Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Outlook e muta pe Android

Constructie Mun. Iasi. Casa P+1.

Cum mai rezolvati cu chiriasii ra...

Tastatura si mouse cu baterie int...
 AC Gree duce la palpait de becuri

Sfat / recomandare construire aco...

Cablu analog vs digital

Ce valoare stabiliti la RSSI la u...
 Sony FH 10W reparatie

Monitor cu consum URIAS

Topul rușinii la nivelul PE

probleme domeniu sau configuratie...
 Se poate vedea on-line filmul ...

Mazda 3 IV Sedan 2.0 e-SkyActiv-G...

NATO - Articolul 5

Recomandare pentru un acoperis di...
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#163
TrueBSD

TrueBSD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 17.11.2006

View Postcristipurdel, on 28th April 2010, 15:34, said:

Din moment ce il folosesc la calculator fara user si parola, si la mobile nu imi apare nimica, ar trebui sa se conecteze direct.
Stie cineva vre-un numar rds suport special pentru digi mobil?


Man, dashboardul acelui CPE RDS stie tot ce are de facut, inclusiv user si pass.
Am sa incerc sa fac si un tutorial pentru mobile.

#164
sg1973

sg1973

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 32
  • Înscris: 18.02.2009
Salut,

Daca am toate abonamentele (CATV, Digimobil, internet Fiberlink 1) si schimb tipul de contract de la Fiberlink 1 la Fiberlink 2...ma obliga contractual RDS ca timp de 15 luni sa nu pot rezilia contractul cu ei ?

Multumesc.

View PostDrag0n_X, on 26th April 2010, 15:28, said:

salutare astazi am fost sa imi iau digi mobilul si am vazut la o tipa in fata mea ca primeste un modem si o intreb pe doamna de acolo care e oferta etc.(aveam deja fiberlink1 si am trecut la fiberlink2) si am zis pe loc ca vreau si eu.. acum am venit acasa l-am instalat toate bune mi-au dat un modem ZTE MM110 pe care unii il blameaza altii il lauda... am viteze ok dar totusi cam mici.. intrebarea mea este: Daca pun cartela intr-un alt modem cumparat de mine se simte o diferenta semnificativa? adica se merita? si as mai avea o intrebare eu am ca mobil un huawei U1000s as putea sa iau un U1220S in loc? (doar pt soneria mp3 ma interesa :P ) multumesc



...te-au obligat contractual sa stai la ei abonat inca 15 luni ?

Multumesc.

#165
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005
Haideti sa va spun una buna in 20 aprilie am depus cerere de portare a unui numar de telefon fix DIN reteaua Romtelecom IN reteaua RDS fara sa ma sune nimeni sau sa imi zica cineva ceva astazi sa facut portarea cu succes dar sa vedeti surpriza telefonul fix de la Romtelecom intradevar nu mai merge adica nu mai am ton DAR INTERNETU MERGE BRICI DECI SE POATE TOTUSI DOAR INTERNET FARA TELEFON ASTA IMI ARATA CA NU E CUM SPUN EI SI CA TEHNIC SE POATE DOAR INTERNET FARA TELEFON CA NU VOR EI ASTA E ALTCEVA. Oricum sincer imi pare rau ca am renuntat la RTC dar ata ete acuma sper in vremuri mai bune.

#166
oldcalin

oldcalin

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 707
  • Înscris: 02.12.2006

View Postdanielavram, on 3rd May 2010, 20:31, said:

Haideti sa va spun una buna in 20 aprilie am depus cerere de portare a unui numar de telefon fix DIN reteaua Romtelecom IN reteaua RDS fara sa ma sune nimeni sau sa imi zica cineva ceva astazi sa facut portarea cu succes dar sa vedeti surpriza telefonul fix de la Romtelecom intradevar nu mai merge adica nu mai am ton DAR INTERNETU MERGE BRICI DECI SE POATE TOTUSI DOAR INTERNET FARA TELEFON ASTA IMI ARATA CA NU E CUM SPUN EI SI CA TEHNIC SE POATE DOAR INTERNET FARA TELEFON CA NU VOR EI ASTA E ALTCEVA. Oricum sincer imi pare rau ca am renuntat la RTC dar ata ete acuma sper in vremuri mai bune.

Foarte interesant, sa inteleg ca internetul ramane in continuare de la RTC?  sunt curios cind iti vor veni facturile de la RTC sa vedem ce s-a facturat pe acolo...

#167
omg99

omg99

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,914
  • Înscris: 06.04.2005

View Postoldcalin, on 4th May 2010, 18:08, said:

Foarte interesant, sa inteleg ca internetul ramane in continuare de la RTC?  sunt curios cind iti vor veni facturile de la RTC sa vedem ce s-a facturat pe acolo...

Pana la urma astazi au oprit si netu.
Vroiam doar sa arat ca nu e chiar asa cum spun ei ca nu se poate internet fara telefon si ca defapt ei ne baga pe gat linia telefonica care e uneori mai scumpa decat netu, chiar si daca a fost o greseala sau o erroare iata ca se poate.

#168
unchiujim

unchiujim

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,294
  • Înscris: 01.04.2007

View Postdanielavram, on 4th May 2010, 18:21, said:

Pana la urma astazi au oprit si netu.
Vroiam doar sa arat ca nu e chiar asa cum spun ei ca nu se poate internet fara telefon si ca defapt ei ne baga pe gat linia telefonica care e uneori mai scumpa decat netu, chiar si daca a fost o greseala sau o erroare iata ca se poate.
sigur ca tehnic se poate! comercial nu se poate.

#169
_TCornel_

_TCornel_

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 213
  • Înscris: 14.12.2006
Daca intereseaza pe cineva la caseria de pe Mihai Bravu 98-106 se dau SIM-uri.

Eu am luat o bucata ieri.  :thumbup:

Cartela este deja activata.

#170
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
Va rog sa ma scuzati pt ca am mai postat intrebarea asta si pe un alt topic..acolo nu raspunde nimeni...
  Un sim de voce pe care este activata optiunea de trafic date 10 lei/luna nelimitat poate fi bagat intr-un modem/stick ?  Nu am cum sa testez eu asta..as vrea sa cumpar unul si nu stiu daca ar functiona... un pic de ajutor ,va rog !
Iar daca  merge, recomandati vreun model anume ? Modemul s-ar folosi in Constanta..deci ar  putea duce teoretic 7,3 Mbps ...
    Multumesc si..rog moderatorii sa nu se supere !

#171
mrrulebender

mrrulebender

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 66
  • Înscris: 22.02.2010
Da, in principiu ar trebui sa mearga. Desi daca iti iei cu voce mai bine bagi cartela intr-un Nokia cu modem intern de 10 Mbps si il conectezi cu cablu de date la computer. Prinde semnal mai bine, are modem intern mai performant, si poti sa il folosesti si ca telefon.

Ca modele sunt destule mai ieftinele : C5, E52, 6700 Classic, 5630 XpressMusic.

#172
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
O mica recomandare daca se poate, ma întreba un amic despre un modem 3G (fix, mobil, nu conteaza > sa fie nou din magazin) sa poata baga cartela UMTS de la RDS în el
Diverse: Nu conteaza în ce magazin online/fizic se gaseste, doar sa fie cât de cât de buget, sa nu îi frâng buzunarul cu achizitia asta
Toate cele bune

#173
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,511
  • Înscris: 16.12.2006
o solutie ar fi modemul de la cartela pre-pay de internet de la vodafone, il gaseste cu 139 de ron :)

pe urma si-l decodeaza si poate sa-l folosi in orice retea 3G (UMTS) din Romania !

http://www.emag.ro/i...pK3565PrePayed1

#174
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
catalinman - Chiar nu ma asteptam sa gasesc modem 3G stick, eu am cautat pentru mine în momentul în care am trecut pe RDS si nu se gaseau deloc.
Foarte buna solutia, sper ca se decodeaza usor, vad ca au si de 7.2Mb > dar din experienta mea cu RDS... zici MC sa mearga si 1Mb/sec, oricum sa dea RDS drumul la banda, sa acopere macar 3.6Mb în practica si mai vorbim de modem de 7.2.Mb
Am vorbit cu el, este foarte multumit, el se uitase la http://www.pcgarage....dimax/3g-6200n/ , spera la o calitate a semnalului mai buna, eu nici nu am avut asa ceva dar cred ca îi ceva de genul asta: baga cartela UMTS si pe lânga faptul ca are semnal teoretic mai bun ca ala de pe stick > poate sa bage si cablul de fiberlink(daca are) sa dea internet catre alte 4 calculatoare
Cred ca 95% este aproape rezolvata treaba, stickul pus de tine = exact ce îi trebuie, acuma urmeaza putina munca de documentare despre decodare sa nu aibe surprize
Mc frumos

#175
TrueBSD

TrueBSD

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 74
  • Înscris: 17.11.2006

View Postdanielavram, on 3rd May 2010, 20:31, said:

Haideti sa va spun una buna in 20 aprilie am depus cerere de portare a unui numar de telefon fix DIN reteaua Romtelecom IN reteaua RDS fara sa ma sune nimeni sau sa imi zica cineva ceva astazi sa facut portarea cu succes dar sa vedeti surpriza telefonul fix de la Romtelecom intradevar nu mai merge adica nu mai am ton DAR INTERNETU MERGE BRICI DECI SE POATE TOTUSI DOAR INTERNET FARA TELEFON ASTA IMI ARATA CA NU E CUM SPUN EI SI CA TEHNIC SE POATE DOAR INTERNET FARA TELEFON CA NU VOR EI ASTA E ALTCEVA. Oricum sincer imi pare rau ca am renuntat la RTC dar ata ete acuma sper in vremuri mai bune.

Normal ca se poate oferi si net fara telefon, se da linia in acces total, se lanseaza o punte din DSLAM pe circuitul tau si gata.
Vrei sa piarda clienti pe VOCE daca se ofera numai servicii internet ... , doar traim in romania si asta ne ocupa majoritatea timpului  :thumbup:


View Postcatalinman, on 14th May 2010, 10:23, said:

o solutie ar fi modemul de la cartela pre-pay de internet de la vodafone, il gaseste cu 139 de ron :)

pe urma si-l decodeaza si poate sa-l folosi in orice retea 3G (UMTS) din Romania !

http://www.emag.ro/i...pK3565PrePayed1

Dureros e faptul ca sunt ZTE-uri  :thumbdown: , sunt pacatoase, la decodare e posibil sa il pierzi in mijlocul operatiiei ....
Va recomand Huawei E220, Huawei E272 ...

#176
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
TrueBSD -  Eu tot cautai sa vad ce firma îs, stiam ca Vodafone foloseste Huawei, daca îs ZTE... NU, eu am primit modem ZTE si am scapat repede de firma asta, îi pacatoasa fata de ce livra RDS înaintea (Huawei)
Acuma sa vad unde gasesc în magazin: Huawei E220, Huawei E272, SH nu prea vreau, stiu ca la SH cred ca gasesc E220 la 50 de ron, dar nu vreau sa fac asa ceva, prefer sa cumpar din magazin (cu atât mai mult ca acuma nu îs banii mei la mijloc)
Toate cele bune

#177
derutatu667

derutatu667

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,608
  • Înscris: 27.11.2007
am gasit un telefon care duce teoretic 3,6 la un pret foarte bun (sh)... lg ku970 shine. L-am testat..din pacate in localitatea unde se foloseste (la 20 km de C-ta) semnalul e destul de slab....

#178
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,511
  • Înscris: 16.12.2006

View PostMV2Player, on 14th May 2010, 10:49, said:

catalinman - Chiar nu ma asteptam sa gasesc modem 3G stick, eu am cautat pentru mine în momentul în care am trecut pe RDS si nu se gaseau deloc.
Foarte buna solutia, sper ca se decodeaza usor, vad ca au si de 7.2Mb > dar din experienta mea cu RDS... zici MC sa mearga si 1Mb/sec, oricum sa dea RDS drumul la banda, sa acopere macar 3.6Mb în practica si mai vorbim de modem de 7.2.Mb
Am vorbit cu el, este foarte multumit, el se uitase la http://www.pcgarage....dimax/3g-6200n/ , spera la o calitate a semnalului mai buna, eu nici nu am avut asa ceva dar cred ca îi ceva de genul asta: baga cartela UMTS si pe lânga faptul ca are semnal teoretic mai bun ca ala de pe stick > poate sa bage si cablul de fiberlink(daca are) sa dea internet catre alte 4 calculatoare
Cred ca 95% este aproape rezolvata treaba, stickul pus de tine = exact ce îi trebuie, acuma urmeaza putina munca de documentare despre decodare sa nu aibe surprize
Mc frumos
cu placere :D

nu stiu sigur daca e Huawey sau ZTE !

si Vodafone si RDS aveau inainte stickuri Huawey, acum se axeaza ambele mai mult pe ZTE :)

#179
tibi_72

tibi_72

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 468
  • Înscris: 30.09.2007
va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema
vreau sa folosesc SIM-ul de la rds pe care l-am primit odata cu modem-ul pentru internet pe un telefon mobil
nu stiu ce setari sa fac iar cei de la relatii cu clientii mi-au zis ca nu ofera asistenta pentru acest lucru (cica trebuie folosit doar in modem)
telefonul este un samsung C6625 cu windows mobile
multumesc anticipat
am incercat cu internet la apn dar nu merge (la setarile de la gprs)

#180
MV2Player

MV2Player

    Active Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 1,317
  • Înscris: 04.10.2009
catalinman - Mc, oricum este un MARE +, eu am cautat acuma câteva lunii si nu am gasit Stick 3G în magazin online/fizic din România
Acuma revin cu o veste proasta, daca pâna acuma internetul mobil se misca diferit (adica mergea pe unele cartele, altele NU) > acuma îs toate la acelasi nivel, îi clar RDS are belele în zona mea, îmi este sila sa mai sun la RDS + ca am sesizare înregistrata care este status "Urgentata, trebuie sa ajunga careva sa faca teste la fata locului"
Astazi nu mai sun la RDS ca oricum doar ce ajunsei acasa si observ ca îi furtuna prin oras, rupe vântul tot > zic MC ca înca nu îmi pica RDS CATV, momentan au altele pe cap, rezolva pe unde mai cade câte un copac cu tot cu cablurile RDS
Macar e bine ca acuma stiu care îi beleaua, îi reteaua picata în zona mea
Nici nu stiu unde dau sa îmi apara ce celula folosesc, stiu ca se verifica pe telefon sau pc, am mai facut verificarea asta > dar nu eram eu la tastatura...
Toate cele bune

Edited by MV2Player, 15 May 2010 - 17:20.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate