Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Xiaomi sub 1200 lei

programul Marțea Mastercard

Adaptare aspirator pe baterii, la...

Resetare baterie Acer Aspire E5-575
 AMD Ryzen 7800X3D - stuttering

Recomandare router 4G/5G

Ucigand cu cruzime in numele lui ...

PSD iar vrea sa fure primari
 Viraj la stanga pe linia de tramvai

YouTube nu deschide ?!

In ce situatie se impune ordin de...

Sfat achizitie obiectiv Macro
 casa dupa stadiul ROSU

Mașinile Diesel și via&...

Mai are vloggingul vreun viitor?

Imprimanta Creality Ender 3 V2 de...
 

DIGI.MOBIL - probleme cu serviciile și echipamentele

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
7842 replies to this topic

#55
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Mi-au spus ca se gasesc 23 in casieria din Camil Ressu.
Nu am luat deocamdata, astept sa moara Zapp-ul de tot sau daca nu moare astept sa scoata optiunile de 3 si 6 euro de la nopay.
Pana atunci ma folosesc de el si de minutele in retea dar caut deja alternative si ma pregatesc in caz ca va muri subit.

Edited by danutz1, 22 July 2010 - 10:57.


#56
lotzi

lotzi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 17.09.2009
Dane gandim la fel !

te pupa tata      :cheers:

#57
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,303
  • Înscris: 05.09.2006

View Postdanutz1, on 22nd July 2010, 11:38, said:

Mobile noi se dau prin agentii de teren.
In casierii se mai gasesc fixomobile, mobile deloc.

Poate la tine in oras.
Aici nu se dau nici prin agenti - ca nu sunt!
In casierii mai poti prinde, cu o relatie, mobile sh si intr-adevar, fixo-mobile.

#58
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,441
  • Înscris: 16.12.2006

View Postrv, on 22nd July 2010, 02:15, said:

Până la urmă, se mai dau telefoane mobile și/sau sim-uri pentru abonații noi sau migrați? Și o întrebare practică: dacă îmi ridic fixo-mobilul și (când se va găsi) și digi-mobilul asociate abonamentului de internet, aș putea folosi sim-ul aferent fixo-mobilului într-un telefon mobil 3G propriu, ca să am astfel două mobile pe Digi, sau simul ăla e cumva blocat pe IMEI-ul fixo-mobilului sau al unei celule?...
sim-ul din fixo-mobil nu este blocat pe o celula anume, se poate folosi oriunde in aria de acoperire :D

sim-ul de fixo-mobil il poti folosi fara probleme si intr-un telefon mobil 3G ;)

#59
sizan

sizan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 27.07.2006

View Postcatalinman, on 22nd July 2010, 12:34, said:

sim-ul din fixo-mobil nu este blocat pe o celula anume, se poate folosi oriunde in aria de acoperire :D

sim-ul de fixo-mobil il poti folosi fara probleme si intr-un telefon mobil 3G ;)

normal :) poti sa-ti iei fixomobilul in masina :) si ai telefon de masina :>

#60
lotzi

lotzi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 17.09.2009
am incercat azi sa portez un numar zapp pe digi mobil si si-a prins urechile tantii aia ...
mi-a zis ca nu se poate la inceput dupa care m-a pus sa-i las un numar de telefon pana se dumireste ea ce si cum ...

#61
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,138
  • Înscris: 24.09.2009
:D zicea cineva zilele trecute pe aici ca o sa fie problme la numerele zapp

#62
ndanl

ndanl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 151
  • Înscris: 01.11.2006

View Postlotzi, on 10th August 2010, 16:08, said:

am incercat azi sa portez un numar zapp pe digi mobil si si-a prins urechile tantii aia ...
mi-a zis ca nu se poate la inceput dupa care m-a pus sa-i las un numar de telefon pana se dumireste ea ce si cum ...

lol, de ce sa nu poti sa-l portezi, daca ii activ nu ar trebui sa ai vreo prolema de portare, bafta

#63
lotzi

lotzi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 309
  • Înscris: 17.09.2009
am depus cererea pana la urma la alt sediu ... se pare ca dadusem peste o incompetenta...

Acum sa vad ca se si porteaza numarul.
:photo:


altfel: in constanta nu dau nici macar cartele sim la digi mobil asociat. am intrrebat in 3 locuri

#64
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Am și eu o mică uriașă problemă cu cartela digi.spania cumpărată acum 2 săptămâni. Spun asta în sensul că: cartela a fost utilizată în intervalul de la achiziționare exclusiv în România, iar după vre-o 21 de minute vorbite exclusiv în rețeaua digi.mobil se pare că NU MAI AM CREDIT!!! Creditul inițial cică ar fi de 12 euro deși cartela costă 10. Anyway, nu asta contează. Și 10 euro dacă ar fi aș putea să vorbesc în rețeaua digi.mobil 1000 cenți x 1 cent/minut = 1000 minute nu? Acum, cum încerc să fac un apel îmi vine un mesaj de la 192, după cum apare în poză.
Voi ruga pe absolut toată lumea să nu speculeze legat de durata apelurilor. Am adus log-ul telefonului la 0 (zero) în momentul în care am achiziționat cartela, durata fiind cea reală, apeluri, repet, numai în rețea.

Attached Files


Edited by kineceler, 14 August 2010 - 20:00.


#65
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
SUNT STUPEFIAT! Nu mai am cuvinte. Am sunat la rc digi.spania (pentru cine nu știe 0314006422) să reclam că nu mai pot iniția apeluri. Și ghiciți ce. Cartela mea a intrat în perioada de grație după 2 săptămâni de utilizare. De ce s-a întâmplat treaba asta? Deoarece cartela a fost preactivată. A stat 5 luni și jumătate prin depozite și pe raft și când am cumpărat-o eu mai avea 2 săptămâni de valabilitate a creditului. Zona crepusculară. Nu știu dacă să rând cu lacrimi sau să înjur tot depratamentul de telefonie al rcs&rds. Mi s-a confirmat că tot creditul este la locul lui. Dar tot nu pricep, cum poți să vinzi produse "expirate" chiar și în telecom? Acum tot ce pot să fac este să reîncarc că să adaug valabilitate. Am 10 euro blocați aiurea din cauza unei erori monumentale. Sper să nu se întâmple așa ceva și pe la prepay-ul de România...

Edited by kineceler, 16 August 2010 - 15:57.


#66
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007
la pomul laudat sa nu te duci cu sacul.......

#67
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Și cu comentariile de rigoare... Până una alta nu am văzut ceva echivalent ca tarif-beneficii la tine...

Edited by kineceler, 16 August 2010 - 20:17.


#68
danielarvy222

danielarvy222

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 171
  • Înscris: 30.04.2010
inca o epopee pe care o traiesc utilizatorii (naivi) de rds
vorba aceea: 2 lei dai, 2 lei face
hai baieti nu mai sariti in apararea mult iubitei retea
bleah; mi-e scarba....

#69
smylle2u

smylle2u

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,099
  • Înscris: 02.03.2007
sunt curios care ar fi vina rds ca distribuitorul cartelelor le-a pastrat activate 5 luni inainte sa le vanda
singura vina o vad ca in urma descoperirii "erorii" nu au corectat perioada de valabilitate din centrala.
mai era un megaoperator care dadea cadou cartele neactivabile in retea, asa ca mai incet ca macane
dar nah, angajatii concurentei au in fisa postului flameul la orice nu este de la stapanul mult iubit.

#70
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009

View Postsmylle2u, on 16th August 2010, 22:06, said:

sunt curios care ar fi vina rds ca distribuitorul cartelelor le-a pastrat activate 5 luni inainte sa le vanda
singura vina o vad ca in urma descoperirii "erorii" nu au corectat perioada de valabilitate din centrala.
mai era un megaoperator care dadea cadou cartele neactivabile in retea, asa ca mai incet ca macane
dar nah, angajatii concurentei au in fisa postului flameul la orice nu este de la stapanul mult iubit.
Nu dăm în s.f că este realitatea prea nerealistică oki? Cartelele preplătite de obicei nu prea se vând preactivate. Nu văd de ce aș plăti eu și pentru timpul cât stau degeaba la rcs&rds în depozit sau în sediul eurolines. Distribuitorul le-a păstrat activate pentru că au venit activate, ori rcs&rds nu ar trebui să le activeze neștiind când ajung la utilizatorul final. Ar fi fost culmea să o iau intrată în perioada de grație, să nu pot da nici măcar un apel. Iar când nu ai crdit nu poți suna la *777, nu poți suna la 0314006422, nu poți da sms la 700, nu poți suna la 1215, nu poți face absolut nimic. Ești mort copt.
Nu s-a oferit nimeni să îmi dea cele 6 luni pentru care am plătit, s-au spălat pe mâini dar murdăria nu s-a luat. O reîncarc o singură dată că nu am dat 10 oiro aiurea și după ce am consumat creditul o arunc, cât se poate de sincer spun.

Edited by kineceler, 16 August 2010 - 21:15.


#71
joystick

joystick

    Eu...si cu mine!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,850
  • Înscris: 10.06.2008
Trebuia sa se activeze cand initiai primul apel. Asa era corect!

#72
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postkineceler, on 16th August 2010, 22:10, said:

Nu dăm în s.f că este realitatea prea nerealistică oki? Cartelele preplătite de obicei nu prea se vând preactivate. Nu văd de ce aș plăti eu și pentru timpul cât stau degeaba la rcs&rds în depozit sau în sediul eurolines. Distribuitorul le-a păstrat activate pentru că au venit activate, ori rcs&rds nu ar trebui să le activeze neștiind când ajung la utilizatorul final. Ar fi fost culmea să o iau intrată în perioada de grație, să nu pot da nici măcar un apel. Iar când nu ai crdit nu poți suna la *777, nu poți suna la 0314006422, nu poți da sms la 700, nu poți suna la 1215, nu poți face absolut nimic. Ești mort copt.
Nu s-a oferit nimeni să îmi dea cele 6 luni pentru care am plătit, s-au spălat pe mâini dar murdăria nu s-a luat. O reîncarc o singură dată că nu am dat 10 oiro aiurea și după ce am consumat creditul o arunc, cât se poate de sincer spun.
pai care e logica preactivarii acestor sim-uri ?? care a fost intentia/logica lor ?chiar nu inteleg.imi pare sincer rau pt ce ai patit! stiu ca ai asteptat mult aceste prepay-uri ........

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate