Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Incalzire in pardoseala etapizata

Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii
 Impozite pe proprietati de anul v...

teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...
 Rezultat RMN

Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor
 Discuții despre TVR Sport HD.

Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android
 

Hackeri

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
160 replies to this topic

#109
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
Acum prima data AICI!  :death:

#110
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
A, da, ce idee. De ce sa gaseasca hackerii gaurile de securitate si sa le rezolve. Ar fi mai bine sa le gaseasca guvernu, politia, serviciile secrete, fbi-ul, masonii, factiunile antisociale samd. De ce sa ne fie frica de niste pusti destepti si agitati cu sau fara intentii imorale cand putem sa ne temem de puteri mai mari care ne-ar controla daca ar dori orice aspect din viata odata invadata si pe domeniul online.

#111
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
@mrproper : pai tu crezi ca toti hackerii sunt niste pusti mucosi?
daca da , atunci nu ne referim la acelasi lucru  ^_^ !
Exista organizatii si grupari internationale ale hackerilor, mult mai puternice decat politia!  :death:
Cine crezi ca se angajeaza la FBI pe post de specialist in securitate?
50% Adolescenti fara experienta care au visat de mici sa devina politisti  :confuzzled: , si 50% hackeri adevarati care sunt santajati cu cine stie ce "infractiune".
Am pus infractiune in ghilimele fiindca nu toti care ajung acolo chiar au facut ceva rau  :confuzzled: , sunt si oameni pe care ii vaneaza pentru cunostintele pe care acestia le detin.
Macar stiti ce revolutii in industia software au provocat Crackerii?
Mai ales intre anii 96-98  :naughty: .
Si acum sunt nenumarate "razboaie" intre guvern si acestia, unii au militat pentru scopuri nobile (pentru pace in anumite zone ale globului... etc.), altii pentru acceptarea la scara cat mai larga a industiei open-source.
Chiar daca unii dintre voi nu ii considerati a fi "demni" de internet, pana una alta ei l-au creat, ei au ajutat foarte mult la dezvoltarea acestuia(acum nu ma refer la nenorocitii cu site-urile lor porn-warez   :death: )!
Daca Hackerii nu existau acum Internetul era mult mai inapoiat, mai nesigur.
Daca Crackerii nu existau la ora asta jocurile si softurile erau vandute la hyper preturi si dezvoltarea software era mult mai inapoiata, fiindca incepatorii nu intodeauna isi permit originale, adica poate 5% isi permit dar cred ca e mult si atat.
Deci unde eram?
Undeva in anii 2001-2002 si asta e mult!

#112
lorien

lorien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.07.2005
Inca ceva!
Daca considerati hackeri niste criminali sau ce stiu eu ce atunci bajetzi dela niste "firme" care se ocupa sa zicem cu telefoane mobile sau orice de genu asta ne pot "pandi" fara sa fiu judecatzi atunci ei ce-s ??????:puke:


     :worthy:     Deci respect Se@qull  :worthy:   :P


Hackeri gasesc intr-o zi mai multe urme despre teroristi decat FBI,CIA,SS si altele intro saptamana dar degeaba !!! :peacefingers:

#113
don_dannielo

don_dannielo

    Bah! Are we more than dumb sheep?

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 35,456
  • Înscris: 27.06.2004
Cand treci pe la noi pe la sectie ca sa discutam despre o posibilitate de angajare?
Un CV cu date concrete despre experienta acumulata ne-ar ajuta.

#114
Krumel

Krumel

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,371
  • Înscris: 19.05.2004
Indiferent daca va/ne convine sau nu, ei or sa existe. Nu toti sint pusi pe "glume serioase".
Depinde cum vezi lucrurile.
:mellow:

#115
lorien

lorien

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 13.07.2005
:coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:  :coolspeak:

#116
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
Exact, sunt multe puncte de vedere, dar realitatea e una :per ansamblu au facut infinit mai mult bine decat rau!  :peacefingers:

#117
ak.

ak.

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 13.07.2005
hmm... de la ce v-ati luat?  :rolleyes:  :D
am avut si eu boala asta cu hackeritu odata... mi-a trecut, defapt nu era hack, era ocupare de timp... pierdeam nopti cautand programe bune de hack , da mi-am dat seama ca daca vrei sa fii hacker iti faci tu programe si alea alea, oricum au dat roade orele mele de cautare pe net, am gasit un programel mic de flood pentru linux care mergea cu adevarat, daca dadeam flood la cineva de pe retea nu mai putea sa faca nimic la calc, nici cursorul nu se mai misca, si daca aveam un proc mai performant puteam sa fac mai mult decat sa i-l blochez cu prog ala :D,  da m-am saturat repede de el si de hack, daca nu  strici un calculator,  sa furi ceva, e pierdere de timp, si ca sa faci astea tre sa stii prea mult.
am simtit si eu odata pe calc meu puterea hack-ului cand mi-a sters unu win fara sa aiba nici un remote sau ceva.... oricum mi-a placut, m-a impresionat :D

Edited by ak., 16 July 2005 - 02:19.


#118
ak.

ak.

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 13.07.2005
busyka (http://haios.uv.ro/stiri/rege.htm) nu cred ca cracka el jocurile, cred ca le lua din alte parti si adauga la joc o imagine sau un film cu numele lui :D . oricum, daca le cracka el, pot sa spun ca era tare, era cel mai mare "pirat" de aici din iasi :D

#119
mrproper

mrproper

    10 ani de Softpedia...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,063
  • Înscris: 13.11.2002
Intotdeauna am crezut ca Bushca e bulgar. Ma enervau la culme filmele alea, avea grija sa fie alea care nu se pot skip-ui. Macar cei care au jucat jocuri atinse de el s-au bucurat de ele complete. In ultimul timp am observat ca toti smecherii de crackeri au format HOODLUM. Si totusi suntem offtopic.

Hackeri, cineva de la spreadfirefox a uitat sa mai faca update la Drupalul lor si un baietas vesel a exploatat o vulnerabilitate reusind sa acceseze toata baza de date a utilizatorilor. Morala: FACETI UPDATE la orice soft care are un patch ce rezolva o vulnerabilitate. Daca nu erati in pericol inainte sa fie descoperita, acum sunteti pentru ca hackerii invata repede la ce se refera patchul si realizeaza exploituri mai rapid. De fapt se gaseste unul care gaseste o gaura de securitate si o comunica producatorului. Acesta colaboreaza si cei doi nu divulga detalii tehnice. Producatorul face un patch, dupa o saptamana exploitul este facut public si hackerii se apuca de exploatat masinile care nu au fost updatate.

#120
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004

ecstrim, on Jun 21 2005, 02:16, said:

:mellow:

Hacker = o persoana care "e tare bazat in calculatoare". Daca reusesti sa-l convingi, iti explica si cum benzinesc electronii de la procesor la ram. Un hacker nu se tine de spam, nu face virusi'n'shit, nu are alta preocupare in afara de a acumula cat mai multe cunostiinte si a incerca sa descopere daca Paint-ul din windows stie sa si compuna muzica. Un bun hacker stia odata sa te duca si din vrajeala ca sa ii spui ce nr de telefon are modemul legat la serverul firmei (vezi cazul Kevin Mitnik). Hackerii sunt baietii buni, chiar daca mai fac uneori chestii pe care le fac si crackerii, nu distrug si nu fura nimic.

de la google citire ("define: hacker"):
   "Originally, a hacker was someone who made furniture with an axe. In computing slang it is a person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities, as opposed to most users, who prefer to learn only the minimum necessary. Also, one who programs enthusiastically (even obsessively) or who enjoys programming rather than just theorizing about programming."
Cracker = Nenea ala rau care face lucruri rele. E bau-bau-ul care cauzeaza stiri de genul "situl microsoft a fost tinta unui atac", "40 de milioane de carduri au fost compromise" si alte alea... Nenea asta rau se da de trei ori peste cap si penetreaza securitatea unui sistem sau software.

de la google citire ("define: cracker"):
"A cracker is one who engages in one or more of the following: 1) breaks into a computer system; 2) figures out ways to bypass security or license protection in software; 3) intentionally breaches computer security. Contrary to popular belief, Cracker is not synonymous with Hacker."

Script kiddie = Prostii aia de ii vedeti la Stirile ProTV ca au "hakerit" automatul de cafea de la FBI (fabrica de blide si ibrice). Aceleasi stiri ni-i prezinta pe bietii copilasi pe post de "mare hacker" ce ameninta viitorul natiunii.
                      Daca nu ii recunoasteti de la stiri, ii gasiti pe IRC. Se identifica foarte usor, folosind expresiile "bah jmekr vrei satz pice modemu?" (daca te risti si le spui ca ai ip 127.0.0.1 se risca si ei sa te floodeze)

Warez D00dz = Sunt simultan baieti buni si rai, ingeri cu fetze murdare. De la ei aveti voi windowsu' cu seria RHQQ2-YXRKT-... Tot ei sunt responsabili si de faptul ca multi s-au tampit de la CounterStrike si ca multi romani au invatzat Starcraft si acum joaca pe  Europe. Warez d00dz astia umbla in gasca cu crackeri (crackerii sparg programele). Ei aveau obiceiul sa scrie cifre in loc de litere (31337 p30p13)

Capisci?

<{POST_SNAPBACK}>



sa fim seriosi, aia care trimit modemului comanda in hexa +++nu_spun_ce sa fie numiti hackeri ? aia care habar n-au de nivele, si care folosesc programe facute de altii imbecili ? care habar n-au de  iptables?

mare smecherie (mancatoare de timp) sa faci crack la un program, sa-l dezasamblezi si sa vezi ce se modifica si unde, si apoi sa patchuiest..


Manowar, on Jun 21 2005, 06:04, said:

comod. foarte comod.

situatie: in 2005, daca te duci si cumperi vindozu', primesti un sp2, cred. vine default cu firewallu' ala activat, 135-139 taiate, sa te nu pape sploitu' de rpc. da' oagaru' penal de roman, pe langa faptu' ca nu-l cumpara, ci il pirateaza, dezactiveaza firewallu' ala amarat de vindoz...stie el mai bine...pe urma, apare chestia aia cu download updates. da' din nou, romanu' e mai cu mot, nu le trage, nu le instaleaza, desi i se spune, i se baga sub nas pana turbeaza...nu...ca daca face download, merge prost dc++...norocul lui face ca isepistii romani au tot taiat alde 135-139, sa-i apere pe moroni. asa ca mai supravietuieste putin..se duce pe un site porno, ca doar de-aia si-a luat pc...ia de-acolo vreo 40-50 de rahaturi de .exe-uri misto...da' are bulan ca are vindozu' busit sau beta si i se blocheaza inainte sa le execute...asa ca mai scapa o data. dupa care, IN SFARSIT, ii vine un mail cu "hi, click here to get 10 viruses and 20 trojans...if anyone asks, say it's a screensaver". and he clicks...

in sfarsit, boul nostru e virusat. in sfarsit, de pe compul lui ruleaza vreo 30 de viermi care incearca sa ajunga mai departe, pe alte compuri, in nestire. in sfarsit, iti da jos reteaua de la lucru cu 1294102841029521 icmpuri pe secunda. in sfarsit, e chemat un oagar prost care face pe adminu' la compu' lui (daca asta se intampla la job)...i se dau aluia cateva suturi in fund ca n-a avut grija sa nu incalce moronu' toate politicile de securitate posibile...dupa care e pus la munca, sa-i faca la loc compu' prostului, cat timp prostul sta la o cafea si se plange la telefon unei zdrente ca nu poate munci, ca i s-a stricat "din senin" calculatorul. si stabileste o intalnire cu "tovarasii" la bere si mici si dracu' mai stie ce, cat timp un dobitoc munceste de pomana, sa-i repare lui compul.

astea-s victimele tale care nu pot merge la mici si bere la iarba verde, mosotti. cum ma-sa sa le plang de mila, lua-i-ar dracu' de oagari nenorociti?

din '94 pana acum, am avut 3 virusi, daca-mi aduc eu aminte bine. hi. onehalf. si inca o porcarie ruseasca, imi scapa numele. da, nene. virusi de msdos, ca trageam jocuri de la ICI, piratate, se intelege...asa ca o meritam cu varf si indesat. n-am avut in viata mea pe comp "adware" "malware" si alte harfe inutile. nu folosesc nici urma de antivirus. nici urma de "anti-X".

e mult mai usor sa pozezi in victima decat sa gandesti 2 secunde inainte sa bagi clickuri de nebun. ce bine e sa fii un dobitoc care are totu' piratat pe comp, de la sistemu' de operare la nu stiu ce joc si dracu' mai stie ce program de "pirtupir", s-o comiti zilnic, sa-ti bati joc de munca si de drepturile altora si apoi sa fii luat de victima, sa se zbata altii pentru tine, in loc sa fii impuscat in cap. mai da-le dracu' de cutite-n cap, hai sa mai si gandim. macar asa, de ochii lumii...

edit: hackeri? care hackeri, nene? un pusti care-a scris nu stiu ce rahat de vierme, folosind un exploit de-acum 10 ani? pustiu' ala o fi murit intre timp, ce vina are, la o adica, pentru faptu' ca un moron vrea sa se viruseze si face tot posibilu' pentru asta? pana la urma, din 1000 de vite virusate, cate pot spune: "nene, mi-a atacat un hacker compul"? vezi-ti tu de treaba...mai vine si cate unu' sa compare cu nu stiu cine care i-ar intra in casa. pai, frantz, nu ti-a intrat nimeni in casa. si nici in comp. tu l-ai bagat. cu de-a sila. la ce bun te mai plangi...?

<{POST_SNAPBACK}>


asa-i trebuie oagarului ala prost (care saracul e un help-desk, mai degraba decat un "paznic de calculatoare" (aka admin de retea) pentru ca habar n-are sa seteze...diverse.

de ce nu face un log cu ce adrese au fost accesate de dl.Y in timpul programului, care se plange ca n-are timp de dead-line ?

de ce nu seteaza (banuiesc ca are NAT) ca adresele respective sa nu mai poata fi accesate ?




Originally, a hacker was someone who made furniture with an axe. In computing slang it is a person who enjoys exploring the details of programmable systems and how to stretch their capabilities, as opposed to most users, who prefer to learn only the minimum necessary. Also, one who programs enthusiastically (even obsessively) or who enjoys programming rather than just theorizing about programming.
www.fas.org/news/reference/probert/PA.HTM

am taiat si eu lemne :worthy:  parerea mea e ca exista admini prosti (pentru ca legislatia o avem). ia trimiteti un mail la isp ca ip-u cutare, a incercat de 20 de ori (ca ai script pe urma setat ca la x-a incercare sa nu permita) sa se logheze cu root pe portul 2X (in caz ca ai forwading)...legislatia ESTE si SE APLICA...

:coolspeak: ofer laptop celui care-mi v-a sparge serverul de web :coolspeak: daca sunt interesati, link-ul o sa-l postez mai jos, cu dovada ca pagina respectiva se afla gazduit pe pc-ul meu

#121
dixy

dixy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,910
  • Înscris: 06.09.2004

bogdanan, on Jul 31 2005, 13:30, said:

sa fim seriosi, aia care trimit modemului comanda in hexa +++

<{POST_SNAPBACK}>


Este vorba de +++ATH . Nu este hexa, este string. Comenzile AT sunt stringuri. Modemul se poate seta sa nu raspunda la +++ATH.
(din amintirile mele de cand aveam dial-up)

#cat > /dev/modem
ATZ
ATDT 8989899
^D  :lol:

Edited by dixy, 31 July 2005 - 13:56.


#122
Eminovici

Eminovici

    ZEN member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,378
  • Înscris: 14.06.2005

ynocentzya, on Jul 31 2005, 07:03, said:

acu sa zic si eu..... nu prea ma bag in astea dar e mult prea amuzant topicul asta. ce urmeaza sa debitez aici are "acoperire" things i did.... ma puteti incadra usor in categoria "spammer - carder - phisher"........................

poftim card:
First Name: Boscoe
Last Name: Jones
Street Address : 3265 Miller Ave
......................
....ce facem cel putin eu mi se pare kiar corect si imi place sa o denumesc taxa pe prostie.

<{POST_SNAPBACK}>


Ce e rău e că ție ți se pare că nu faci nimic rău.
Sunt curios dacă ai putut folosi cardul.

#123
ninon

ninon

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,876
  • Înscris: 10.11.2004
QUOTE(ynocentzya @ Jul 31 2005, 07:03)

Nu stiu de ce dar am impresia ca tu vei fi cel care va plati 'taxa pe prostie'.
P. S. Ai auzit de 'politia de internet' ? Chiar exista..

Edited by cinthya, 31 July 2005 - 15:45.


#124
dixy

dixy

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 3,910
  • Înscris: 06.09.2004
Nu pana la urma nu e hexa. Pana la urma e binar. Daca vrei tu sa scrii in hexa sau in octal sau in baza 327, e altceva dar comenzile AT sunt stringuri.

#125
ynocentzya

ynocentzya

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 05.08.2004
hmmm.... sa platesc eu taxa de prostie? prea tarziu... ip meu? ip care il are un hp pavilion cand se conecteaza la net printr-un 6230 via vodafone. log cu ce fac eu? cartela aia doar ma lasa sa accesez un vpn (vpn care nu face loguri) ip meu de la care scriu acum? sala de net de la titan :) cartea aia da kiar am putut sa o folosesc, nu mai mege pisicutza asa ca tre facuta suveica pentu bani ( si oricum nu-mi convenea sa bag card de gima sau de metro in atm sa-l vada master) si cel mai bine acum te scoti cu fetele de la videochat ;)
dixy nu am spus ca sunt hacer, am afirmat de la inceput cu ce ma ocup, calc ala de "acasa" cum spui tu are 2 harduri (unu pe masa unu in calc) 2 partitii din care un C de 5 gb cu  deepfreeze. (realizezi ca termenul de  "acasa" e foarte vag nu?)
Laryyyy fac foarte multe rele si sunt constient ce o sa vina si vremea mea, dar nu este vina mea ca un om caruia ii spui klar ca sa nu accepte diverse mailuri exact aia face. toti sunt disperati dupa porn dupa viagra dupa donatii dupa cheap stuff, eu doar exploatez prostia lor de asta am numit-o asa.

draga cinthya la un momendat defunctul meu isp imi pusese niste filtre pentu abuz, dupa o lunga discutie telefonica ne-am intalnit, iar dupa ce pur si simplu am accesat o anumita pagina web acel "admin" a descoperit cu stupoare ca el devenise proxy server. deci exista multe lucruri care te pot ajuta sa scapi. tu kiar crezi ca eu inainte de postu asta nu m-am gandit la anumite lucruri?

dl. bogdanan loguri exista numai ca dupa fiecare incercare nereusita de a aaccesa diverse kestii se skimba si ip (asta inainde de vpn ca acum nu mai exista prob).

in fond si la urma urmei eu atat fac (see jpg), nu stau sa deconectez lumea de pe net sa fac flood sa fur parole sa sparg siteuri... pur si simplu ma bucur de prostia unora atat. inainte sa ma judecati pt relele mele ar trebui sa va uitati putin pe partitiile voastre
kisses all

Attached Files

  • Attached File  bank.jpg   290.96K   91 downloads

Edited by ynocentzya, 31 July 2005 - 23:09.


#126
Se@gull

Se@gull

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 512
  • Înscris: 16.06.2004
Mda, iata un om cinstit :D

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate