Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Lumina ciudata la becul led din b...

Sistemul de dezvațamint

cum citim contor energie termica ...

Cablu USB cu intrerupator
 Cablu FPC 30pini 15mm

Aplicatie media player TV Samsung...

Un crafter din 2014? 2l . masina...

GPL - avertisment rezervor gol, e...
 Pot monta acest monitor pe un bra...

Impartire bani divort

Mesaj de eroare

nici inteligenta artificiala nu m...
 Recomandare suport 2 monitoare de...

Tastatura nu este recunoscuta - s...

I know you

Surse de unde se pot afla informa...

Icmeler-Turcia

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

Diplomatu

Diplomatu

New Member

• Grup: Members
Pe 23 August impreuna cu inca 2 familii vrem sa plecam in Icmeler pentru 10 zile.Daca a fost cineva aici rog faceti citeva recomandari de cazare

Diplomatu

Diplomatu

New Member

Chiar n-a auzit nimeni de Icmeler? E la 8 km de Marmaris.Astept pareri de la cei care au fost acolo.

softyty

softyty

Member

S-a mai discutat. Da un search si o sa gasesti destul de multe raspunsuri.

Diplomatu

Diplomatu

New Member

softyty, on 5th March 2010, 11:56, said:

S-a mai discutat. Da un search si o sa gasesti destul de multe raspunsuri.
Fii amabil si ajuta-ma un pic. Am dat cautare dar numai lucruri irelevante. As fi recunoscator pentu linkuri.

hawky

hawky

Junior Member

Diplomatu, on 14th February 2010, 02:07, said:

Pe 23 August impreuna cu inca 2 familii vrem sa plecam in Icmeler pentru 10 zile.Daca a fost cineva aici rog faceti citeva recomandari de cazare

Recomandari de cazare nu-ti pot face fiindca noi am stat la Marmaris. Pot doar sa-ti spun ca intr-o zi am luat taxi-boat din Marmaris si am mers la Icmeler. Drumul dureaza 50 de minute si, in 2007, a costat 7.50 LT/persoana. Merita sa poti admira litoralul din larg. La Icmeler mi s-a parut ca plaja este mult mai aglomerata ca in Marmaris si e, de fapt,  mai mica. Apa era tulbure si in zona pe unde am trecut aveau acces la sezloane doar cei care stateau in hotelurile de acolo. Pe langa mare sunt foarte multe restaurante si terase.

Oricum, sunt hoteluri foarte multe: sigur ca gasesti pe net, daca dai o cautare si citesti si impresiile - te poti orienta.

La inapoiere, am mers cu dolmush-ul (un microbuz), care a costat 1.75 LT/persoana. Intre Icmeler si Marmaris este un supermarket destul de mare, deschis pana la miezul noptii, Migros. Cam asta e tot ce pot spune. Mai jos, cateva poze pe care le-am facut acolo:

Attached Files

alexgionut

alexgionut

Junior Member

Diplomatu, on 5th March 2010, 00:21, said:

Chiar n-a auzit nimeni de Icmeler? E la 8 km de Marmaris.Astept pareri de la cei care au fost acolo.
hotel laguna.am stat acum 2 ani, la sfarsitul lui aprilie.este un hotel de 4 stele, micut, curat, asezat pe faleza.
http://www.lagunahot...una_english.htm

Diplomatu

Diplomatu

New Member

alexgionut, on 25th May 2010, 11:24, said:

hotel laguna.am stat acum 2 ani, la sfarsitul lui aprilie.este un hotel de 4 stele, micut, curat, asezat pe faleza.
http://www.lagunahot...una_english.htm
Multumesc de raspuns. Ceva recomandari de restaurante? dar excursii de facut in zona?

hawky, on 22nd May 2010, 01:27, said:

Recomandari de cazare nu-ti pot face fiindca noi am stat la Marmaris. Pot doar sa-ti spun ca intr-o zi am luat taxi-boat din Marmaris si am mers la Icmeler. Drumul dureaza 50 de minute si, in 2007, a costat 7.50 LT/persoana. Merita sa poti admira litoralul din larg. La Icmeler mi s-a parut ca plaja este mult mai aglomerata ca in Marmaris si e, de fapt,  mai mica. Apa era tulbure si in zona pe unde am trecut aveau acces la sezloane doar cei care stateau in hotelurile de acolo. Pe langa mare sunt foarte multe restaurante si terase.

Oricum, sunt hoteluri foarte multe: sigur ca gasesti pe net, daca dai o cautare si citesti si impresiile - te poti orienta.

La inapoiere, am mers cu dolmush-ul (un microbuz), care a costat 1.75 LT/persoana. Intre Icmeler si Marmaris este un supermarket destul de mare, deschis pana la miezul noptii, Migros. Cam asta e tot ce pot spune. Mai jos, cateva poze pe care le-am facut acolo:

Multumesc pentru recomandari si poze. Ceva excursii interesante de facut in zona?,dar ceva recomandari de restaurante si meniuri de testat?

alexgionut

alexgionut

Junior Member

Diplomatu, on 25th May 2010, 18:15, said:

Multumesc de raspuns. Ceva recomandari de restaurante? dar excursii de facut in zona?

Multumesc pentru recomandari si poze. Ceva excursii interesante de facut in zona?,dar ceva recomandari de restaurante si meniuri de testat?
In iCmeler Si Marmaris sunt tot felul de agentii pe faleza.Alegi ce iti convine.Eu am fost in croaziera in delta Delyan .Te duceau cu un vas mai mare, cu sezlonguri pe puntea a doua(pentru care trebuia sa te zbati), pana pe Turtle Beach(nu vezi testoase)care se interpune intre mare si delta.De acolo o plimbare cu alte barci pana la o baie de namol-Camur Banyosu(daca esti fan Eforie:) )Strainii erau super incantati.La final aveau un miros inconfundabil.Din barci puteai vedea mormintele sapate in peretele muntelui de la Acropolis Kaunos(se face o pauza la intoarcere pentru poze).Mai nasol cu mancarea.Iti ofera pranzul pe vas, dar nu te astepta la prea multa calitate.E de preferat sa-ti cumperi ceva din oras.
O croaziera interesanta era la Laguna albastra(Oludeniz), insa este mult mai departe.Din pacate atunci nu stiam de plaja respectiva.
Cautati agentia care are croaziere cu vasul ORCA.Era cel mai luxos vas care facea croaziere(eu nu am avut norocul, dar au fost niste compatrioti cazati la hotel Laguna).
Puteai cumpara inclusiv o excursie off-road cu geep-uri Wrangler.
O sa gasesti oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele, doar sunt turci.
Cu restaurantele nu te pot ajuta, am avut all inclusive.

Edited by alexgionut, 26 May 2010 - 12:38.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate