Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
[UNDE] Prelungitor cablu 3-PINI

Duminica, "sportivii ♧&...

Infecția cu virusul Epstein-Barr

Metropola lui Pandele se orientea...
 oprirea taximetristilor pe singur...

Curatat viniluri. Cand? Cum? Cu ce?

Ajutor informații Bucure5...

Poor Things - 2023
 Delphin Palace vs Sunis Elita

Apartament 3 camere, proprietari ...

An constructie bloc din Bucuresti

Masina de spalat rufe Slim Beko W...
 Sfat achizitie telefon dimensiuni...

Setare limba tastatura laptop.

Lenovo Ideapad 3-15ALC6 LCFC HS46...

Problema cablu TV - Internet
 

DIGI.MOBIL - probleme cu serviciile și echipamentele

* * * * - 5 votes
  • Please log in to reply
7843 replies to this topic

#37
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 12.08.2007
in ultima vreme tot primesc mesaje gen "no access to network" (iar telefonul trebuie restartat)

as vrea sa intreb daca sunt singurul, dar nu vad cum ar fi posibil lucrul asta tinand cont ca am patit acelasi lucru pe telefoane diferite (inclusiv non-digi) si in orase diferite

are idee cineva care ar fi problema si daca/cand/cum s-ar putea rezolva?
la RC nici nu-mi vine sa sun ..

vreau sa mai precizez ca folosesc digi.mobil de mai bine de un an zilnic, iar problema asta o am doar de cateva saptamani

#38
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,439
  • Înscris: 03.04.2007
[ http://www.pingtest.net/result/19528198.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Test de pe fix-mobil

#39
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,443
  • Înscris: 16.12.2006
fixo-mobil de 384 kbps sau de 7,2 Mbps ? :)

#40
dantim1

dantim1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 687
  • Înscris: 27.06.2002
In Timisoara este picata reteaua de DIGI Mobil. Am 3 telefoane mobile si niciunul nu se poate conecta la retea, ce se intampla?

#41
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 12.08.2007

View Postdantim1, on 17th July 2010, 11:06, said:

In Timisoara este picata reteaua de DIGI Mobil. Am 3 telefoane mobile si niciunul nu se poate conecta la retea, ce se intampla?
si in cluj-napoca
am fost la sediu si a zis tipa ca nu stie de ce sau cand isi va reveni
la RC nu pot suna :)

#42
DjSmurfy

DjSmurfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 04.05.2007
Salutare,

La fe si la Satu Mare ...nu este semnal :)

#43
dantim1

dantim1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 687
  • Înscris: 27.06.2002
Este picata reteaua in toata tara?

#44
DjSmurfy

DjSmurfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 04.05.2007
Am sunat la Serv Clienti , si cica e problema cu semnalul in orasele , TM SM ,CJ BM si OR se lucreaza la remediere :)

Edited by DjSmurfy, 17 July 2010 - 10:36.


#45
loadrunner

loadrunner

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 12.08.2007
in cluj merge acum :D

#46
sizan

sizan

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 329
  • Înscris: 27.07.2006
datorita mai multor fibercut-uri, cam in toata partea de vest au fost afectate serviciile, acuma si-a revenit

Edited by sizan, 17 July 2010 - 11:20.


#47
easy90rider

easy90rider

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,980
  • Înscris: 01.07.2007
nici in mures nu a fost.. ba mai mult pt un timp nici orange nu a fost...3G..

#48
DjSmurfy

DjSmurfy

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,112
  • Înscris: 04.05.2007
Salut,

Dc mama focului se intrerupe convorbirea la nici un minut? si asta de mai multe ori,am sunat la *777 si tipa de acolo a zis sa pun reteaua pe manual, are vreo diferenta ca e manual sau automat?
interesant..:)

#49
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,279
  • Înscris: 12.08.2006
Si la mine se mai intrerupe cam dupa 25sec.,de obicei acasa.La 777 mi-au zis ca au monitorizat celula si nu sunt probleme.

#50
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,304
  • Înscris: 05.09.2006
Are cineva vreo informatie, cand se vor mai primi simuri in casierii?
In Bacau cel putin nu se stie nimic  :confuzzled:

#51
rv

rv

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 299
  • Înscris: 28.01.2004
Până la urmă, se mai dau telefoane mobile și/sau sim-uri pentru abonații noi sau migrați? Și o întrebare practică: dacă îmi ridic fixo-mobilul și (când se va găsi) și digi-mobilul asociate abonamentului de internet, aș putea folosi sim-ul aferent fixo-mobilului într-un telefon mobil 3G propriu, ca să am astfel două mobile pe Digi, sau simul ăla e cumva blocat pe IMEI-ul fixo-mobilului sau al unei celule?...

#52
l_dan

l_dan

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,304
  • Înscris: 05.09.2006

View Postrv, on 22nd July 2010, 02:15, said:

Până la urmă, se mai dau telefoane mobile și/sau sim-uri pentru abonații noi sau migrați?

Simuri se dau, problema e ca acum nu au...
Pt telefon mobil, fa-ti o relatie la o casierie RDS de la tine din oras si vei putea prinde un mobil "second-hand", adus inapoi de un client.
Mobile noi nu - nici macar daca-ti faci abonament de 2Euro.

#53
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Mobile noi se dau prin agentii de teren.
In casierii se mai gasesc fixomobile, mobile deloc.

#54
Bukovina

Bukovina

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,138
  • Înscris: 24.09.2009
ai reusit sa-ti iei fixmobil?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate