![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Icmeler-Turcia
Last Updated: May 26 2010 12:36, Started by
Diplomatu
, Feb 14 2010 01:07
·
0

Posted 14 February 2010 - 01:07

Pe 23 August impreuna cu inca 2 familii vrem sa plecam in Icmeler pentru 10 zile.Daca a fost cineva aici rog faceti citeva recomandari de cazare
|
Posted 04 March 2010 - 23:21

Chiar n-a auzit nimeni de Icmeler? E la 8 km de Marmaris.Astept pareri de la cei care au fost acolo.
|
Posted 05 March 2010 - 11:56

S-a mai discutat. Da un search si o sa gasesti destul de multe raspunsuri.
|
Posted 06 March 2010 - 16:26

Posted 22 May 2010 - 01:27

Diplomatu, on 14th February 2010, 02:07, said: Pe 23 August impreuna cu inca 2 familii vrem sa plecam in Icmeler pentru 10 zile.Daca a fost cineva aici rog faceti citeva recomandari de cazare Recomandari de cazare nu-ti pot face fiindca noi am stat la Marmaris. Pot doar sa-ti spun ca intr-o zi am luat taxi-boat din Marmaris si am mers la Icmeler. Drumul dureaza 50 de minute si, in 2007, a costat 7.50 LT/persoana. Merita sa poti admira litoralul din larg. La Icmeler mi s-a parut ca plaja este mult mai aglomerata ca in Marmaris si e, de fapt, mai mica. Apa era tulbure si in zona pe unde am trecut aveau acces la sezloane doar cei care stateau in hotelurile de acolo. Pe langa mare sunt foarte multe restaurante si terase. Oricum, sunt hoteluri foarte multe: sigur ca gasesti pe net, daca dai o cautare si citesti si impresiile - te poti orienta. La inapoiere, am mers cu dolmush-ul (un microbuz), care a costat 1.75 LT/persoana. Intre Icmeler si Marmaris este un supermarket destul de mare, deschis pana la miezul noptii, Migros. Cam asta e tot ce pot spune. Mai jos, cateva poze pe care le-am facut acolo: Attached Files |
Posted 25 May 2010 - 11:24

Diplomatu, on 5th March 2010, 00:21, said: Chiar n-a auzit nimeni de Icmeler? E la 8 km de Marmaris.Astept pareri de la cei care au fost acolo. http://www.lagunahot...una_english.htm |
Posted 25 May 2010 - 17:15

alexgionut, on 25th May 2010, 11:24, said: hotel laguna.am stat acum 2 ani, la sfarsitul lui aprilie.este un hotel de 4 stele, micut, curat, asezat pe faleza. http://www.lagunahot...una_english.htm hawky, on 22nd May 2010, 01:27, said: Recomandari de cazare nu-ti pot face fiindca noi am stat la Marmaris. Pot doar sa-ti spun ca intr-o zi am luat taxi-boat din Marmaris si am mers la Icmeler. Drumul dureaza 50 de minute si, in 2007, a costat 7.50 LT/persoana. Merita sa poti admira litoralul din larg. La Icmeler mi s-a parut ca plaja este mult mai aglomerata ca in Marmaris si e, de fapt, mai mica. Apa era tulbure si in zona pe unde am trecut aveau acces la sezloane doar cei care stateau in hotelurile de acolo. Pe langa mare sunt foarte multe restaurante si terase. Oricum, sunt hoteluri foarte multe: sigur ca gasesti pe net, daca dai o cautare si citesti si impresiile - te poti orienta. La inapoiere, am mers cu dolmush-ul (un microbuz), care a costat 1.75 LT/persoana. Intre Icmeler si Marmaris este un supermarket destul de mare, deschis pana la miezul noptii, Migros. Cam asta e tot ce pot spune. Mai jos, cateva poze pe care le-am facut acolo: Multumesc pentru recomandari si poze. Ceva excursii interesante de facut in zona?,dar ceva recomandari de restaurante si meniuri de testat? |
Posted 26 May 2010 - 12:36

Diplomatu, on 25th May 2010, 18:15, said: Multumesc de raspuns. Ceva recomandari de restaurante? dar excursii de facut in zona? Multumesc pentru recomandari si poze. Ceva excursii interesante de facut in zona?,dar ceva recomandari de restaurante si meniuri de testat? O croaziera interesanta era la Laguna albastra(Oludeniz), insa este mult mai departe.Din pacate atunci nu stiam de plaja respectiva. Cautati agentia care are croaziere cu vasul ORCA.Era cel mai luxos vas care facea croaziere(eu nu am avut norocul, dar au fost niste compatrioti cazati la hotel Laguna). Puteai cumpara inclusiv o excursie off-road cu geep-uri Wrangler. O sa gasesti oferte pentru toate gusturile si toate buzunarele, doar sunt turci. Cu restaurantele nu te pot ajuta, am avut all inclusive. Edited by alexgionut, 26 May 2010 - 12:38. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users