Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

DIGI.NET - probleme cu serviciile, echipamentele etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
7515 replies to this topic

#19
tonee

tonee

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 742
  • Înscris: 30.06.2006
Sa va expun si voua problema mea.

In luna septembrie 2009 si-au incheiat parintii mei, intr-un sat din Bihor, un abonament Digi Tel 2 Nelimitat (Fix + Mobil) si cu port de date activ (384 kbps)!

Netul a mers ok. In urma cu 2 saptamani au aparut prin acel sat agentii RDS si au incheiat multe contracte majoritatea abonatilor folosind si internetul prin fixomobil.
In urma cu o saptamana a inceput sa mearga foarte prost internetul...multe intreruperi, se deconecteaza messengerul, nu raspunde la ping sau apar pierderi 25-50%. Nu se poate accesa nici un site...uneori dupa cateva minute isi revine si functioneaza iar 15-20 min...dupa care iar apar pierderi. Alteori nu isi revine defel pana cand dau disconnect si connect din nou.
Aceste probleme apar cel mai frecvent seara sau in weekend tot timpul.
Eu ma gandesc ca ateasta problema apare datorita supraaglomerarii celulei, tinant cont ca este un singur site ce acopera tot satul (2 sectoare ale sitului) iar acest site binenteles ca mai acopera si alte sate unde banuiesc ca vor fi si acolo numerosi abonati.

Am facut o sesizare sambata cand am trecut pe la parintii mai prin sat. Am expus operatoarei toate problemele...i-am spus chiar si care este banuiala mea...i-am dat si numarul de identificare al celulei pentru a putea verifica. Mi-a dat numar de inregistrare al sesizarii si m-a intrebat cand ma aflu la locatie pentru a fi contactat de cineva de la tehnic. Am stabilit ca pana duminica la ora 15 iar ea a spus ca ma va contacta cineva de la tehnic. Din pacate nu m-a contactat nimeni iar acum nu are rost sa mai fac sesizare intrucat nu ajung in locatie pana in weekend.
Mi-a mai trecut prin cap eventual sa instalez un program in genul cum erau pe vremea dial-upului pentru a tine conexiunea activa....sa faca continuu un download mic...minimum posibil. Stiti cumva sa imi recomandati si un astfel de program?


Dupa parerea voastra care ar fi cauza acestor probleme si in ce masura credeti ca le vor rezolva cei de la RDS?

#20
Alberts79

Alberts79

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 18
  • Înscris: 01.12.2009
Sunt si eu interesat  de un net la digi , nush daca e bun degeaba sp fitmele de net ca sunt bune ,,, vreau parerea poporuleu . Astept raspuns cam cat de bun este

#21
danutz1

danutz1

    In zona

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 14,113
  • Înscris: 20.01.2007
Daca ne spui si pe intelesul nostru iti vom raspunde. Despre care net doresti pareri, fix sau mobil?
Fiecare are topicul lui si iti poti face o parere. Folosesc netul mobil si sunt multumit de el, mai putin de oamenii de la RC si din casierii.

#22
maistoru

maistoru

    ex

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,736
  • Înscris: 10.05.2008
stoc stick azi dimineata in bucuresti

Alunisului
Apusului
Auchan
Aviatiei
Berceni
Camil Ressu
Cora
Dr. Taberei
Libertatii
Maniu
Mihai Bravu
Oltenitei
Socului
Straduintei
Tei
Toporasi
Uioara
Uverturii
Vacaresti
Vitan
Rahova
Crangasi

0
2
0
7
20
1
0
2
0
0
4
9
20
24
0
12
0
4
23
0
1
0

#23
SupraD0za

SupraD0za

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 07.11.2009
Problema mea, expusa la threadul cu viteze: http://forum.softped...p;#entry7786544

#24
SupraD0za

SupraD0za

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 07.11.2009

 maistoru, on 9th February 2010, 10:52, said:

stoc stick azi dimineata in bucuresti

Alunisului
Apusului
Auchan
Aviatiei
Berceni
Camil Ressu
Cora
Dr. Taberei
Libertatii
Maniu
Mihai Bravu
Oltenitei
Socului
Straduintei
Tei
Toporasi
Uioara
Uverturii
Vacaresti
Vitan
Rahova
Crangasi

0
2
0
7
20
1
0
2
0
0
4
9
20
24
0
12
0
4
23
0
1
0

Maistoru, ti-am trimis si un pm dar nu stiu adca a ajuns pt ca nu-mi apare la Sent.

Stii cumva daca la ora actuala nu este intr-adevar niciun stick internet pe stoc in tot Bucurestiul si ca vor veni, poate in 2 saptmani, asa cum mi-a spus reprezentantul de la sediul Rahova?
Sunt dispus sa merg la orice sediu din Bucuresti ca sa il ridic.
Poate ma poti ajuta cu un numar de telefon, o locatie sau o adresa de email unde ma pot adresa sa aflu cum pot intra cat mai repede in posesia stickului.
Multumesc mult!

#25
sor1

sor1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 17
  • Înscris: 26.11.2009
Iata cum merge netul la mine astazi:
[ http://www.speedtest.net/result/718372992.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
PLATESC pentru 100 Mb/s,dau telefoane in disperare,cred ca telefonul costa mai mult decat netul,de scris am scris si nu am primit nici un raspuns.
Nu am alta alternativa findca as renunta imediat la DIGI net.

#26
Blackhawk

Blackhawk

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,785
  • Înscris: 04.11.2005
Pentru ca PLATESTI pentru asa ceva trimite un mail la [email protected]

Chill for God's sake :D

#27
t0mi

t0mi

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 328
  • Înscris: 13.11.2003
Nu stiu daca postez in zona care trebuie, dar am nevoie de o lamurire. Cum pot instala stickul de 7,2 (care nu am idee ce model este) pe mac book cu os x 10.6? Pe laptopul cu xp sp2 merge perfect. Orice idee e binevenita, pe google nu am gasit mare lucru, la rds fetele de la ghiseu probabil nu stiu ca mai exista si altceva decat windows (si pe carticica din cutia modemului scrie ca merge si pe mac)

#28
rcoNNN

rcoNNN

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 19.02.2010
salut, am de cativa ani buni un pc + net fiberlink de la rds . Pc-ul nu este praf dupa parerea mea dar nici foarte bun nu e.

De cateva zile tin un server pentru un joc numit counter strike 1.6, acasa . Eu doresc sa il tin non stop dar nu pot deoarece imi cade netul dupa 24 ore de pc pornit.

Care este problema si cum se poate rezolva ?

#29
claudiuu

claudiuu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 441
  • Înscris: 08.02.2010
Solutie: pune-ti serverul pe server specializat. Gasesti multe pe net.
Raspuns la mesajul tau: trebuie sa fie de la net. Suna la fiberlink si intreaba despre aceasta problema  :peacefingers:

#30
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Adica cum cade? Ce simptome prezinta?

#31
kineceler

kineceler

    witch king

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,995
  • Înscris: 16.05.2009
Întrebare pentru inițiator. Electricitatea funcționează? 24/24, 7/7? Dacă răspunsul este "nu" ai găsit și cauza problemei. Se schimbă ip-ul odată cu resetarea switch-urilor care inevitabil merg cu energie electrică din sen.

Edited by kineceler, 19 February 2010 - 19:50.


#32
worlds_pain

worlds_pain

    Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 296
  • Înscris: 11.03.2008
se poate intampla sa se deconecteze singur de la internet daca calculatorul nu mai este folosit, citisem pe undeva ca exista si un automatism din-asta da nu mai stiu pe unde  :mellow:

#33
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,083
  • Înscris: 08.10.2015
Nu cade nimic daca PCul nu e folosit, dau drumu' la computer si ma conectez si ramane asa pana ma deconectez sau pica curestul sau este o problema pe sarma / traseu si conversatia dintre PCul meu si serverul PPPoE e intrerupta.

#34
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007
salutare am si eu o problema cu modemul meu mf110. Aparent s-a ars nu stiu de ce, eu l-am folosit la un laptop dar am incercat si pe alte pc-uri dar nu il detecteaza nu se aprinde nu face nimic. Care este procedura sa il duc la garantie il probeaza si daca nu merge imi da altul sau tb sa asept sa se intoarca de la garantie sau cum se procedeaza?

#35
mrrulebender

mrrulebender

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 22.02.2010

 ghineabogdan07, on 25th February 2010, 08:49, said:

salutare am si eu o problema cu modemul meu mf110. Aparent s-a ars nu stiu de ce, eu l-am folosit la un laptop dar am incercat si pe alte pc-uri dar nu il detecteaza nu se aprinde nu face nimic. Care este procedura sa il duc la garantie il probeaza si daca nu merge imi da altul sau tb sa asept sa se intoarca de la garantie sau cum se procedeaza?

Il duci la service si gata. Cei de acolo il testeaza si daca nu merge il vor inlocui. Nu cred ca se repara stickurile.

#36
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 387
  • Înscris: 21.11.2007
Da, dar vreau sa stiu daca trebuie sa astept un timp pana il vor testa sau lucrul acesta se face pe loc. Daca nu merge imi da altul pe loc?asta daca au.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate