Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sfaturi recuperare cont facebook

Piese pentru trenul de rulare Meyle

o masina legendara, Moskvitch 408

Problema Service - Preturi diferite
 IP Camera HikVision nu o gasesc i...

Cand devine un film clasic?

Cu mașina spre Budapesta ...

Ridicare act de identitate cu pro...
 Calorifere + incalzire in pardose...

Sfat achizitie laptop buget 1500-...

Boxe Devialet

Mai poarta careva papuci prin oras?
 Amortizoare - 2024 - gaz / ulei ?...

Calatorie Bucuresti - Timisoara, ...

Țuica are gust ciudat

Copii nascuti in Romania
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8300 replies to this topic

#8191
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,567
  • Înscris: 15.05.2010

Vizualizare mesajechoshoworacle, pe 18 aprilie 2024 - 08:57, a scris:

Și cum faci cu routerul personal dacă lași echipamentul Digi ca router?! Bagi cablul de la Lan 1 la WAN în routerul personal, și lași pe Dinamic IP routerul personal?!

Echipamentul Digi (ONT) ceri sa fie trecut in mod bridge si routarea se face prin echipamentul tau personal.
Legi Lan1 ONT in WAN router personal

Edited by pupama, 18 April 2024 - 18:53.


#8192
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 11.04.2013

Vizualizare mesajcatalinman, pe 15 aprilie 2024 - 14:46, a scris:

Sa inteleg ca este pe reteaua veche de tip FTTB (cu cablu UTP pana in casa) ?

Daca in bloc este disponibila retea de tip FTTH poate sa solicite sa treaca pe FTTH si sa primeasca ONT in apartament.

Eventual sa dea PM la Digi_Helper cu cod de client si sa solicite migrarea pe FTTH.

Daca este deja pe fibra si are deja ONT nu i se schimba decat daca este defect sau nefunctional asta actual.

Da e pe UTP si are fibra pe scara/etaj.
A facut cerere din cont si Telefonica si in magazin.
Nu a vrut sa mai vb despre asta cand i-am zis sa ii scrie pm lui Digi Helper
Cel mai probabil va rezilia data viitoare cand reapare problema.

PS: Eu eram doar curios sa aflu daca Digi are probleme la stocurile de ONTuri cum au la routere.

Edited by florini78, 18 April 2024 - 19:55.


#8193
echoshoworacle

echoshoworacle

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,162
  • Înscris: 21.02.2022

 Rares95, on 18 aprilie 2024 - 17:54, said:

Eu nu m-as zgarci cand vine vorba de router, e echipamentul care trebuie sa mearga 24/7 fara sa ii dai restart la 2-3 zile, mai bine dai un ban dar stai in fata decat sa iei ceva low-cost facut pe vapor si cu firmware compilat prin port care se blocheaza cum ii dai putin stress cu ceva download ;)
Am Archer C80 atât în prima cât și în a doua versiune. Sunt mulțumit de ele și le recomand în continuare chiar dacă sunt doar AC. Au acoperire pe 2,4GHz inegalabilă în gama lor de preț. De la ele o să sar direct la WiFi 7. WiFi 6 nu m-a convins că vine cu vreun avantaj pentru utilizatorul obișnuit.

#8194
mardan66

mardan66

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,145
  • Înscris: 15.10.2010
Am facut eu contract pentru o locatie in Varteju Ilfov cu fibra Digi la poarta. Nu au nici ONT nici routere mesh la care dau zeci de reclame pe TV. A trecut deja o luna de cand am facut contractul, mai stau inca 2 luni ca sa se faca cele 90 de zile termen maxim de instalare dat de ei si in secunda 2 fac plangere la ANPC pentru nerespectare contract si plangere la CNA pentru reclama inselatoare la echipamente pe care nu le au...

#8195
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Reclama aia e la nivel de tara, nu pentru Varteju, Ilfov. Ce te face sa crezi ca nu s-a instalat nicaieri in tara, a.i. sa se considere reclama inselatoare?

Edited by NikoroB, 23 April 2024 - 11:02.


#8196
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 11.04.2013
Oricum sunt sigur ca pe undeva scrie "in limita stocurilor disponibile"

#8197
mardan66

mardan66

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,145
  • Înscris: 15.10.2010
Am vazut reclama iar aseara pe tv si in conditiile in care in toata tara routerele sunt stoc zero eu consider ca reclama e considerata inselatoare, la un produs pe care nu il au nicaieri si nu pot sa il livreze. Dar nu conteaza ce cred eu, o sa vad ce zice CNA atunci. Oricum RDS de la nastere a avut mai mereu probleme cu lipsa de echipamente. Receivere, CAM-uri, stick-uri net mobil, etc. Pentru unele echipamente la vremea lor se astepta si cu lunile...
Apropo ei au o reclama mincinoasa si pe masinile lor de interventie. Pe ele scrie mare cu albastru "internet 4G nelimitat" si la ei nu exista asa ceva. Dar asta e alt subiect...

Edited by mardan66, 24 April 2024 - 05:26.


#8198
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Da domne, e o conspirație!

#8199
crocko.dilul

crocko.dilul

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,630
  • Înscris: 30.07.2007
De mistouri sunt satul.
Omul are dreptate, se promoveaza servicii care odata contractate nu pot fi folosite din lipsa de echipamente.
Chiar daca echipamentul e "in limita stocului" contractul se incheie si il platesti ca si cum ai beneficia de serviciul in cauza.

#8200
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 634
  • Înscris: 11.04.2013
Nu platesti fiindca nu esti instalat.

#8201
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022

 crocko.dilul, on 24 aprilie 2024 - 11:03, said:

De mistouri sunt satul.
Omul are dreptate, se promoveaza servicii care odata contractate nu pot fi folosite din lipsa de echipamente.
Chiar daca echipamentul e "in limita stocului" contractul se incheie si il platesti ca si cum ai beneficia de serviciul in cauza.
Si care-i scamul daca ești contractat la misto si nu plătești? Ei ce câștigă din asta?

#8202
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 11.08.2019
Dacă te abonezi și ceri și router, dar ei vin fără router, tu plătești abonamentul de internet, dar poate chiar voiai și routerul lor ca să nu dai din prima prea mulți bani.

La fel și dacă te abonezi la cablu digital și nu au CAM să îți dea pentru 4k sau maxpak... Abonamentul de bază tot îl plătești și stai și te uiți pe pereți, că 4k nema...

#8203
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Pai hai s-o luam asa metodic:
1. Internetul nu ti se instalează fara router
2. 4k e cu optiune separată si nu e inclus in pachetul de bază. Deci nu plătești nimic in plus daca nu ai cam. La fel si cu maxpack.
3. Daca nu ti se instaleaza nimic, evident nu vine nicio factură.

Edited by NikoroB, 24 April 2024 - 17:40.


#8204
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 11.08.2019
Nicule, internetul se instalează și fără router și plătești abonamentul lunar (fără chiria la router).
Dacă te abonezi acum la cablu digital, dar vrei și 4k, ei iti bagă doar cablu și după CAM aștepți mult și bine in timp ce plătești abonamentul de bază.

#8205
NikoroB

NikoroB

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,566
  • Înscris: 26.05.2022
Cum? Poate doar la fttb, acolo unde-o mai exista el...

#8206
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,474
  • Înscris: 11.08.2019
Incă există destul FTTb, stai liniștit. Plus că am zis clar ROUTER, nu ONT. Fără ONT la FTTH clar nu te poate instala.
DIGI face reclamă la routere și extraopțiuni, nu la ont-uri.

Noi stăm cu fibra pregătită pe scară de 1 an, dar nema FTTH, încă stăm pe FTTB.

#8207
pupama

pupama

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,567
  • Înscris: 15.05.2010
Mai exista vreo sansa sa solicitam un abonament mai mic de FB500?
Ma refer la pret, nu la viteza, sincer imi ajung si 50 Mbps, la un pret de.....o apa

#8208
Neaceasca85

Neaceasca85

    Power grid enthusiast

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,520
  • Înscris: 14.10.2008
Am dat un test la abonamentul business pe care il stiam drept Access 300 si viteza sare de 400.

500 o fi acum cel mai mic, poate in rural sa aiba ceva mai ieftin.

Eu acasa raman la 1000, nici mai jos nu trec, nici peste, nu am de ce. Am si unul in rural, o fi si ala 500 in loc de 300 dar acolo nu am PC si am doar device-uri pe Wi-Fi.

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate