Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Cum isi mai petrec romanii vacant...

Fronius Gen24 Hibrid country code?

Compatibilitate placa de baza/pro...
 Identificare soi vita de vie

Iritatie ciudata pe picior

Problema Phillips 50PUS8536/12

Examen restant
 Colonoscopie

sisteme de operare 32 bit si 64 b...

Recomandari producatori pergole, ...

Prima iesire cu masina in Grecia,...
 A mai cumparat cineva tastaturi d...

Generator hidro artizanal

Convertire imprimanta pt sublimare

Despagubire defectiune curent?
 

Cum sa instalezi noul Sense UI pe Magic [Tutorial]

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Problema asta apare de obicei cand nu este instalat recovery-ul corect.
Descarca recovery asta: http://www.theandroidkitchen.com/fileshare...6.35-v1.5.2.img
Intra in fastboot si aplica aceste comenzi (nu uita sa copiezi fisierul in folderul tools, da-i overwrite daca este cazul)

fastboot erase recovery
fastboot flash recovery recovery-RA-Magic32A-6.35-v1.5.2.img
fastboot oem powerdown

#20
pwned

pwned

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 19.06.2007
Multumesc pentru raspuns insa am rezolvat deja problema. Am intrat in fastboot ca asta inca mergea, am pus software-ul original de la HTC si am luat-o de la capat. Acum s-a instalat Rom-ul si functioneaza, dar s-ar putea totusi sa fie unele probleme fiindca atunci cand vreau sa pornesc din telefon functia de sincronizare cu PC-ul imi spune ca aplicatia nu functioneaza si trebuie sa-i dau force close.
Multumesc si pentru ghidul de instalare, este unul dintre cele mai complete pe care le-am vazut. Am incercat mai intai sa ma uit pe forumurile din strainatate si la fiecare pas intalneam o problema a carei rezolvare era in alt topic si asa am ajuns ratacit printre zeci de tab-uri Firefox. Aici este totul la un loc... si merge :D

#21
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Daca vrei sa functioneze HTC Sync este nevoie sa aplici apppack-ul care contile aplicatia Sync de pe telefon (nu este inclusa in acest rom by default pt a-l face mai "lite")

Poti sa-l descarci de aici: http://www.theandroidkitchen.com/fileshare...2A-AppsPack.zip
Il copezi pe card

Intri in recovery (Home+power) si il pui de la "flash zip from SD card" FARA sa dai wipe sau alte comenzi, practic il pui peste

#22
pwned

pwned

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 149
  • Înscris: 19.06.2007
I see, multumesc din nou :)

#23
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Cu placere.
Sunt foarte multumit de acest ROM, il am deja instalat de vre-o luna juma'. Abia astept sa apara verisunea 2.1 cu Sense UI pentru Magic; sunt zvonuri ca ar aparea luna aceasta.

Edited by Dione1200, 11 March 2010 - 13:29.


#24
krone

krone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,340
  • Înscris: 27.03.2006
Dupa instalarea Sense UI:
1. se pastreaza contactele salvate in telefon?
2. pot reveni la versiunea initiala?

#25
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Hello,
Dupa instalare contactele se pastreaza doar daca sunt sincronizate pe contul de Google (nu sunt salvate in memoria telefonului)
Daca doresti revenirea la versiunea initiala este nevoie sa faci un Nandroid Backup din recovery inainte de a instala noul ROM

#26
krone

krone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,340
  • Înscris: 27.03.2006

View PostDione1200, on 18th March 2010, 15:21, said:

Dupa instalare contactele se pastreaza doar daca sunt sincronizate pe contul de Google (nu sunt salvate in memoria telefonului)
Detaliaza te rog

View PostDione1200, on 18th March 2010, 15:21, said:

Daca doresti revenirea la versiunea initiala este nevoie sa faci un Nandroid Backup din recovery inainte de a instala noul ROM
Idem

Merci pt. rabdare si ajutor.

Edited by krone, 18 March 2010 - 15:29.


#27
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
In momentul in care salvezi un contact in telefon, in mod implicit acest contact este sincronizat cu contul de Gmail pe care il ai configurat pe telefon. Ca sa verifici poti intra in gmail de pe PC si ar trebui sa le vezi in contacts. Contactele sunt salvate in memoria telefonului doar daca alegi tu asa in momentul in care le salvezi.

Referitor la revenirea la softul initial, se poate face (practic eu nu am incercat asta, teoretic este posibil).
Cand faci Nandroid Back-up din meniul de recovery, telefonul creaza un folder pe card in care salveaza toate fisierele de sistem+aplicatii, etc...
Dupa care instalezi ROM-ul custom. Ca sa revii la softul original trebuie sa faci downgrade de radio si SPL (pentru ca nu va merge cu cele noi) dupa care intri in recovery si alegi restore back-up; telefonul va reveni la softul original.

#28
krone

krone

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,340
  • Înscris: 27.03.2006

View PostDione1200, on 18th March 2010, 15:41, said:

In momentul in care salvezi un contact in telefon, in mod implicit acest contact este sincronizat cu contul de Gmail pe care il ai configurat pe telefon. Ca sa verifici poti intra in gmail de pe PC si ar trebui sa le vezi in contacts. Contactele sunt salvate in memoria telefonului doar daca alegi tu asa in momentul in care le salvezi.
Am verificat in contul de Gmail si am doar cateva contacte.
Pot face din gmail un import/refresh pentru contactele actuale din telefon?

Pt. a 2-a parte a raspunsului tau mai aprofundez problema :)

Merci again :)

#29
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Din pacate din cate stiu nu este posibil (cel putin pe Sense UI nu se poate). Cred ca va fi nevoie sa stergi toate contactele din telefon si sa le introduci pe gmail (de pe PC) pentru a-ti fi mai usor; asa o sa-ti apara automat si in telefon.

#30
hidegctin

hidegctin

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 22.03.2010
Am urmat pasii cu strictete si acum ma pot bucura de noua interfata. Confirm ca functioneaza 100%.
M-am inregistrat special pentu a multumi.
:coolspeak:
Am un telefon HTC Magic cumparat de la Vodafone. Update-ul merita facut. Parca am alt telefon  :peacefingers: .

#31
Dione1200

Dione1200

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 250
  • Înscris: 22.06.2005
Cu placere, ma bucur ca ai reusit. Si da, intr-adevar, nu se compara :)

#32
kerm

kerm

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 01.08.2007
Am un telefon HTC Magic de la Vodafone. Am instalat conform pasilor si a mers aproape perfect. Multumesc autorului. Zic aproape perfect pentru ca, dupa instalare, am avut o mica problema: nu mi-a mai mers  netul (3G-ul). Pana la urma s-a rezolvat si asta. Ca sa-l fac sa mearga a trebuit sa configurez manual Access Point-ul.
Pasii de urmat sunt:
Settings -> Wireless controls -> Mobile network settings -> Access Point Names (era gol la mine) -> Menu -> New APN
ATENTIE! Cele de mai jos sunt valabile pentru VODAFONE! Pentru alte retele trebuie sa aflati datele AP-ului!
1. Name: Mobile Internet
2. APN: internet.vodafone.ro
3. APN type: default
-> Menu -> Save
Ininte de a iesi din setari asigurati-va ca noul AP este selectat!

Succes.

#33
bully-mac

bully-mac

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 290
  • Înscris: 03.11.2005

View PostDione1200, on 11th March 2010, 14:29, said:

... Abia astept sa apara verisunea 2.1 cu Sense UI pentru Magic; sunt zvonuri ca ar aparea luna aceasta.

salutare.
mai stii ceva despre Sense UI mai nou?
ceva chestii in plus fata de ce avem acum?

PS: multumesc pentru ajutorul dat la instalare:)))

#34
fmatinca

fmatinca

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 12.08.2009
Am observat ca dupa instalare, daca vrei sa schimbi ringtone-ul din setari iti gaseste unul singur.

A mai patit cineva ?

#35
NM4Y

NM4Y

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 249
  • Înscris: 27.05.2010
Salut am un HTC Magic cumparat de la Vodafone cu putin timp in urma,bineinteles branduit de ei,vreau sa i instalez un custon ROM din intamplare am dat peste topicul tau am citit cu atentie tot ce trebuie facut problema este ca nu ma regasesc in cerintele pe care trebuie sa le indeplineasca telefonul,al meu suna asa
-SAPPHIRE UNKNOWN 32B SHIP S-ON G
-HBOOT  1.33.007(SAPP10000)
-CPLD-10
-RADIO-2.22.19.261
-JUL 312009 15:49:25
Merita sa incerc?Mentionez ca nici softul original care contine sense ui de pe site-ul HTC.COM nu l pot aplica din cauza brandului Vodafone,se poate face ceva,se poate debrandui cumva astfel incat sa ma bucur si eu de sense ui ?Mentionez ca nu ma pricep deloc la astfel de lucruri si daca intrebarile mele par banale imi cer scuze!!!!
Multumesc,astept un raspuns cat mai repede...
Cu stima!!!!!

Edited by NM4Y, 27 May 2010 - 11:51.


#36
vaio2010

vaio2010

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 12.06.2010
Salut. Am incercat sa urmez si eu pasii, insa cand vreau sa iau programelul 3, se ia sob forma de arhiva ( zip ), desi la acel link extensia este .apk. Este ceva in neregula cu link-ul sau ar trebui sa redenumesc eu arhiva si sa ii pun manual extensia .apk ? Multumesc !!!

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate