![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Kemer
Last Updated: May 08 2023 16:32, Started by
Jidanu
, Feb 04 2010 22:29
·
0

Posted 06 February 2019 - 15:43

Buna tuturor!
cam de mult timp nu s-a mai scris pe aici, de cateva zile tot studiez zona caci doresc sa merg si eu in aceasta parte a Turciei, mai exact Tekirova (Euphoria Hotel) in perioada 27.04-04.05.2018. Stiu ca nu voi avea parte de scaldat, va fi relaxare din plin, dar vreau si sa vizitez zone cu privelisti frumoase. Pe langa urcatul cu telecabina pe munte, Paradisul Demre Bird, am mai zarit pe harta plaja Kaputas (cam departe dar poate merita…) cine imi mai poate recomanda ceva ? Gasesc de inchiriat masina pt 3-4 zile acolo? de unde e recomandat? |
Posted 06 February 2019 - 21:09

Pai daca vrei sa te duci pana la Kaputas (da, merita; eu nu am facut baie aici; am vazut plaja de sus - se coboara pe niste trepte pana la ea; masina o lasi pe marginea drumului) ai in drumul tau statiunea Finike, Biserica Sf.Nicolae (bilet 12 lire; parcare prin oras, fara plata) in localitatea Demre. Tot in Demre ai orasul antic Myra (parcare mare fara plata; pret bilet intrare 15 lire). Mai ai orasul Antalya, bineinteles, cu centrul sau istoric.
Edited by florinbad, 06 February 2019 - 21:14. |
Posted 06 February 2019 - 23:59

Salut, am fost pt o zi venind dinspre Oludeniz, sa incerc si plaja Kaputas. De sus superb .... la nivelul apei, nici prea-prea nici foarte-foarte. Am prins si o zi cu valuri ceea ce a facut f incomod intratul in apa. Pietre si abrupta de la intrare. Combinatia valuri si pietre .... Dar cred ca fara valuri e altceva. Sper sa nu ai valuri.
Attached Files |
Posted 07 February 2019 - 07:01

Eu nu as rata o masa la Ulumpinar, Olympos beach sau focurile de pe muntele Chimera.
|
Posted 13 February 2019 - 19:55

Eu nu as rata o masa la Ulumpinar, Olympos beach sau focurile de pe muntele Chimera.
Pai daca vrei sa te duci pana la Kaputas (da, merita; eu nu am facut baie aici; am vazut plaja de sus - se coboara pe niste trepte pana la ea; masina o lasi pe marginea drumului) ai in drumul tau statiunea Finike, Biserica Sf.Nicolae (bilet 12 lire; parcare prin oras, fara plata) in localitatea Demre. Tot in Demre ai orasul antic Myra (parcare mare fara plata; pret bilet intrare 15 lire). Mai ai orasul Antalya, bineinteles, cu centrul sau istoric. Da, mi-a tras si mie cu ochiu plaja Kaputas, e cam departe de cazare , mi-ar placea sa ajung acolo ,daca nu acum, poate odata cand voi fi prin zona Marmaris. La Demre cred ca voi ajunge. Multumesc!
Salut, am fost pt o zi venind dinspre Oludeniz, sa incerc si plaja Kaputas. De sus superb .... la nivelul apei, nici prea-prea nici foarte-foarte. Am prins si o zi cu valuri ceea ce a facut f incomod intratul in apa. Pietre si abrupta de la intrare. Combinatia valuri si pietre .... Dar cred ca fara valuri e altceva. Sper sa nu ai valuri. E misto si cu valuri! In aprilie -mai voi avea oricum neopren...
Pai daca vrei sa te duci pana la Kaputas (da, merita; eu nu am facut baie aici; am vazut plaja de sus - se coboara pe niste trepte pana la ea; masina o lasi pe marginea drumului) ai in drumul tau statiunea Finike, Biserica Sf.Nicolae (bilet 12 lire; parcare prin oras, fara plata) in localitatea Demre. Tot in Demre ai orasul antic Myra (parcare mare fara plata; pret bilet intrare 15 lire). Mai ai orasul Antalya, bineinteles, cu centrul sau istoric. De fapt am incurcat distantele cu plaja Patara, care intr-adevar e mai departe de Tekirova. Si pare mai atractiva Kaputas, clar! De Beycik Buku stii ceva….e cu testoase? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users