Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Romanii si sistemele de canalizar...

Intocmire PUZ pentru schimbare de...

Somiera cu lamele curbate + salte...
 Deconectare aragaz

Sfat achizitie masina noua buget ...

Companiile de telefoane si pretur...

centrala termica gaz
 Vanzare parte din teren

Iesire din devalmasie -concubinaj

Remediere izolatie planseu pod ne...

Miros parchet
 Sa vedem ce usb-stick-uri aveti s...

Instalatie termica pe Cu - Teava ...

Autentificare aplicatie cod acces

Laptop Facultate
 

am un avi care nu vrea sa porneasca!!!

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Am un avi cu nu stiu ce mama lui de codec e facut da porneste nici in ruptul capului.
Incercarii :-am avut instalat divx 5.00 , nu avrut sa porneasca
-am incercat divx 4.12 sau ceva de genu asta la fel
-.....angel potion ...........
-power dvd
incercal el sa copieze de pe net un codec da se opreste, am inteles ca ar putea fi un codec securizt sau chestii din astea!!!???Prin urmare cum sa fac si cu ce minunatie de codec sa il fac sa mearga. :ciocan:  :ciocan:

#2
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
poa' sa fie codec microsoft, ia din pagina lor pachetul de codecuri oficiale mpeg4-uri, sau incearca sa upgradezi, sa nu fie clipul codat cu un DivX5.02 (mai nou, care se manifesta prin stoparea pe primul cadru daca ai DivX 5.01 instalat de exemplu)

#3
gogo

gogo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 83
  • Înscris: 09.06.2002
Sau poate ii distrus fisierul.

#4
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Continuare ,am incercat cu nimo codec pack  5.07rezultat acuma merge doar sunetul,deci fisierul nu e stricat altfel nu ar fi mers nici sunetul.
Numai ca nu am codec video acuma sa  ma si uit ca doar nu ascult radioul.. :ciocan:

#5
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Alte incercari ,am pus si ultima versiune de windows media player
9 beta, am incercat si ultima versiune de QuickTime si nu merge .
Va rog spuneti mi si mie ce sa ii fac sa merga,mentionez ca merge numai sunetul cand pun nimo codec 5.07 .

#6
horatzica

horatzica

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,436
  • Înscris: 20.03.2002
Da un avi-info si vezi ce codec video a fost folosit la crearea lui. Cred ca il gasesti pe la divx-digest.

#7
jely

jely

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 469
  • Înscris: 20.05.2002
Pot sa sPun ca avi ul asta sPre deosebire de altele nu are nici un info nimic la Details .Asa ca astePt solutii in continuare!!
Poate un analizator de fisiere sa imi spuna el de la inceput cu ce e facut ,codec. :ciocan:

#8
GunX

GunX

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,291
  • Înscris: 18.01.2002
filtre de mpeg2 ai pus ? poate asta o fi....

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate