Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Rename SQL column

Achiziționare tuner TV !

Din ce este facuta terasa asta?

Cum accesez site-ul CNAS ?
 Algoritm simplu de calculare al u...

Bitdefender Total Security ș...

casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...
 Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...
 probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National
 

Hackeri

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
160 replies to this topic

#37
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

dorutoru, on Jun 20 2005, 13:53, said:

Cinste lor?! N-am pentru ce sa ii "cinstesc". Extrapoland 'putin', tot asa am putea spune atunci despre un criminal care si-a pregatit indelung modul de actiune ca sa iasa o "crima perfecta". Intr-adevar un hacker "autentic" trebuie sa fie foarte bun in ale programarii, insa nu conteaza ce stii, conteaza ce faci cu ceea ce stii. Viata utlizatorului de PC (idiot sau nu) ar fi mai usoara fara ei.

<{POST_SNAPBACK}>


Un utilizator nu ar trebui sa stie de patchuri si service packuri, de antivir sau malware. Asta e treaba adminului de retea!! Din cauza unor utilizatori idioti, Mitnick a ajuns vedeta!!

#38
dorutoru

dorutoru

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 861
  • Înscris: 04.09.2003

TIC, on Jun 20 2005, 13:57, said:

Un utilizator nu ar trebui sa stie de patchuri si service packuri, de antivir sau malware. Asta e treaba adminului de retea!! Din cauza unor utilizatori idioti, Mitnick a ajuns vedeta!!

<{POST_SNAPBACK}>


Poate n-am inteles eu bine, dar vrei sa spui ca fiecare persoana care detine un PC acasa ar trebui sa tina pe langa ei un "admin de retea"? Deci o sa avem 2 administratori: unul de bloc si unul de retea  :coolspeak: Sau poate "2 in 1", who knows?  :lol:

#39
TIC

TIC

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,699
  • Înscris: 05.03.2003

dorutoru, on Jun 20 2005, 14:07, said:

Poate n-am inteles eu bine, dar vrei sa spui ca fiecare persoana care detine un PC acasa ar trebui sa tina pe langa ei un "admin de retea"? Deci o sa avem 2 administratori: unul de bloc si unul de retea  :coolspeak: Sau poate "2 in 1", who knows?  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>


Eu nu vb de home-useri. Ei face ce vor. Anyway, sunt destui dashtepti, mari scule pe retea! Tu crezi ca unui hacker ii arde de home-useri?! Nu vb de aia cu vopsea pe ochi care sa dau hackeri!!

#40
dixy

dixy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,910
  • Înscris: 06.09.2004

dorutoru, on Jun 20 2005, 13:53, said:

Viata utlizatorului de PC (idiot sau nu) ar fi mai usoara fara ei.

<{POST_SNAPBACK}>


Ce-au hackerii cu PC-ul? Ala care-ti "decupeaza" rabla de Pentium de acasa nu e hacker. E ... (nu pot folosi cuvinte vulgare pe forum).

#41
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,523
  • Înscris: 28.08.2003
Ce bine era daca nu aveam un antivirus care sa imi pape 20% din resurse si sa imi tintuiasca fisierele de perete in timp real, daca nu as fi avut firewall-ul care urla ca un disperat de fiecare data cand cineva imi da un ping, daca nu as fi avut antispam-uri care sa imi goleasca casuta postala si de mesajele legitime ... he, he ... ce viata dulce ar fi fost ...

Auziti, aia care ii divinizeaza pe tembelii respectivi, statuia cand le-o puneti la punct?

#42
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005

Cristist50, on Jun 20 2005, 20:09, said:

Auziti, aia care ii divinizeaza pe tembelii respectivi, statuia cand le-o puneti la punct?

<{POST_SNAPBACK}>

Attached File  Artificial_Meditation_by_loshke.jpg   82.28K   116 downloads

#43
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,523
  • Înscris: 28.08.2003
:roflmaofast:

#44
Lemmy

Lemmy

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,222
  • Înscris: 03.05.2004
Eu sunt de acord cu Mosotti aici. Hackerii ar trebui daca nu omorati macar chinuiti putin, batuti asa cu bestialitate sa se potoleasca si sa invete sa respecte munca altora, nu sa-si bata joc.
Cat despre cei care spun ca sunt folositori sa se apuce sa dea in cap la lume pe strada si sa-si faca sindicat al crimei ca sa nu scada cumva rata criminalitatii si sa ramana politistii si judecatori fara loc de munca  :cursing:

#45
ecstrim

ecstrim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 18.10.2002
:mellow:

Hacker = o persoana care "e tare bazat in calculatoare". Daca reusesti sa-l convingi, iti explica si cum benzinesc electronii de la procesor la ram. Un hacker nu se tine de spam, nu face virusi'n'shit, nu are alta preocupare in afara de a acumula cat mai multe cunostiinte si a incerca sa descopere daca Paint-ul din windows stie sa si compuna muzica. Un bun hacker stia odata sa te duca si din vrajeala ca sa ii spui ce nr de telefon are modemul legat la serverul firmei (vezi cazul Kevin Mitnik). Hackerii sunt baietii buni, chiar daca mai fac uneori chestii pe care le fac si crackerii, nu distrug si nu fura nimic.

de la google citire ("define: hacker"):
   "Originally, a hacker was someone who made furniture with an axe. In computing slang it is a person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities, as opposed to most users, who prefer to learn only the minimum necessary. Also, one who programs enthusiastically (even obsessively) or who enjoys programming rather than just theorizing about programming."


Cracker = Nenea ala rau care face lucruri rele. E bau-bau-ul care cauzeaza stiri de genul "situl microsoft a fost tinta unui atac", "40 de milioane de carduri au fost compromise" si alte alea... Nenea asta rau se da de trei ori peste cap si penetreaza securitatea unui sistem sau software.

de la google citire ("define: cracker"):
"A cracker is one who engages in one or more of the following: 1) breaks into a computer system; 2) figures out ways to bypass security or license protection in software; 3) intentionally breaches computer security. Contrary to popular belief, Cracker is not synonymous with Hacker."

Script kiddie = Prostii aia de ii vedeti la Stirile ProTV ca au "hakerit" automatul de cafea de la FBI (fabrica de blide si ibrice). Aceleasi stiri ni-i prezinta pe bietii copilasi pe post de "mare hacker" ce ameninta viitorul natiunii.
                      Daca nu ii recunoasteti de la stiri, ii gasiti pe IRC. Se identifica foarte usor, folosind expresiile "bah jmekr vrei satz pice modemu?" (daca te risti si le spui ca ai ip 127.0.0.1 se risca si ei sa te floodeze)

Warez D00dz = Sunt simultan baieti buni si rai, ingeri cu fetze murdare. De la ei aveti voi windowsu' cu seria RHQQ2-YXRKT-... Tot ei sunt responsabili si de faptul ca multi s-au tampit de la CounterStrike si ca multi romani au invatzat Starcraft si acum joaca pe  Europe. Warez d00dz astia umbla in gasca cu crackeri (crackerii sparg programele). Ei aveau obiceiul sa scrie cifre in loc de litere (31337 p30p13)

Capisci?

Edited by Xtreme_, 21 June 2005 - 02:17.


#46
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,523
  • Înscris: 28.08.2003
Aha.
Sa le fie rusine la toti.
De ce e mai breaz hackeru'?

#47
Gobi

Gobi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 365
  • Înscris: 13.05.2005
:wave:

Majoritatea hackerilor sunt din interior. Pot fi chiar langa tine. O solutie ar fi folosirea unei carcase din titan cu chei de acces, scanarea retinei si recunoastrea vocii, etc. :D

Edited by Gobi, 21 June 2005 - 04:14.


#48
Cristist50

Cristist50

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,523
  • Înscris: 28.08.2003
Langa mine e acum numai nea Nicu. Daca ma uit eu bine la el are moaca de hacher ... in rest, pustiu ....

#49
Manowar

Manowar

    Iubitul mileniului.

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,869
  • Înscris: 24.11.2004

Mosotti, on Jun 20 2005, 09:13, said:

manowar, nu tre sa fie neaparat gauri de 10 ani. toate sistemele noi au scapari, de-aia apar patchuri dupa patchuri de nu mai stii ce dracu sa mai pui. so, daca n-ar fi tot felul de imbecili care sa se ocupe cu rahaturi dintr-astea in loc sa mearga la iarba verde & shit, toti oamenii normali, nu doar marile corporatii, ar economisi timp sii bani ca aiba sa mearga la rindul lor la iarba verde & shit. in schimb, toata lumea tre sa caute patchuri, sa instaleze antivirusi, antispywere, AntiMalware,antimotherfukingwere, definitii, enginuri, faierualuri. asadar, de ce sa nu ii impuscam pe aia care sint prinsi ca fac virusi sau sparg nu stiu ce sisteme? sint sigur ca dupa vreo 2-3 executii s-ar termina cu prostiile astea, virusii si antivirusii vor devenii istorie si in timp chiar legenda, iar 6 miliarde de utilizatori vor putea sa mearga linistiti la iarba verde, mici si berici, in loc sa beleasca ochii pe net dupa patchuri, antivirusi, antispywere, antimalware,antimotherfukingwere, definitii, enginuri, faierualuri & shit.

<{POST_SNAPBACK}>


comod. foarte comod.

situatie: in 2005, daca te duci si cumperi vindozu', primesti un sp2, cred. vine default cu firewallu' ala activat, 135-139 taiate, sa te nu pape sploitu' de rpc. da' oagaru' penal de roman, pe langa faptu' ca nu-l cumpara, ci il pirateaza, dezactiveaza firewallu' ala amarat de vindoz...stie el mai bine...pe urma, apare chestia aia cu download updates. da' din nou, romanu' e mai cu mot, nu le trage, nu le instaleaza, desi i se spune, i se baga sub nas pana turbeaza...nu...ca daca face download, merge prost dc++...norocul lui face ca isepistii romani au tot taiat alde 135-139, sa-i apere pe moroni. asa ca mai supravietuieste putin..se duce pe un site porno, ca doar de-aia si-a luat pc...ia de-acolo vreo 40-50 de rahaturi de .exe-uri misto...da' are bulan ca are vindozu' busit sau beta si i se blocheaza inainte sa le execute...asa ca mai scapa o data. dupa care, IN SFARSIT, ii vine un mail cu "hi, click here to get 10 viruses and 20 trojans...if anyone asks, say it's a screensaver". and he clicks...

in sfarsit, boul nostru e virusat. in sfarsit, de pe compul lui ruleaza vreo 30 de viermi care incearca sa ajunga mai departe, pe alte compuri, in nestire. in sfarsit, iti da jos reteaua de la lucru cu 1294102841029521 icmpuri pe secunda. in sfarsit, e chemat un oagar prost care face pe adminu' la compu' lui (daca asta se intampla la job)...i se dau aluia cateva suturi in fund ca n-a avut grija sa nu incalce moronu' toate politicile de securitate posibile...dupa care e pus la munca, sa-i faca la loc compu' prostului, cat timp prostul sta la o cafea si se plange la telefon unei zdrente ca nu poate munci, ca i s-a stricat "din senin" calculatorul. si stabileste o intalnire cu "tovarasii" la bere si mici si dracu' mai stie ce, cat timp un dobitoc munceste de pomana, sa-i repare lui compul.

astea-s victimele tale care nu pot merge la mici si bere la iarba verde, mosotti. cum ma-sa sa le plang de mila, lua-i-ar dracu' de oagari nenorociti?

din '94 pana acum, am avut 3 virusi, daca-mi aduc eu aminte bine. hi. onehalf. si inca o porcarie ruseasca, imi scapa numele. da, nene. virusi de msdos, ca trageam jocuri de la ICI, piratate, se intelege...asa ca o meritam cu varf si indesat. n-am avut in viata mea pe comp "adware" "malware" si alte harfe inutile. nu folosesc nici urma de antivirus. nici urma de "anti-X".

e mult mai usor sa pozezi in victima decat sa gandesti 2 secunde inainte sa bagi clickuri de nebun. ce bine e sa fii un dobitoc care are totu' piratat pe comp, de la sistemu' de operare la nu stiu ce joc si dracu' mai stie ce program de "pirtupir", s-o comiti zilnic, sa-ti bati joc de munca si de drepturile altora si apoi sa fii luat de victima, sa se zbata altii pentru tine, in loc sa fii impuscat in cap. mai da-le dracu' de cutite-n cap, hai sa mai si gandim. macar asa, de ochii lumii...

edit: hackeri? care hackeri, nene? un pusti care-a scris nu stiu ce rahat de vierme, folosind un exploit de-acum 10 ani? pustiu' ala o fi murit intre timp, ce vina are, la o adica, pentru faptu' ca un moron vrea sa se viruseze si face tot posibilu' pentru asta? pana la urma, din 1000 de vite virusate, cate pot spune: "nene, mi-a atacat un hacker compul"? vezi-ti tu de treaba...mai vine si cate unu' sa compare cu nu stiu cine care i-ar intra in casa. pai, frantz, nu ti-a intrat nimeni in casa. si nici in comp. tu l-ai bagat. cu de-a sila. la ce bun te mai plangi...?

Edited by Manowar, 21 June 2005 - 06:15.


#50
ecstrim

ecstrim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 18.10.2002

Cristist50, on Jun 21 2005, 02:16, said:

Aha.
Sa le fie rusine la toti.
De ce e mai breaz hackeru'?

<{POST_SNAPBACK}>


E mai breaz ca pe el nu il intereseaza altceva decat sa stie cat mai multe, sa cunoasca calculatorul in cele mai intime detalii. Hackerii sunt mai rari decat fetele mari. Daca intalniti vreunul sa mi-l aratati si mie.

#51
veverita

veverita

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,820
  • Înscris: 13.12.2004

Xtreme_, on Jun 21 2005, 08:56, said:

E mai breaz ca pe el nu il intereseaza altceva decat sa stie cat mai multe, sa cunoasca calculatorul in cele mai intime detalii. Hackerii sunt mai rari decat fetele mari. Daca intalniti vreunul sa mi-l aratati si mie.

<{POST_SNAPBACK}>



jtiu un tip care facea virusi si manarea cherneluri de lunics. se pune de hacher sau nu? si chiar daca se pune, nu ti-l arat, ca asa sunt io, zgarcioaba.

#52
nexland

nexland

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,631
  • Înscris: 15.09.2004

Xtreme_, on Jun 21 2005, 08:56, said:

E mai breaz ca pe el nu il intereseaza altceva decat sa stie cat mai multe, sa cunoasca calculatorul in cele mai intime detalii.

<{POST_SNAPBACK}>

Si numai dupa aia te "face" la calculici... :P

#53
ecstrim

ecstrim

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,471
  • Înscris: 18.10.2002

veverita, on Jun 21 2005, 21:11, said:

jtiu un tip care facea virusi si manarea cherneluri de lunics. se pune de hacher sau nu? si chiar daca se pune, nu ti-l arat, ca asa sunt io, zgarcioaba.

<{POST_SNAPBACK}>


Mai citeste inca odata ce e acela un hacker.


nexland, on Jun 21 2005, 21:41, said:

Si numai dupa aia te "face" la calculici... :P

<{POST_SNAPBACK}>


Si tu la fel.

:nonobad:

#54
zahei

zahei

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,463
  • Înscris: 28.08.2002

Xtreme_, on Jun 21 2005, 03:16, said:

Warez D00dz = Sunt simultan baieti buni si rai, ingeri cu fetze murdare. De la ei aveti voi windowsu' cu seria RHQQ2-YXRKT-... Tot ei sunt responsabili si de faptul ca multi s-au tampit de la CounterStrike si ca multi romani au invatzat Starcraft si acum joaca peĀ  Europe. Warez d00dz astia umbla in gasca cu crackeri (crackerii sparg programele). Ei aveau obiceiul sa scrie cifre in loc de litere (31337 p30p13)

<{POST_SNAPBACK}>

n34t sh1t, d00d.

Edited by zahei, 21 June 2005 - 23:51.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate