Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Buna dimineata, ma poate ajuta si...

pentru cine a mai facut visinata

Ax hidrofor invarte greu
 Problema recepție

Credit nou,refinanțare,etc...

Incalzire procesor.

Plecari Grecia 2022
 Problema recuperare parola yahoo ...

Parere Ultrabook Asus Vivobook 14...

Problema AC Ford Focus MK3

Recomandare firma vanzare si inst...
 Bolt sau Uber

Temperatura vara in casa

Modem-stick care nu mai merge

cat costa renovarea unui apartame...
 

DIGI.NET - probleme cu serviciile, echipamentele etc.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
7023 replies to this topic

#2089
cristirg

cristirg

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,637
  • Înscris: 16.11.2012
am primit si eu de la RDS un stick/modem USB HUAWEI E3131H, dar nu stiu sa introduc bine cardul SIM,am scos capacul dar nu stiu cum trebuie bagat,adica trebuie sa bag tot plasticul ala albastru sau doar ala mic,si cat intra,cu cipul in sus ?

adica asa?:

[ http://s27.postimg.org/rmtdn1hqr/card_sim_800.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by cristirg, 16 October 2014 - 12:56.


#2090
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,716
  • Înscris: 04.09.2006

View Postadicontakt, on 16 octombrie 2014 - 09:55, said:

eventual un restart la calculator si incearca din nou

Și-a revenit singur pe la 19:30 fără să mai dau vreun restart la router sau la comp. Probabil că erau ceva probleme pe undeva pe traseu... Acum totul e OK.

#2091
pustiux

pustiux

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,208
  • Înscris: 27.05.2009
@cristirg - pune-l cu tablita in jos, coltul taiat spre exterior; daca te uiti atent ai o "poza" direct pe stick, cum se introduce.

#2092
alexandru_83

alexandru_83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 20.11.2010
Pentru Digi_Helper:

De joi,16.10.2014,nu functioneaza internetul la ai mei.Am deschis sesizarea cu nr. 2429042484 si am primit asigurari de la departamentul RC ca in aceeasi zi cineva o sa vina la locatie pentru remedierea problemei.Nici pana in ziua de astazi nu a ajuns cineva...Se poate oferi un termen de rezolvare a problemei?

Edited by alexandru_83, 20 October 2014 - 07:33.


#2093
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 18,855
  • Înscris: 08.12.2008
termenul il ai in contractul semnat cu rds.

#2094
alexandru_83

alexandru_83

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 821
  • Înscris: 20.11.2010
Lucrezi la rcs sau de ce raspunzi in locul lui digi_helper?

Edited by alexandru_83, 20 October 2014 - 09:16.


#2095
DIGI_Helper

DIGI_Helper

    Senior Member

  • Grup: Helper
  • Posts: 7,962
  • Înscris: 16.04.2014

View Postalexandru_83, on 20 octombrie 2014 - 07:33, said:

Pentru Digi_Helper:

De joi,16.10.2014,nu functioneaza internetul la ai mei.Am deschis sesizarea cu nr. 2429042484 si am primit asigurari de la departamentul RC ca in aceeasi zi cineva o sa vina la locatie pentru remedierea problemei.Nici pana in ziua de astazi nu a ajuns cineva...Se poate oferi un termen de rezolvare a problemei?

Am preluat situatia.
Se va solutiona intr-un timp cat mai scurt.

#2096
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Referitor la problema deschisa aici

Quote

si dupa nenumarate sesizari s-ar fi dat solutia unui upgrade de retea
Ca fapt divers daca cineva de aici care lucreaza in rds stie  ce insemna ca timp si etape tehnice un upgrade de retea 2G la 10G ?
Mai exact in acest moment sistuatia retelei este astfel : ont client --->olt Videle-1G---gsd Videle --2G--dr Alexandria
PS: intamplator cunoasteti cazuri in care upgradele de la 1G sau 2G la 10G nu a rezolvat problema largimii de banda pentru clienti ?
Multumiri anticipate

Edited by jjohnny29, 21 October 2014 - 18:49.


#2097
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,580
  • Înscris: 14.10.2008
E bine si asa, sa zici mersi ca nu ai EoC, casele din Videle poate ca au mizeria aia.

#2098
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Initial cand a intrat rds-ul in oras am instalat pentru vre-o 2 luni eoc-ul dupa care am trecut pe business , un an jumate mai tarziu am reusit sa obtin si abonamentul FB1000 dupa mai multe demersuri . Orasul este cablat astfel - blocurile ont-uri pe scara si clientii cablati direct cu coaxial sau ftp functie de serviciile solicitate cu abonamente de 20, 50 ,100 mai nou cativa abonati cu fb200 , la case doar 20 si 50 via eoc 21 , iar de curand am auzit ca s-au facut si instalari de tip business via eoc 21 ; pot spune pentru moment ca sunt singurul fericit cu fb1000 , din pacate din urma cu 15-20 de zile sau degradat parametrii pe fb1000 ; situatie nu chiar asa de grava a fost si in urma cu 4-5 luni dar sa rezolvat cu un upgrade de la 1G la 2G in statia OLT.  Sper sa se rezolve si acum definitiv

#2099
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,580
  • Înscris: 14.10.2008
Esti la bloc sau la casa? Din fericire in Slatina cablasera toate casele cand a aparut mizeria de EoC, la mine care m-au instalat in mai 2012 la vila (iulie 2009 la bloc) cu fibra si ONT, s-au gandit in martie 2012 la EoC dar nu aveau de unde sa il alimenteze, nefiind stalpi ci doar un gard. Posted Image

#2100
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
La casa

#2101
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,580
  • Înscris: 14.10.2008
Dintre cei ghinionisti cu EoC la casa, se pare ca numai tu ai reusit sa invingi. Avem pe aici zeci de cazuri.

Ce marca de ONT ai?

#2102
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 229,403
  • Înscris: 08.10.2015

View Postjjohnny29, on 21 octombrie 2014 - 21:28, said:

La casa

Interesant. Deci reteaua e de tip EoC, dar tu ai reusit sa obtii FTTH. Acum nu mai merge bine din cauza ca latimea de banda alocata pentru orasul tau nu e suficienta, probabil. N-ai ce face decat sa astepti un upgrade.

#2103
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,580
  • Înscris: 14.10.2008
Nu e suficienta pentru FL 1000, pentru abonamentele mici la bloc si EoC e suficienta.

#2104
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 229,403
  • Înscris: 08.10.2015
Pai da, de aia. Ei au luat in calcul doar abonamentele alea mici, de pe EoC...

#2105
jjohnny29

jjohnny29

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 69
  • Înscris: 30.06.2008
Am reusit prin prisma faptului ca am ales sa optez pentru servicii tip business iar ulterior am adaugat fb1000 , referitor la banda se exclude problema unei congestii deoarece incarcarea pe intreg orasul este de doar 200...400 mbps maxim tinand cont ca exista uplink de 2G prin doua port channel-ri a cate 1G. ONT - ul este zte-ul cu toate cele 4 porturi Gb  , porturile 1-3 pentru business, port 4 pentru rezidential (fb1000)

#2106
Neaceasca85

Neaceasca85

    Forumist din Slatina, Olt

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 80,580
  • Înscris: 14.10.2008
Ah, ai si abonamentul business cu 3 IP-uri si cel casnic, beton sa folosesti asa tot ONT-ul. Sigur te-ai imprietenit cu ei de stii atatea detalii tehnice. Viteze mici pe business, mici, mici, mici, au marit 15-le meu la 50, de fapt 47 mbps, ca sa nu fie ridicol de putin.

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate