cu ce sa-l deschid. Lasa, vad eu ce fac. Mersi:)

#16
the_jack

the_jack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.02.2007

View PostEma91, on 17th February 2010, 16:59, said:

m-am tot uitat prin fisier, dar nu reusesc sa-mi dau seama de unde sa scot codul sursa.

Ok, multumesc oricum. Rog un moderator sa stearga forumul.



Nu stiu cu ce sa-l deschid. Lasa, vad eu ce fac. Mersi:)


cu notepad-ul !!!!

#17
Ema91

Ema91

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 17.02.2010
Nu este codul sursa in .bak

#18
the_jack

the_jack

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 26
  • Înscris: 07.02.2007

View PostEma91, on 17th February 2010, 17:02, said:

Nu este codul sursa in .bak

  :peacefingers:  scuza-ma ca te intreb : stii anume ce sa cauti ? ce intelegi prin "codul sursa " ?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate