Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
HEV D Segment - intrebari/pareri ...

Parteneriate/Colaborari/Asocieri ...

Hyperos consum excesiv baterie?

Contractul pentru Salubrizare est...
 Elicopterul care-l transporta pe ...

Sfaturi achizitionare apartament ...

Permis de conducere nou

Packet Loss la Digi
 Masurare parametri CATV prin Conn...

Youtube a inceput sa aiba lag!?

Internet Archive - adauga item la...

Electrica Furnizare + Poșta ...
 Probleme cu scurgerea de ulei pe ...

Blocuri cu apartamente de 5+ camere

Casa noua finisata, teava incalzi...

Ce marca si model de DVD-RW sa cu...
 

DIGI.NET - probleme cu serviciile, echipamentele etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
7595 replies to this topic

#7579
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 28.02.2007

Vizualizare mesajemilionut96, pe 12 februarie 2024 - 13:59, a scris:

2 CAM-uri comandate in Septembrie, nici pana acum nu au ajuns.

Continuati tot asa Digi.
Am facut acum vreo 10 zile din aplicatie cerere pt instalare tv digital... ieri m-a sunat una pt programare sa vina sa instaleze, am întrebat de cam-uri, a zis ca nu au si ca trebuie sa merg intr-un POP sa le comand, deși bifasem doua cam-uri cand am facut cererea. Am fost la Anda(ct), de acolo m-au trimis la Cora Bratianu ca cică au acolo. Acritura de acolo a facut ca tamba si a sunat-o pe cea de la Anda ca de ce m-a trimis acolo, ca ea nu are. M-a mai si certat ca de ce vreau cam, ca merge si fără... eu, prost, i-am zis ca vreau pt digi4k, dar merita sa ii zic "pt porno vreau cam, doamna, vreau sa mă uit la filme porno!" :)))
Ca sa scape de mine, a zis ca notează ca vreau instalare când sunt cam-uri disponibile, deci asta înseamnă ca nu mai instalează... tari rău ăștia de la digi!

#7580
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 8,361
  • Înscris: 16.04.2014

Vizualizare mesajgigi_4476, pe 24 aprilie 2024 - 08:58, a scris:

Am facut acum vreo 10 zile din aplicatie cerere pt instalare tv digital... ieri m-a sunat una pt programare sa vina sa instaleze, am întrebat de cam-uri, a zis ca nu au si ca trebuie sa merg intr-un POP sa le comand, deși bifasem doua cam-uri cand am facut cererea. Am fost la Anda(ct), de acolo m-au trimis la Cora Bratianu ca cică au acolo. Acritura de acolo a facut ca tamba si a sunat-o pe cea de la Anda ca de ce m-a trimis acolo, ca ea nu are. M-a mai si certat ca de ce vreau cam, ca merge si fără... eu, prost, i-am zis ca vreau pt digi4k, dar merita sa ii zic "pt porno vreau cam, doamna, vreau sa mă uit la filme porno!" Posted image))
Ca sa scape de mine, a zis ca notează ca vreau instalare când sunt cam-uri disponibile, deci asta înseamnă ca nu mai instalează... tari rău ăștia de la digi!


Salut,

Imi pare rau pentru disconfortul creat,
Poti sa ma contactezi in privat pentru a putea verifica situatia ta in vederea oferirii unei solutii.

#7581
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 28.02.2007
Eu nu înțeleg de ce mi-ai spus să vb în privat, dând speranțe că ești guru de la Digi și rezolvi orice problemă, când “soluția” ta e că echipamentele comandate(SmartCard în cazul meu) se vor livra în ordine cronologică, în limita stocului disponibil și ca în momentul de față nu poți oferi un termen clar…

Edited by AlexEn, 24 April 2024 - 12:39.
NU MAI PUNE DATE PERSONALE PE FORUM!


#7582
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Fie vorba între noi, dar cu atitudinea asta nici nu meriți să fi ajutat...

#7583
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,458
  • Înscris: 03.04.2007
Va rog puțin ajutor.
Dețin un WiFi mesh Tp Link ONT de la care plec către alte 2 routere Conect Box (upc) cu cablu UTP.
Problema este ca cele 2 merg 2 zile după care nu mai am net, scot alimentarea 10 sec și își revin iarăși pentru 2-3 zile.
Am înlocuit Conect Box cu un tp link model mai vechi personal, aceleași simptome.
Cauze, soluții? Multumesc


ONT-ul este în bridge, am uitat sa mentionez

#7584
ionelp

ionelp

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 29.02.2024

View Postcsachiri, on 25 aprilie 2024 - 11:55, said:

Problema este ca cele 2 merg 2 zile după care nu mai am net, scot alimentarea 10 sec și își revin iarăși pentru 2-3 zile.

Pai daca tot continui sa le scoti din priza nu o sa gasesti cauza.
Mai bine te conectezi cu cablu la ele si intrii pe interfata de configurare si vezi care e buba.
Dar in primul rand ar fii indicat sa vezi intre ce echipamente se "opreste" netul

Daca ONT-u este in bridge inseamna ca doar un router e router, si restul trebuie sa fie in mod AP, si/sau cu DHCP dezactivat neaparat.

#7585
csachiri

csachiri

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,458
  • Înscris: 03.04.2007
Mulțumesc, DHCP nu este dezactivat.
Nici nu am fost destul de explicit, însă ai intuit bine, din ONT m-am conectat la TP Link, iar din el am plecat cu 2 cabluri utp,din LAN 1 și 2 , în alte 2 routere, le denumesc generic R1 și R2.
Ce ar trebui sa fac în setări sa merg din R2 cu alt cablu UTP către un al 3-lea router personal?

Edited by csachiri, 25 April 2024 - 15:07.


#7586
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,000
  • Înscris: 06.09.2004

View PostNikoroB, on 24 aprilie 2024 - 17:34, said:

Fie vorba între noi, dar cu atitudinea asta nici nu meriți să fii ajutat...
gigel voia sa ia marfa peste rand.

Edited by isr2002, 25 April 2024 - 16:17.


#7587
ionelp

ionelp

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 68
  • Înscris: 29.02.2024

View Postcsachiri, on 25 aprilie 2024 - 15:03, said:

Mulțumesc, DHCP nu este dezactivat.
Nici nu am fost destul de explicit, însă ai intuit bine, din ONT m-am conectat la TP Link, iar din el am plecat cu 2 cabluri utp,din LAN 1 și 2 , în alte 2 routere, le denumesc generic R1 și R2.
Ce ar trebui sa fac în setări sa merg din R2 cu alt cablu UTP către un al 3-lea router personal?

Pai in afara de TP-Linkul conectat la ONT nici un alt router/AP nu trebuie sa fie cu DHCP activ, de aici multe probleme.
Nu este indicat sa folosesti decat porturile LAN, portul WAN se va folosi doar la primul router conectat in ONT ( cum probabil este deja )
Daca problema asta e rezolvata, la R2 presupun ca intra cablu in LAN1, deci poti cascada oricate routere vrei in celalalte porturi de LAN disponibile

#7588
alex342

alex342

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,648
  • Înscris: 23.09.2017
In contul online digi.ro exista campul "Confidentialitate" si apoi "Setari date de contact". Am un numar de telefon (printre altele) pe care nu il mai folosesc. Cum il pot scoate de acolo?

#7589
Morphinus

Morphinus

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,917
  • Înscris: 29.09.2010
Suni in CC si un operator poate modifica si acest aspect.
Sa le editezi tu nu poti, singura optiune disponibila fiind sa adaugi doar...

#7590
gigi_4476

gigi_4476

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,393
  • Înscris: 28.02.2007

Vizualizare mesajNikoroB, pe 24 aprilie 2024 - 17:34, a scris:

Fie vorba între noi, dar cu atitudinea asta nici nu meriți să fi ajutat...
scuze, nu știam că trebuie să fac plecăciuni.
p.s. mai baga un i la "fi"-ul ăla, dacă tot te-ai dat deștept...

#7591
KENSINGTON

KENSINGTON

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,532
  • Înscris: 30.03.2005

 KENSINGTON, pe 29 martie 2024 - 19:02, a scris:

Am doua routere in cascada, după ont-ul Digi, Fiberlink  Popular.
Primul e ok, viteze wifi normale tot timpul, peste 6-700 Mbps.
Al doilea viteze la fel ok 1-2 zile după instalare, apoi trece la maxim 100 Mbps.
La instalare, pur și simplu am pus cablu cross-over intre cele doua routere, la restul setărilor nu am umblat.
Care ar putea fi cauza pentru care scade viteza pe router 2 dupa 1-2 zile ? Când al doilea era instalat ca router principal, nu se întâmpla asta.

Găsit problema, setat canal = 36 la router 2, in loc de "auto" , totul e ok acum.
300-500 Mbps constant, pe router 2.

Edited by KENSINGTON, 28 April 2024 - 16:40.


#7592
radurus

radurus

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,028
  • Înscris: 16.06.2006
Salut.
Am un KAON AR4010.
Am observat de mai multe luni ca nu pot sa mai fac login pe interfata web la adresa 192.168.1.254:8899 cu user/user sau user/digi

Adica se incarca pagina dar butonul login nu face nimic.

E posibil sa nu mai fie compatibil cu browserele actuale?
Alte cauze?

#7593
crocko.dilul

crocko.dilul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,585
  • Înscris: 30.07.2007
O fi aia cu DHCP-ul? :P

Quote

1. Se configurează placa de reţea pentru obtinerea dinamică a adresei IP (DHCP) şi se conectează calculatorul în portul LAN1 al routerului. 2. Deschideţi un browser, introduceţi adresa http://192.168.1.254:8899 după care autentificaţi-vă cu username-ul user şi parola user. Apoi apăsaţi Login.

Ca idee, incearca si cu Edge.
Pentru camerele de supraveghere, cu port fwd, reusesc numai cu Edge in IE mode.

#7594
Drumroll

Drumroll

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.07.2021
Voua va merge net-ul in bucuresti? Careva din zona unirii sa confirme? Mie nu-mi merge de ieri cel putin de pe la amiaza(atunci am vazut ca nu merge). Am sunat la deranjmente si au zis ca anunta tehnicul, dar nu m-a contactat nimeni.

#7595
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,075
  • Înscris: 14.10.2008
Poate e doar la tine, daca era incident de retea, se remedia pana acum, la Bucuresti daca lucrezi la RDS, cam o saptamana pe luna esti detasat noaptea pentru avarii.

#7596
Drumroll

Drumroll

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 353
  • Înscris: 16.07.2021
S-a rezolvat. Nu era de la mine, probabil a fost la mai multi, de aia nu au mai sunat. Prin zona se fac niste treburi.. se ridica o cladire niua, desi nu cred ca e de acolo, si am mai vazut o masinarie de "forat" in alta aprte, scoteau ceva tevi nu ufoarte mari(nu pareau de apa) si alte chestii, poate are ceva legatura...  cine stie...

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate