Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE

probleme domeniu sau configuratie...
 Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5

Recomandare pentru un acoperis di...
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#181
woe

woe

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 473
  • Înscris: 16.11.2005
Salut,

Am un stick/modem de internet Huawei E172 fost pe Vodafone abonament si acum e deblocat si sta. Ma intereseaza intr-o locatie care sigur nu e pe harta, dar in care se receptioneaza semnal pt. telefonie mobila Digi (verificat cu un telefon), daca pot sa fac un abonament de internet, sau pot sa rog o ruda apropiata care are Fiber Link sa solicite un sim pt. mine? Conform acestui comunicat http://www.zf.ro/bus...net-3g-5583731/ ar trebui sa aiba minim viteza EDGE.

Pot testa in vreun mod latimea de banda oferita in locatia in care am nevoie? Mersi.

Edited by woe, 15 May 2010 - 19:18.


#182
TrueBSD

TrueBSD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 17.11.2006

View Postdaria02, on 15th May 2010, 16:56, said:

va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema
vreau sa folosesc SIM-ul de la rds pe care l-am primit odata cu modem-ul pentru internet pe un telefon mobil
nu stiu ce setari sa fac iar cei de la relatii cu clientii mi-au zis ca nu ofera asistenta pentru acest lucru (cica trebuie folosit doar in modem)
telefonul este un samsung C6625 cu windows mobile
multumesc anticipat
am incercat cu internet la apn dar nu merge (la setarile de la gprs)

Creezi o conexiune GPRS cu urmatoarele date:

User: TIM
Pass: TIM
APN: internet

Restrat la Win si incerca sa te conectezi, daca intampini probleme te rog sa dai un reply.

#183
tibi_72

tibi_72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 468
  • Înscris: 30.09.2007

View PostTrueBSD, on 15th May 2010, 20:44, said:

Creezi o conexiune GPRS cu urmatoarele date:

User: TIM
Pass: TIM
APN: internet

Restrat la Win si incerca sa te conectezi, daca intampini probleme te rog sa dai un reply.


am reusit pana la urma
era o conexiune creata in proxy (la vodafone live?????? - de unde nu stiu deoarece telefonul e cumparat azi si a fost sigilat iar singura cartela bagata a fost cea de la digi)
dupa ce am sters-o a mers netul
multumesc pt ajutor

#184
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,511
  • Înscris: 16.12.2006

View Postwoe, on 15th May 2010, 20:18, said:

Salut,

Am un stick/modem de internet Huawei E172 fost pe Vodafone abonament si acum e deblocat si sta. Ma intereseaza intr-o locatie care sigur nu e pe harta, dar in care se receptioneaza semnal pt. telefonie mobila Digi (verificat cu un telefon), daca pot sa fac un abonament de internet, sau pot sa rog o ruda apropiata care are Fiber Link sa solicite un sim pt. mine? Conform acestui comunicat http://www.zf.ro/bus...net-3g-5583731/ ar trebui sa aiba minim viteza EDGE.

Pot testa in vreun mod latimea de banda oferita in locatia in care am nevoie? Mersi.
daca ai semnal pe Digi Mobil acolo, ai acoperire si pentru netul mobil :)

daca nu ai internet pe linie fixa de la rds, poti sa-ti iei sticku pe numele tau, dar platesti abonament 15 lei si cumperi modemul cu 55 de euro ( nu se da doar cartela sim, trebuie sa iei si sticku) !

daca ai prieteni cu Fiber Link 2, pune-i pe ei sa-si ia ( il ridica cu abonament 0 si in custodie) si pe urma o sa testezi cu modemul lor (daca ti-l imprumuta) !

inca ceva, reteaua Digi Mobil este doar 3G, asa ca nu se pune problema de EDGE sau GPRS !

daca reteaua este HSDPA ai 7,2 Mbps, daca este 3G simplu ai 384 Kbps !

bafta :)

#185
cristipurdel

cristipurdel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 28.01.2007

View PostTrueBSD, on 15th May 2010, 20:44, said:

Creezi o conexiune GPRS cu urmatoarele date:

User: TIM
Pass: TIM
APN: internet

Restrat la Win si incerca sa te conectezi, daca intampini probleme te rog sa dai un reply.
Si pentru android sau symbian ce setari ar trebui facute?
Un tutorial video ar fi perfect  :thumbup:

#186
dninelg

dninelg

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 178
  • Înscris: 11.10.2007
http://www.zf.ro/bus...platesc-6139886

#187
TrueBSD

TrueBSD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 17.11.2006

View Postcristipurdel, on 16th May 2010, 20:31, said:

Si pentru android sau symbian ce setari ar trebui facute?
Un tutorial video ar fi perfect  :thumbup:

Am sa incerc sa gasesc timpul si dispozitia necesara sa incropesc si un tutorial video.
Din cate imi aduc aminte am setat RDS pe un HTC si nu a fost mare lucru si merge super.
Am sa te rog sa imi oferi mai multe detalii sa te pot ajuta pas cu pas daca nu te descurci pana incropesc si tutorialul.

#188
cristipurdel

cristipurdel

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 28.01.2007

View PostTrueBSD, on 22nd May 2010, 23:00, said:

Am sa incerc sa gasesc timpul si dispozitia necesara sa incropesc si un tutorial video.
Din cate imi aduc aminte am setat RDS pe un HTC si nu a fost mare lucru si merge super.
Am sa te rog sa imi oferi mai multe detalii sa te pot ajuta pas cu pas daca nu te descurci pana incropesc si tutorialul.
Pe un HTC N1 2.1
Cred ca trebuie sa bag setari la APN dar nu stiu care sunt.

#189
angelz

angelz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,844
  • Înscris: 01.12.2003
Am o mica problema  cu cei de la RCS-RDS si nu am reusit sa-i dau de cap pana acum.Am un prieten plecat in Marea Britanie cu care vorbesc destul de des .El are abonament la O2 , eu il sun de pe digi mobil.Pana acum nu am avut probleme cu facturile 100-140 de lei.Ultima factura a venit dublu si ceva peste obisnuit.Am cerut si factura detaliata sa fac lumina , 1 minut de convorbire 0.65 centi fara tva.Ma uit pe site-ul rds si vad tariful de 18 centi si dupa cateva cautari mai indelungate gasesc si 65 centi pentru "uk mobile others".Nu am gasit nicaieri care ar fi retele "ieftine" si care ar fi cele "scumpe".Am sunat si la serviciul clienti , insa fara rezultat.Singurele raspunsuri pe care le-am primit au fost sa caut pe google si ca se face o centralizare si va fi afisat pe pagina rdstel cand vor muschii lor.
        Poate am vorbit mai mult , poate nu , astept si 2 facturi detaliate mai vechi sa vad daca a fost acelasi tarif , dar totusi vreau si eu sa stiu care sunt retelele mobile care intra in categoria de 18 centi  si care sunt cele de intra la categoria  mobile others in Marea Britanie.Multumesc

#190
alexa32

alexa32

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,293
  • Înscris: 12.08.2006
Eu sun des in UK de pe Digi pe Virgin si ma tarifeaza cu 18centi.
  Au fost apeluri cand m-au tarifat cu 8 centi desi sunam pe mobil.
  Fa o sesizare la o casierie, ca au probleme cu facturarea apelurilor,n-au cum sa tarifeze cu 65 centi o convorbire normala pe mobil in UE.
  Ala de la RC a zis asa ca sa scape de tine,ca i-ai pus o problema prea complicata.

#191
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,511
  • Înscris: 16.12.2006
in mod normal apelurile pe fix in statelele UE, deci si UK sunt tarifate cu 8 centi in cadrul abonamentul asociat si cu 5 centi in cadrul abonamentului de 2 euro; daca suni in UK pe mobil, tarifele ar fi 18 centi la asociat si 12 centi la abonamentul de 2 euro :)

#192
angelz

angelz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,844
  • Înscris: 01.12.2003
Am cerut ceva facturi detaliate mai din urma si din altul trecut.Pana acum fusesem taxat cu 8 centi.Am fost pana la "reprezentanta" unde am aflat ca s-au marit tarifele din aprilie si ca au anuntat pe canalul lor TV si in presa scrisa (se pare ca sunt total pe langa ce se intampla ca eu nu am vazut pana acum pe undeva).Asta e , daca s-au marit o sa platesc factura , desi nu sunt impacat cu ideea.Totusi nu am reusit sa aflu care sunt retelele pe care RCS-RDS le considera mari.Nici la RC nu am reusit , nici pe site nu scrie .Pana la urma am facut cerere la domn director ca sa aflu (am luat si nr. de inregistrare).Sper sa aflu....

#193
floriooo

floriooo

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 125
  • Înscris: 05.02.2008
am si eu o nelamurire, stickul digi mobil de 7,2 trebuie sa-l ridici numai din orasul in care locuiesti?
momentan stau in Bucuresti,nu pot lua stickul de aici?

#194
claudiu_1

claudiu_1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 17.10.2008
Intrebare: Puteti sa-mi spuneti daca pot folosi un Iphone 3G in reteaua RDS? Va multumesc. Va merge oare si internetul pe el?

#195
Frankie

Frankie

    Bad Motherfucker

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,577
  • Înscris: 13.04.2004

View Postclaudiu_1, on 2nd June 2010, 15:12, said:

Intrebare: Puteti sa-mi spuneti daca pot folosi un Iphone 3G in reteaua RDS? Va multumesc. Va merge oare si internetul pe el?
Da, pozitiv.

#196
claudiu_1

claudiu_1

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 320
  • Înscris: 17.10.2008

View PostFrankie, on 2nd June 2010, 15:21, said:

Da, pozitiv.
multumesc

#197
angelz

angelz

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,844
  • Înscris: 01.12.2003
Revin cu "noutati".Acum doua zile am primit sms ca sesizarea mea a fost rezolvata .Eu am intrebat care sunt retelele care intra la tarifare de 18 centi si care la 65 de centi.Cine s-a ocupat de problema mea probabil ori e prost ori e vaca.Raspunsul a fost  ca in UK tarifarea pe mobil este de 18 si 65 centi fara TVA.Cum d-zeu se face facturarea?Se pare ca nimeni nu stie , pe site nu scrie , dar totusi se factureaza.
Acum trebuie sa astept din nou un raspuns la cerere.

#198
dady_vale

dady_vale

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 11
  • Înscris: 18.05.2008
@angelz daca nu e deranj se poate da un nr de telefon? Maine ma duc si eu sa fac reclamatia in scris ca sa mi se dea nr de inregistrare apoi merg pana la OPC sa intreb ca acte imi trebuie sau cum sa procedez. Aceeasi problema am si eu tot cu Anglia iar nimeni nu stie ce sa raspunda sa ne tii la curent cu ce ai mai facut sau ce ti-au mai zis. Maine revin si eu cu niste detalii cu ce am facut.

Bafta

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate