![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Kemer
Last Updated: May 08 2023 16:32, Started by
Jidanu
, Feb 04 2010 22:29
·
0

Posted 13 June 2010 - 15:34

Salut, Am fost anul trecut la hotel LA MER cu masina. Drumul la dus l-am facut cu oprire in Izmir, un oras superb ( am ajuns seara ) si foarte aglomerat. Nu mai stiu la ce hotel m-am cazat deoarece am facut rezervarea pe booking. A doua zi am plecat spre Kemer. Sa revin la hotelul LaMer. In ceea ce priveste peisajul este sublim, mare cu munte, apa este foarte limpede si calda, personalul este ok, mancarea la fel. Singurul lucru mai rau este acela ca sunt foarte multi rusi si unii dintre ei sunt cam obraznici ( trebuie sa-i ignori ). Anul acesta tot acolo merg, la inceputul lunii Septembrie ( inca nu am luat bilete ), tot cu masina, dar fara oprire ( suntem 3 soferi ). Pentru alte informatii ma puteti contacta si la adresa de mail: [email protected]. |
Posted 13 June 2010 - 17:36

Multa rabdare:) atat va doresc si puterea de a avea o vacanta reusita indiferent de conditiile de la hotel! asteptam cu interes un review obiectiv
|
Posted 13 June 2010 - 17:57

Multa rabdare:) atat va doresc si puterea de a avea o vacanta reusita indiferent de conditiile de la hotel! asteptam cu interes un review obiectiv |
Posted 19 June 2010 - 09:28

Ceva informatii despre hotel MAXIM RESORT din KEMER?
Am deja biletele luate ptr 23 august(7 nopti). Si inca ceva:viata de noapte exista in KEMER(cluburi,disco,cazinouri,spectacole)? Obiective de vizitat in zona KEMER? Multumec anticipat. |
Posted 28 June 2010 - 14:56

Ceva informatii despre hotel MAXIM RESORT din KEMER? Am deja biletele luate ptr 23 august(7 nopti). Si inca ceva:viata de noapte exista in KEMER(cluburi,disco,cazinouri,spectacole)? Obiective de vizitat in zona KEMER? Multumec anticipat. |
Posted 28 June 2010 - 21:35

va rog detalii despre vreme in zona kemer???am vazut pe un site de prognoza meteo noaptea 19-20 grade iar ziua max 32 grade.mi se pare incredibil ptr zona !!!...noaptea la 19 grade trebuie pantaloni lungi si pulover de bumbac deci bagaj mai mult.rog pe cei de acolo care citesc topicu sau pe cei care se intorc zilele astea sa fie draguti si sa ne spuna starea vremii!!!
multumesc mult. |
Posted 28 June 2010 - 22:14

va rog detalii despre vreme in zona kemer???am vazut pe un site de prognoza meteo noaptea 19-20 grade iar ziua max 32 grade.mi se pare incredibil ptr zona !!!...noaptea la 19 grade trebuie pantaloni lungi si pulover de bumbac deci bagaj mai mult.rog pe cei de acolo care citesc topicu sau pe cei care se intorc zilele astea sa fie draguti si sa ne spuna starea vremii!!! multumesc mult. cele 19 gr sunt dupa ora 2 noaptea; iti trebuie pluover si pantaloni lungi numai daca ai de gand sa faci de planton in jurul hotelului .pluover nici in decembrie nu-ti trebuie. |
Posted 28 June 2010 - 22:34

...florinele!!...anu trecut la 1 iulie nu se putea sta seara in tricou asa ca am rugat pe cineva sa ne aduca pulovere de bumbac cu anchior paul and shark
![]() |
Posted 29 June 2010 - 17:47

La jumatatea lui iunie, nu am avut nevoie sa scoatem din bagaj nimic cu maneca lunga nici macar seara.
|
Posted 29 June 2010 - 22:25

...hai cu vremea la kemer ca miine imi fac bagajul!!!
va rog frumos!!! ![]() |
|
Posted 30 June 2010 - 11:58

...hai cu vremea la kemer ca miine imi fac bagajul!!! va rog frumos!!! ![]() http://www.besttouri...rcia-kemer.html |
Posted 13 July 2010 - 21:15

va rog sa imi spuneti care hotel are plaja cu nisip dintre Mirada del Mar si Corinthia Tekirova ? Ce diferente demne de stiu sunt intre cele doua ? Multumesc.
|
Posted 13 July 2010 - 22:52

Posted 05 August 2010 - 08:38

Posted 19 August 2010 - 12:47

Ma intereseaza un hotel in zona Olimpos-Ciraly langa Kemer, care sa se regaseasca in ofertele agentiilor. Aveti vreo sugestie?
|
|
Posted 19 August 2010 - 23:42

Ma intereseaza un hotel in zona Olimpos-Ciraly langa Kemer, care sa se regaseasca in ofertele agentiilor. Aveti vreo sugestie? Edited by chrismo, 19 August 2010 - 23:51. |
Posted 20 August 2010 - 03:32

Cea mai apropiata zona de Cirali (unde voi merge peste fix 2 saptamani) este Tekirova. Cirali-Olympos nu au hoteluri gen resort-uri si nici nu am vazut la vreo agentie din Romania hoteluri (sau mai degraba pensiunile, in majoritate) din localitatile respective. Dar gasesti oferte f.bune pe booking sau intra aici: http://www.ciralipan...dex.php?lang=en sau aici: http://www.cirali.or...k-tesisler.html. Un hotel nou si frumos este si http://www.hotelnerissa.com/ (aici mi-au cerut 95e/noapte/cu MD/tripla, la inceputul lui septembrie). |
Posted 20 August 2010 - 19:21

Totusi la 95E pe noapte m i se pare cam exagerat ,mai ales si inceput de Sept. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users