Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

Sarti Beach

- - - - -
  • Please log in to reply
622 replies to this topic

#1
kk-2009-vl

kk-2009-vl

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 12.02.2010
:naughty: stie cineva cum este cazarea la Sarti Beach Hotel?
noi vom merge cu copilul in iunie acolo.

#2
aditzuuu1556

aditzuuu1556

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 215
  • Înscris: 02.06.2006
...si mie mi-ar prinde bine niste informatii despre acest hotel!
multumesc

#3
liviu_robertini

liviu_robertini

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.06.2009
Despre Sarti Beach, de la agentia [agentie turism], au spus ca sunt 3 cladiri construite in 2009. Am cautat pe net si am gasit ceva...
La nemti... http://www.ruf-jugen...p...organizeaza vacante de 14 zile pentru adolescenti
La unguri...http://www.utazas.info/sarti-beach...
Este practic pe plaja, dar cam la 1,2-1,5 km. distanta de centrul statiunii Sarti
Nu am fost in Sarti, dar din ce am discutat cu cineva care a fost in 2009, este ok. Merita sa inchiriezi o masina si sa vizitezi mai multe plaje.


Despre Sarti Beach, de la agentia VILLEX, au spus ca sunt 3 cladiri construite in 2009. Am cautat pe net si am gasit ceva...
La nemti... http://www.ruf-jugen...p...organizeaza vacante de 14 zile pentru adolescenti
La unguri...http://www.utazas.info/sarti-beach...
Este practic pe plaja, dar cam la 1,2-1,5 km. distanta de centrul statiunii Sarti
Nu am fost in Sarti, dar din ce am discutat cu cineva care a fost in 2009, este ok. Merita sa inchiriezi o masina si sa vizitezi mai multe plaje.

Edited by ferrellroo, 18 April 2010 - 18:59.


#4
atupi

atupi

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,583
  • Înscris: 17.08.2007
Eu cred ca o sa va placa statiunea Sarti. Noi mergeam seara sa mancam in Sarti ptr ca erau niste taverne excelente. Daca nu stati in zona centrala unde este aglomeratie si galagie pana noaptea tarziu este minunat. Este o statiune mare (comparativ cu celelalte de pe Sithonia) cu de toate pentru toti.
Este musai sa mergeti si pe celelalte place mai stancoase sa vedeti ce apa albastra ca in filme este. Am mai pus eu ceva poze pe threadul de Vourvourou si Halkidiki.

#5
liviu_robertini

liviu_robertini

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.06.2009
Am mai gasit pareri despre Sarti ...

cher_cher

Anul acesta mi-am petrecut vacanta in Sarti. Intrucat in perioada de planificare a vacantei am intampinat unele dificultati datorate lipsei de date referitoare la aceasta localitate, am socotit necesar sa ofer un minimum de informatii despre ea, dar si despre cateva pareri asupra altor locuri vizitate de mine in acest concediu.
Sarti se afla pe partea estica a bratului Sithonia, oferind una din cele mai bune privelisti asupra muntelui Athos. Poarta caracteristicile acestui brat si anume inaltimile imbracate de conifere, imbratisand o mare calda si limpede, un aer inmiresmat de parfumul pinilor ce coboara odata cu noaptea si multe golfulete, care te imbie la plaja.
Intrucat din cat am vazut, localitatea nu se afla printre ofertele agentiilor de la noi, cazarea mi-am aranjat-o prin intermediul internetului, contactand direct proprietarii de vile. De un enorm folos in acest sens, dar si pentru culegerea altor informatii mi-a fost site-ul www.halkidiki.com, pe care vi-l recomand cu caldura (alt site cu informatii despre statiunile din Halkidiki este www.gohalkidiki.com, dar fara a atinge nivelul primului). Veti gasi in cadrul lui atat date generale despre peninsula, detaliate apoi la nivelul statiunilor aflate acolo, de o reala valoare fiind o lista intreaga, pe localitati, cu poze si date de contact, a unor vile si hoteluri. Avand aceste date, nu depinde decat de voi ca prin intermediul emailurilor sau telefoanelor adresate proprietarilor, sa aflati cat va costa sejurul (cazarea) si alte informatii (atentie: nu uitati sa cereti date despre amplasarea vilei, asta pentru a nu avea surpriza de a alege drept cazare o vila izolata, aflata la 2 km de cel mai apropiat magazin).
Eu am ales vila Studios Aristea (http://www.halkidiki...istea/index.htm). Am ocupat camera numita Cyclamen (rezervata inca din tara). Proprietarii, niste oameni extraordinari, mi-au oferit, in cadrul unui schimb prelungit de mesaje (nu ezitati sa corespondati cu cei ce-si prezinta ofertele acolo, toti vor fi dornici sa va satisfaca curiozitatea), toate informatiile cerute. Am platit avansul necesar (nu va temeti sa platiti, e o chestie prevazuta si in reglementarile privind turismul la ei, si nu am auzit pana acum de vreo teapa, acolo sunt reguli clare, privind procentul ce poate fi solicitat in avans si conditiile de returnare) si in data stabilita m-am prezentat la vila. Am gasit ceea ce se spunea despre vila si pe forumul site-ului de care va pomeneam si am fost extrem de multumit pe tot parcursul sederii. Camera era cam de 24 mp, cu un pat mare, dublu, si alte 2 suprapuse (eram 3 persoane), cu minichicineta (dotata cu plita electrica, hota, farfuriile, tacamurile, paharele, cratitile necesare, etc, toate noi), televizor (care a stat in general inchis  ), frigider, aer conditionat (majoritatea covarsitoare a ofertelor in Halkidiki au aerul inclus in pret) si evident balconul de rigoare. Internetul era free, wireless, din pacate la nivelul 1, spre deosebire de parter si etajul 2, avea unele probleme de conectare datorate access-pointului ce facea figuri, astfel incat semnal aveam doar intr-o zona a camerei, de cele mai multe ori preferand sa merg cu laptopul la parter. Deasupra vilei se afla o terasa mare, amenajata pentru a putea sa-ti petreci niste clipe placute admirand Athosul, marea si intreaga statiune. Pe terasa erau 2 zone amenajate, cu mese, lampite si un fel de divane/lavite, astfel incat fie puteai admira rasaritul soarelui de dupa munte, fie sa stai seara la un pahar de vorba.
Ceea ce m-a impresionat cu adevarat a fost curatenia. Si daca o mentionez o fac pentru ca intr-adevar era la un nivel deosebit. Totul stralucea, vesela scartaia, prosoapele erau noi si miroseau superb, nu vedeai o urma de praf, o pata de grasime, nimic. De altfel, o data la 4 zile venea o femeie care facea curatenie si schimba lenjeria si prosoapele, lucru mai rar intalnit la cazarea la vile.
O impresie placuta mi-a facut faptul ca am fost asteptati cu cate un paharel de mastica, cate o budinca si o sticla de apa, puse la rece, din partea casei.  
Vila este amplasata catre marginea nord-estica a statiunii, intr-o zona mai linistita. Se afla la 5-10 minute de mers pe jos de centrul statiunii si de plaja. Nu am avut vedere la mare, dar sincer asta nu m-a deranjat (o stiam de acasa, nu mi-a fost ascuns acest lucru), in primul rand pentru ca pe balcon stateam doar dimineata, cand imi beam cafeaua si uneori seara, dupa ce veneam din oras. Si oricum, daca doream priveliste, urcam pe scara pana pe terasa deschisa non-stop.
Singura chestie mai neplacuta este ca drumul de acces nu era asfaltat, astfel incat se facea un pic de praf la trecerea masinilor. Dar nu in halul in care sa te goneasca in casa, numai ca masina, la finalul vacantei, era prafuita mai abitir ca in Bucuresti  . Noroc ca circulatia se rezuma la cei care erau cazati la vilele din zona.

Acum despre localitatea in sine. Plaja principala are o lungime de vreo 2,5 km. Inainte si dupa ea, sunt cateva golfulete, dar nu stiu daca se poate face baie acolo. Intr-unul am vazut arici de mare. Localitatea se intinde de-a lungul acesteia, putand fi, in mod conventional, impartita in 2 zone. Zona de nord, care e cea cu viata mai intensa, tine cam 1,3 km, putand fi la randul ei impartita in 2. Partea de nord, care are la marginea plajei un sir de terase despartite de plaja de o promenada (cam pe 5-600 m). Aceasta zona se continua cu zona cealalta, care nu mai are terase pe plaja. Aici, limita dintre plaja si vile este formata de o straduta care continua de fapt din partea de nord (care devine astfel o falsa alee de promenada). Terasele pomenite mai sus au fiecare cate 2 intrari, una dinspre promenada (toate au o zona de mese amplasate in mici gradinite, ce tin pana la aceasta) si cealalta dinspre aceasta strada lunga de care ziceam. Zona de nord a localitatii este mai lata, existand mai multe strazi paralele unele cu celelalte, ce pornesc din parculetul central, care imi placea foarte mult (in centru era o zona circulara, cu bancute de jur imprejur, cu multa vegetatie, pornind de la flori , continuand cu leandrii si incheind cu copaci, printre care cei din familia palmierilor – curmali sau ce or fi ei-, zona delimitate cu magazine si carciumioare diferite). Perpendicular pe aceste strazi, se afla alte strazi, ce pornesc de la soseaua principala, ce delimiteaza statiunea paralel cu marea. De-a lungul strazilor (ce aduc aminte de Lipscaniul nostru de pe vremuri, si ca latime si ca animatie) se afla magazine si taverne, unele langa altele. In Sarti se afla si 2 cluburi, unul numindu-se Macedonia, care este mai mare (dar de care nu va pot spune nimic, caci din pacate nu am apucat sa intru in el), celalalt fiind o locatie care mi-a placut, aerisita, aglomerata atat cat sa te simti bine, cu barulet si ring de dans, plus luminile de scena corespunzatoare. Zona e plina de viata. De fapt, ceea ce mi-a placut aici este ca ea se poate adresa tuturor gusturilor, cei dornici de liniste putand sa se plimbe pe promenada sau in zona sudica, ceilalti putand sa se bage in animatia strazilor centrale.
Zona de sud a localitatii are doar cateva vile si hoteluri, cateva taverne, extrem de linistita, mica. Din ce am vazut eu, cei de aici faceau seara “naveta” catre partea de nord a statiunii. Intre cele 2 zone se afla o zona cvasipustie, legatura intre ele facandu-se prin aceeasi strada paralela cu soseaua principala (ce inconjoara peninsula, facand legatura intre localitati –Perimetriki Sithonias-), de care va spuneam ca pleaca din nordul statiunii. In aceasta zona de tranzitie nu sunt decat cateva hoteluri. Aici se simte seara, din plin, aerul ce coboara din muntii din vest, aflati relativ aproape.
Plaja, care asa cum spuneam, se intinde, continuu, pe toata lungimea statiunii, este cu nisip fin, care nu stiu daca este de origine marina. Spun asta pentru ca nu sunt prezente acele resturi de scoici sfaramate cu care suntem obisnuiti. De altfel, nici in apa nu veti gasi altceva, si desi m-am uitat special, nu prea am vazut cochilii de melci sau scoici. In prima jumatate a zonei de nord veti avea posibilitatea sa folositi sezlongurile aflate sub umbrele, apartinand tavernelor si barurilor aflate la marginea plajei (fara a se plati pentru ele, ci doar comandand pe parcursul sederii acolo ceva) sau sa stati pe propria salteluta, sub propria umbrela, daca preferati. Noi am stat la Alma libre, ne placea mai mult ca umbrelele erau din frunze de palmier, nu din material textil si erau mai racoroase.
Ceea ce este caracteristic acestei plaje este modul in care plaja intra in mare. Glumind, as spune ca e ca la piscina: ai facut un pas in apa, poti sa inoti. Intrarea se face foarte brusc, cam la 30-45 grade, astfel ca la 2 m de “mal” te gasesti deja la 1,5 m adancime. Unora, care stiu sa inoate, acest lucru le va face, cu siguranta, placere. Altora le va strica tot cheful. Ramane la aprecierea fiecaruia unde se incadreaza. Cu siguranta mie mi-ar fi frica sa merg cu copii mici acolo. Nu e un loc tocmai propice pentru ei (desi pustii de 9-10 ani se distrau la maxim, sarind “in piscina”. Erau si copii mici-mici, dar asa cum ziceam, eu nu as si avut curaj sa-i las pe ai mei singuri), pentru ei fiind mult mai bine la Vourvourou, Sikiti sau la Port Koufou ori Toroni, de exemplu, unde intrarea in apa se face lin, apa fiind putin adanca pe o lungime mult mai mare. In plus, 90% din timp sunt valuri, si nu tocmai mici, asa ca cei carora va place marea tip lac, razganditi-va, nu veti gasi asa ceva la Sarti. Nu stiu exact daca in zona sudica e la fel, in sensul intrarii abrupte, nu am facut baie acolo, cineva imi spunea ca plaja e mai buna acolo, dar “din avion” (adica de pe terasa vilei) mi s-a parut ca cel putin in ceea ce priveste valurile e la fel.
Apa e calda, desigur si limpede. Deci cei obisnuiti cu algele de la Mamaia vor fi dezamagiti si de aceasta data  
Ceea ce m-a dezamagit a fost mancarea. Mentionez ca eram un fan al mancarurilor grecesti. Din pacate, ori am avut eu ghinion, ori nu stiu ce sa mai zic. In niciun caz sa nu mancati la Arca lui Noe. Am mers acolo pentru ca era plin la toate mesele si am zis ca e un restaurant bun. Din pacate, si eu, si nevasta-mea si fiul meu am fost dezamagiti. Eu am comandat niste frigarui de porc (de pui nu mai aveau). La prima muscatura mi s-au parut foarte bune, carnea era proaspata, moale de se topea in gura si bine condimentata cu diferite ierburi si condimente (nu mult, ci cat trebuie). Apoi, am simtit insa gustul de aragaz, semn ca aglomeratia ii facea sa dea focul prea puternic si gratarul prindea gustul specific de la gaz. La fel si in cazul pestelui comandat de fiu-meu, care desi arata bine, era extraordinar de gras (si comandase peste spada) si avea acelasi gust. Cert e ca a luat cateva imbucaturi si a renuntat. Nevasta-mea a fost si mai oropsita (a comandat calmar la gratar), a gustat o data si i-a ajuns. Cand am gustat sa vad de ce, m-am lamurit: pe langa gustul deja cunoscut de gaz, era ceva cleios. Nu stiu daca era un semn al faptului ca nu ar fi fost proaspat sau din alt motiv, cert e ca a doua zi a zacut toata ziua de la indigestia ce a urmat. Nu stiu daca am avut noi ghinion (altii mancau linistiti si nu parea nefericiti), dar nu va recomand sa riscati.  
Mi-a placut masa la Stavros, se pare ca acolo au cel mai gustos peste. Va recomand. Mai greu cu datul comenzii, ospatar era un ungur, care nu stia iota de engleza sau alta limba mai cunoscuta, asa ca aratatul cu degetul pe lista a fost singura solutie. Asta cu lista de bucate poate constitui o problema, au fost cazuri in care meniul era doar in greceste si in maghiara  astfel incat a trebuit sa ne chinuim sa buchisim varianta greceasca…
Mai e o taverna care a fost destul de OK, unde e si meniu in limba romana (ma rog, tradus mai aproximativ), unde e un ospatar (tot ungur) a carui bunica era romanca si care intelegea romaneste. Nu mai stiu cum se numeste, dar veti vedea meniul cu steguletul romanesc la intrarea dinspre mare. Portiile erau mai mici fata de cum eram obisnuit in Grecia (cam ca la noi), dar mancarea a fost proaspata si gustoasa. Acolo am mancat de 2 ori si a fost OK.
La primul restaurant din partea de nord a plajei am mancat o friptura de vita la tava cu orez si sos de rosii, super. La fel orezul cu scoici si pestele sunt bune. Calamarii in schimb sunt groaznici, nu va ganditi sa comandati. Aici sa cereti tsipuro de casa, fara anason. E bun de tot.
In ceea ce priveste fast-foodurile, cel mai tare e de departe Obelix. Am mancat o data acolo, de curiozitate, si am inteles de ce era in permanenta coada si de ce se astepta in jurul acestuia, pe strada, pe bordura, sa se elibereze cate o masa. Am mancat un gyros (un fel de kebab pentru cei ce nu stiu) la farfurie, cu niste sosuri tare bune, salata si cartofi prajiti, care mi-a placut tare mult. Nu stiu daca a ajutat tsipuro-ul baut inainte, dar chiar a fost bun  Si preturile erau bune.
De asemenea, mai e in piata centrala un mic fast-food (unde, evident, personalul era tot din Ungaria), Lefer sau ceva in genul asta, unde veti gasi creveti la gratar foarte buni (chiar daca fara niciun sos) si unde se servesc diferite meniuri, la preturi mici. Nu sunt portii imense, dar suficiente. Si mai ales, sunt proaspete. Acolo gasesti gyros pita la 1,70 euro, tocmai bun de luat “din mers”, in drumul spre plaja. Tot in piata asta e si o mica taverna (cea aflata imediat langa agentia de turism), care are cel mai bun tsipuro din localitate. Garantat. Impreuna cu un platou pentru uzo, merge la fix sa iei o gustare inainte de a merge la masa de seara.
Inghetata cea mai buna o gasiti tot in piata, la “inghetataria” italiana.
Pizza am mancat o singura data, la Emilia (aflata tot in piata respectiva). Nu a fost rea, chiar daca la noi am mancat mai buna in anumite locuri. Blatul e mai ciudat, zici ca-i facut din aluat de clatite mai gros si mai bine prajit. Dar a fost OK.
In concluzie, de foame nu muriti, dar ceea ce se poate servi e totusi departe, mai ales dpdv al modului de preparare si de prezentare, de ceea ce am mancat in alte parti ale Greciei. Mai ales pe partea cu calamarii sunt la pamant. Nu am gasit un restaurant unde sa regasesc acele inele pe care le savuram de fiecare data cu atata placere cand mergeam in Grecia, felul meu de mancare preferat de acolo. O cauza posibila ar fi ca poate bucatarii nu mai sunt greci. Asa cum ati observat, am pomenit foarte mult de unguri. Intr-adevar, ai impresia ca esti la Balaton, nu in Grecia. Ai impresia ca a doua limba oficiala e maghiara. Cred ca e un fel de Paralia a lor. In aproape toate tavernele, personalul are in componenta unguri. E posibil ca si bucatarii sa fie de aceeasi nationalitate? Care s-ar putea sa nu stie sa prepare mancarurile grecesti? Chiar si musacaua a fost un dezastru. S-ar putea sa fac o presupunere eronata, dar chiar nu gasesc alta explicatie. Imi aduc aminte cum am mancat in alte parti ale Greciei si nu pot crede ca au uitat sa gateasca grecii calamari sau musaca! Pana si salata greceasca a fost o mare dezamagire: extrem de multa ceapa, iar branza consta in 2, max 3 bucatele mici de branza (si atentie, nu mereu fetta!!!). Ba mai mult, si gogosile de la patiserie nu erau reci, probabil ramase din ziua precedenta.
Desertul din partea casei, pe care o consideram o traditie greceasca, la mai mult de jumatate din taverne, disparuse. Ceea ce e pacat, era un gest frumos. Nu pentru cubuletul de pepene respectiv, ci ca gest in sine. Un simbol al ospitalitatii grecilor.
Lista de bucate era relativ redusa ca diversificare. Chiar daca pe unele apareau mai multe feluri de mancare, de fapt ele erau doar pe hartie. In fine, pentru mine, care sunt un gurmand, partea asta cu mancarea a constituit o dezamagire.
Mi-au placut in schimb inghetata (prima data am comandat 3 cupe, obisnuit ca la noi, si nu am putut manca tot, era ceva imens) si (da, nu radeti de mine) porumbul (copt sau fiert) pe care il vindeau doua batranici (1,5 euro buc). Excelent, nu am mancat porumb mai bun.
Trecand peste partea asta cu mancarea, in rest nu am avut reprosuri de adus, pornind de la cazare si continuand cu localitatea, ce a fost peste asteptarile mele. Verdeata, vile frumoase si aer curat. Frumos. Probabil localitatea ce imbina cel mai bine distractia, agitatia, cu linistea, din Sithonia.
Am uitat sa spun ca in localitate sunt si 2 zone cu “masinarii” pentru copii. Prima este la sfarsitul promenadei, deci cam la mijlocul statiunii. Leagane, balansoare, si o chestie simpatica cu corzi si plase elastice, de sar pustii pana nu mai pot. A doua este in apropierea zonei de sud, un mic parc de distractii.

Cam astea ar fi, pe scurt, impresiile mele despre Sarti. Voi completa zilele astea cu ceva poze si cu unele opinii despre alte locuri vizitate in aceasta vacanta, prin zona.

#6
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010
[quote name='liviu_robertini' date='12th April 2010, 15:01' post='8066059']
Am mai gasit pareri despre Sarti ...

cher_cher

Anul acesta mi-am petrecut vacanta in Sarti. Intrucat in perioada de planificare a vacantei am intampinat unele dificultati datorate lipsei de date referitoare la aceasta localitate, am socotit necesar sa ofer un minimum de informatii despre ea, dar si despre cateva pareri asupra altor locuri vizitate de mine in acest concediu.

Ceea ce este caracteristic acestei plaje este modul in care plaja intra in mare. Glumind, as spune ca e ca la piscina: ai facut un pas in apa, poti sa inoti. Intrarea se face foarte brusc, cam la 30-45 grade, astfel ca la 2 m de “mal” te gasesti deja la 1,5 m adancime. Unora, care stiu sa inoate, acest lucru le va face, cu siguranta, placere. Altora le va strica tot cheful. Ramane la aprecierea fiecaruia unde se incadreaza. Cu siguranta mie mi-ar fi frica sa merg cu copii mici acolo. Nu e un loc tocmai propice pentru ei (desi pustii de 9-10 ani se distrau la maxim, sarind “in piscina”. Erau si copii mici-mici, dar asa cum ziceam, eu nu as si avut curaj sa-i las pe ai mei singuri), pentru ei fiind mult mai bine la Vourvourou, Sikiti sau la Port Koufou ori Toroni, de exemplu, unde intrarea in apa se face lin, apa fiind putin adanca pe o lungime mult mai mare. In plus, 90% din timp sunt valuri, si nu tocmai mici, asa ca cei carora va place marea tip lac, razganditi-va, nu veti gasi asa ceva la Sarti. Nu stiu exact daca in zona sudica e la fel, in sensul intrarii abrupte, nu am facut baie acolo, cineva imi spunea ca plaja e mai buna acolo, dar “din avion” (adica de pe terasa vilei) mi s-a parut ca cel putin in ceea ce priveste valurile e la fel.

Va multumesc pentru prezentarea ampla si frumoasa.
Eram hotarati sa petrecem concediul in Sarti, dar acum trebuie sa gasim altceva.
Pentru copil voiam plaja cu nisip fin, curata si mai ales cu intrare lina in apa.
Am fost cativa ani in Nei Pori, voiam o schimbare si auzisem ca in Sarti ar fi ceva asemanator dar . . .
In descrierea plajei Sarti am vazut referirea la "Vourvourou, Sikiti sau la Port Koufou ori Toroni".
Care dintre acestea s-ar incadra in cerintele noastre?

Multumiri anticipate.

#7
andi2mov

andi2mov

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.10.2007
Foarte interesant si plin de amanunte postul de sus. Dar nu te speria, plaja de la Sarti este potrivita pentru copii mici. Noi am fost anul trecut (am stat in Toroni - pe partea vestica a Sithoniei) si am facut plaja la Kalamitsi, iar in ultimele zile am descoperit Sarti, unde este super. Nu am fost in partea de nord ci in cea de sud, unde nisipul este fff fin, iar intrarea in apa este gradata.Fetita mea nu mai iesea din apa. Apa este turcoaz si f curata. Anul asta vreau sa stam acolo dar gasesc cam greu oferte pe net (nu vreau cu agentie). Asa ca... daca gasesti cazare du-te.

#8
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010

 andi2mov, on 17th April 2010, 19:48, said:

Foarte interesant si plin de amanunte postul de sus. Dar nu te speria, plaja de la Sarti este potrivita pentru copii mici. Noi am fost anul trecut (am stat in Toroni - pe partea vestica a Sithoniei) si am facut plaja la Kalamitsi, iar in ultimele zile am descoperit Sarti, unde este super. Nu am fost in partea de nord ci in cea de sud, unde nisipul este fff fin, iar intrarea in apa este gradata.Fetita mea nu mai iesea din apa. Apa este turcoaz si f curata. Anul asta vreau sa stam acolo dar gasesc cam greu oferte pe net (nu vreau cu agentie). Asa ca... daca gasesti cazare du-te.

Liviu_robertini si Andi2mov,

Va multumesc inca o data pentru informatiile furnizate.
Stiti ceva nume de vile, hoteluri, etc. aflate in partea de sud a localitatii?
Daca in zona de sud intrarea in apa este asa cum spune Andi, atunci chiar ca as merge acolo in vara aceasta.

#9
liviu_robertini

liviu_robertini

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 42
  • Înscris: 19.06.2009
Printre putinele agentii care ofera sejur in SARTI 2010 este [agentie turism], dar nu stiu daca mai sunt locuri.
Preturile sunt bune. Eu am studiat si varianta ,,direct cu proprietarul'' si nu am gasit sub 45 eur camera pentru inceputul lunii iulie. La [agentie turism] exemplu : pt 3 pers. pe 2 iulie pretul de baza este 405 eur. cu transport pentru 7 nopti. Se scade transp. 90 eur (30 eur de pers.), si reducerea de 20%(era pana la 31.01.2010) si ramanea pretul pe camera de aprox. 34 eur.
E posibil ca grecii sa intre putin in panica, daca nu au vandut locurile pt. la vara si sa vina cu oferte ceva mai bune.

Edited by ferrellroo, 18 April 2010 - 18:57.


#10
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010

 liviu_robertini, on 18th April 2010, 14:29, said:

Printre putinele agentii care ofera sejur in SARTI 2010 este [agentie turism], dar nu stiu daca mai sunt locuri.
Preturile sunt bune. Eu am studiat si varianta ,,direct cu proprietarul'' si nu am gasit sub 45 eur camera pentru inceputul lunii iulie. La [agentie turism] exemplu : pt 3 pers. pe 2 iulie pretul de baza este 405 eur. cu transport pentru 7 nopti. Se scade transp. 90 eur (30 eur de pers.), si reducerea de 20%(era pana la 31.01.2010) si ramanea pretul pe camera de aprox. 34 eur.
E posibil ca grecii sa intre putin in panica, daca nu au vandut locurile pt. la vara si sa vina cu oferte ceva mai bune.


Nu am apelat la agentii din RO.
Am luat legatura cu persoanele de contact sau am apelat la agentii din strainatate.

Iti multumesc inca o data.

Edited by ferrellroo, 18 April 2010 - 18:57.


#11
doru_64

doru_64

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 02.02.2010

 Iahimardna, on 17th April 2010, 23:55, said:

Stiti ceva nume de vile, hoteluri, etc. aflate in partea de sud a localitatii?
Daca in zona de sud intrarea in apa este asa cum spune Andi, atunci chiar ca as merge acolo in vara aceasta.


Caut si eu pentru iunie in aceeasi zona. Iata ce am gasit:

   Hotel Pontos, Amos, Anesti, Sarti Beach, Sarti Beach superior, Sarti Bay Inn, Sunrise, Mare Monti, Thalassa-Sarti, Akis,
Phillis. Mai sunt si altele. Atasez o harta (cam veche) pe care am gasit-o pe un site unguresc.
   Am trimis si cateva cereri de oferta dar nu mi-a raspuns pana acum decat Mare Monti (50E dubla, 55E tripla in iunie).

Vacanta placuta!

Attached Files



#12
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010

 doru_64, on 19th April 2010, 12:29, said:

Caut si eu pentru iunie in aceeasi zona. Iata ce am gasit:

   Hotel Pontos, Amos, Anesti, Sarti Beach, Sarti Beach superior, Sarti Bay Inn, Sunrise, Mare Monti, Thalassa-Sarti, Akis,
Phillis. Mai sunt si altele. Atasez o harta (cam veche) pe care am gasit-o pe un site unguresc.
   Am trimis si cateva cereri de oferta dar nu mi-a raspuns pana acum decat Mare Monti (50E dubla, 55E tripla in iunie).

Vacanta placuta!

Hotelurile / vilele mentionate se afla in zona de sud unde intrarea in apa este mai lina?

Va multumesc pentru informatiile furnizate.

#13
andi2mov

andi2mov

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 16.10.2007

 Iahimardna, on 19th April 2010, 14:12, said:

Hotelurile / vilele mentionate se afla in zona de sud unde intrarea in apa este mai lina?

Va multumesc pentru informatiile furnizate.


Zona de sud de care vorbeam este cea din stanga unde sunt cateva vilute dar eu nu am gasit cazare pe net pentru vilelea alea. Am primit niste preturi destul de marisoare (e adevarat ca sunt pentru sf lui august) dar din nordul statiunii, iar unele nici nu stiu unde se afla.

#14
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010

 andi2mov, on 19th April 2010, 15:31, said:

Zona de sud de care vorbeam este cea din stanga unde sunt cateva vilute dar eu nu am gasit cazare pe net pentru vilelea alea. Am primit niste preturi destul de marisoare (e adevarat ca sunt pentru sf lui august) dar din nordul statiunii, iar unele nici nu stiu unde se afla.

Am vazut harta si de acolo am inteles care este zona sudica, dar am intrebat daca cele mentionate sunt in sud (Hotel Pontos, Amos, Anesti, Sarti Beach, Sarti Beach superior, Sarti Bay Inn, Sunrise, Mare Monti, Thalassa-Sarti, Akis,
Phillis) si acest lucru pentru ca am citit despre ele mai inainte si erau printre cele mai bune din Sarti (conform "reviews").

#15
doru_64

doru_64

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 39
  • Înscris: 02.02.2010

 Iahimardna, on 19th April 2010, 14:12, said:

Hotelurile / vilele mentionate se afla in zona de sud unde intrarea in apa este mai lina?

Va multumesc pentru informatiile furnizate.


Da, vilele sunt din partea de sud, sau stanga dupa cum este asezata fotografia (marea spre est).
Faptul ca aici intrarea in apa este mai lina l-am aflat si eu de pe acest forum.

#16
timisoaratmro

timisoaratmro

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 29.12.2007
Va multumesc pentru prezentarea ampla si frumoasa.
Eram hotarati sa petrecem concediul in Sarti, dar acum trebuie sa gasim altceva.
Pentru copil voiam plaja cu nisip fin, curata si mai ales cu intrare lina in apa.
Am fost cativa ani in Nei Pori, voiam o schimbare si auzisem ca in Sarti ar fi ceva asemanator dar . . .
In descrierea plajei Sarti am vazut referirea la "Vourvourou, Sikiti sau la Port Koufou ori Toroni".
Care dintre acestea s-ar incadra in cerintele noastre?

Multumiri anticipate.
[/quote]

Confirm ca in partea de sud a plajei apa este fff mica si ai nevoie de 10-15 de metri sa ajungi in apa pana la brau...ideala pentru copii foarte mici.

Edited by timisoaratmro, 19 April 2010 - 22:43.


#17
April26

April26

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 754
  • Înscris: 11.05.2009
Si eu confirm ca in partea sudica a plajei apa este mica si se adanceste foarte lin. Noi plecam din centrul statiunii Sarti cu masina, spre zona sudica, unde era o Kantina cu umbrelutele aferente si urmau golfulete unde puteai sa stai singur/golf.
La Toroni si la Lagomadra apa se adanceste la 1/2 m de mal.

Edited by April26, 19 April 2010 - 23:13.


#18
Iahimardna

Iahimardna

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 76
  • Înscris: 17.03.2010

 timisoaratmro, on 19th April 2010, 23:41, said:

Va multumesc pentru prezentarea ampla si frumoasa.
Eram hotarati sa petrecem concediul in Sarti, dar acum trebuie sa gasim altceva.
Pentru copil voiam plaja cu nisip fin, curata si mai ales cu intrare lina in apa.

Confirm ca in partea de sud a plajei apa este fff mica si ai nevoie de 10-15 de metri sa ajungi in apa pana la brau...ideala pentru copii foarte mici.

Va multumesc.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate