Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Samsung Galaxy A35

Sfat pentru aprinderea automata a...

Masina de copt paine - pareri

Cum reactivez Google Maps?
 Conectare tableta X220la Tv

Femeile tinere nu mai vor sa munc...

La mulți ani @un_dac!

La multi ani de Sfantul Gheorghe&...
 Job - Facultate sau certificare

Deadpool & Wolverine (2023)

sistem hibrid eoliana + panouri +...

Outlook e muta pe Android
 Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...

AC Gree duce la palpait de becuri
 

Hackeri

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
160 replies to this topic

#91
sm0ker

sm0ker

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 597
  • Înscris: 11.02.2004

zahei, on Jun 27 2005, 01:26, said:

lameri
mircari
dude

<{POST_SNAPBACK}>


mircari?? ce intelegi tu prin termenul de mircar???
or fi messengări??

Quote

hacker-ii sunt nitzel retarzi... astia de tot timpul isi baga nasul unde nu le fierbe oala... ei cica au "etica" spre deosebire de crackeri care mai produc si pagube...

hai mai ca exageratzi...
ce draq aveti cu iei??? cum draq mai jucati voi ultimile jocuri??? cum vedeatzi voi ultimile filme??? :death: plus toate programele care le aveti prin comp-uri...
pai daca sunt retazi cum draq de stiu atatea?? un om care sta de dim pana a doua zi de dim in fatza compului si invata (nu se joaca) il potzi numi retardat????

sa aveti nevoie de un program sa il fol mai mult de 30 de zile si sa nu aveti ce va trebuie ;) ...sa vedeti ce ii cautati... :console:

Edited by sm0ker, 27 June 2005 - 12:29.


#92
kml

kml

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 540
  • Înscris: 01.04.2004
Am avut curiozitatea sa citesc acest topic in intregime si surpriza sa constat ca majoritatea celor care au postat nici nu stiu ce e ala "hacking" (e tot una cu cracking, mailware, warez, troieni, furt de carti de credit sau bancomate false). Sincer, sunt dezamagit. Din punctul de vedere al userului simplu, hackerii sunt cei care iti dau batai de cap si din cauza carora trebuie sa-ti instalezi 3 firewall-uri si 5 antivirusi. Tot din cauza lor se blocheaza compu' cand incerci sa intri in Unreal Tournament 2003, dar tu n-ai decat 32 de mega de ram pe celeronul tau la 1,2. Eventual daca merge prea incet e din cauza virusilor, facuti de"nenoricitii aia de hackeri". Chiar si atunci cand salvezi un document si apoi te impiedici de cablul de alimentare si scoti din priza calculatorul si, supriza, la repornire, nu gasesti ultimele modificari, tot hackerii sunt de vina.
E adevarat ca un hacker, in adevaratul sens al cuvantului, poate penetra sistemele informatice. Si chiar daca nu poate, insista, citeste, invata, pierde nopti si bea kilograme de cafea si pana la urma, poate reuseste. Asta nu inseamna ca odata intrat acolo se apuca sa taie in stanga si in dreapta, sa stearga, sa verse virusi, etc., etc., etc. Un hacker face asta din placere, la fel cum un microbist urmareste un meci de fotbal. Asta e distractia lui. Chiar dace ceea ce face un hacker e la limita legalitatii sau dincolo de ea, rezultatele poate ca nici nu sunt observate. Nu dispar fisiere, nu apar worms, nu ti se blocheaza internetul.
Hackerii adevarati sunt extrem de putini din totalul celor pe care lumea ii numeste hackeri (mai nou, hacker e si copilul de 12 ani care cumpara pe internet cu cartile de credit ale lu' taticu', la fel ca si cel care vinde la o licitatie un ford full-options cu 100$). Ei sunt cei care descopera gaurile de securitate iar in fata lor nu te poti proteja nici cu mama lui de antivirus sau firewall. Ei nu necajesc utilizatorul casnic, nu rescriu biosul cu 00h de la un cap la altul, nu te floodeaza doar pentru placerea de a te vedea nervos ca nu-ti mai merge messengerul, nu-ti fura numarul cartii de credit ca sa faca cumparaturi si nici nu se lauda in gura mare cu ceea ce a facut.
De ce fac ei toate astea? Pentru ca pot.
De ce sunt considerati periculosi? Pentru ca pot prea multe.

#93
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

kml, on Jun 27 2005, 14:02, said:

Asta nu inseamna ca odata intrat acolo se apuca sa taie in stanga si in dreapta, sa stearga, sa verse virusi, etc., etc., etc. Un hacker face asta din placere, la fel cum un microbist urmareste un meci de fotbal. Asta e distractia lui. Chiar dace ceea ce face un hacker e la limita legalitatii sau dincolo de ea, rezultatele poate ca nici nu sunt observate. Nu dispar fisiere, nu apar worms, nu ti se blocheaza internetul.

<{POST_SNAPBACK}>

e drept ca multi nu stiu ce inseamna hacker... chiar si la tv toti escrocii care pacalesc pe net sunt numiti hackeri, desi nu fac absolut nimic din ce face un hacker... doar pacalesc lumea...

problema e ca cei care intra ilegal in alte sisteme pot culege tot felul de informatii, iar intimitatea se duce pe apa sambetei... si asta e ilegal... deci nu e absolut necesar sa-ti stearga ceva sau stiu ce altceva...
daca sunt cu adevarat pasionat de asa ceva pot studia securitatea si fara a intra in sisteme straine... se pot angaja, o pot testa, etc...

#94
kml

kml

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 540
  • Înscris: 01.04.2004
Nu era vorba de studierea securitatii, ci de faptul ca faci asa ceva din pura placere si curiozitate. La fel ca aplinistii care escaladeaza Himalaya numai pentru a ajunge in varf, ca cei care merg luni de zile pe geruri cumplite numai ca sa ajunga la pol, si alte exemple care nu-mi vin acum in minte.
Cat despre intimitate, povesteste asta SRI-ului, companiilor de telefonie, jurnalistilor si paparazzi-lor.

#95
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
aia care merg pe himalaya o fac pentru a se lauda ca au fost, nu pentru a invinge fortele naturii & shit. aia s-o spuna lu mutu

#96
ninon

ninon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 10.11.2004

kml, on Jun 27 2005, 15:01, said:

Nu era vorba de studierea securitatii, ci de faptul ca faci asa ceva din pura placere si curiozitate.
Cum adica intra in sisteme informatice straine din curiozitate sau pura placere?????
Este ca si cum si-ar face chei potrivite si ar intra intr-o casa straina ,  incepand  sa scotoceasca prin casa omului , doar asaaa...fiindca-i el curios si ii face lui placere.
P. S. Himalaya apartine tuturor, pe cand un computer este un bun privat (la fel ca si casa) si patrunderea prin efractie intr-un calc. strain este pedepsita drastic (chiar si la noi).

#97
u9511160

u9511160

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 531
  • Înscris: 16.02.2005

cinthya, on Jun 27 2005, 16:50, said:

Cum adica intra in sisteme informatice straine din curiozitate sau pura placere?????
Este ca si cum si-ar face chei potrivite si ar intra intr-o casa straina ,  incepand  sa scotoceasca prin casa omului , doar asaaa...fiindca-i el curios si ii face lui placere.
P. S. Himalaya apartine tuturor, pe cand un computer este un bun privat (la fel ca si casa) si patrunderea prin efractie intr-un calc. strain este pedepsita drastic (chiar si la noi).

<{POST_SNAPBACK}>


Pur si simplu, pentru a dovedi ca "se poate".....
Da, este ca si cum ti-ai face chei pentru a dovedi ca se poate deschide o anumita yala, despre care producatorul ei sustine ca nu se poate deschide decat cu cheia originala.


Hmmm...cum se pedepseste intrarea intr-o locuinta a altcuiva, daca acesta a lasat usa descuiata (sau cheia in yala, pe diafara? ) ?

#98
Mosotti

Mosotti

    Geniu umil

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 33,295
  • Înscris: 21.04.2004
draga cinthya, asa isi gasesc hackerii placerea sexuala: intrind in sisteme. pentru ei, a face o bresa de securitate in chilotii unei femei este prea facil, de aceea prefera sa studieze luni in sir, de dimineata pina a doua zi dimineata & so on, diferite sisteme complexe. evident, portretul hackerului legendar ni-l prezinta in pantaloni scurti si camasa patata cu sos de pizza, care maninca doar pizza si mincare chineasca & shit, vorbeste in argou (un fel de mircism mai inteligent) ca sa se dea ciumeg si sta toata ziua holbat cu ochii in monitor din pura placere. este clar ca asemenea specimene sint refuzate si de prostituatele disperate de pe centura, asa ca tot ce mai ramine este sa faca brese in sisteme. cita vrajeala si idealism mai inghit unii, te doare capu...

#99
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005

Mosotti, on Jun 27 2005, 17:19, said:

...asa isi gasesc hackerii placerea sexuala: intrind in sisteme. pentru ei, a face o bresa de securitate in chilotii unei femei este prea facil, de aceea prefera sa studieze luni in sir...

<{POST_SNAPBACK}>


E adevarat ca asa spun psihologii despre caracterul Hackerilor, acela de a patrunde in sisteme; asta explica si ca peste 92% din Hackeri sunt de sex masculin.
Insa nu trebuie generalizat, asa cum fac psihologii, caci restul de 8%(statistica din 2005 daca nu ma insel) si cu siguranta multi altii nu au acest caracter (ipotetic vorbind).

#100
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
It`s a free Web.
So let them be.
:death:

Edited by Krumel, 27 June 2005 - 20:14.


#101
fed_up

fed_up

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 496
  • Înscris: 16.06.2004
Regele hackerilor...

#102
ninon

ninon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 10.11.2004

Mosotti, on Jun 27 2005, 17:19, said:

draga cinthya, asa isi gasesc hackerii placerea sexuala: intrind in sisteme. pentru ei, a face o bresa de securitate in chilotii unei femei este prea facil, de aceea prefera..
Haha..Mosotti , ce fin psiholog se ascunde cum nick-ul tau!!!  :P )

u9511160, on Jun 27 2005, 16:57, said:

Hmmm...cum se pedepseste intrarea intr-o locuinta a altcuiva, daca acesta a lasat usa descuiata (sau cheia in yala, pe diafara? ) ?
Pai..infractiunea ramane aceeasi , nu?  :rolleyes: )
@fed_up:Cica..pagina respectiva nu este accesibila..

#103
Takeshy

Takeshy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,705
  • Înscris: 04.03.2005
Un hacker e o persoana care va sta mult timp in ghips daca dau eu peste el  :death:  :death:  :death:

#104
SE7EN

SE7EN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,245
  • Înscris: 22.04.2005
vezi takeshi tocmai asta e problema ca nu prea i prinde nimeni pentru ca pe unii chiar nu ai cum :D

Edited by se7enports, 28 June 2005 - 13:29.


#105
gtk

gtk

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 11,868
  • Înscris: 18.09.2004

fed_up, on Jun 27 2005, 23:38, said:


LOL  :D cica ala-i hacker... un nou exemplu de prostie a jurnalistilor... au gasit un individ care pirateaza programe si l-au si numit "regele hackerilor"...  :death:

#106
lorien

lorien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.07.2005
Ce sa zic, vam citit posturile si..... :confuzzled:
Toata lumea se leaga de Hackeri pt ca stiu sa umble prin retele sa faca chestii pe care altzii nici in vise!
Unii hackeri ne ataca altzii ne apara, nu fac altceva decat ne arata bag-urile si vulnerabilitatile! Daca ei nu isi faceau treaba delungul anilor programele si OS-urile nu sar fi dezvoltat in asa fel!
De voi depinde  cum vedeti un Hacker sau Cracker dar fac pariu ca multzi dintre voi nu folositzi softuri si sisteme de operare luate din magazin!
Asta e parerea mea stiu ca nu conteaza dar macar e un loc unde putem vorbi civilizat fara sa ne dam in cap! :notangel:

           :worthy:  Respect pentru Hackeri si Crackeri !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :worthy:

#107
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
@lorien : bravo, in sfarsit un reply inteligent!

PS: Majoritatea de aici vorbiti in necunostinta de cauza.
De ce sa te bagi in seama si sa afirmi ceva cand tu nu cunosti nici macar filozofia din spatele acestei notiuni?  <_<

#108
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004

Quote

@lorien : bravo, in sfarsit
Cred ca am auzit argumentul ala de sute de ori. Tu acum prima data?

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate