Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Ielele

Fiscal / viza pe contract vanzare...

La multi ani @nicu131!

procura?
 Xiaomi aduce pe piața din Ro...

Ariana 22 ani din Ploiesti are ne...

Noul BMW seria 3:Sedan și To...

Tractor prin programul rabla
 Care cada de baie e mai buna?

Sfat upgrade ram și ssd

Sonoma 14.3 iMac i5 Late 2013

Reclama peste imagine Samsung 32M...
 Radu Stefan Banica ft. Juno - Sam...

Întrebare lichid de frana pe saboti

Grupul de firme Paysera Bulgaria ...

Upgrade Ryzen 9 5900X -> Ryze...
 

DIGI.NET - abonamente, opţiuni, echipamente etc.

* * * * - 3 votes
  • Please log in to reply
8288 replies to this topic

#8029
altair_xms

altair_xms

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,289
  • Înscris: 29.10.2007
Merge si cu BT Pay ... dar trebuia activat inainte
Sincer eu intru in cont Digi din ani in paști ... ce dre@q

#8030
Anonymous1986

Anonymous1986

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,410
  • Înscris: 03.03.2016
Am routerul de la digi ax10 la care am mai conectat acu ceva vreme un router mai vechi care nu știe wifii pe 5ghz,dacă comand un router mesh de la digi pe al înlcui pe al doilea se poate, sa mi ramana ax10 ca router principal și al doilea acesta pe care îl. comand?

#8031
loler256

loler256

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 201
  • Înscris: 27.12.2012
da

#8032
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,745
  • Înscris: 07.02.2011
Buna seara.
In urma cu 3 (trei) saptamani, in contul digi,
am avut active optiunile pentru upgrade de la Fiberlink 100.
Ca urmare a solicitarii am primit actul aditional.
Attached File  act aditional - Copy.PNG   121.17K   53 downloads
In lipsa unui mesaj sau apel de la digi, am contactat digi telefonic cat si prin prezenta in punctul digi,
raspunsul fiind ca vom fi contactati si se urgenteaza rezolvarea solicitarii.
Azi vad in contul digi, Fiberlink 500 si 1000 - "Indisponibil",
- pentru infrastructura tehnica din zona ta, deja beneficiezi de cel mai bun
pachet de servicii digi...
Attached File  upgrade indisponibil.PNG   83.3K   61 downloads
Ce inseamna asta?

#8033
-TINO-

-TINO-

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,443
  • Înscris: 11.08.2019
Țin minte că așa apărea și la mine după ce făceam cerere de upgrade. Apărea că am deja maxim și apărau optiunile cu indisponibil până când se finaliza instalarea.

Problema la tine ar fi că au trecut 3 saptamani. Ți-au confirmat totuși că poți benefia ce vitezele alea in zona ta?

#8034
costeld69

costeld69

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,745
  • Înscris: 07.02.2011
Cablurile prin pamant din zona sunt trase de 3,5 ani, iar cel cu fibra care intra in scara, la cateva luni dupa,

Edited by costeld69, 21 August 2023 - 23:23.


#8035
trialboj

trialboj

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 67
  • Înscris: 15.12.2007
Salut, puteti sa-mi ajutati, cum trebuie rezilia contractul de cablu tv cu digi? O sa am nevoie dumai de internet de acum, dar pe site gasesc optiuni numai pentru upgrade.

Multumesc.

#8036
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,565
  • Înscris: 16.12.2006
Mergi in agentie (POP DIGI), reziliezi serviciul de TV cu data de 31.08.2023 si ramai doar cu internetul. ;)

#8037
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 11.04.2013
Imi explica si mie cineva cum e procedura cu pusul in bridge?
Problema e ca mie imi trebuie in bridge la o anumita ora/zi ca sa instalez routerul personal.
Nu stiu userul si parola, nu le gasesc in pdf cu contractul.

Edited by florini78, 31 August 2023 - 15:54.


#8038
Rares95

Rares95

    Severin, MH

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,444
  • Înscris: 18.01.2020
Suni la RDS sau depui ticket via DIGI.RO, daca alegi varianta a doua te suna ei. Le spui ce vrei, si ei se ocupa, in general, daca spui ca vrei un echipament in bridge modificarea se face incepand cu mizeul noptii, adica, daca acumi suni si ceri asta, ei vor programa modificarea la 00:00, la acea ora echipamentul RDS se va restarta si e in bridge.
Detaliile contului PPPoE sunt si in contul de client de pe digi.ro, la sectiunea serviciile mele, internet, ai acolo userul de forma JUDET + CIFRE, de exemplu, MH123456789, cat despre parola, tot din sectiunea asta, poti genera una noua, nu o poti afla pe cea existenta, doar sa generezi una noua.
Pe cea existenta o poti lua din echipamentul care gestioneaza acum sesiunea PPPoE, daca permite, daca nu, iei userul si generezi alta parola cum am zis mai sus.

#8039
florini78

florini78

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 627
  • Înscris: 11.04.2013
Da da 00:00 pe naiba.
Azi la 13:08 am facut cerere din contul Digi si nesimtitii m-au rezolvat la 13:17.
Cand vor scadea timpii de asteptare?Posted Image

#8040
djmaxx

djmaxx

    Tehnicus20

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,190
  • Înscris: 15.07.2005
Am la țară fibra de la digi și ont zte f618v2 care prinde pe wifi maxim 70mb în zilele bune..
Ăștia de la rcs nu au ont_uri cu 5g? Sa am viteze mai mari fără sa mai pun eu un router în cascada? La orange am ont tot zte care știe 5g! As vrea sa schimb ont_l asta cu unul care știe 5g dar fără sa mai pun router un cascadă

#8041
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,295
  • Înscris: 14.10.2008
Au sistemul Mesh cu Wi-Fi 6. 2 routere, unul in chirie parca. Am pus cu succes la casa fratelui, care 3 ani a stat doar cu Wi-Fi-ul prastie de la Fiberhome. Si fara televiziune, cand cerintele copiilor sai au crescut, a bagat TV si sistemul Mesh. Adica m-a pus pe mine sa vorbesc cu RDS-ul pentru problemele intampinate.

Eu la tara am ONT Luster care e doar ONT de internet, si router Xiaomi cu banda de 5 Ghz, montate in 2022, intr-o magazie de lemn putred. Posted Image

10 device-uri conectate permanent acolo, 6 camere video si 4 prize smart. Chiar 11, ca e si un Google Nest. Cei mai tehnologizati soareci acolo sunt.

Edited by Neaceasca85, 13 September 2023 - 09:59.


#8042
Syneweap

Syneweap

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,838
  • Înscris: 04.09.2006
Upgrade-ul de la net de 500 la 1000 se poate face exclusiv cu prelungirea contractului sau se poate și fără?

#8043
altair_xms

altair_xms

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,289
  • Înscris: 29.10.2007
Musai ...

#8044
Rua20

Rua20

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 764
  • Înscris: 04.01.2022

View PostSyneweap, on 15 septembrie 2023 - 04:28, said:

Upgrade-ul de la net de 500 la 1000 se poate face exclusiv cu prelungirea contractului sau se poate și fără?
Doar cu prelungire.

#8045
catalinman

catalinman

    RCS & RDS

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 27,565
  • Înscris: 16.12.2006
Faci upgrade de Black Friday daca nu e urgenta.

Platesti acum de exemplu 30 de lei Fiberlink 500 Mbps. De BF treci la netul de 1000 Mbps si in loc de 40 de lei cat e normal iti intra cu 20 de lei timp de 12 luni. ;)

Prelungirea se face pe 2 ani daca vrei cu oferta de BF. Black Friday o sa fie undeva in luna noiemmbrie 2023.

Sau daca e urgenta poti sa faci de pe acum si te lasa si cu prelungire de contract pe 1 an.

#8046
Neaceasca85

Neaceasca85

    You do the math

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 89,295
  • Înscris: 14.10.2008
Eu cred ca sunt inca sub contract si nu pot lua alta reducere.

Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate