Cazare Algarve
Last Updated: Jan 16 2020 18:38, Started by
traveling_peach
, Feb 11 2010 11:15
·
0

Posted 14 September 2010 - 15:33

Posted 14 September 2010 - 15:43

ok, am inteles
mai spune-mi te rog de la aeroport din Faro se ajunge lejer in statiuni? |
Posted 14 September 2010 - 15:46

Posted 03 May 2011 - 07:48

Ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre Praia da Luz?
Cum pot ajunge acolo si niste preturi la cazare....estimativ?Va multumesc |
Posted 15 May 2011 - 22:20

Am fost anul trecut o saptamina in Albufeira cu aterizare pe Faro.Am rezervat taxi pe net care face cam 30 min. si a costat 15 euro( daca imi aduc aminte corect).Oricum in orice statiune din Algarve se ajunge lejer in orice statiune.
hai ca ma bag si eu pe aici... uitandu-ma putin pe net mi-au atras privirea preturile la cazare in Albufeira,.practic gasesc apartament la 200-300 euro in iulie anul viitor.in plus am legaturi Timisoara-Bergamo-Faro cu Wizz si Ryan initial am zis Spania-Benidorm dar e un pic mai incurcat cu avionul asa ca a aparut si posibilitatea Albufeira as vrea sa va intreb cate ceva despre locatia asta, cum se ajunge de la Faro, despre plaje, viata in statiune, preturi, etc..daca aveti si ceva poze m-as bucura va multumesc si va astept raspunsurile ![]() Poate iti raspund cu intirziere,dar vorba aia,niciodata nu e prea tirziu,am fost anul tercut prin Bergamo,( Timisoara-Bergamo,Bergamo-Faro, Wizz si Ryan, iar la intoarcere Lis -MXP( easy) si Bergamo- Tim.).Din Faro pina in Lisabona cu trenul ( aprox. 25 euro/per).In Albufeira Vila Recife ,bine amplasata,f. aproape de plaja si centrul orasului.Plaja frumoasa,plin de restaurante,in general preturi bune( cam cu 15 euro poti lua un prinz,fara bauturi alcoolice).De ex. multe restaurante aveau mic dejun englezesc( cirnati,oua prajte,fasole,gem etc),deci o masa buna,la 4,5 euro.Preturile in general mi s-au parut bune si in Albufeira si in Lisabona.Marea majoritate a turistilor sunt britanici si olandezi.Ceea ce e uimitor in Portugalia sunt oamenii,dar despre asta alta data.Pt. orice informatii sunt disponibil. |
Posted 16 May 2011 - 16:16

iti multumesc de raspuns, chiar si asa mai tarziu..
insa de atunci s-au mai intamplat multe...prin septembrie asteptam un copil asa ca anul acesta concediul cam dispare si se transforma intr-o mica iesire prin tara... insa ramane o destinatie de care sa tin seama pe viitor.. |
Posted 23 May 2011 - 14:26

Ceva preturi la benzina, actualizate pe 2011 in Portugalia ?
O firma de rent-a-car, cu care a-ti fost ? Eu nu gasesc nimic sub 220 eur/5 zile/gen F. Fiesta benzina cu AC - toate taxele si "collision damage waiver (cdw) no excess".... |
Posted 23 May 2011 - 14:52

incearca si pe Bookingcar. am bagat o saptam cu preluare si predare la Faro si imi da sub 200 de euro...
|
Posted 23 May 2011 - 19:06

Pai si acolo este tot 225 eur/ Ford Fiesta 5 zile cu toate taxele si "collision damage waiver (cdw) no excess"....sub 200 eur gasesc peste tot, dar cu fransiza.
|
Posted 23 May 2011 - 19:16

ce perioada ai bagat tu?
mie asa imi apare https://www.cartrawler.com/res/affiliate/in...defined#confirm Edited by Buhani73, 23 May 2011 - 19:18. |
|
Posted 23 May 2011 - 20:13

Preturile pentru mai, iunie sunt una iar pentru iulie-august sunt alta. Ce ai gasit tu cu 155 eur, am gasit eu cu 222 eur dar in full sezon. Asta este, o sa platesc fitosenia de a merge in full sezon
![]() |
Posted 12 June 2011 - 18:41

hello. a fost cineva recent in albufeira si imi poate recomanda un hotel? Am citit numai de bine de hotel velamar dar pare foarte departe ...
multumesc anticipat |
Posted 22 September 2012 - 10:28

Posted 10 October 2012 - 11:50

TAP Portugal zboara de anul acesta, pe ruta Bucuresti - Lisabona si dintotdeauna pe ruta Lisabona - Faro, iar probabilitatea ca numarul turistilor din tara noastra sa ajunga in Portugalia ( regiunea Algarve ) a crescut.
Chiar nu a mai fost nimeni in ultimii 2 ani in Algarve ? Nimic nu s-a mai scris aici despre Albufeira, Quarteira, Vilamoura, Vale de Lobo, Carvoeiro, Praia de Rocha, etc...
Preturile pentru mai, iunie sunt una iar pentru iulie-august sunt alta. Ce ai gasit tu cu 155 eur, am gasit eu cu 222 eur dar in full sezon. Asta este, o sa platesc fitosenia de a merge in full sezon ![]() Pana la urma ai ajuns in Algarve ? Unde ai avut cazare ? Ceva impresii...
Ma puteti ajuta cu mai multe informatii despre Praia da Luz? Cum pot ajunge acolo si niste preturi la cazare....estimativ?Va multumesc http://www.booking.c...e;dcid=1;inac=1 |
Posted 29 January 2013 - 10:06

|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users