Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Imprimanta ciss rezista perioade ...

Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd
 Intrebari srl nou

La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...
 Strategie investie pe termen lung...

Modulator FM ptr auto alimentat p...

orange cablu f.o. - internet fara...

Robinet care comuta traseul
 A fost lansata Fedora 40

Samsung S24 plus

Imi iau un Dell? (Vostro vs others)

Abonati Qobuz?
 

DIGI.MOBIL - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 2 votes
  • Please log in to reply
12642 replies to this topic

#12259
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
Ca tu esti unu' care se plimba de colo-colo e una. Dar iarasi generalizezi doar prin prisma a ceea ce ai tu nevoie, ori sa faci o recomandare doar pe baza nevoilor tale (de care si tu esti constient ca sunt mai speciale) mi se pare doar cersit de atentie. Poate pentru tine, atunci cand esti plecat, internetul fix nu are utilitate. Pentru altii are, gen ersonal cloud, servere si alte minuni din astea cu ajutorul carora mai fac bani. Legat de viteze, da, sunt de acord, pentru home-use, momentan nu e nevoie de viteze mai mari de 100, dar cand vor incepe streamurile 4K pe 2-3 dispozitive din casa, ai sa vezi care e atuul. Sunt de acord sa critici un serviciu atunci cand il folosesti si iti face probleme, dar nu cand "ai auzit tu", "ai avut tu mai demult", "ti se pare inutil" si alte balarii din astea. Daca internetul pe fibra era inutil, nu se mai chinuiau dracu' operatorii sa insire atata sarma prin toata tara. Tu crezi ca internetul ala 4G de ep telefonul tau circula pri radio? Circula prin radio pana la prima antena. Dincolo de aia, circula pe fibra, iar unde circula pe MW sau satelit se cunoaste la viteza de doi lei. Stabilitatea la retelele mobile tine pana la prima congestie. Vezi ce a fost in Piata victoriei cu ocazia protestelor, ccand Orange a adus antene mobile si le-a adus cam degeaba. Ce zici, aia din blocurile de langa au avut congestie pe fibra?

Legat de urmaritul posturilor tale pe alte arii, ma scuzi, dar cred ca te consideri foarte important. Din pacate (pentru tine), nu-ti pot acorda atata atentie. De fapt acord atentie doar la ce ma intereseaza, adica nu ma duc pe topicurile cu care nu am nicio legatura sau am legaturi slabe, sa-mi dau cu parerea. Ma mai uit din cand in cand la site-urile concurentei, vad ofertele de minim trei ori mai scumpe, inchid si mai verific peste doua luni.

Edited by Extinct, 12 March 2017 - 11:26.


#12260
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Nu e viteza de doi lei pe MW, de obicei se realizeaza link-uri de sute (sau zeci) de Mbps, e diferenta mare fata de satelit. Evident e de preferat FO unde capacitatea e mult mai mare, iar RDS isi permite, avand retea mai peste tot, sa conecteze cat mai multe site-uri pe fibra. E plin de microunde pe site-urile Orange si Telekom din Bucuresti.

Cat despre lunacrystal, a primit ce si-a dorit. Acum cativa ani se plangea pe forum ca nu-l lasa parintii sa-si instaleze internet fix acasa, acum refuleaza.

 Extinct, on 12 martie 2017 - 11:20, said:

cersit de atentie

Edited by MembruAnonim, 12 March 2017 - 11:33.


#12261
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,514
  • Înscris: 20.10.2006
@Extinct  Vezi ca incurci internetul pentru utilizare personala cu cel pentru utilizare comerciala. In scopi comercial total de acord sa fie doar internet fix prin fibra optica si de la minim 2 provideri separati. Oricine presteaza un serviciu pe firma/pfa si isi respecta asa face.

Da, bun exemplu cel cu protestele, asa e internetul/telefonia mobila a mers greu si cu caderi pentru oamenii din Piata Victoriei, dar zi sincer cu cat le-a functionat si internetul fix tot la Piata Victoriei? Cati au avut la ei ont-uri cu Fiber Mobile la ei si au downloadat la protest cu macar 1 Mbps folosind o conexiune fixa? Dar pe metrou/autobuz pana si de la protest? Iar congestii crezi ca nu exista si la retele fixe?

Nu ma consider deloc important, am zis doar unde pot vedea userii care zic ca sunt anti-Digi si pro-Vodafone si posturi anti-Vodafone scrise de mine. E singurul mod in care te poti convinge ca nu tin cu nici un operator, sunt client nu actionar. Ma intereseaza sa am servicii cat mai bune, functionale in cat mai multe locatii si la pret cat mai mic.

@w21  Am avut internet fix dealungul timpului de la 5-6 retele fixe, niciuna insa nu mi-a placut. Printre retelele alea au fost retele de cartier, rds si alte retele mari. Am avut si cele mai mici abonamente dar si cele mai mari.

Edited by LunaCrystal, 12 March 2017 - 12:26.


#12262
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007
Pai vezi pe aia care au transmis live din blocurile de pe langa, sau care au postat fotografii in timp real. Doar nu crezi ca aia erau pe 4G. Depinde ce intelegi in scopuri comerciale. Nu trebuie sa ai neaparat PFA sau firma. Daca esti freelancer sau lucrezi de-acasa, cam depinzi de internetul fix. Eu sunt de vreo 14 ani si nu m-am bazat niciodata pe internetul mobil si, mai mult, m-am bazat tot timpul pe RDS. Dar poate stii tu mai bine ca nu ti-a facut streaming la nush'ce pornache sau joc. Eu am uptime cu lunile pe un amarat de abonament de 100. Am reconfigurat un NAS zilele trecute si nu-ti pot face un screenshot cu uptime-ul routerului. Ultima oara cand a picat conexiunea, s-a intamplat cand au lansat 4G pe 2100 in Brasov si a durat fix o ora, de 5:30 la 6:30 dimineata. Sunt oameni care chiar stiu sa se foloseasca de internet, nu numai pentru Facebook, jocuri si pornache. Si nu-s putini, dar nu stii tu de ei.

Edited by Extinct, 12 March 2017 - 13:02.


#12263
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,514
  • Înscris: 20.10.2006
Probabil nu erau pe 4G dar nici prin fibra ci mai degraba prin satelit. Doar nu crezi ca reporterii pe teren cauta cate o fibra optica la care sa se conecteze. Freelancing-ul clar il consider in scopuri comerciale, dar si acolo cu atat mai mult nu te poti baza pe o singura conexiune, la fel cum nu te poti baza pe reteaua electrica, trebuie back-up ca nu sta clientul dupa tine pe motiv ca nu ai curent de 6 ore. Nu folosesc nici ,,pornache" si nici jocuri. Si eu stiu sa ma folosesc de internet, cu siguranta peste medie. Pentru jocuri nici nu am device pe care sa pot juca (exceptie iphone-urile), dar laptopurile mele ,,nu duc" jocuri. Ai uptime cu lunile la internetul fix, deci sa inteleg ca nu iesi din casa cu lunile, nu calaroresti, nu faci cumparaturi, etc. ?

Sper ca sunteti constienti cu totii ca internetul fix la home-useri indeamna la sedentarism, stat in casa, lipsa socializare, etc. pentru ca nu il poti folosi altundeva decat acasa si poate inca in una-doua locatii.

Hai sa incetam cu off-topicul aici. Cafeneaua telekom e altundeva.

Edited by LunaCrystal, 12 March 2017 - 13:53.


#12264
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

 LunaCrystal, on 12 martie 2017 - 13:41, said:


Doamne, ce copil esti. Ai sarit peste 20?
Inceteaza, te rog, sa mai dai lectii de viata la altii pe car enu-i cunosti. Cand o sa devii un om productiv, ai sa vezi ce inseamna cu adevarat munca. Pana una-alta, bucura-te de studentie si libertate. Uptime am cand ma uit la router, ca are contor special pentru asa ceva. Asta nu inseamna ca stau tot timpul in casa.

Nu tu erai ala care calatorea prin tari straine si era dependent de internet ca nu suporta sa viziteze sau sa stea cu altii de vorba? Ce-ai facut, te-ai razgandit? Sau ti-a trecut? Si daca da, cum?

Edited by Extinct, 12 March 2017 - 14:00.


#12265
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,514
  • Înscris: 20.10.2006
Nu cumva tu esti copil? Ca ai prea mare incredere in ceva? Bun, deci nu stai tot timpul in casa dar folosesti internetul fix :))

Eu calatoresc fest, dar nu in tari straine. Nu ai nimerit-o. Vizitez, stau cu lumea de vorba insa pentru astea am nevoie de internet. Trebuie si subiect de discutii, informatii, tinut legatura cu job-ul/treburile si multe altele.

Nu uita ceva, din internet mobil poti face fix, prinzi modemul/routerul in cuie de perete. Din fix mobil greu si foarte greu.

Edited by LunaCrystal, 12 March 2017 - 14:29.


#12266
Ion_de_la_Raion

Ion_de_la_Raion

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 20,434
  • Înscris: 28.08.2005

 LunaCrystal, on 12 martie 2017 - 10:11, said:

Nu sufar internetul fix pentru ca:
- probleme de instalare, uneori astepti si o luna dupa ce faci cerere/contract lana sa vina sa il instaleze
- probleme de retea mult mai dese ca la telefonia mobila: nu merge cand e luat curentul, cand e rupt firul sau defect echipamentul final de retea (ont, modem, etc.) si nu pot scoate pur si simplu sim-ul sa il pun in alt device
- nu exista varianta pe cartela, fara abonament
- nu te poti folosi de el deloc cat timp nu esti acasa
- trebuie sa bagi cabluri prin casa, apoi router wifi care daca nu e unul scump merge mai prost ca 4G daca nu esti langa el, nu poti lua routerul in camera in care esti usor
- nu poti schimba usor providerul, trebuie schimbat cablul/tipul de cablu, o noua instalare + ca e obligatoriu pe abonament.
- la unii operatori vine la pachet si cu alte servicii fixe obligatorii de care nu am nevoie, in special televiziune la upc. Aici o bila alba la rds ca se poate lua doar internet.

Cand o sa vina internet wireless cu 1 gbit la 39 lei pe luna nelimitat, jur ca-mi iau.

#12267
LunaCrystal

LunaCrystal

    Clubbing is life!

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 30,514
  • Înscris: 20.10.2006
Si eu, si eu. Dar numai daca ala va fi ori cel mai ieftin abonament ori daca voi si putea folosi viteza accea. Nu cu limite de la servere sau de la performanta scazuta a device-urilor folosite.

#12268
Extinct

Extinct

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,079
  • Înscris: 24.02.2007

 LunaCrystal, on 12 martie 2017 - 14:20, said:

Nu cumva tu esti copil? Ca ai prea mare incredere in ceva? Bun, deci nu stai tot timpul in casa dar folosesti internetul fix Posted Image)

Eu calatoresc fest, dar nu in tari straine. Nu ai nimerit-o. Vizitez, stau cu lumea de vorba insa pentru astea am nevoie de internet. Trebuie si subiect de discutii, informatii, tinut legatura cu job-ul/treburile si multe altele.

Nu uita ceva, din internet mobil poti face fix, prinzi modemul/routerul in cuie de perete. Din fix mobil greu si foarte greu.

Da, da, sigur, poti face DNS, poti tine un server online, IP fix, streaming 4K si alte minuni din astea. Am incredere pentru ca am 14 ani in spate care imi spun ca m-am putut baza pe conexiunea asta, indiferent ca a fost pe cablu TV, UTP sau pe fibra. Tu habar nu ai ce inseamna sa muncesti, dar esti bun la dat lectii de viata. Netul mobil, in viata reala, e pentru locurile unde nu e accesibila fibra, sau pentru chestii usoare de genul e-mail. Daca s-ar da nelimitat asa cum visezi tu (fara a fi constient de limitele fizice ale unui spectru electromagnetic - ce-o fi aia?) am functiona toti la viteze de acum 15 ani.

Nu stiu daca incape in mintea ta ideea catorva milioane de utilizatori conectati simultan la cateva antene. Cel mai probabil prostul sunt eu ca incerc sa te fac sa intelegi ceva ce trebuia sa intelegi de prin clasa a 9-a sau a 10-a.de la orele de fizica.

Edited by Extinct, 12 March 2017 - 14:53.


#12269
bogdan2011

bogdan2011

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,097
  • Înscris: 07.01.2011
Am un modem 3g pe care vreau sa il inlocuiesc cu unul 4g, dar vreau mai intai sa stiu cateva lucruri:
- il voi folosi si in roaming, care este politica RDS de la 1 iunie (sau de cand se elimina tarifele) referitoare la trafic?
- care este disponibilitatea terminalelor?
- care sunt conditiile de folosire a roaming-ului, ma refer la durata de timp, daca il folosesc mai mult in roaming si mai putin in tara. Am inteles ca se impun niste limite, evident, ca sa nu-si faca romanasii nostri abonamente la digi si sa le foloseasca in alte tari.

#12270
costynsimion

costynsimion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 29.06.2012

 bogdan2011, on 12 mai 2017 - 13:18, said:

Am un modem 3g pe care vreau sa il inlocuiesc cu unul 4g, dar vreau mai intai sa stiu cateva lucruri:
- il voi folosi si in roaming, care este politica RDS de la 1 iunie (sau de cand se elimina tarifele) referitoare la trafic?
- care este disponibilitatea terminalelor?
- care sunt conditiile de folosire a roaming-ului, ma refer la durata de timp, daca il folosesc mai mult in roaming si mai putin in tara. Am inteles ca se impun niste limite, evident, ca sa nu-si faca romanasii nostri abonamente la digi si sa le foloseasca in alte tari.

Daca mai poti astepta stai pana pe 15 iunie sa vezi ce se intampla cu roming,nu te arunca cu capul inainte.
Cat despre modem in roming suna la relati clienti si vezi ce se intampla.

 ReanRa, on 12 mai 2017 - 13:27, said:

Nu te baza pe RDS in roaming, deocamdată au cele mai scumpe tarife.

Si la Granzi ab de 13 euro+ este ieftin rau si iti maresc si perioada contractuala cu 2 ani

#12271
mberila

mberila

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,664
  • Înscris: 20.11.2005

 ReanRa, on 12 mai 2017 - 13:27, said:

Nu te baza pe RDS in roaming, deocamdată au cele mai scumpe tarife.
oare cate conturi iti mai faci?

#12272
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Vad ca s-a schimbat costcontrolul din aplicatia mydigi: acum se afiseaza defalcat traficul consumat in 3G si 4G precum si data de resetare a traficului.

#12273
Mihai_Steaua78

Mihai_Steaua78

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,103
  • Înscris: 30.09.2012
Unde eu nu găsesc.

Edit: scuze am gasitAttached File  uploadfromtaptalk1494614342393.png   82.42K   105 downloads

#12274
Gotyc

Gotyc

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,325
  • Înscris: 15.07.2009

 Mihai_Steaua78, on 12 mai 2017 - 20:39, said:

Unde eu nu găsesc.

Edit: scuze am gasit Screenshot_2017-05-12-21-38-20.png
EDIT: https://digicare.rcs...mobil-cost-info

Edited by Gotyc, 12 May 2017 - 20:43.


#12275
androholic

androholic

    nemuritor si rece

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,898
  • Înscris: 26.03.2012
Sesizare depusă la ora 9:26, iar la 9:58 am fost contactat telefonic pentru răspunsul la sesizare. ;) Asta înseamnă Relații cu Clienții.
Ori că am eu lipici la domnițele Digi. :lol:

#12276
mvjhon

mvjhon

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 331
  • Înscris: 28.02.2010
S-a si rezolvat? Sau ai fost doar contactat, cu raspunsul standard, in cel mai scurt timp posibil...

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate