Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cea mai aproape statiune pe plaja...

[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI

Duminica, "sportivii ♧&...

Infecția cu virusul Epstein-Barr
 Metropola lui Pandele se orientea...

oprirea taximetristilor pe singur...

Curatat viniluri. Cand? Cum? Cu ce?

Ajutor informații Bucure5...
 Poor Things - 2023

Delphin Palace vs Sunis Elita

Apartament 3 camere, proprietari ...

An constructie bloc din Bucuresti
 Masina de spalat rufe Slim Beko W...

Sfat achizitie telefon dimensiuni...

Setare limba tastatura laptop.

Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...
 

DIGI.MOBIL - probleme cu serviciile și echipamentele

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
7843 replies to this topic

#73
jeekxoo

jeekxoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,087
  • Înscris: 04.07.2005
NU pot purta o convorbire digi-digi la aceasta ora. :mellow:
Se aude cu intreruperi, se incheie apelul singur. Am mai observat si zilele trecute fenomenul.
Semnalul e full. Ce se intimpla? :unsure:

#74
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postunchiujim, on 17th August 2010, 23:27, said:

pai care e logica preactivarii acestor sim-uri ?? care a fost intentia/logica lor ?chiar nu inteleg.imi pare sincer rau pt ce ai patit! stiu ca ai asteptat mult aceste prepay-uri ........
Din câte am înțeles trebuie activate pe rețeaua de aici. Dacă intri cu ea neactivată la mvno sunt probleme. Deși au existat și preactivate și neactivate. Nu am obținut un răspuns clar.

#75
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postkineceler, on 1st September 2010, 20:15, said:

Din câte am înțeles trebuie activate pe rețeaua de aici. Dacă intri cu ea neactivată la mvno sunt probleme. Deși au existat și preactivate și neactivate. Nu am obținut un răspuns clar.
si acum ce faci ,o poti folosi cu creditul respectiv ? ori s-a pierdut? detaliaza.

#76
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Creditul este 15 oiro, nu s-a pierdut nimic, când expiră valabilitatea intri în perioada de grație. Am mai reîncărcat 5 și am 20 oiro (19,23 de fapt, că am mai vorbit) valabili până în martie 2011 (6 luni). Oricum pe aia de spania am expediat-o altcuiva, acum o am pe asta de ro pe care am activat internetul mobil.

Edited by kineceler, 01 September 2010 - 20:23.


#77
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postkineceler, on 1st September 2010, 21:21, said:

Creditul este 15 oiro, nu s-a pierdut nimic, când expiră valabilitatea intri în perioada de grație. Am mai reîncărcat 5 și am 20 oiro (19,23 de fapt, că am mai vorbit) valabili până în martie 2011 (6 luni). Oricum pe aia de spania am expediat-o altcuiva, acum o am pe asta de ro pe care am activat internetul mobil.
ma gandeam ca ai pierdut creditul . la ct ai asteptat lansarea asta si chiar tu sa o ieie in barba.... rasu -plansu.... . :peacefingers:

#78
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postunchiujim, on 1st September 2010, 21:26, said:

ma gandeam ca ai pierdut creditul .
Este mai mult o dorinta asa...? N-a fost sa fie.

Edited by kineceler, 01 September 2010 - 21:29.


#79
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,744
  • Înscris: 10.05.2008

View Postkineceler, on 1st September 2010, 21:21, said:

Creditul este 15 oiro, nu s-a pierdut nimic, când expiră valabilitatea intri în perioada de grație. Am mai reîncărcat 5 și am 20 oiro (19,23 de fapt, că am mai vorbit) valabili până în martie 2011 (6 luni). Oricum pe aia de spania am expediat-o altcuiva, acum o am pe asta de ro pe care am activat internetul mobil.
n-ai net pe cartela de fixomobil? ce-ti mai trebuia inca unul ?

#80
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
e vreun insider din Bacau ? de ce naiba a scazut semnalul la tel. mobila(si ...fixomobila )in Serbanesti? pana acum ceva timp aveam semnal 2-3 liniute pe digimobil iar pe fixomobil era ful. acum pe mobil rar cand am semnal  iar pe fixomobil abia e o liniuta. care este explicatia? se vor rezolva aceste probleme ?
PS: ironia sortii ,acum au venit in cartier cu GPON-ul ... e vreo legatura ?

#81
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Probabil că a crescut numărul de clienți Digi din zonă. Nu are nicio legătură rețeaua 3G cu cea GPON, poate doar indirect: oamenii de pe stradă au încheiat contracte pentru noua infrastructură și au primit în custodie și telefoane mobile pe care le folosesc acum. De asemenea, scăderea numărului de "liniuțe" s-ar putea datora și lansării serviciilor preplătite de telefonie mobilă/Internet mobil prin aceeași rețea 3G care a devenit tot mai aglomerată.

#82
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postinside_spy, on 5th September 2010, 14:12, said:

Probabil că a crescut numărul de clienți Digi din zonă. Nu are nicio legătură rețeaua 3G cu cea GPON, poate doar indirect: oamenii de pe stradă au încheiat contracte pentru noua infrastructură și au primit în custodie și telefoane mobile pe care le folosesc acum. De asemenea, scăderea numărului de "liniuțe" s-ar putea datora și lansării serviciilor preplătite de telefonie mobilă/Internet mobil prin aceeași rețea 3G care a devenit tot mai aglomerată.
am trait sa o citesc si pe asta : nr de utilizatori influenteaza puterea semnalului pe 3 G la RDS(si nu numai ?!?!)!poate vreo antena sucita de vant...nu vreau sa fiu ironic si nici sa jignesc dar nu cred acest lucru.am amintit de GPON tocmai datorita faptului ca agentul de teren umbla cu afirmatii de genul de mai sus si muuulte alte balarii.astept in continuare o explicatie logica .poate e totusi un insider rds din BC .

#83
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Fibra optică duce, nu ea este problema. Probleme apar la switch-uri. De exemplu eu eram singurul client fl de pe etaj. Fl1 am și atingeam constant 49-50 mbps. Când vecinul și-a pus tot un fl1, amândoi ajungeam foarte simetric la 25 mbps fiecare. Am făcut sesizare și s-a rezolvat. Nu s-a umblat la switch, nu s-au schimbat porturi. Pur și simplu m-au sunat să mă întrebe dacă mai sunt probleme și atunci am constatat că a revenit la normal.

#84
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,279
  • Înscris: 12.08.2006
Cell breathing cumva?

#85
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postmaistoru, on 1st September 2010, 23:06, said:

n-ai net pe cartela de fixomobil? ce-ti mai trebuia inca unul ?
Din nefericire numărul de fix a rămas fix până la urmă pentru că le noi lumea pur și simplu nu pricepe cum poți să pleci cu el după tine. Am dat numărul diverșilor, le-am explicat ce și cum la mine și mi-au cerut insistent număr de mobil să mă găsească la orice oră. Unii pricep greu, alții de loc. Nu stau să fac muncă de lămurire cu toată lumea că eu sunt de găsit la 031 24/24.

#86
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006

View Postunchiujim, on 5th September 2010, 22:08, said:

am trait sa o citesc si pe asta : nr de utilizatori influenteaza puterea semnalului pe 3 G la RDS(si nu numai ?!?!)!poate vreo antena sucita de vant...nu vreau sa fiu ironic si nici sa jignesc dar nu cred acest lucru.am amintit de GPON tocmai datorita faptului ca agentul de teren umbla cu afirmatii de genul de mai sus si muuulte alte balarii.astept in continuare o explicatie logica .poate e totusi un insider rds din BC .
Din cunoștințele mele, și în rețelele Wide Code Division Multiple Access (WCDMA) este întâlnit fenomenul de "cell breathing" (crește numărul de utilizatori, scade semnalul și invers). Nu cred că are nicio legătură cu rețeaua GPON (decât indirect, după cum ți-am explicat mai sus).

View Postkineceler, on 5th September 2010, 22:26, said:

Nu stau să fac muncă de lămurire cu toată lumea că eu sunt de găsit la 031 24/24.
Eu am reușit să îi conving pe toți. :)

#87
bit 61

bit 61

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 10,540
  • Înscris: 17.09.2005
Nu este chiar atit de simpla explicatia care ai dat-o in legatura cu "cell breathing-ul".
Scade puterea de emisie a NOD-ului numai in anumite conditii si cind numarul de utilizatori este
aproape de capacitatea maxima suportata de celula (NOD).
Motivul micsorarii emisiei este acela de a transfera utilizatorii aflati la "marginea" acoperirii NOD-ului
catre NOD-urile vecine si in acest mod NOD-ul aglomerat se mai elibereaza de sarcini.
Micsorarea si revenirea la valoarea normala a puterii de emisie este un proces dinamic iar acolo unde se constata o scadere permanenta a semnalui altele pot fi cauzele nicidecum cell breathing-ul.

Dupa stiinta mea RDS-ul inca nu are atitia abonati ca NOD-urile sa intre intr-un asemenea regim.

Edited by bit 61, 06 September 2010 - 10:21.


#88
inside_spy

inside_spy

    infiltrată în autobază

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,289
  • Înscris: 05.04.2006
Mulțumesc pentru explicație. În orice caz, @unchiujim ar trebui să sune la *777 (0314007777) și să le sesizeze acest lucru.

#89
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postbit 61, on 6th September 2010, 11:20, said:

Nu este chiar atit de simpla explicatia care ai dat-o in legatura cu "cell breathing-ul".
Scade puterea de emisie a NOD-ului numai in anumite conditii si cind numarul de utilizatori este
aproape de capacitatea maxima suportata de celula (NOD).
Motivul micsorarii emisiei este acela de a transfera utilizatorii aflati la "marginea" acoperirii NOD-ului
catre NOD-urile vecine si in acest mod NOD-ul aglomerat se mai elibereaza de sarcini.
Micsorarea si revenirea la valoarea normala a puterii de emisie este un proces dinamic iar acolo unde se constata o scadere permanenta a semnalui altele pot fi cauzele nicidecum cell breathing-ul.

Dupa stiinta mea RDS-ul inca nu are atitia abonati ca NOD-urile sa intre intr-un asemenea regim.
multumesc pt explicatie.

View Postinside_spy, on 6th September 2010, 11:30, said:

Mulțumesc pentru explicație. În orice caz, @unchiujim ar trebui să sune la *777 (0314007777) și să le sesizeze acest lucru.
probabil ca voi suna odata si odata.oricum alte nr de mobil sun cele pe care pot sa ma bazez. :nonobad:

#90
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Astea sunt basme vechi. Eu am ajuns și până la tine acolo în bacău cu detour prin sascut și nu am găsit mai puțin de 4 linii de semnal nici măcar la 100 km/h.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate