Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

spațiu transfer

Reclamatie produs neconform

La Multi Ani Aether(Nicu)!
 Contractele de inchiriere - de de...

Motorola Edge 30 Pro

Asociație de Proprietari car...

La multi ani de Sfantul Nicolae&#...
 Problema grupe bms

Windows 8.1 Error Code: 0x800

Recomandare router wifi

Clapeta soc L200 ?
 Caut o aplicatie android / windows

Solutie functionare Ridesharing U...

Adobe Acrobat Reader RdrCEF consu...

chimie ex
 

Help! Cum as pute face o baza de date si forum !

- - - - -
  • Please log in to reply
31 replies to this topic

#1
Tzepush

Tzepush

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 20.06.2005
Va rog sa ma ajutati. Cum pot sa fac o baza de date? Exista un program care ar putea face asta? (am incercat sa fac chat pe site dar nu pot sa fac legaturile deoarece cred ca trebuie sa le trec prin baza de date). As mai vrea sa aflu cum pot sa fac un forum ?(ma gandesc ca faza cu chatul pe site o sa cada).  :worthy:  
        Va multumesc.

#2
malone6x6

malone6x6

    Active thinker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,651
  • Înscris: 09.02.2005
Ia citeste pe aici:

http://thinkofit.com...f/forumsoft.htm

#3
aolex

aolex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004
ce nu inteleg eu e de ce posteaza cineva anume acelasi lucru de 2 ori ??? :huh:

#4
Tzepush

Tzepush

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 20.06.2005
Poate primesc mai multe raspunsuri  !!!!!!
Si pana la urma  nu mi-ti raspuns la intreabare, si mai am inca un : Exista vreun progrm de facut interfata html la fisierele cu extensie php sau css??

#5
aolex

aolex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004
ti s-a raspuns la intrebare dar daca vrei mura in gura , ai gresit locul . link-ul catre
ce trebuie citit e mai sus , deschide-l si citeste . vei avea acolo informatii suficiente
pentru a instala un forum (un alt forum inutil , de altfel) !

cum adica interfata html la fisier php sau css ? eu cred ca esti pe din-afara ... mai
intai inveti ce e ala html , php si css , apoi te apuci sa faci siteuri !

Edited by aolex, 20 June 2005 - 23:40.


#6
lucian0308

lucian0308

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 04.06.2005
ma intereseaza si pe mine asta cu forumul

am intrat pe pagina aia si am ajuns la concluzia ca un forumul
trebuie downloadat.dupa ce am luat o arhiva am gasit in ea
mai multe documente css si html.OARE ACELA E UN FORUM???????????
:huh:

#7
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

lucian0308, on Jun 24 2005, 22:44, said:

OARE ACELA E UN FORUM???????????
:huh:
DA! Vezi ca se poate?  :console:
Mai trebuie acum sa descoperi si ce-i ala un server.

#8
lucian0308

lucian0308

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 04.06.2005
haha
din pacate nu ma cunosti
stiu ce e ala servar


ce nu stiu e cum atasej forumul la pagina.

#9
aolex

aolex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004

lucian0308, on Jun 25 2005, 12:03, said:

haha
din pacate nu ma cunosti
stiu ce e ala servar
ce nu stiu e cum atasej forumul la pagina.

<{POST_SNAPBACK}>


"servar" ??? servar ma ??? nu , nu stii ce e ala din moment ce nici nu il scrii corect :)
forumul se instaleaza , nu se ataseaza !!! citeste readme ...

#10
lucian0308

lucian0308

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 04.06.2005
servar , server cum vrei dar stiu ce e ala


"Installation
------------
- Create a MySQL database using your web server's control panel or the command line.
   This step is not automated as most ISPs do not allow scripts to create a database.

- Using a text editor, edit the db_config.inc file and enter your database details. The
   details required are the database name, username and password. The forum prevents
   HTTP access to .inc files so this file is secure. You can leave the table names as
   the defaults unless you have specific reason to override them.

- Upload all the files to a directory on your web server.

- Set the CHMOD properties of the folder you uploaded the forum in to be 0775.

- Using your web browser browse to the folder you created and run setup.php.

- Follow the instructions that appear in the setup wizard."



mai departe am 3 probleme:
1 - prin acest site am gasit ca nu e bun XP-ul pentru servar si eu lucrez mai mult pe Xp .   daca am 2 sisteme pe calculator XP pe care sa lucrez si LINUX pt servar are ceva,linux sau alt sistem pt servar????????

2 - cum fac ""a mysol database""

3 - daca vreau sa pun furumul pe un servar care il gasesc pe net nu neaparat pe calculatorul meu ,merge ?,si cum?

Edited by lucian0308, 25 June 2005 - 13:57.


#11
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Plz nu ne mai lua la misto cu "servar". Sau esti student de-al lui Prutieanu?

1. Daca forumul e pt tine acasa, XP e perfect.

2. Instaleaza Apache, configureaza-l, instaleaza php, reconfigureaza Apache, instaleaza MySQL, instaleaza PhpMyAdmin si configureaza-l. Din PhpMyAdmin faci "a mysol database" usor. Bineinteles exista metode si mai complicate.

3. Merge. La fel. Acolo o sa ai deja instalat phpmyadmin.

Edited by don_dannielo, 25 June 2005 - 14:30.


#12
danutz68

danutz68

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 133
  • Înscris: 25.06.2005
Dude ai aici tot ce iti trebuie pentru instalarea apache-ului, mysql si php cu interfata html: http://www.apachefri...g/en/xampp.html . Pentru a instala un forum iti recomand http://www.phpbb.com/ cel mai bun si care se instaleaza foarte usor, el iti creiaza baza de date. Si mai incetati mah sa fiti asa rautaciosi , nu toata lumea s-a nascut invatata. :coolspeak:

#13
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Io raman la parerea ca e bine sa urmeze "the hard way".

#14
lucian0308

lucian0308

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 94
  • Înscris: 04.06.2005
TOT NU MI SA RASPUNS LA O INTREBARE

exista servere fucute deja care se pot gasi pe net, la alea nu pot sa pun un forum
daca am pagina la ele?

Edited by lucian0308, 25 June 2005 - 16:23.


#15
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Da-ca supurta php.

#16
aolex

aolex

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,829
  • Înscris: 06.12.2004

don_dannielo, on Jun 25 2005, 16:14, said:

Da-ca supurta php.

<{POST_SNAPBACK}>


:roflmaofast: :roflmaofast: :roflmaofast:

Question:
exista servere fucute deja care se pot gasi pe net?
Answer:
da , hexista servare ga-ta fucute pe net ... ca altfel ar fi in atelier :lol:

Edited by aolex, 25 June 2005 - 17:46.


#17
piscotel2004

piscotel2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 168
  • Înscris: 23.08.2004
Ok...legat tot de acest subiect, nu cred ca e nevoie sa deschid un nou topic, nu?Despre forumuri...va vad mai nervosi dar sper totusi ca ceva raspunsuri tot o sa primesc.
Vreau sa fac si eu un forum, nu din plictiseala ci pentru ca trebuie. Asa, si am instalat pe calculatorul meu tot ce am nevoie...php, MySQL si Apache. Am intrat la phpBB si desigur ca voi urma pasii de acolo pentru a-l face. Ceea ce vreau eu sa va intreb este...daca am un site facut in Dreamweaver, in care am folosit CSS si HTML...pot sa inserez in el si forumul respectiv? Sau e nevoie de un site facut doar in php? Sper ca am explicat cum trebuie...Multumesc anticipat pentru raspunsuri...daca vor fi... :P

#18
robertino1

robertino1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 715
  • Înscris: 08.06.2003

piscotel2004, on Jun 30 2005, 15:40, said:

Ok...legat tot de acest subiect, nu cred ca e nevoie sa deschid un nou topic, nu?Despre forumuri...va vad mai nervosi dar sper totusi ca ceva raspunsuri tot o sa primesc.
Vreau sa fac si eu un forum, nu din plictiseala ci pentru ca trebuie. Asa, si am instalat pe calculatorul meu tot ce am nevoie...php, MySQL si Apache. Am intrat la phpBB si desigur ca voi urma pasii de acolo pentru a-l face. Ceea ce vreau eu sa va intreb este...daca am un site facut in Dreamweaver, in care am folosit CSS si HTML...pot sa inserez in el si forumul respectiv? Sau e nevoie de un site facut doar in php? Sper ca am explicat cum trebuie...Multumesc anticipat pentru raspunsuri...daca vor fi... :P

<{POST_SNAPBACK}>


Subscriu si eu la aceasta intrebare....

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate