Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info certificate digitale COVID-19

COVID-19: Raportari · Stiri Oficiale

Info Coronavirus/Vaccin vs. Fake News

Informatii utile stare de alerta
 Taiere lastari nuc crescuti din b...

Ce sa fac pentru ca Google sa-mi ...

Avast problema

Poti ramane fara C.I. - Proiect d...
 A murit Louie Anderson

Trusa de filiere si tarozi lidl

Data maxima a venirii lui Isus

Ce detergent cu spumare redusa fo...
 Cum stiu ce dimensiuni sa cumpar ...

Poze cu transformari

QNAP QHora-301W

Masina spalat vase - vas expansiune
 

DIGI.NET - probleme cu serviciile, echipamentele etc.

* * * - - 2 votes
  • Please log in to reply
6620 replies to this topic

#1
ciuly

ciuly

    dus cu pluta pe apa sambetei

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,844
  • Înscris: 17.03.2004
aici se vor concretiza TOATE discutiile despre ce e in titlu si descriere. daca aveti impresia ca sunteti mai "special", va inselati. creand un topic nou pe acest subiect va atrage automat, in functie de cheful moderatorului (si repet, citit regulile ariei telecom daca nu ati facut-o) fie stergerea lui fara nici o notificare, fie inchiderea lui sau, in cel mai bun caz, alipirea lui la acest topic. si poate, in unele cazuri (eu de ex) se va solda si cu warn/suspend, dupa caz.

cu timpul, pt ca topicul sa nu creasca prea kilometric, discutiile vechi vor fi "rupte" incepand cu postul nr 2 pina la penultima pagina sau unde o fi in asa fel incat sa nu ramana ultima discutie in aer; iar aici se va adauga link catre topicul nou creat cu discutiile vechi, care va fi inchis.
daca cumva topicul creste prea mult fara sa operam, da-ti un PM/report si moderatorii se vor ocupa sa il mentina in parametrii "normali".
nu spun acuma un numar maxim de pagini pt ca nu stiu cum va evolua situatia. vom vedea.

nu uitati sa luati in considerare primul post de aici (de unde se continua acest topic dealtfel): http://forum.softped...howtopic=618566

#2
dany23ro

dany23ro

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,556
  • Înscris: 16.08.2007
Deschid acest subiect pentru ca sunt foarte dezamagit de reactia celor de la rds.De cateva luni ma chinui sa iau un stik de internet.Si nici pana azi cand am fost la sediul lor nu am reusit sa iau.De fiecare data sunt la Call-Center si sunt informat de stocul de stikuri pentru internet.Si azi am sunat si m-au informat ca gasesc stikuri la o sucursala mai departe de mine.dar cuviincios am mers la sediul din zona respectiva a orasului si m-am asezat frumos la coada formata.si am stat si am stat pana ce operatoarele au spus ca ultimul stik de internet s-a dat si ca nu mai avem ce sa mai asteptam ca asta e situatia....o parte din cilentii aflati la coadat si in fata mea au inceput sa ceara explicatii despre stikurile respective.ca au sunat la call center si le-au dat informatii ca sunt.unul din clienti a sunat de fata cu cele de la caserie la call center si i sa spus ca mai sunt stikuri,desi cei de la caserie spuneau ca nu exista.
Ma gandesc eu ca aceste informatii se pot actualiza online....pentru a nu ne mai pune pe drumuri degeaba.
oricum in general se dau pe sub mana,daca esti si ai cunostinte la rds sigur iei,daca nu stai la cozi interminabile ca sa ti se spuna ca sau terminat si ca nu mai are rost sa te strofoci.Iar la intrebarea cand vor veni...raspunsul este"nu stim mai sunati la Call-Center sau revenit maine poimaine.
Poate sesizam si facem o petitie online cum sa facut si cu grila analogic.ca odata ce sunam la Call-Center sa primim si o confirmare ca nu mergem degaba la sediul Rds si ca odata ce am sunat putem sa mergem in siguranta la sediul indicat de operat si sa ne ridicam Stikul pentru internet.

Edited by dany23ro, 04 February 2010 - 21:25.


#3
stiinta_craiova

stiinta_craiova

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 31.08.2009
sal sunt din craiova , am facut cerere telefonic pt un stick acum exact o luna ,urmand ca ei sa ma sune. am asteptat 3 saptamani si i-am sunat din nou, si mi s-a spus ca vor urgenta comanda, si azi surpriza, am fost sunat ca maine sa ma prezint cu buletinul (dar intr-un alt cartier, nu unde locuiesc eu). cand i=am zis ca eu nu stau in cartierul respectiv a zis ca acolo sunteti arondat. Asa ca maine sper sa ma intorc cu stickul acasa. maine seara va spun. bafta tuturor!

#4
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 26,694
  • Înscris: 16.12.2006
asta tine mai mult de aria GSM&Telecomunicatii, decat de aria TV :)

#5
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,711
  • Înscris: 10.05.2008
stocul de stickuri se reactualizeaza in fiecare dimineata.

#6
stiinta_craiova

stiinta_craiova

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 31.08.2009
Am luat stick-ul , (7.2) l-am testat. E OK pt web , email, descarcare mp3(1min), descarcare videoclip de 33 de mb cu uTorrent (12min). am avut posibilitatea sa nu platesc stickul timp de 3 luni, dar am preferat sa mai dau 10 lei si sa trec la FB2 incepand cu 1Martie. Sunt multumit
[ http://www.speedtest.net/result/706891351.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/706892934.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
[ http://www.speedtest.net/result/706895846.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Edited by stiinta_craiova, 05 February 2010 - 18:59.


#7
w21

w21

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,385
  • Înscris: 04.04.2008
cum dracu ai prins tu 11Mbps pe un modem capabil de 7.2Mbps ? :D

Edited by w21, 05 February 2010 - 20:30.


#8
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

View Postw21, on 5th February 2010, 20:29, said:

cum dracu ai prins tu 11Mbps pe un modem capabil de 7.2Mbps ? :D

Antivirusu', deh!

#9
stiinta_craiova

stiinta_craiova

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,100
  • Înscris: 31.08.2009

View Postfilip.serban, on 5th February 2010, 22:44, said:

Antivirusu', deh!
am avut Avira activat
fara uTorrent deschis

#10
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,711
  • Înscris: 10.05.2008
Alunisului
Apusului
Auchan
Aviatiei
Berceni
Camil Ressu
Cora
Dr. Taberei
Libertatii
Maniu
Mihai Bravu
Oltenitei
Socului
Straduintei
Tei
Toporasi
Uioara
Uverturii
Vacaresti
Vitan
Rahova
Crangasi
5
40
0
26
26
9
0
15
22
0
29
17
40
34
29
33
26
31
34
0
17
0
stocul de stikuri de azi dimineata

Edited by maistoru, 08 February 2010 - 10:30.


#11
daniel1999

daniel1999

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 281
  • Înscris: 07.04.2009

View Postmaistoru, on 8th February 2010, 10:29, said:

stocul de stikuri de azi dimineata

tu te chinui sa le afisezi aici si cand vrei sa te duci sa iei din casierie nu gasesti :thumbdown:
vezi Doamne sunt rezervate....
revin la ideea de baza: amatorism, plimbat, pus oamenii pus pe drumuri
e vorba de majoritatea angajatilor rds
maistoru, apreciem eforturile facute

Edited by daniel1999, 08 February 2010 - 11:40.


#12
ghineabogdan07

ghineabogdan07

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 385
  • Înscris: 21.11.2007
Am luat si eu un modem zte mf110 de 7.2 din Buzau. Ma bucur ca am prins de 7.2

#13
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009

View Postghineabogdan07, on 8th February 2010, 15:13, said:

Am luat si eu un modem zte mf110 de 7.2 din Buzau. Ma bucur ca am prins de 7.2
s-a dat drumul la net mobil in bz.?

#14
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,711
  • Înscris: 10.05.2008

View Postdan965, on 8th February 2010, 16:56, said:

s-a dat drumul la net mobil in bz.?
DA

#15
EviscEratoR

EviscEratoR

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 14.11.2006
Salut,

Imi cer scuze daca s-a abordat deja aceasta tema in topicurile mai vechi: in Popesti-Leordeni, la aproximativ 10km linie dreapta de la Piata Unirii, exista acoperire 3G DIGI.NET?

Multumesc.

#16
stephano

stephano

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,832
  • Înscris: 27.01.2008
salut.am un modem usb zte m100 de la rcs si de cateva zile cand dau sa-l pornesc imi zice in fereastra lui....not found.am incercat,am dezinstalat programul din control panel,am bagat modemul in usb,sa instalat din nou...si nimic.help!! :worthy:

#17
maistoru

maistoru

    un-official Helper

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,711
  • Înscris: 10.05.2008

View PostEviscEratoR, on 8th February 2010, 17:06, said:

Salut,

Imi cer scuze daca s-a abordat deja aceasta tema in topicurile mai vechi: in Popesti-Leordeni, la aproximativ 10km linie dreapta de la Piata Unirii, exista acoperire 3G DIGI.NET?

Multumesc.
in popesti-leordeni s-au dat primele fixomobile cu internet activ. posibil insa sa nu fie inca HSDPA.

#18
dan965

dan965

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 733
  • Înscris: 13.10.2009
daca am abonament de 2 euro fix+mobil si as vrea si net mobil ce presupune asta?sa refac abonamentul pentru a primi un fixmobil cu netul activat?fixmobilul pe care il am acum nu suporta.
maistoru?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate