![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Kemer
Last Updated: May 08 2023 16:32, Started by
Jidanu
, Feb 04 2010 22:29
·
0

Posted 27 August 2010 - 19:40

Buna seara! Am postat aceasta intrebare si pe threadul 2010 in Antalya.
Plec miercuri la Kemer si as dori sa stiu daca cineva a facut, in vara ata, excursia in Cappadocia, din Kemer? Daca da, rog detalii despre inscriere, agentie, cost, program, etc. Multumesc. |
Posted 11 September 2010 - 15:37

Dupa multa vreme de timp iata ca am ajuns si in Kemer,hotel LA MER,ce pot sa va spun despre zona,SUPERB,despre hotel pot sa va spun ca este un hotel curat,mincarea diversificata,trupa de animatori buna,bauturile reci ,deci o vacanta pe cinste.De dimineata am plecat spre muntele TAHTALI la recomandarea lui Koder,intr adevar minunat cu niste privelisti superbe.Inca o data ii multumesc lui Rott pt recomandare.O sa revin cu fotografii cind ajung in tara.
|
Posted 17 September 2010 - 08:16

Am sosit din Kemer(Goynuk),hotel LA MER.Asa cum se obisnuieste o sa va spun impresiile acestui sejur.Zona este minunata,muntele in dreapta iar in stinga marea,mult verde si un aer proaspat.Hotelul arata bine cu o gradina bine ingrijita si multa curatenie,angajati cu bun simt (mai putin un barman care trata turistii cam cu sictir si drept rasplata am auzit ca a primit un pahar plin cu gheata in fata de la un rus)plaja ok ,cu pietricele,apa minunata.Intr o zi am fost pe muntele Tahtali la recomandarea lui Koder pe care l salut si intr adevar e o priveliste minunata ce nu trebuie ratata.Statiunea este animata cu multe magazine si terase cu vinzatori draguti si insistenti.Desi hotelul era plin de rusi nu au fost probleme,trupa de animatori ok si in fiecare seara aveau trupe invitate(dans,circ etc),piscina mare si curata,mincarea buna ca si bauturile.Intr un cuvint o vacanta reusita intr un hotel cu un raport pret-calitate f bun si pe care il recomand cu caldura.Inca o data ii multumesc lui Rott,Koder si nu in ultimul rand lui Adi Petrescu pt recomandarile si impresiile pe care le au spun pe acest forum.TCB
|
Posted 22 September 2010 - 11:24

Am sosit din Kemer(Goynuk),hotel LA MER.Asa cum se obisnuieste o sa va spun impresiile acestui sejur.Zona este minunata,muntele in dreapta iar in stinga marea,mult verde si un aer proaspat.Hotelul arata bine cu o gradina bine ingrijita si multa curatenie,angajati cu bun simt (mai putin un barman care trata turistii cam cu sictir si drept rasplata am auzit ca a primit un pahar plin cu gheata in fata de la un rus)plaja ok ,cu pietricele,apa minunata.Intr o zi am fost pe muntele Tahtali la recomandarea lui Koder pe care l salut si intr adevar e o priveliste minunata ce nu trebuie ratata.Statiunea este animata cu multe magazine si terase cu vinzatori draguti si insistenti.Desi hotelul era plin de rusi nu au fost probleme,trupa de animatori ok si in fiecare seara aveau trupe invitate(dans,circ etc),piscina mare si curata,mincarea buna ca si bauturile.Intr un cuvint o vacanta reusita intr un hotel cu un raport pret-calitate f bun si pe care il recomand cu caldura.Inca o data ii multumesc lui Rott,Koder si nu in ultimul rand lui Adi Petrescu pt recomandarile si impresiile pe care le au spun pe acest forum.TCB De ce nu spui si de experienta cu liftul sau de experienta cu camerele?! ( cand am ramas pe afara ) ![]() Sper sa ne intalnim la o bere si in Romania nu numai in Kemer. |
Posted 16 October 2010 - 14:30

Salut, De ce nu spui si de experienta cu liftul sau de experienta cu camerele?! ( cand am ramas pe afara ) ![]() Sper sa ne intalnim la o bere si in Romania nu numai in Kemer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ya_049.JPG] ![]() ![]() ...alya_021.JPG] asta pt aducere aminte. Attached FilesEdited by Jidanu, 16 October 2010 - 14:31. |
Posted 07 January 2011 - 13:40

Aduc putin topicul asta la suprafata, pentru ca mie imi place Kemer-ul!
Imi fac cu ochiul cateva hoteluri din Lara, dar nu le voi alege pentru ca nu imi place zona. Deci, cine cunoaste bine zona Kemer, ce hoteluri mai noi si cu servicii bune recomandati? Ceva impresii despre Vogue Avantgarde? |
Posted 07 January 2011 - 15:08

Aduc putin topicul asta la suprafata, pentru ca mie imi place Kemer-ul! Imi fac cu ochiul cateva hoteluri din Lara, dar nu le voi alege pentru ca nu imi place zona. Deci, cine cunoaste bine zona Kemer, ce hoteluri mai noi si cu servicii bune recomandati? Ceva impresii despre Vogue Avantgarde? Ok cred ca anul trecut si ar trebui sa fie pe forum am scris un review la Vogue Avantgarde. Parerile despre acest hotel sunt impartite. Eu unul sunt pentru acest hotel: Merita pentru: faptul ca e destul de nou, curat,elegant, are camere spatioase, mancarea delicioasa si e un hotel unde as petrece oricand o vacanta.Au si o terasa sic unde poti lua micul dejun.Servirea e de nota 10. Imi place f mult piscina exterioara. Insa trebuie mentionat ca au f multe camere cu pat twin si mai putine cu pat dublu, mentionati inca din momentul rezervarii ca doriti pat matrimonial.Majoritatea musafirilor sunt rusi si se vorbeste mai mult rusa decat engleza. Alte hoteluri care merita luate in calcul in zona Kemer: Orange County Kemer Resort Corinthia Tekirova (a nu se compara insa cu Rixos Sungate) |
Posted 07 January 2011 - 15:26

@koder, multumesc de reply!
Ref. la Vogue Avantgarde, ti s-a parut din vreun punct de vedere subdimensionat?(de ex.:locuri la piscine, locuri la restaurante, senzatie de aerisit sau de sufocare?) |
Posted 07 January 2011 - 15:42

@koder, multumesc de reply! Ref. la Vogue Avantgarde, ti s-a parut din vreun punct de vedere subdimensionat?(de ex.:locuri la piscine, locuri la restaurante, senzatie de aerisit sau de sufocare?) E un hotel mai mic ca si spatiu/gradina iar senzatia de aglomerare a fost poate la piscina principala.In rest destul de aerisit pentru un hotel mai mic. Insa trebuie sa subliniez ca Sungate-ul e unic si probabil cel mai spatios si mai aeristit. |
Posted 09 January 2011 - 16:34

Sal, suntem un grup de 6 persoane si dorim sa mergem in Turcia.Dar cum nu am mai fost nici o data ...Ne poate ajuta cineva cu niste sfaturi ? Am dori ceva unde sa putem sa ne distram gen aqua park , all inclusive ...dar si sa putem sa ne plimbam si sa vadem ceva afara.
|
|
Posted 10 January 2011 - 23:51

Sal, suntem un grup de 6 persoane si dorim sa mergem in Turcia.Dar cum nu am mai fost nici o data ...Ne poate ajuta cineva cu niste sfaturi ? Am dori ceva unde sa putem sa ne distram gen aqua park , all inclusive ...dar si sa putem sa ne plimbam si sa vadem ceva afara. |
Posted 11 January 2011 - 15:40

Salutare
stie cineva ceva de Greenwood Resort Hotel ? asta e adresa : Kiziltepe Mevkii 07994 Göynük Antalya Anul trecut am fost in Bodrum la Kadikale Congress and Spa Resort si a fost totul la superlativ. Anul acesta am vrea sa vedem totusi si altceva, adica Antalya-Kemer si am gasit oferta foarte buna la hotelul asta, insa nu am gasit review-uri despre el. Mergem la ghici sau nu? Multumesc pt eventualele raspunsuri |
Posted 11 January 2011 - 17:28

Salutare stie cineva ceva de Greenwood Resort Hotel ? asta e adresa : Kiziltepe Mevkii 07994 Göynük Antalya Anul trecut am fost in Bodrum la Kadikale Congress and Spa Resort si a fost totul la superlativ. Anul acesta am vrea sa vedem totusi si altceva, adica Antalya-Kemer si am gasit oferta foarte buna la hotelul asta, insa nu am gasit review-uri despre el. Mergem la ghici sau nu? Multumesc pt eventualele raspunsuri |
Posted 12 January 2011 - 10:40

Nu iti recomand hotelul Greenwood fiindca este destul de vechi, nu e pe plaja plus ca piscina exterioara este cam mica plsu ca mancarea lasa de dorit. In acelasi buget ca la Greenwood cu siguranta vei gasi si hoteluri mai bune.
Edited by koder, 12 January 2011 - 10:41. |
Posted 12 January 2011 - 19:24

Nu iti recomand hotelul Greenwood fiindca este destul de vechi, nu e pe plaja plus ca piscina exterioara este cam mica plsu ca mancarea lasa de dorit. In acelasi buget ca la Greenwood cu siguranta vei gasi si hoteluri mai bune. Aha Mersi de raspuns Ca o parere personala, pentru Jidanu, nu am incredere in ce spun britsii pe tripadvisor. La fel am patit anul trecut : hotelul Kadikale din Bodrum avea reviews destul de proaste pe tripadvisor insa am gasit vreo 2-3 pe la noi pe la romani. Noroc ca ne-am luat dupa romanasii nostrii ca altfel cine stie unde nimeream. Bugetul pt Greenwood este de 17 mil/2 pers/AI/8 nopti/ 17.06-25.06 Crezi ca gasesc altceva mai bun in pretul asta? Par example la Greenwood am 340 Lire si la LA Mer am 475 Lire.... aceleasi detalii. Avand in vedere ca o sa fim 6 cupluri, poate chiar 8 cred ca reusim sa facem atmosfera si acolo. Ma interesa doar daca a fost cineva si stie sa-mi spuna exact daca sunt ok camerele (curate adica, nu conteaza ca-i mobilierul vechi), mancarea si bautura sa fie ok. Pe de alta parte, nu ma deranjeaza daca primesc o oferta mai buna la alt hotel, avand in vedere ca deocamdata nu am platit nimic. Faza e ca suntem multi si trebuie sa-i multumim pe tonti. Merci inca o data Edited by allanbzzz, 12 January 2011 - 19:42. |
|
Posted 12 January 2011 - 23:59

Probabil ca La Mer ar fi o alegere mai buna daca este sa il comparam cu Greenwood. (cel putin pe partea de mancare), distractie si atmosfera per total. Pe forum din cate tin minte parerile erau anul trecut in favoarea hotelului La Mer.
Incearca sa iei in calcul si AKKA Alinda.(un hotel destul de fain) cu lume care se distreaza, camere bune spatioase si curat. |
Posted 13 January 2011 - 01:40

Aha Mersi de raspuns Ca o parere personala, pentru Jidanu, nu am incredere in ce spun britsii pe tripadvisor. La fel am patit anul trecut : hotelul Kadikale din Bodrum avea reviews destul de proaste pe tripadvisor insa am gasit vreo 2-3 pe la noi pe la romani. Noroc ca ne-am luat dupa romanasii nostrii ca altfel cine stie unde nimeream. Bugetul pt Greenwood este de 17 mil/2 pers/AI/8 nopti/ 17.06-25.06 Crezi ca gasesc altceva mai bun in pretul asta? Par example la Greenwood am 340 Lire si la LA Mer am 475 Lire.... aceleasi detalii. Avand in vedere ca o sa fim 6 cupluri, poate chiar 8 cred ca reusim sa facem atmosfera si acolo. Ma interesa doar daca a fost cineva si stie sa-mi spuna exact daca sunt ok camerele (curate adica, nu conteaza ca-i mobilierul vechi), mancarea si bautura sa fie ok. Pe de alta parte, nu ma deranjeaza daca primesc o oferta mai buna la alt hotel, avand in vedere ca deocamdata nu am platit nimic. Faza e ca suntem multi si trebuie sa-i multumim pe tonti. Merci inca o data Edited by Jidanu, 13 January 2011 - 01:42. |
Posted 13 January 2011 - 09:43

Salut. Stie cineva daca exista oferte de early booking pt. Sungate? Vad ca nici un Rixos nu apare deocamdata in oferte (sau nu am gasit eu pana acum)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users